-
Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί αλλά ποια η γνώμη σας για τα προστατευτικα χρώματος από telemarkerting auri gold και triple t?? Στα τηλεοπτικά σποτάκια πάντως σκίζουν μέχρι και μετά από έκρηξη διατηρούν το χρώμα. Έχει δοκιμάσει κανείς?Με 'τρώει' να αγοράσω
-
Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί αλλά ποια η γνώμη σας για τα προστατευτικα χρώματος από telemarkerting auri gold και triple t?? Στα τηλεοπτικά σποτάκια πάντως σκίζουν μέχρι και μετά από έκρηξη διατηρούν το χρώμα. Έχει δοκιμάσει κανείς?Με 'τρώει' να αγοράσω
-
-
Ο χρήστης neten έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί αλλά ποια η γνώμη σας για τα προστατευτικα χρώματος από telemarkerting auri gold και triple t?? Στα τηλεοπτικά σποτάκια πάντως σκίζουν μέχρι και μετά από έκρηξη διατηρούν το χρώμα. Έχει δοκιμάσει κανείς?Με 'τρώει' να αγοράσωTo auri gold το έχω δοκιμάσει εγώ. Είναι ένα καλό γυαλιστικό, αλλα εκείνο με την φωτιά και το οξύ δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα και μάλλον δεν πρόκειται.Εκτός και αν πέσουμε θύμα τρομοκρατικής ενέργειας και θα το μάθουμε απο πρώτο χέρι.
-
αν είναι να δώσεις τα καλά σου τα ευρουλάκια πάρε τουλάχιστον κάτι ψαγμένο και δοκιμασμένο οπως Autoglym ή Meguairs..
-
Εγώ δεν συνηθίζω να βάζω φωτιά στο αυτοκίνητο ούτε το ανατινάζω συχνά. Γι αυτό δεν θα έπαιρνα το auri gold.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εγώ δεν συνηθίζω να βάζω φωτιά στο αυτοκίνητο ούτε το ανατινάζω συχνά. Γι αυτό δεν θα έπαιρνα το auri gold.Κακώς δε ξέρει τι χάνεις, αυτά είναι καθημερινά πράγματα που όλοι πρέπειι να τα κάνουμε.
Για όλα αυτά τα προιόντα που παρουσιάζονται σαν πανάκεια καλό είναι να είμαστε περισσότερο επιφυλακτικοί.
-
Zymoel και Meguairs είναι τα καλύτερα. Κοστίζουν αρκετα όμως, σε βαθμό που ίσως είναι προτιμότερο να πας να στο γυαλίσουν έξω με επαγγελματικό μηχανημα που κανει και επίστρωση teflon. Η διαφορά είναι αισθητή σε αυτή την περίπτωση...
Περί auri gold, triple t και τα ρέστα..