-
Μάλιστα...
Το Ποντίκι που είχε τη δική του μοναδική πορεία, που έκανε πλάκα αλλά εκεί που έπρεπε, που σατύριζε με μοναδικό τρόπο, τώρα υπό τη διεύθυνση και ιδιοκτησία των δύο φυντανιών του Έθνους έγινε φυλλάδα τύπου 'Το Θέμα'.
Βυσσοδομεί πάνω σε δύο πτώματα οικογενειαρχών που, έστω, έσφαλαν και έχασαν τη ζωή τους. Μπράβο στους νέους εκδότες. -
'λιγο' αυτου του ειδους το χιουμορ αυτη τη στιγμη...
-
Kριμα για το ΠΟΝΤΙΚΙ.....
Τι να περιμενει ομως κανεις απο δημοσιογραφους του στυλ Δελατολλα , περα απο χιουμορ(?) για κρυοκωλους και δημοσιογραφια στυλ κουτσομπολιου του πλυσταριου.....
Φιλε TRAVELLER με συγχωρεις αλλα ειναι το πρωτο ατυχες ποστ που κανεις (αν και προκειται για αναδημοσιεση)...
-
Γνωρίζουμε τι εστί ΠΟΝΤΙΚΙ ...δεν χρειαζόνταν να δω το κείμενο (αν και το είδα).
Αίσχος!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μάλιστα...
Το Ποντίκι που είχε τη δική του μοναδική πορεία, που έκανε πλάκα αλλά εκεί που έπρεπε, που σατύριζε με μοναδικό τρόπο, τώρα υπό τη διεύθυνση και ιδιοκτησία των δύο φυντανιών του Έθνους έγινε φυλλάδα τύπου 'Το Θέμα'.
Βυσσοδομεί πάνω σε δύο πτώματα οικογενειαρχών που, έστω, έσφαλαν και έχασαν τη ζωή τους. Μπράβο στους νέους εκδότες.Δηλαδή καλά έκανα και δε το ξανά αγόρασα από τότε που άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστός, δεν έχασα και τίποτα.
-
Καλημέρες
Μάλλον δεν το έχετε διαβάσει τα τελευταία χρόνια (σχεδόν) ποτέ τον Πόντικα. Δεν άλλαξε ύφος. Πάντα έτσι ήταν. Ίσα-ίσα τωρα έχει γίνει πιο ...light. Ποτέ δεν είχε σχέση με τις φυλλάδες που αναφέρετε. Και όταν λέμε ποτέ, εννοούμε ποτέ. Όποιος έχει αμφιβολίες ας δώσει ένα δίφραγκο για να το διαπιστώσει.Όταν η εφημερίδα άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς στο πρώτο φύλλο της δήλωνε ότι θα παραμείνει στη μέχρι τότε γραμμή της.
Δηλαδή , γενικώς και αορίστως, αριστερό.
Όποιος δε βλέπει τα πράγματα έτσι φυσικό είναι να μη γουστάρει. Φυσικό και λογικό . Αλλά όχι και ότι έγινε 'Θέμα' και άλλα τέτοια ...περίεργα.Το κείμενο είναι ελαφρως πικρόχολο και κατά τη γνώμη μου ακρως χιουμοριστικό και πάντως όχι πολύ μακριά από την πραγματικότητα, τουλάχιστο όπως την αντιλαμβάνονται ορισμένοι. (π.χ εγώ)
Σε ότι αφορά τους δύο τύπους που ανεφέρετε . Ο Μπενέκος , μάλλον, δεν είναι πια στο 'Εθνος', τον ξαπέστειλαν οι 'εκσυχρονισταράδες'. Λέω μάλλον διότι δεν παίρνω την εφημερίδα και δε γνωρίζω ακριβώς.
Οσο για το Δελατόλλα ούτε που ξέρω τι καπνό φουμάρει.Τελοσπάντων, περί ορέξεως βέβαια...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Οσο για το Δελατόλλα ούτε που ξέρω τι καπνό φουμάρει.
Τελοσπάντων, περί ορέξεως βέβαια...
O Δελατόλλας ήταν πριν στα ΝΕΑ...και όπως έχω κόψει τις απόψεις του μάλλον της αντιπολίτευσης είναι...
-
ΚαλημέρεςΜάλλον δεν το έχετε διαβάσει τα τελευταία χρόνια (σχεδόν) ποτέ τον Πόντικα.
**Δεν άλλαξε ύφος. Πάντα έτσι ήταν. Ίσα-ίσα τωρα έχει γίνει πιο ...light. **
Ποτέ δεν είχε σχέση με τις φυλλάδες που αναφέρετε. Και όταν λέμε ποτέ, εννοούμε ποτέ. Όποιος έχει αμφιβολίες ας δώσει ένα δίφραγκο για να το διαπιστώσει.**Όταν η εφημερίδα άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς στο πρώτο φύλλο της δήλωνε ότι θα παραμείνει στη μέχρι τότε γραμμή της. **
Δηλαδή , γενικώς και αορίστως, αριστερό.
Όποιος δε βλέπει τα πράγματα έτσι φυσικό είναι να μη γουστάρει. Φυσικό και λογικό . Αλλά όχι και ότι έγινε 'Θέμα' και άλλα τέτοια ...περίεργα.Τελοσπάντων, περί ορέξεως βέβαια...
Μα αυτό το ύφος το 'βαρύ' (κι όχι light) ήταν αυτό που άρεσε στους περισότερους (τουλάχιστον από όσους γνωρίζω) .
Εντάξει από τη στιγμή που το δήλωσε ότι δε θα αλλάξει τη γραμμή της τότε το δέχομαι.
Εξάλλου στη Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις, έτσι δε λένε.Ότι δε θα με χαρακτήριζα 'αριστερό' αλλά μου άρεσε η 'παλιά' ('αορίστος αριστερή', για να κάνω χρήση της έκφρασής σου) άποψη ίσως να μην έχει τόση σημασία.
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι το, 'περί ορέξεως', κι αυτό μας κάνει να μην είμαστε σα τα στρουμφάκια.
('Νομίζω' ότι έχουμε ξεφύγει από το θέμα όμως )
-
Δηλαδη τι σας πειραξε στο αρθρο του Ποντικιου και 'τι εστι;' αληθεια Ποντικι;
Αλλα για να καταλαβετε το πνευμα του αρθρου θα πρεπει να εχετε καποια συγκεκριμενη αποψη για τα γεγονοτα της κλουβας, την οποια (απο οτι διαβαζω) η πλειοψηφια του φορουμ δεν εχει. Η αποψη αυτη λεει οτι αν βαλεις ενα παιδακι στο κλουβι της τιγρης για οτι γινει δε φταιει η τιγρη
-
greo ειδες πολλους να κατηγορουν μονο τον ρωσο για αυτο που εγινε?
λογω των απωλειων που ειχε η αστυνομια και ως ενδειξη πενθους τετοιου ειδους κομματι θα μπορουσε να παιξει μετα απο 2-3 βδομαδες...
-
Αδη κλασσικη επωδος σε καθε γεγονος 'Τωρα ειναι νωπες ακομη οι εντυπωσεις, ας σεβαστουμε τα θυματα, σε λιγο καιρο που θα εχουν ηρεμησει τα πνευματα να γινει σοβαρη συζητηση'. Εχει γινει ποτε αυτη η σοβαρη συζητηση ΕΣΤΩ και για μισο ζητημα ενα μηνα μετα;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αδη κλασσικη επωδος σε καθε γεγονος 'Τωρα ειναι νωπες ακομη οι εντυπωσεις, ας σεβαστουμε τα θυματα, σε λιγο καιρο που θα εχουν ηρεμησει τα πνευματα να γινει σοβαρη συζητηση'. Εχει γινει ποτε αυτη η σοβαρη συζητηση ΕΣΤΩ και για μισο ζητημα ενα μηνα μετα;στο ταχα χιουμοριστικο κομματι, αν προσεξεις, ειρωνευεται ξεκαθαρα τις ενεργειες των νεκρων αστυνομικων...δεν ειπε κανεις οτι οι νεκροι τηρησαν σωστη σταση και φυσικα ιδου τα αποτελεσματα...
αυτο δε σημαινει οτι μπορουμε να σπαμε πλακα με αυτα που κανανε μια βδομαδα μετα...
γενικα,οπως την εγραψα παραπανω τη γνωμη μου, 'λιγο' το χιουμορ αυτου που το εγραψε ποσο μαλλον αυτου που το ενεκρινε!
-
edit
-
Εγώ είμαι υπέρ του Ρώσου. Καλά έκανε και σκότωσε τους δύο αστυνομικούς. Τον γαμήσανε στη φυλακή δεν μπόρεσε να σκοτώσει αυτούς που τον γαμήσανε και καθάρισε αυτούς που μπόρεσε.
Όσοι νομίζουν ότι πρέπει να γαμάνε τους κρατούμενους στη φυλακή να συνάψουν σχέσεις φιλίας με το Αφγανιστάν (που επίσημα καταδικάζονται σε βιασμό γυναίκες) και να επιμείνουν να αλλάξει και η νομοθεσία στην Ελλάδα. Ιατροδικαστής ήρθε να εξετάσει το Ρώσο για να διαπιστώσει μόνο το τραύμα στο κεφάλι και όχι ότι τον γαμήσανε. Εξπρές του Μεσονυκτίου οι φυλακές.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εγώ είμαι υπέρ του Ρώσου. Καλά έκανε και σκότωσε τους δύο αστυνομικούς. Τον γαμήσανε στη φυλακή δεν μπόρεσε να σκοτώσει αυτούς που τον γαμήσανε και καθάρισε αυτούς που μπόρεσε.Όσοι νομίζουν ότι πρέπει να γαμάνε τους κρατούμενους στη φυλακή να συνάψουν σχέσεις φιλίας με το Αφγανιστάν (που επίσημα καταδικάζονται σε βιασμό γυναίκες) και να επιμείνουν να αλλάξει και η νομοθεσία στην Ελλάδα. Ιατροδικαστής ήρθε να εξετάσει το Ρώσο για να διαπιστώσει μόνο το τραύμα στο κεφάλι και όχι ότι τον γαμήσανε. Εξπρές του Μεσονυκτίου οι φυλακές.
-
γενικα,οπως την εγραψα παραπανω τη γνωμη μου, 'λιγο' το χιουμορ αυτου που το εγραψε ποσο μαλλον αυτου που το ενεκρινε!
Αν αυτό πάει σε μένα, καλό θα είναι να σου πω ότι με ενδιαφέρει η δική μου αίσθηση του χιούμορ και όχι η δική σου.
Οπότε όπως καταλαβαίνεις αυτά τα..'λίγο' , τ' ακούω λίγο βερεσέ. (..έως πολύ)
Είσαι εσύ ο εκδότης ή αρχισυντάκτης ή διευθυντής έκδοσης της συγκεκριμένης εφημερίδας;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Αν αυτό πάει σε μένα, καλό θα είναι να σου πω ότι με ενδιαφέρει η δική μου αίσθηση του χιούμορ και όχι η δική σου.
Είσαι εσύ ο εκδότης ή αρχισυντάκτης ή διευθυντής έκδοσης της συγκεκριμένης εφημερίδας;
Mia και ρωτάς καλό θα είναι να συστηθείς εσύ πρώτα.
Λοιπόν;;
-
Mia και ρωτάς καλό θα είναι να συστηθείς εσύ πρώτα.
Λοιπόν;;
traveller τη παλευεις σημερα καθολου?
αν ηθελα να σου πω κατι θα στο λεγα με το nickname σου διπλα!
εκτος και αμα εχεις γινει αρχισυντακτης στο 'ποντικι'...επειδη προκειται για παρεξηγηση δε το συνεχιζω...
πως το καταλαβε ο syele και συ οχι ενας θεος το ξερει...εννοουσα ξεκαθαρα την ηγεσια της εφημεριδας εξ ου και 'ενεκρινε'...
απιστευτα πραγματα!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εγώ είμαι υπέρ του Ρώσου. Καλά έκανε και σκότωσε τους δύο αστυνομικούς. Τον γαμήσανε στη φυλακή δεν μπόρεσε να σκοτώσει αυτούς που τον γαμήσανε και καθάρισε αυτούς που μπόρεσε.Όσοι νομίζουν ότι πρέπει να γαμάνε τους κρατούμενους στη φυλακή να συνάψουν σχέσεις φιλίας με το Αφγανιστάν (που επίσημα καταδικάζονται σε βιασμό γυναίκες) και να επιμείνουν να αλλάξει και η νομοθεσία στην Ελλάδα. Ιατροδικαστής ήρθε να εξετάσει το Ρώσο για να διαπιστώσει μόνο το τραύμα στο κεφάλι και όχι ότι τον γαμήσανε. Εξπρές του Μεσονυκτίου οι φυλακές.
Φίλε, νομίζω ότι δεν χρειάζεται καν να σχολιάσω το γεγονός ότι δικαιολογείς τη δολοφονία δύο πολιτών για ένα συμβάν που δεν έφταιγαν. Άμα ήταν έτσι, όλοι μας θα ξεσπούσαμε/σκοτώναμε ανθρώπους άσχετους, επειδή κάποιος μας φέρθηκε σκάρτα.
Όσο για το δεύτερο μέρος της απάντησής σου, συμφωνώ: αν κάποιος ξυλοκοπήσει/βιάσει 'συνάδελφο' κρατούμενο στις φυλακές, οι φύλακες θα έπρεπε να του ρίξουν ΙΣΑΞΙΟ βρωμόξυλο με αυτό που έριξε/ να τον ευνουχήσουν γιατροί του κράτους.
Μερικοί άνθρωποι είναι χειρότεροι και από σκουλίκια και δεν καταλαβαίνουν από κανόνες και εγκλεισμό και δεν έχω καμιά συμπόνια για το ποιόν τους. -
Ο θάνατος των 2 αστυνομικών ήταν ένα έγκλημα τιμής, αλλιώς δεν θα παρατούσε το γεμάτο πιστόλι και το αυτοκίνητο για να διαφύγει, αλλά θα πήγαινε στο ποτάμι να αυτοκτονήσει.
Τον Ρώσο τον γαμήσανε με τις ευλογίες των αστυνομικών και όταν βρήκε ευκαιρία σκότωσε 2 από αυτούς (όχι αυτούς που έφταιγαν).
Βλέπω ότι υπάρχουν άτομα εδώ που επικροτούν το βιασμό των κρατουμένων ως τιμωρία, να νομοθετηθεί κιόλας - να μη γίνεται κρυφά.
Δολοφονία Αστυνομικών....