Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Έγινε τηλεδικαστήριο το forum;
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Έγινε τηλεδικαστήριο το forum;
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 2 / 4
    Αντίλογος
    21
    64
    55
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • T
      tsoukas77 last edited by

Ποιος ειπε να μην εχουμε αποψη;Αυτο ακριβως ειπα.Να ενημερωνομαστε και μετα να μιλαμε.

Ψηφιζουμε ατομα τα οποια γνωριζουν καλυτερα απο εμας καποια θεματα,ωστε να αποφασισουν αυτοι.

Γιατι,οσο και να διαβασω,δεν μπορω ποτε να μαθω τι ακριβως συμβαινει στην Ο.Α.,για παραδειγμα.Δεν μπορω να μαθω τοσα οσα μπορει να ξερει ενα ατομο που εχει αφιερωσει καποια χρονια στην μελετη της Ο.Α.

Να σκεφτομαστε πριν γραψουμε...

1 Reply Last reply Reply Quote 6
      • T
        tazio last edited by

Τότε δε πρέπει να έχομε άποψη για τίποτα.

Αν δε ξέρεις πως λειτουργούν, σχεδιάζονται, δοκιμάζονται, συναρμολογούνται τι μέταλα χρησιμοποιούν κ.λ.π. οι κινητήρες εσωτερικής κάυσης να μη ξαναγράψεις σε θέμα που έχει σχέση με αυτούς, άρα και σε ότι έχει σχέση με το αυτοκίνητο.

Να διαβάσεις πρώτα όλα τα τεχνικά βιβλία που έχουν γραφτεί γι αυτούς και μετά θα μιλήσεις και θα έχεις γνώμη.

1 Reply Last reply Reply Quote 4
        • G
          gvala last edited by

Τηλεδικαστηριο;
          ΟΧΙ. Καμμια σχεση!
          Τηλεοπτικα παραθυρα σε δελτιο των 8 εχει γινει μεγαλο μερος του Αντιλογου.
          Οπου καποιοι το παιζουν επαιοντες και κατακεραυνωνουν τους παντες και τα παντα!
          Καμμια σχεση με διαλογο και αντιλογο.

• K
            kouk last edited by

Μα αυτό γινόταν και πριν υπάρξει ο Αντίλογος!
            Και θα συνεχίσει να γίνεται!

Η διαφορά είναι ότι είναι προσωρινό!Πάντα!
            Γίνεται για μια περίοδο και στην συνέχεια εμείς οι ίδιοι το παραμερίζουμε.
            Για να συνεχίστει ένας καβγάς, χρειάζονται δύο!

1 Reply Last reply Reply Quote 5
            • T
              tsoukas77 last edited by

Ο χρήστης tazio έγραψε:
              Τότε δε πρέπει να έχομε άποψη για τίποτα.

Αν δε ξέρεις πως λειτουργούν, σχεδιάζονται, δοκιμάζονται, συναρμολογούνται τι μέταλα χρησιμοποιούν κ.λ.π. οι κινητήρες εσωτερικής κάυσης να μη ξαναγράψεις σε θέμα που έχει σχέση με αυτούς, άρα και σε ότι έχει σχέση με το αυτοκίνητο.

Να διαβάσεις πρώτα όλα τα τεχνικά βιβλία που έχουν γραφτεί γι αυτούς και μετά θα μιλήσεις και θα έχεις γνώμη.

Το αυτοκινητο ειναι τα μεταλλα του κινητηρα του;Θα γραψω για το αυτοκινητο σχετικα με το τι εισπρατω απο αυτο.Δεν μπορω ομως να πω ποιο ειναι καλυτερο μεταλλο για τον κινητηρα του.Εννοειται αυτο.

Γιατι παιρνουμε τα ακρα;Πρεπει να εχουμε αποψη,μονο για ο,τι γνωριζουμε.Αυτο πιστευω,αυτο λεει η κοινη λογικη.Πως θα επιχειρηματολογησω αν δεν γνωριζω;Θα μιλουμε στον αερα,απλα και μονο για να δειξουμε οτι εχουμε αποψη;
              Στο παραδειγμα σου.Ειμαστε δεκα ατομα και μιλουμε για τους κινητηρες εσωτερικης καυσης.Αν μεσα στους 10,γνωση για το θεμα εχουν οι 3,οι υπολοιποι ασχετοι 7 θα πουν την αερολογια τους με συνεπεια να πληγει η εγκυροτητα των αποψεων των υπολοιπων τριων.
              Με αυτον τον τροπο,πεφτει το επιπεδο της συζητησης.
              Ομως πλεον ανακυκλωνω τις τοποθετησεις μου...

ΥΓ.Σαφως και υπαρχουν θεματα τα οποια δεν απαιτουν ειδικες γνωσεις.

• ?
                A Former User last edited by

Ο χρήστης tazio έγραψε:
                Νομίζω ότι πολύ κακώς χαρακτηρίζεις εμέσως, μαλάκες, όσους γράφουν κάτι χωρίς να έχουν ειδίκευση.
                Αν κάποιες γνώμες σε ειδικά θέματα δε τις θεωρείς σωστές λόγω μη ειδίκευσης μη την λάβεις υπ΄όψιν σου. Γράψε τη δική σου γνώμη και μην ασχολείσαι με το να πείσεις όποιον δεν είναι ειδικός στο θέμα ότι δε τα λέει σωστά (και τότε ίσως δε 'καταντήσει' τηλεδικαστήριο το κάθε θέμα)

Νομίζω ότι κανένα δεν αποκάλεσα 'μαλάκα', ούτε εμμέσως, ούτε φυσικά άμεσα.
                Αντίθετα, χρησιμοποίησα τον όρο 'προπονητές της κερκίδας'. Έχει διαφορά.

Και φυσικά δεν μπορείς να έχεις την απόλυτη γνώση για κάτι, προκειμένου να μιλήσεις. Αλίμονο. Πολλές φορές πρέπει να μιλήσεις γι' αυτό κιόλας.

Απλά όταν κάποιος με την πρώτη ευκαιρία αρχίζει και κατακεραυνώνει, βρίζει το κράτος, την διαπλοκή κ.τ.λ., σημαίνει ότι τον 'πνίγει το δίκιο'. Ότι αυτό που γνωρίζει (η άποψή του) είναι σίγουρα σωστό και ότι πολύ κακώς δεν γίνεται στην πράξη (εξού και ο εξοργισμός). Άρα όχι μόνο δεν είναι διατεθειμένος να δει πιο σφαιρικά το θέμα, αλλά καταπολεμά και τον όποιο αντίλογο.
                Άρα δεν είναι απλά 'κουβέντα να γίνεται'... Υπάρχει διαφορά.

Το ότι αυτό γίνεται στα καφενεία, δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Στα καφενεία αυτό που γίνεται είναι πολλές φορές θλιβερό. Εξάλλου γι' αυτό όταν κάποιος ακούει 'καφενείο' το ταυτίζει πολλές φορές με αργόσχολους, ξερόλες κ.τ.λ.

Ωστόσο συμφωνώ ότι αυτό δεν είναι κάποιο επιστημονικό forum. Δεν είμαστε σε θέση να διατυπώσουμε εμπεριστατωμένες και επιστημονικές απόψεις π.χ. για τα χάλια της Ο.Α. ή για τα αίτια συντριβής του αεροσκάφους της Helios. Έτσι, με ό,τι γνώση διαθέτει ο καθείς, μιλάμε πιο πολύ για να περνάμε την ώρα μας. Πολλές φορές όμως γίνονται και γόνιμες συζητήσεις! Και στα τεχνικά θέματα, αλλά και σε θέματα αντιλόγου!

Αλλά όταν μερικοί αρχίζουν και λένε, λένε, κατακεραυνώνουν τα πάντα και τους πάντες (ενώ αν ήταν αυτοί στην θέση τους όλα θα ήταν τέλεια), ή ακόμα παραθέτουν και διάφορα τεχνικά στοιχεία (ειδικά αυτό μπορεί να αποτελέσει μεγάλη πηγή παραπλάνησης για όλους) για να ισχυροποιήσουν την θέση τους, τότε ξεφεύγουμε λίγο από το 'κουβέντα να γίνεται', δεν νομίζεις; Βάζω και τον εαυτό μου μέσα...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • K
                  kouk last edited by

Δημήτριος, είναι θέμα οπτικής!

Φόρουμ είναι. Ενα ανοικτό βήμα απόψεων.

Συζήτηση κάνουμε. Και κερδίζουμε όλοι μας!

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                  • ?

Ο χρήστης kouk έγραψε:
                    Δημήτριος, είναι θέμα οπτικής!

Φόρουμ είναι. Ενα ανοικτό βήμα απόψεων.

Συζήτηση κάνουμε. Και κερδίζουμε όλοι μας!

Δεν λέω κάτι διαφορετικό... Συμφωνώ απόλυτα.

Απλά λέω ότι πολλοί άνθρωποι (και 'γω πολλές φορές) βιάζονται να βγάλουν συμπέρασμα, με αποτέλεσμα το συμμπέρασμα αυτό να είναι ελλιπές, μονοδιάστατο και εν τέλει λανθασμένο... Όπως ακριβώς και στα τηλεδικαστήρια (εξού και ο τίτλος).

Απλά το έκανα αυτό το topic γιατί βλέπω τις φωνές 'Φταίει αυτό, φταίει το άλλο, όλα είναι για τα μπάζα, αλί και τρισαλί' να είναι πολυπληθέστρες από τις φωνές του τύπου 'Παίδες, ηρεμήστε λίγο, περιμένετε να δούμε τι θα γίνει, ακόμα δεν το ξέρουμε κ.τ.λ.'

Πολλές φορές άνθρωποι (και 'γω μέσα) που διατυπώνουν άποψη από την δεύτερη κατηγορία (περιμένετε ρε παιδιά να δούμε, χαλαρώστε κ.τ.λ.), τους βλέπεις να είναι τουλάχιστον κατηγορηματικοί σε κάτι που, βάσει κοινής λογικής, δεν θα έπρεπε να είναι.
                    Άνθρωποι είμαστε και παρασυρόμαστε, είναι φυσικό.
                    Απλά όλο αυτό το επισημαίνω αφού θεωρώ καλό να έχουμε πιο ξεκάθαρα στο μυαλό μας την προειδοποίηση : 'Πρόσεχε ρε! Αυτό που λες είναι απόλυτο και ριψοκίνδυνο! Ξανασκέψου του!!!'

• K
                      kouk last edited by

Ακόμα και αυτό που λές, κέρδος είναι!

Και για όσους το συνειδητοποιούν και για όσους συνεχίζουν ακάθεστοι τον δρόμο της παντογνωσίας!

• G
                        gfon last edited by

Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
                        Εκτός από την μ@λακία των τελευταίων ημερών, διαπιστώνω μέσα στο forum κάτι πολύ πιο ενοχλητικό για μένα.

Μόλις γίνεται κάτι κακό και αφορά την εσωτερική/εξωτερική πολιτική της χώρας μας, πολλοί αρχίζουν τα καντίλια για την εξουσία, το κωλοκράτος, την διαπλοκή.
                        Μιλάνε με απολυτότητες και είμαι σίγουρος ότι μόνο με συνθήματα και με πασαλείματα έχουν ενημερωθεί για το εκάστοτε θέμα.
                        Με απολυτότητες μιλάει μόνο ο Θεός. Ούτε και αυτός που κατέχει σφαρικά και εις βάθος ένα θέμα δεν μιλά με απολυτότητες.

Τελευταίο κρούσμα τηλεδικαστηρίου είναι η 'ελλειπής εκπαίδευση της αστυνομίας'. Αμέσως βγάλανε την ετυμηγορία μερικοί και αρχίσανε για το κωλοκράτος, την διαπλοκή και το δημοσιοϋπαλληλίκι...

Παλαιότερα ήταν επίκαιρο ένα θέμα με την αγορά των F16 block 52+. Και 'κει αρχίσανε μερικοί να λένε, όχι να πάρουμε το Rafal, όχι να τα ρίξουμε στο eurofighter κ.τ.λ. κ.τ.λ. Μερικοί μάλιστα, ακόμα πιο τολμηροί, παραθέσανε και τεχνικά στοιχεία του κάθε αεροσκάφους.

Δηλαδή τι να πω; Το θέμα είχε ξεφύγει με τους προπονητές της κερκίδας!!!

Συμφωνω απολυτα ....και ψηφισα αν δεν εχουμε ηδη γινει ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ.

Μπορω να καταλαβω την εκρηξη αγανακτησης καποιου μερικες στιγμες, αλλα τις συστηματικες κραυγες σε ολα ΟΧΙ.

• D
                          dap last edited by

Ας χωνεψουμε ολοι οτι ο Αντιλογος ειναι βημα διαλογου και οχι διαλεξης.
                          Και μιας και δεν υπαρχει κανενας παντογνωστης και κανενας τελειως αστοιχειωτος ολοι εχουμε δικαιωμα στη συζητηση που αλλος θεωρει οτι πεφτει το επιπεδο της και αλλος μαθαινει και δυο πραγματα παραπανω.

• S
                            skullone last edited by

Από πότε έγινε η έκφραση άποψης για όσα μας ταλαιπωρούν 'τηλεδικαστήριο'; Έχω βαρεθεί ν'ακούω αυτήν την ηλίθια λέξη. Και μόνο το γεγονός ότι οι πρώτοι που μιλούν για τηλεδίκες είναι τα μεγαλύτερα λαμόγια θα πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις.

• ?

Πολύ φοβάμαι ότι μάταια προσπαθώ να γίνω αντιληπτός σε ορισμένους...

• H
                                hunter last edited by

Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
                                Πολύ φοβάμαι ότι μάταια προσπαθώ να γίνω αντιληπτός σε ορισμένους...

Αντε να βγάλω εγώ τό φίδι από τήν τρύπα.

Οπως τά καταλαβα,άν κάνω λάθος με διορθώνεις.

Αυτό πού καταλαβα ότι σέ ενοχλεί,είναι ο τρόπος τών δημοσιεύσεων,καί όχι οι ίδιες οι δημοσιεύσεις.
                                Τό ότι δηλαδή,κάποιοι από εμάς όταν γράφουμε μία δημοσίευση,αυτοανακυρισόμαστε σέ...Ντόκτορες ( ) χωρίς να είμαστε.
                                Τό ύφος δηλαδή τής δημοσίευσης.

Αλλο νά γράφεις:
                                Α-'κατα τή γνώμη μου,ισχύει τό α (άλφα)'
                                καί άλλο:
                                Β-'ισχύει τό α'

Σωστός;

Η λύση δέν θα προέλθει από αυτόν πού γράφει κατ'αυτόν τόν τρόπο,αλλά από αυτόν πού διαβάζοντας τήν δημοσίευση 'Β' τήν μεταφράζει αυτομάτως μέσα του σέ δημοσίευση τύπου 'Α'

Τό ότι θα γραφτούν διάφορες γνώμες στό φόρουμ,σημαίνει (κατα τή γνώμη μου) ότι είναι δημοσιεύσεις πού γίνονται 'κατα τήν γνώμη' τού συνομιλητή.

• P
                                  patro last edited by

εγω συμφωνω με τον hunter απο πανω.

δεν τιθεται θεμα δικαστηριου
                                  δεν εχω παρατηρησει πολλα αννουσια θεματα οπως στην τιβι

• G
                                    greo last edited by

Επειδη Δημητριε εχεις γινει αντιληπτοτατος τοσο στο τοπικ αυτο, οσο και σε αλλα, να μου επιτρεπεις να πιστευω οτι σε περιπτωση που αλλαξει η κυβερνηση δε θα ενοχλεισαι απο τις κραυγες διαμαρτυριας. Ή τουλαχιστον θα τις ανεχεσαι.

Και για να γινω και εγω αντιληπτος: 'Δεν είμαστε σε θέση να διατυπώσουμε εμπεριστατωμένες και επιστημονικές απόψεις π.χ. για τα χάλια της Ο.Α.' λες παραπανω. Σοβαρα; Γιατι εγω τους κυβερνόντες τους ακουω να λες οτι (ξε)πουλανε ή την κλεινουν για το δικο μου καλο, να μην πληρωνω τζερεμεδες κλπ. Οταν ο καθε πολιτικαντης μας χρησιμοποιει ως αλλοθι για ΟΤΙ και να κανει, εμεις θα σιωπησουμε επειδη δεν ειμαστε ειδικοι; Και οι δικηγορατζες που ειναι (εδω και 200 χρονια) υπουργοι υγειας, γεωργιας, μεταφορων ή πρωθυπουργοι ειναι ειδικοι και λενε οτι λενε;

• G
                                      gti_ last edited by

Βρε Δημήτριε διαβάζω και ξαναδιαβάζω το θέμα που άνοιξες και αδυνατώ να καταλάβω το πού αποσκοπεί.
                                      Το φόρουμ γι'αυτό ακριβώς το σκοπό ανοίγεται:

για να μπορεί ο πάσας ένας να ΛΕΕΙ ανοικτά την γνώμη του για όποιο θέμα τον ενδιαφέρει.Αυτή ακριβώς είναι και η γοητεία του.Ότι μπορείς δηλαδή να ακούς 1000 διαφορετικές γνώμες(σωστές λανθασμένες λίγο ενδιαφέρει..τουλάχιστον εμένα)για 1000 διαφορετικά ζητήματα ανα πάσα στιγμή της ημέρας χωρίς να κουνηθείς από το σπίτι σου.

Στο φόρουμ δεν μπαίνεις για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος(άσχετα αν το επιτυγχάνεις κι αυτό )ούτε για να λάβεις επιμόρφωση πανεπιστημιακού επιπέδου.

Μπαίνεις αφενός για να πεις την ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ,όποια ρημάδα κι αν είναι αυτή,κι αφετέρου για να ακούσεις των υπολοίπων,όποιες ρημάδες κι αν είναι αυτές.

Κι αν ορισμένοι το παίζουν ξερόλες δεν καταλαβαίνω γιατί να σε ενοχλεί;Ούτε στην κρεβατοκάμαρά μας μπαίνουν ούτε μας υποχρεώνουν να παρακολουθήσουμε την παντογνωσία τους. Φαντάσου πόσο μίζερο και άχρωμο θα ήταν το φόρουμ αν ακολουθούσαμε την τυπολατρεία που μας επιβάλλεται στις διαπροσωπικές μας σχέσεις..έξω από το φόρουμ...

Δηλαδή αν κάποιος έλεγε τις ίδιες παρόλες που λέει τώρα με ύφος παντογνώστη αλλά σε κάθε μία πρόταση πέταγε τα ''πάντα κατα τη γνώμη μου'' ''χωρίς να θέλω να προσβάλλω τους συνομιλητές μου το αυτάκι μου πήρε το εξής'' και πάλι ζητάω συγγνώμη αν με αυτά που ίσως είναι αλήθεια...και πάλι δεν ξέρω σας το ξαναλέω....σας έθιξα'',
                                      θα άλλαζε τίποτα;;

Ας υποθέσουμε ομως ότι έτσι είναι τα πράγματα όπως τα λες,με το τόπικ αυτό τί κερδίζεις/κερδίζουμε;

• ?

Δεν διαφωνώ με αυτά που λες, αλλά με λίγα λόγια και καλά θέλω να πω το εξής :

Κατ' αρχήν, το θέμα μας δεν είναι ο αντίλογος. Πολλοί το εστιάσανε στον αντίλογο. Λάθος!
                                        Δεν εστιάζω στο δικαίωμα που έχει ο καθένας για να εκφέρει την άποψή του (αν είναι δυνατόν!!!).

Το παρόν topic θα επιθυμούσα πολύ να αποτελέσει κάτι σαν καμπανάκι σε όλους μας (εντάξει, πολύ φιλόδοξο), καμπανάκι που να μας προειδοποιεί σε περίπτωση που λέμε κάτι ριψοκίνδυνο, κάτι επισφαλές...

Εστιάζω στην τάση πολλών ανθρώπων (γνωστών μου, συγγενών μου, μελών του φόρουμ κ.α. Αλλά το εστιάζω στο φόρουμ, αυτό αυτό είναι το θέμα μας. Εξάλλου υποτίθεται ότι το φόρουμ απαρτίζεται από άτομα κάποιου επιπέδου) να εκφράζουν μια άποψη χωρίς να γνωρίζουν πράγματα. Αυτή η τάση πιστεύω ότι προέρχεται από την άγνοια της πολυπλοκότητας μιας κατάστασης. Αυτή η άγνοια νομίζω δίνει στο εν λόγω άτομο μια αυτοπεποίθηση. Από την άλλη για να γνωρίζεις πράγματα, δεν χρειάζεται είσαι παντογνώστης, ούτε μελετητής. Απλά μπορείς να ενημερώνεσαι από σχετικά έγκυρες πηγές και αξιόπιστα άτομα.

Μιλάω κυρίως για θέματα εξωτερικής πολιτικής, εσωτερικής πολιτικής, τεχνικά θέματα (πολύ λιγότερο αυτό), διεθνή θέματα, όπου όλοι μας κάνουμε (και ΄γω μαζί) τον καμπόσο σε αυτό εδώ το φόρουμ.

Εντάξει, εφόσον έχουμε επίγνωση της άνευ ουσίας συζήτησης που κάνουμε (καφενείο), δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά από την άλλη, δεν μπορεί το 'έλα μωρέ, κουβέντα να γίνεται' να αποτελεί και το μόνιμο άλλοθί μας, από την στιγμή που θέλουμε να έχουμε ένα γόνιμο φόρουμ (οι περισσότεροι δεν θεωρούνε καφενείο αυτό το φόρουμ)...

Όταν όμως βγαίνουν οι 'άλλοι έλληνες' (και δυστυχώς έχουμε πολλούς από δαύτους εδώ μέσα) εξοργισμένοι, να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους, για το χάλι μας, την ξεφτίλα μας (ως χώρα, κοινωνία κ.τ.λ.) και δεν ξέρω και 'γω τι άλλο, σημαίνει ότι δεν έχουν επίγνωση της παραπάνω 'παραδοχής'.

Κατακεραυνώνουνε, στιλητεύουνε, χαντακώνουνε τα πάντα και τους πάντες από τον αυτάρεσκο θρόνο του 'άλλου έλληνα', χωρίς οι ίδιοι να αναλογιστούν ότι υποπίπτουν στο 'αδίκημα' της τηλεδικείας (που τόσο μισούν!). Και φυσικά χωρίς οι ίδιοι να εξατάσουν τι μέρος του προβλήματος αποτελούν, ή τι μπορούν να κάνουν για να αλλάξουν μια κατάσταση.

Εφόσον δεν κάνεις τίποτα για να αλλάξει κάτι το οποίο δεν σου αρέσει, δεν δικαιούσαι και να το κατηγορείς! Μετά από κάποιο σημείο, τα λόγια είναι φτώχια! Με τα λόγια εξάλλου χτίζεις ανώγεια και κατώγεια!

Από την στιγμή που γράφεις κάτι γνωρίζοντας ότι δεν έχεις ασχοληθεί μαζί του, γράφεις με υποθέσεις, εικασίες κ.τ.λ. Αλλά από την στιγμή που είσαι απόλυτος, κατηγορηματικός κ.α., σημαίνει ότι το θέμα το κατέχεις καλά, εχεις ασχοληθεί μαζί του. Δυστυχώς αυτή η λογική (στον καθένα σκέψη) σκέψη δεν συναντάται στην πράξη. Δεν συνατάται σε αυτό εδώ το φόρουμ.

Και σε όσους λένε ότι το φόρουμ είναι ένα διαδικτυακό καφενείο, έχω να πω ότι αυτό δεν δίνει άφεση αμαρτιών σε τίποτα. Εξάλλου οι 'άλλοι έλληνες' δεν πάνε σε ταπεινά και ευτελή καφενεία...

• G
                                          greo last edited by

Aν εισαι ΤΟΣΟ εναντιον των τηλεδικαστηριων και της λογικης-αισθητικης τους, τοτε δεξου μια φιλικη συμβουλη. Σε οτι λες να εχεις το θαρρος να το λες ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ.
                                          Τι λενε τα τηλεδικαστηρια; 'Καποια (ποια ) ζαχαροπλαστεια εχουν ποντικια', 'Καποιες (ποιες) εταιριες στρωματων βαζουν ακαταλληλα υλικα', 'Καποιοι (ποιοι) κλειδαραδες ανοιγουν πορτες χωρις ταυτοτητα'.
                                          Το ιδιο κανεις και εσυ: 'Καποιοι χρηστες ειναι ετσι, ειναι αλλιως, βρωμαν τα ποδια τους'. Ποιοι; Αν δε δωσεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ονοματα, δεν εισαι παρα ενα κακεκτυπο αυτων που (κανεις πως) κατηγορεις.

• ?

Ο χρήστης greo έγραψε:
                                            Επειδη Δημητριε εχεις γινει αντιληπτοτατος τοσο στο τοπικ αυτο, οσο και σε αλλα, να μου επιτρεπεις να πιστευω οτι σε περιπτωση που αλλαξει η κυβερνηση δε θα ενοχλεισαι απο τις κραυγες διαμαρτυριας. Ή τουλαχιστον θα τις ανεχεσαι.

Ντοοοιιιιιν!!!!

Το topic επιθυμώ να απευθυνθεί στον καθένα προσωπικά. ΟΥΤΕ που πήγε το μυαλό μου σε πολιτική!!!

Και για να γινω και εγω αντιληπτος: 'Δεν είμαστε σε θέση να διατυπώσουμε εμπεριστατωμένες και επιστημονικές απόψεις π.χ. για τα χάλια της Ο.Α.' λες παραπανω. Σοβαρα; Γιατι εγω τους κυβερνόντες τους ακουω να λες οτι (ξε)πουλανε ή την κλεινουν για το δικο μου καλο, να μην πληρωνω τζερεμεδες κλπ. Οταν ο καθε πολιτικαντης μας χρησιμοποιει ως αλλοθι για ΟΤΙ και να κανει, εμεις θα σιωπησουμε επειδη δεν ειμαστε ειδικοι; Και οι δικηγορατζες που ειναι (εδω και 200 χρονια) υπουργοι υγειας, γεωργιας, μεταφορων ή πρωθυπουργοι ειναι ειδικοι και λενε οτι λενε;

Ποτέ δεν υποστήριξα/εννόησα αυτό! Αλίμονο!!!

Απλά για να γίνουμε ως άνθρωποι (μονάδες, αλλά και σύνολο) πιο αποτελεσματικοί στις διεκδηκήσεις μας, στις επιδιώξεις μας, οφείλουμε να βουτάμε πρώτα την γλώσσα στο μυαλό και μετά να την χρησιμοποιούμε!
                                            Αλλιώς είμαστε ένας όχλος, ένα έρμαιο του κάθε πολιτικάντη (που λες και 'συ και συμφωνώ μαζί σου), του κάθε θλιβερού δημοσιογραφίσκου...

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 2 / 4
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ