-
Πολύ κρίμα! Πάνε δύο άνθρωποι τζάμπα. Για μια αμέλεια, για την ανευθυνότητα κάποιων.
Οικογενειάρχες άνθρωποι... Ο ένας κιόλας είχε μικρά παιδιά.Πάντως και 'γω θέλω να τους πιάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει!!!!
Εξάλλου, δεν υπάρχει περίπτωση να γλυτώσουν...
-
Εγώ απλά περιμένω να διαβάσω τα ονόματα των μελλοθάνατων σε καμιά στήλη(και μην μου πείτε ότι θα τους 'πιάσουν' ζωντανούς, απ' τη στιγμή που καθάρισαν δικούς τους).
Το θέμα είναι ότι, μέχρι να 'πιαστούν τα αποβράσματα, μπορεί να έχουμε και άλλα θύματα, ΔΥΣΤΥΧΩΣ.... -
Η όλη φάση μου θυμίζει ένα έργο με τον De Niro.
Κι εκεί ο κακοποιός ήταν Ρώσος και βιντεοσκοπούσε ό,τι έκανε.
Μακάρι να τους πιάσουν και γρήγορα, αλλά και πάλι η ουσία είναι η ανικανότητα των αστυνομικών μας να διαφυλάξουν ακόμα και τη δική τους τη ζωή. Έχουν εκπαιδευθεί, μάλλον, μόνον για να στήνουν ενέδρες πίσω από πικροδάφνες, σε κακοποιούς σαν κι εμάς...
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
....μην μου πείτε ότι θα τους 'πιάσουν' ζωντανούς, απ' τη στιγμή που καθάρισαν δικούς τους).....Βλέπεις πολλές Αμερικάνικες ταινίες.
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
αν πάνε σε άλλη χώρα δεν θα γλυτώσουν, ο Παλαιοκώστας κρύβεται κάτι χρόνια, ο Πάσαρης πιάστηκε
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Οικογενειάρχες άνθρωποι... Ο ένας κιόλας είχε μικρά παιδιά.
Και οι δύο είχαν παιδιά: δύο ο πρώτος και ένα ο δεύτερος. Στο τελευταίο συμφωνώ ότι οι δολοφόνοι είναι ήδη ζόμπι, εκτός και αν τα καταφέρουν να φύγουν εκτός Ελλάδας.
-
Θλιβομαι πραγματκα για τα δυο παιδια που χαθηκαν..
Εδω θελω να δω τα καναλια κ τον τυπο κ την κοινη γνωμη ποσο θα υπερασπιστει τους νεκρους αστυνομικους..οτι εκπαιδευση και αν ειχαν το θεμα ειναι οτι επεσαν την ωρα του καθηκοντος.Εδω ρε παιδια με πνιγει το δικιο και θελω να ακουσω καποιον να πει ενα μπραβο στα αδικοχαμενα παληκαρια της ΕΛΑΣ..Μπορει και εγω ο ιδιος προσωπικα να μην συμπαθω τους μπατσους αλλα ελεος πια σε αυτη την χωρα..Επιθυμω η αντιμετωπιση απο την κοινωνια στους εγκληματιες να ειναι ιδια με την λαικη καταδικη στην οποια υποκειται ενας αστυνομικος οταν σκοτωνει καποιο κακκοποιο(βλ. τσιγκανο στο Ζεφυρι κλπ)..
Και κατι αλλο παιδια σε τετοιες περιπτωσεις συμπλοκων στις οποιες εχω μεγαλη εμπειρια πολλες φορες τα πραγματα ειναι πολυ περιεργα και οτι εκπαιδευση κ αν εχεις μπορει να την πατησεις διχως να καταλαβεις τιποτα.. γι αυτο μην εξαγετε συμπερασματα χωρις να γνωιζετε τα αιτια...Τωρα αν η μεταφορα των κρατουμενων με δυο μονο αστυνομικους ηταν σωστη η οχι εκει να πατε να δειτε με ποσα ατομα λειτουργει ενα τμημα και τοτε θα δειτε οτι και οι δυο που τους μετεφεραν ηταν πολλοι...
Αντι να ψαχνουμε εκ των υστερων οπως γινεται παντα, τι εφταιξε και να κλεινουμε μπλοκα και να κατεβαζουμε και τον Υπουργο επι σκηνης, ας ευχηθουμε τα συλληπητηρια μας στις οικογενειες των αδικοχαμενων..
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Και κατι αλλο παιδια σε τετοιες περιπτωσεις συμπλοκων στις οποιες εχω μεγαλη εμπειρια πολλες φορες τα πραγματα ειναι πολυ περιεργα και οτι εκπαιδευση κ αν εχεις μπορει να την πατησεις διχως να καταλαβεις τιποτα.. γι αυτο μην εξαγετε συμπερασματα χωρις να γνωιζετε τα αιτια...Αντι να ψαχνουμε εκ των υστερων οπως γινεται παντα, τι εφταιξε και να κλεινουμε μπλοκα και να κατεβαζουμε και τον Υπουργο επι σκηνης, ας ευχηθουμε τα συλληπητηρια μας στις οικογενειες των αδικοχαμενων..
Συμφωνώ!!!
-
Ρε παιδιά εκτελέστηκαν εν ψυχρώ δύο παληκάρια και το πρόβλημα είναι ότι δεν εκπαιδεύονται σωστά οι αστυνομικοί;;;
Μα αν εκπαιδεύονταν σωστά ξέρετε τί θα γινόταν από τους απανταχού νταρτανιάν των ανθρωπίνων δικαιωμάτων;Του έβγαλε λέει τις χειροπέδες για να κατουρήσει.Αν δεν του τις έβγαζε φανταζεστε τί θα έλεγαν τώρα;Τα γουρούνια οι μπάτσοι,τα ζώα ούτε να κατουρήσουν δεν αφήνουν τους κακόμοιρους...
Λέτε οι αστυνομικοί δεν θέλουν να προστατεύονται καλύτερα;Έλα όμως που δεν έχουν την δυνατότητα να υπερασπίζονται πρώτα από όλα την ίδια τους τη ζωή(ας αφήσουμε την σωστή διεκπεραίωση του επαγγέλματός τους),γιατί υπάρχουν αυστηρά και αστεία όρια(ειδικά όταν έχεις να κάνεις με τέτοια ζώα-δολοφόνους)που δεν επιτρέπεται να παραβιάζουν.Αν το ρωσσικό σκουλήκι κατουρούσε με χειροπέδες θα έβρισκε κανα υπερασπιστή της τιβι(κι υπάρχει άπλετη μπόχαλη που ψοφά να ανεβάσει κανα νούμερο και κάνει πώς και πώς να φιλοξενήσει κανα τέτοιο καθίκι)και οι αστυνομικοί θα έβγαιναν σε διαθεσιμότητα.Απλά τα πράγματα.
Συλληπητήρια στις οικογένειές τους,τίποτα άλλο.
-
Επειδη δολοφονηθηκαν,δεν σημαινει οτι δεν εχουν και ευθυνη.Ειναι σαφες οτι δεν εκαναν σωστα την δουλεια τους(η οποια παντα εμπεριεχει ενα ποσοστο κινδυνου).
Αν καποιος χειρουργος κανει ενα λαθος και πεθανει ο ασθενης,τον λεμε δολοφονο.Τωρα δεν θα πουμε ηρωες αυτους που εκαναν λαθος στην δουλεια τους.
Δεν αναφερομαι καθολου στους δολοφονους.Σαφως,καταδικαστεα η πραξη τους.Οχι ομως να μιλαμε για λιθοβολισμο,τουφεκισμο κτλ.
-
Αν έχει λίγο μυαλό ο Ρώσσος, θα πάει να παραδοθεί με τον δικηγόρο του σε αστυνομικό τμήμα. Αν όχι, οι αστυνομικοί δεν έχουν κανένα λόγο να ρισκάρουν. Εκτέλεση από ασφαλή απόσταση, κανείς δεν πρέπει να βάλει το κεφάλι του στον ντορβά για χάρη ενός υπανθρώπου.
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Σαφως,καταδικαστεα η πραξη τους.Οχι ομως να μιλαμε για λιθοβολισμο,τουφεκισμο κτλ.Φίλε μου αν πάντως τον είχαν τουφεκίσει μετά την άγρια δολοφονία της γυναίκας και την αμετανόητη ωμή σοκαριστική ομολογία του,τώρα οι δύο άτυχοι αστυνομικοί θα έκαναν γιορτές με τα παιδιά τους.
Επειδή όμως έχουμε πολιτισμό τα 2 αυτά παιδιά βρίσκονται στο ψυγείο και περιμένουμε καινούρια πτώματα από τον Ρώσσο.Είπαμε,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
-
100$ μα@@@ια των αστηνομικων , η αποσταση ηταν περιπου 2 ωρες... να κρατιοταν ο γ@@@μενος ρωσος ,αλλα εμεις οι ελληνες ειμαστε αγαθοι δεν μπορουμε να σκεφτουμε την πονιρια του αλλου, και τον βοηθαμε... .
γνωστος μου μου ειπε οτι στην μεταφορα 1 κρατουμενου αντιστιχουν 2 μπατσοι , στους 3 αντοιστιχουν 6 μπατσοι και παει λεγοντας....
παντως κριμα για τους συμπατριωτες μας ,χρονιαρες μερες
μπραβο στον κρατουμενο που εμεινε και δεν εγινε λαγος...
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
100$ μα@@@ια των αστηνομικων , η αποσταση ηταν περιπου 2 ωρες... να κρατιοταν ο γ@@@μενος ρωσος ,αλλα εμεις οι ελληνες ειμαστε αγαθοι δεν μπορουμε να σκεφτουμε την πονιρια του αλλου, και τον βοηθαμε... .Έτσι είναι δυστυχώς. Δε μπορούσε τουλάχιστον να τον κατεβάσει σε κάποιο πολυσύχναστο σημείο; Τόση χαζομάρα;;
-
Eίναι πραγματικά θλιβερό. Λυπάμαι για τους αστυνομικούς και τις οικογένειές τους.
Ας γίνει η περίπτωση αυτή οδηγός, ώστε να αποφευχθούν ανάλογες τραγωδίες στο μέλλον.
Όσο για τους δράστες, μάλλον δεν θα τη βγάλουν καθαρή. Ελπίζω. -
Σκηνικό:Ο ρώσος παίρνει τηλέφωνο από καμιά κρυψώνα τον Μάκη ή τον Εισαγγελάτο και λέει ότι θέλει να παραδοθεί αλλά φοβάται για τη ζωή του.Αρχίζει από τα κανάλια τηλεμαραθώνιος αγάπης για τον καημένο τον ρώσο που σε μια στιγμή αδυναμίας εκτέλεσε εν ψυχρώ δυο αστυνομικούς ΑΛΛΑ παρόλα αυτά έχει δικαιώματα που πρέπει να προστατευτούν!!!Σκοπευτής της ΕΜΑΚ τον καθαρίζει στεγνά πάνω σε 'συμπλοκή'.Τα κανάλια ωρύονται για την κατάπατηση δικαιωμάτων,για ψυχρούς δολοφόνους αστυνομικούς και ζητούν παραίτηση αρχηγού αστυνομίας και υπουργού δημόσιας τάξης!Φανταστικό σενάριο;;;Για να δούμε...
-
Πρεπει να τους λυσουν τα χερια,και οχι να τους κυνηγανε αμα σκοτωνουν καθαρματα σαν αυτους που σκωτωσαν τους 2 αστυνομικους, αφου πρωτα τους εκπαιδευσουν σωστα και τους κανουν επαγγελματιες στην δουλεια που διαλεξανε να κανουν.Και με τη σειρα τους οι αστυνομικοι να γινουν πιο σοβαροι(ορισμενοι)και οχι να ασχολουνται με μενα αν εχω την πινακιδα στο μηχανακι απο κατω απο την ουρα και να μου σπανε τα @ρχιδι@ ολη την ωρα,και στη γωνια να πουλαει ο αλλος πρεζα και να μην του μιλαει καν.
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Επειδη δολοφονηθηκαν,δεν σημαινει οτι δεν εχουν και ευθυνη.Ειναι σαφες οτι δεν εκαναν σωστα την δουλεια τους(η οποια παντα εμπεριεχει ενα ποσοστο κινδυνου).Αν καποιος χειρουργος κανει ενα λαθος και πεθανει ο ασθενης,τον λεμε δολοφονο.Τωρα δεν θα πουμε ηρωες αυτους που εκαναν λαθος στην δουλεια τους.
Δεν αναφερομαι καθολου στους δολοφονους.Σαφως,καταδικαστεα η πραξη τους.Οχι ομως να μιλαμε για λιθοβολισμο,τουφεκισμο κτλ.
Ο φίλος Τσουκας με κάλυψε απόλυτα...........Πιστεύω ότι είναι και θέμα μ@λακιας , οχι μόνο εκπαιδευσης. Δεν αφαιρεις χειροπέδες από εγκληματία χωρίς να έχεις τουλάχιστον ένα συνάδερφο αστυνομικό να τον σημαδεύει με όπλο. Στο Tορινο για έλεγχο με σταμάτησαν και με είχαν υπό συνεχή σκόπευση υποπολυβολου, φαντασου να ήμουν φονιάς
Όσον αφορά τη μοίρα του δολοφονου ,θα ήθελα να συλληφθει και να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, δεν είμαστε μπουρδελο έχουμε νόμους και αυτοί πρέπει να τηρηθούν.........
θα ήθελα να εκφράσω και τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων -
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
μπραβο στον κρατουμενο που εμεινε και δεν εγινε λαγος...Μπράβο του που δεν αυτοκτόνησε δηλαδή.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Φυσικα αν πιαστει ο Ρωσος κια φαει δυο τρεις πεντε σφαλιαρες
οι υπερασπιστες των ανθρωπινων δικαιωματων θα κανουν πορεια στη Βουλη,
η αντιπολιτευση θα ζητησει την παραιτηση του Υπουργου Δημ.Ταξης,
ο Μακης θα βγαλει κασσετες με τα ουρλιαχτα του Ρωσου,
μπορει και να γινει καμμια καταληψη σε καποια σχολη
με κεντρικο συνθημα 'Λευτερια στο Ρωσο αντιεξουσιαστη',
δυο τρεις αστυνομικοι θα τεθουν σε διαθεσιμοτητα
και τελικα μετα απο καποια χρονια ο δολοφονος θα βγαινει με πενθημερη αδεια και (αν τελικα επιστρεψει) μετα απο 20 χρονια θα ειναι εντελως ελευθερος.Οι μονοι που δε θα σκεφτει κανενας Μακης, καμμια αντιπολιτευση, και κανενας αντιεξουσιαστης ή υπερασπιστης των ανθρωπινων δικαιωματων (του κωλου και με τα λεφτα του Μπαμπα) ειναι οι δυο νεκροι και το δικαιωμα τους στη ζωη, οι γονεις, οι φιλοι τους τα παιδια τους.....
.....
Σωστός ο 'KRIEZA'.
Άλλα, τι τα θες τι τα γυρεύεις, όλοι αυτοί οι 'υπερασπιστές' των δικαιωμάτων του κάθε ενός δολοφόνου, βιαστή κ.λ.π. δεν έχουν πέσει ποτέ θύματα (να χτυπήσουν, βιάσουν, σκοτώσουν κάποιο δικό τους πρόσωπο) κάποιου τέτοιου αποβράσματος που υπερασπίζονται για να δούμε αν θα αλλάξουν γνώμη.
Αλλά πως να πέσουν θύματα αυτοί, από τι στιγμή που έχουν αστυνομική κάλυψη όλοι.
Βλέπουμε λοιπόν τη 'κατάντια' να μην υπάρχουν αστυνομικοί για να καλύψουν τις βασικές ανάγκες που υπάρχουν καθημερινά σε κάθε υπηρεσία της αστυνομίας, γιατί 'πρέπει' να προσέχουν τη μεγαλοκυρία του μεγαλοκυρίου δημοσιογράφου και να της κάνουν τα ψώνια από τη λαϊκή και άλλα τέτοια.
Άντε να βρεθούν μετά οι δύο αστυνομικοί για κάθε κρατούμενο που μεταφέρεται, όπως έγραψε κι ο seb leb.'Αι σιχτίρ' (για να το πω και στη μητρική γλώσσα ορισμένων 'υπερασπιστών' ) μέρες που είναι, 'ρημάδι' που θέλει να λέγεται κράτος.
Μην ακούσω να το ξαναπεί (το 'ρημάδι') κανείς 'μπουρδέλο' γιατί ακόμα κι εκεί υπάρχουν κανόνες που στο Ελληνικό 'ρημάδι' δεν υπάρχουν και ούτε πρόκειται να υπάρξουν.Τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των αστυνομικών.
Δολοφονία Αστυνομικών....