-
Γεια σας παιδιά. Θέλω να αγοράσω σκούτερ στα 250 κυβικά, έχω καταλήξει σ' αυτά τα 4 και δεν μπορώ να διαλέξω ποιο να πάρω. Μπορείται να με βοηθήσετε; Νομίζω ότι βρίσκομαι σε αδιέξοδο
-
Γεια σας παιδιά. Θέλω να αγοράσω σκούτερ στα 250 κυβικά, έχω καταλήξει σ' αυτά τα 4 και δεν μπορώ να διαλέξω ποιο να πάρω. Μπορείται να με βοηθήσετε; Νομίζω ότι βρίσκομαι σε αδιέξοδο
-
-
Yamaha για 'μένα, για το όνομα και την αξιοπιστία της εταιρίας.
-
Και για τις επιδοσεις, χωρους, κρατηματα και ανεση, φιλε μου ΥΑΜΑΗΑ δαγκωτο. Το Χ8 εχει μικροτερες ροδες και ακουω οτι δεν ειναι πολυ σταθερο, το SYM ειναι εντυπωσιακο, αλλα δεν το ξερω και δεν θα εμπλεκα, το aprilia εχω ακουσει για ακριβα ανταλλακτικα, αμα τελικα παρω το δικο μου θα σου πω. Παντως παροτι εχω ΥΑΜΑΗΑ παπι και περιμενω για το Αprilia sportcity (αν μου βαλουν πλαϊνο σταντ, αλλιως γεια σας) σου συστηνω ΥΑΜΑΗΑ ΧΜΑΧ.
-
Kαλημέρα και καλή χρονιά.
Για μένα το τετράλημμα είναι μεταξύ Yamaha,Aprilia,Piaggio καιιιιιιιιιι Peugeot Satellis(που έρχεται)www.cyberscooter.it/speciali/eicma05/peugeot.htm
http://www.cyberscooter.it/speciali/mdd ... eugeot.htm
Γενικά δεν πολύ ακούω τι λένε οι άλλοι παραμόνο τούς ειδικούς,περιοδικά,στο δίκτυο και στο 'καβάλημα' ελληνιστί test drive.
Ιεραρχώντας τις ανάγκες μας,είμαστε πάντα 2 στο μηχανάκι,έχουμε και λέμε....
Όσο γίνεται πιο....................
Μεγαλύτερους τροχούς.
Μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο πέφτει πολύ κουβάλημααααααααααααααααα οικογενειακά βάρη.
Άνετη σέλα,άνεση.............μέσες πονούν
Ευστάθια-κρατημα
Αξιοπιστία.
Οικονομικά (τελευταίο........... γιατί όλα έχουν παρόμοια τιμή,για μένα)Ξεκινώντας απο αυτά που θέλουμε βλέπω οτι το Yamaha συγκεντρώνει τα περισσότερα .Δεν με ενθουσιάζει ο σχεδιασμός αλλά...............μπρος στην εξυπηρέτηση.............. τι είναι τα κάλη........
Θα περιμένω και το Peugeot (αν και θα είναι πολύ φρέσκο μοντέλο και ως εκ τούτου αδοκίμαστο) και αποφασίζω αφού τα δοκιμάσω.Στην έκθεση μοτοσυκλέττας που θα γίνει το Μάρτιο θα τα δώ όλα μαζεμένα και τότε ........θα παραγγείλω.... -
Yamaha και εγω θα σου προτεινα
-
Καλημέρα, επιτέλους πήρα στα χερια μου το x-max. Το παρήγγειλα 4 Ιανουαρίου και το πήρα 27 Φεβρουαρίου. Σήμερα συμπληρώνω 5 μέρες κατοχής του και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες, εκτός από την ποιότητα των πλαστικών που δεν είναι και πολύ σόι. Ο χώρος κάτω από τη σέλα είναι πραγματικά πολύ μεγάλος και έχω βολέψει μέσα δύο full face κράνη και διάφορα άλλα αντικείμενα. Η οδική συμπεριφορά είναι άριστη, το τράβηγμα πολύ δυνατό και το κυριότερο είναι αρκετά στενό και χωράει ανάμεσα στα αυτοκίνητα πολύ άνετα.
-
Καλορίζικο και καλά χιλιομετρα! Μπορείς να μας πείς την χώρα κατασκευής; Απλά απο περιέργεια...
-
Καλοριζικο και καλοταξιδο αγαπητε φιλε. Να ρωτησω και εγω και απαντας στο μελλον , μολις κανεις λιγα χιλιομετρα ακομα. Απο φρενα πως παει? Αληθευει οτι εχει σκληρη αναρτηση και μεταδιδει κραδασμους στα χερια απο το τιμονι σε ανωμαλιες του εδαφους? Επισης οταν το στρωσεις και το ανοιξεις στον αυτοκινητοδρομο 140-150km αν σε χτυπαει ο αερας η προστατευει τουλαχιστον το σωμα η ζελατινα? Αποσο το εχω δει παντως τα πλαστικα του μου φανηκαν πολυ καλα.
-
Χώρα κατασκευής είναι η Ισπανία, γι' αυτό και είναι φθηνότερο σε σχέση με τα μέχρι τώρα αντίστοιχα yamaha. Είναι χαμηλότεροι οι δασμοί. Όσον αφορά την ανάρτηση όντως είναι λίγο σκληρή και μεταφέρει κραδασμούς στο τιμόνι, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν προκαλεί αστάθεια. Επίσης δεν ξέρω αν στην πορεία μαλακώσει. Ο ανεμοθώρακας σε προστατέυει στο σωμα και αν φοράς κράνος και έχεις κλειστή τη ζελατίνα δεν νοιώθεις τίποτα. Αν ανοίξεις τη ζελατίνα η ροή του αέρα κατευθύνεται ακριβώς στο ύψος των ματιών. Όμως με €85 μπορείς να πάρεις τη λίγο μεγαλύτερη ζελατίνα (θα την πάρω σίγουρα το καλοκαίρι) και να προστατέυεται και το κεφάλι
-
Ο χρήστης djvangos έγραψε:
Καλημέρα, επιτέλους πήρα στα χερια μου το x-max. Το παρήγγειλα 4 Ιανουαρίου και το πήρα 27 Φεβρουαρίου. Σήμερα συμπληρώνω 5 μέρες κατοχής του και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες, εκτός από την ποιότητα των πλαστικών που δεν είναι και πολύ σόι. Ο χώρος κάτω από τη σέλα είναι πραγματικά πολύ μεγάλος και έχω βολέψει μέσα δύο full face κράνη και διάφορα άλλα αντικείμενα. Η οδική συμπεριφορά είναι άριστη, το τράβηγμα πολύ δυνατό και το κυριότερο είναι αρκετά στενό και χωράει ανάμεσα στα αυτοκίνητα πολύ άνετα.Καλά χιλιόμετρα και απο μενα......το 'ζαχαρώνω' και εγω και κατα καιρούς θα κάνω ερωτήσεις.......
Απο που το πήρες (κατάστημα ενδιαφερομαι για ανταλλαγη)και γιατί άργησε η παράδοση?????
Μετα την οδηγικη δοκιμή που έκανα με δυο ατομα,το ενοιωθα αρκετα 'αποτομο' ως προς την πισω ανάρτηση,εσυ το εχεις νοιώσει???
Το πίσω φρένο 'επιανε' παρα πολύ εντονα αλλά μπορεί να το είχαν επιτηδες έτσι λόγω διτροχου δοκιμής?????
Σε σχεση με αυτό που εχω τώρα κόβει πολύ λιγώτερο στις επιτόπου στροφές .................εσυ παρατήρησες κατι τέτοιο ???
-
Καλημέρα, επιτέλους πήρα στα χερια μου το x-max. Το παρήγγειλα 4 Ιανουαρίου και το πήρα 27 Φεβρουαρίου. Σήμερα συμπληρώνω 5 μέρες κατοχής του και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες, εκτός από την ποιότητα των πλαστικών που δεν είναι και πολύ σόι. Ο χώρος κάτω από τη σέλα είναι πραγματικά πολύ μεγάλος και έχω βολέψει μέσα δύο full face κράνη και διάφορα άλλα αντικείμενα. Η οδική συμπεριφορά είναι άριστη, το τράβηγμα πολύ δυνατό και το κυριότερο είναι αρκετά στενό και χωράει ανάμεσα στα αυτοκίνητα πολύ άνετα.Γιατί κατέληξες στο συγκεκριμένο.?????????
ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Καλημέρα, επιτέλους πήρα στα χερια μου το x-max. Το παρήγγειλα 4 Ιανουαρίου και το πήρα 27 Φεβρουαρίου. Σήμερα συμπληρώνω 5 μέρες κατοχής του και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες, εκτός από την ποιότητα των πλαστικών που δεν είναι και πολύ σόι. Ο χώρος κάτω από τη σέλα είναι πραγματικά πολύ μεγάλος και έχω βολέψει μέσα δύο full face κράνη και διάφορα άλλα αντικείμενα. Η οδική συμπεριφορά είναι άριστη, το τράβηγμα πολύ δυνατό και το κυριότερο είναι αρκετά στενό και χωράει ανάμεσα στα αυτοκίνητα πολύ άνετα.
Καλά χιλιόμετρα και απο μενα......το 'ζαχαρώνω' και εγω και κατα καιρούς θα κάνω ερωτήσεις.......
Απο που το πήρες (κατάστημα ενδιαφερομαι για ανταλλαγη)και γιατί άργησε η παράδοση?????
Μετα την οδηγικη δοκιμή που έκανα με δυο ατομα,το ενοιωθα αρκετα 'αποτομο' ως προς την πισω ανάρτηση,εσυ το εχεις νοιώσει???
Το πίσω φρένο 'επιανε' παρα πολύ εντονα αλλά μπορεί να το είχαν επιτηδες έτσι λόγω διτροχου δοκιμής?????
Σε σχεση με αυτό που εχω τώρα κόβει πολύ λιγώτερο στις επιτόπου στροφές .................εσυ παρατήρησες κατι τέτοιο ???
Είμαι από Θεσσαλονίκη και το πήρα από το Μοτοδίκτυο που θεωρητικά είναι το παράρτημα της Μοτοδυναμικής στη Θεσσαλονίκη. Άργησε γιατι όπως μου είπαν και αυτοί, αλλά και 3 άλλες αντιπροσωπείες που ρώτησα, η Yamaha έπεσε έξω στις προβλέψεις πωλήσεων και η παραγωγή ήταν μικρότερη από την ζήτηση. Σιγά-σιγά πιστεύω ότι θα διορθώνεται το πρόβλημα.
Η πίσω ανάρτηση είναι μαγικό χαλί. Η μπροστινή είναι λίγο σκληρή και μεταφέρει κάποιους κραδασμούς στο χέρι.
Τα φρένα είναι απλά καταπληκτικά, με φοβερή αίσθηση και πραγματικά είναι σαν να ρίχνεις άγκυρα και καθόλου απότομα.
Είναι γεγονός ότι κόβει πολύ λιγότερο από το παπί που είχα, αλλά δεν ξέρω πόσο κόβουν τα άλλα mega scooter.
Ελπίζω να βοήθησα -
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Γιατί κατέληξες στο συγκεκριμένο.?????????
ευχαριστώ.
Κατέληξα σ' αυτό γιατί σε σύγκριση με το piaggio και το aprilia έχει πολύ φθηνότερα service και σε σύγκριση με το sym έχει μεγαλύτερους τροχούς, χώρους και κινητήρα. Με την ευκαιρία να πω ότι ο κινητήρας είναι πολύ δυνατός. Στις ευθείες πιάνει τα 140 και σε ανηφόρες με μεγάλη κλίση είδα μέχρι 110 km/h. Και δεν είμαι και ελαφρύς- είμαι 100 κιλά περίπου
-
Καλοτάξιδο φίλε και απο μένα!
Θα ηθελα να σε ρωτησω μιας και είμαι στα κιλα σου, πιστευεις οτι το καθισμα ειναι ανετο μετα απο μια διαδρομη μιας περιπου ωρας;
Επισης θα με ενδιεφερε να μαθω κατα ποσο 'βρησκει' οταν ανεβαινει στο πεζοδρομιο;(Θελω να το παρκαρω μεσα στην αυλη του σπιτιου μου).
Ευχαριστω και παλι καλες και ασφαλεις διαδρομες!! -
Παιδιά ανοίγω θέμα ειδικά για ΤΟ ΟΧΗΜΑ........
Κάτι σαν ημερολόγιο καταστρώματος............
Οπότε ότι εντυπώσεις παρατηρήσεις και άλλα εκεί.........
Ευχαριστώ Άγγελος.
-
Ο χρήστης tom έγραψε:
Θα ηθελα να σε ρωτησω μιας και είμαι στα κιλα σου, πιστευεις οτι το καθισμα ειναι ανετο μετα απο μια διαδρομη μιας περιπου ωρας;
Επισης θα με ενδιεφερε να μαθω κατα ποσο 'βρησκει' οταν ανεβαινει στο πεζοδρομιο;(Θελω να το παρκαρω μεσα στην αυλη του σπιτιου μου).
Ευχαριστω και παλι καλες και ασφαλεις διαδρομες!!Η σέλα είναι μεγάλη και άνετη, αλλά για μένα που δεν είμαι συνηθισμένος στις μεγάλες διαδρομές η μια ώρα είναι οριακή. Από κει και μετά αρχιζω να ψιλοπιάνομαι. Αν το πεζοδρόμιο είναι χαμηλό δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν είναι πάνω από 20 πόντους πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα. Πάντως βρίσκει σχετικά εύκολα κάτω και νομίζω ότι φταίει κυρίως ο ορθοστάτης.
-
Ευχαριστω και παλι καλες και ασφαλεις διαδρομες!!Η σέλα είναι μεγάλη και άνετη, αλλά για μένα που δεν είμαι συνηθισμένος στις μεγάλες διαδρομές η μια ώρα είναι οριακή. Από κει και μετά αρχιζω να ψιλοπιάνομαι. Αν το πεζοδρόμιο είναι χαμηλό δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν είναι πάνω από 20 πόντους πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα. Πάντως βρίσκει σχετικά εύκολα κάτω και νομίζω ότι φταίει κυρίως ο ορθοστάτης.
Είναι αρκετά έως πολύ φαρδιά και άνετη για δυο ατομα.Εγω δεν πιάνομαι αν και λόγω ύψους 1.90 δυσκολεύομαι να βολέψω τα πόδια μου στις επιτόπιες στροφές.
Αν συμφωνείται.............. εχω ανοίξει ένα θέμα ειδικό για το μηχανάκι μας οπότε ας γράφουμε εκεί τις εντυπυπώσεις μας.Ευχαριστώ)
SYM GTS250, YAMAHA X-MAX, APRILIA ATLANTIC Ή PIAGGIO X8???