-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Πάντως ακόμα και οι δημοσιογράφοι της παλιοφυλλάδας που αποκάλυψε τις αλλαγές ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν παραπονέθηκαν για κλίσεις. Αντίθετα γράψανε οτι το αμάξι τους άρεσε πάρα πολύ στις στροφές
Μου αρεσε και εμενα στις (ανοιχτες) στροφες γενικα, και το eq2 που κραταγε την μουρη μεσα. Δεν ειχα ομως ουτε τις ιδανικες συνθηκες, ουτε πιεσα οσο ηθελα, σε διαδρομη της επιλογης μου (αρκετα μακρια σε σχεση με τον διαθεσιμο ελευθερο χρονο) και πιθανοτατα οι δημοσιογραφοι στην παρουσιαση θα ειχαν την δυνατοτητα να την οδηγησουν σε προκαθορισμενη απο την AR ( ) διαδρομη, και οχι σε οποια ή με οποιες συνθηκες αυτοι επιθυμουσαν.
Και ξαναρωταω. Ειδες τα Video?Ναι τα είδα και σου ξαναλέω οτι δεν μιλάω για παρουσίαση αλλά για τέστ 2500 χλμ σε όλη την Γαλλία και σε όλων των ειδών τις διαδρομές...Καταλαβαίνεις οτι σε κάθε πόστ αλλάζεις επιχειρήματα για να στηρίξεις αυτό που λές;
Δεν αλλαζω επιχειρηματα, προσθετω,** αλλα αν δεν αντιλαμβανεσαι αυτο που βλεπεις σε video**, δεν μπορω να πω κατι αλλο. Ωραια κατα τα αλλα η φωτο που παρεθεσες πιο κατω
με bad ass 18αρες-19αρες ζαντες και αναρτηση απο οικο...
Εγω ομως αναφερομαι στην εργοστασιακη 155αρα με τις 17αρες...του video και γενικα για τα 08' μοντελα.
Αν παρατηρησεις παντως το video (super sedan) με την δοκιμασια σλαλομ στο 55:50, 56:05,
1:01:38, και στο αλλο video λιγο πριν την δοκιμασια φρεναρισματος, την Mito στο
58:50 εως το 59:10, θα καταλαβεις πραγματικα γιατι επιμενω .Να σου πω ρε Κικιζα. Ειδες το βιντεο της Τζουλιας φανταζομαι!!! Επειδη το ειδες σημαινει οτι την γ@μησες κιολας; Αν την ειχες γ@μησει ο ιδιος τι θα σου εμενε; Το βιντεο η η προσωπικη σου αισθηση;
-
το κουπε στο οποιο αναφερεσαι να φανταστω οτι ειναι το ροκκο..
hot hatch mate,hot hatch.. η εστω shooting brake..την τζουλια δεν θα την μπιπ με τιποτα..απεριποιητη(τουλαχιστον για τα δικα μου στανταρντς) κ εντελως ξενερωτη..απορω πως τους σηκωνοταν των 2 που την φυστικωναν..σαν προβατο βελαζε..α,α,α,α,α,,α...φτανει,το καταλαβαμε,φυστικωνεσαι,δεν χρειαζεται να δινεις τοση εμφαση στο wannabe βογκητο..
αναφερομαι στην ελληνιδα σιταρ,οχι στην αλφα ρομεο.. -
@Yugo
Ειχα και προσωπικη επαφη δυο φορες με 155αρα. Το ανεφερα και τοτε...
Πλεον και με το video, (στα σημεια που προτεινω και στον mirage να δει) μονο τυφλοι, ή απιστοι , ή κολλημμενοι δεν το αντιλαμβανονται. -
@Yugo
Ειχα και προσωπικη επαφη δυο φορες με 155αρα...
.Γρηγόρη που και που όμως και η σεξουαλική δεν κάνει κακό εεε
-
@Yugo
Πλεον και με το video, (στα σημεια που προτεινω και στον mirage να δει) μονο τυφλοι, ή απιστοι , ή κολλημμενοι δεν το αντιλαμβανονται.Ειλικρινά δεν μπορώ να σε καταλάβω .... Σου λένε 4 -5 -6 άτομα πως την οδηγήσαν κι εσύ επιμένεις για το βίντεο. Είναι μια ειδική περίπτωση, σε ειδικές συνθήκες, που το 99 % των αγοραστών δεν θα επιχειρήσει ποτέ.Αφήνεις υπονοούμενα για τις διαδρομές που επιλέγει η ΑΡ , χαρακτηρίζεις εμμέσως πλην σαφώς τζιπ και επικίνδυνη τη Mito. Με συγχωρείς φίλε μου αλλά όσα βίντεο και να δεις και όσα περιοδικά και να διαβάσεις, ή δεν έχεις ιδέα από αυτοκίνητα ή απλά είσαι εγκάθετος...
-
μου εχετε κινησει την περιεργεια..τωρα κατεβαζω το βιντεο να δω πως συμπεριφερθηκε η μιτο στη δοκιμη..κ βεβαια οπως το κοβω,θα ψαξω να βρω χρονο για δοκιμη μιας μιτο ειτε εδω ειτε ελλαδα..αν κ απο οσο καταλαβα απο τα λεγομενα σας,τα μοντελα απο το 09 κ επειτα δεν εχουν την ιδια συμπεριφορα..
γνωριζουμε αν μοντελα με διαφορετικους κινητηρες φερουν κ διαφορετικες ρυθμισεις στην αναρτηση?εξαιρειται παντοτε η πρασινη τετραφυλλη..για να ξερω τι να ζητησω προς δοκιμη,αν κ εδω πιστευω θα εχουν πετρελαιο.. -
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
@Yugo
Πλεον και με το video, (στα σημεια που προτεινω και στον mirage να δει) μονο τυφλοι, ή απιστοι , ή κολλημμενοι δεν το αντιλαμβανονται.Ειλικρινά δεν μπορώ να σε καταλάβω .... Σου λένε 4 -5 -6 άτομα πως την οδηγήσαν κι εσύ επιμένεις για το βίντεο. Είναι μια ειδική περίπτωση, σε ειδικές συνθήκες, που το 99 % των αγοραστών δεν θα επιχειρήσει ποτέ.Αφήνεις υπονοούμενα για τις διαδρομές που επιλέγει η ΑΡ , χαρακτηρίζεις εμμέσως πλην σαφώς τζιπ και επικίνδυνη τη Mito. Με συγχωρείς φίλε μου αλλά όσα βίντεο και να δεις και όσα περιοδικά και να διαβάσεις, ή** δεν έχεις ιδέα από αυτοκίνητα ή απλά είσαι εγκάθετος.**..
Που ξερεις, μπορει και τα δυο. Αν εχεις διαβασει σχολια μου και καταγραφη στο 'οδηγησα' απο προσωπικες εμπειριες με διαφορα αυτοκινητα ΚΑΙ ιταλικα, θα καταλαβεις...
-
Δηλαδή το θέμα θεωρείται λήξαν?
Τώρα που ξαναείδα το βίντεο, ρε γμτ σαν το Cayenne δε μοιάζει η έτσι?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Γινεται?
Μόλις τώρα είδα στο 55.00 λεπτό για 2η φορά το βίντεο.
Το συμπέρασμα που αποκομίζω με μια 2η ματιά είναι ότι οδηγεί λάθος τη Mito ο Ιάπωνας οδηγός.Φαντασου δηλαδη να οδηγουσε και 'σωστα'...
Μάλιστα είναι τόσο ακραίο το στυλ του Ιάπωνα που νιώθεις βλέποντας το ότι από το μάγκωμα που κάνει η μπροστά εξωτερική ρόδα, ότι βρίσκει εμπόδιο και θα ανατραπεί το αμάξι...Πιστεύω ότι θα πετύχαινε την διαδικασία με καλύτερο χρόνο αν ο οδηγός του ήταν πιο συγκρατημένος, ίσως να μην έχει εξοικιωθεί με το DST που έχει το τιμόνι της Mito, λέω εγώ τώρα.
Αυτο ακριβως ειναι το θεμα...Αν η αναρτηση ηταν πιο σφιχτη και με πιο γρηγορο Rebound δεν θα συνεβαινε αυτο, τα ηλεκτρονικα την εσωσαν, περα απο τα ταχυτατα αντανακλαστικα του δοκιμαστη...
Για πιο Γαλλικο λες?
Εμενα μου αρεσε πολυ το 500αρακι οπως το ειδα να στριβει...
Τοσο κοντο μεταξονιο, κι ομως πολυ σταθερο και ευελικτο ταυτοχρονα. -
Δηλαδή το θέμα θεωρείται λήξαν?Τώρα που ξαναείδα το βίντεο, ρε γμτ σαν το Cayenne δε μοιάζει η έτσι?
Tωρα γινεσαι εριστικος...
-
Για πιο Γαλλικο λες?
Ιαν Σκοτ RS
-
Τι ηθελα κα τα εβαλα τα video
-
Για πιο Γαλλικο λες?
Ιαν Σκοτ RS
To megane RS λες? Ε, καλα αυτο εχει 'ξεβρακωσει' οτι sporthatch κυκλοφορει και οχι μονο,
αλλα με την υποστηριξη και χαμηλοτατη μεταπωληση που εχει στην χωρα μας η Renault γενικα, δεν βλεπω να κυκλοφορουν αρκετα, και εμφανισιακα μου κανει λιγο μπαουλακι μπροστα και wannabe scirocco πισω... -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Τι ηθελα κα τα εβαλα τα videoKαλα εκανες και τα εβαλες!
Ηταν μεγαλα βεβαια, αλλα στο youtube δεν υπηρχαν, ουτε αποσπασματικα... -
Kαλα εκανες και τα εβαλες! -
Για πιο Γαλλικο λες?
Ιαν Σκοτ RS
To megane RS λες? Ε, καλα αυτο εχει 'ξεβρακωσει' οτι sporthatch κυκλοφορει και οχι μονο,
αλλα με την υποστηριξη και χαμηλοτατη μεταπωληση που εχει στην χωρα μας η Renault γενικα, δεν βλεπω να κυκλοφορουν αρκετα, και εμφανισιακα μου κανει λιγο μπαουλακι μπροστα και wannabe scirocco πισω...Ειπώθηκε η μαγική λέξη
-
αλλα με την υποστηριξη και χαμηλοτατη μεταπωληση που εχει στην χωρα μας η Renault γενικα, δεν βλεπω να κυκλοφορουν αρκετα, και εμφανισιακα μου κανει λιγο μπαουλακι μπροστα και wannabe scirocco πισω...Παρτο το μαμημενο το Scirocco αφου σου αρεσει
Εισαι γερμανοφιλος πως να το κανουμε -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
αλλα με την υποστηριξη και χαμηλοτατη μεταπωληση που εχει στην χωρα μας η Renault γενικα, δεν βλεπω να κυκλοφορουν αρκετα, και εμφανισιακα μου κανει λιγο μπαουλακι μπροστα και wannabe scirocco πισω...Παρτο το μαμημενο το Scirocco αφου σου αρεσει
**Εισαι γερμανοφιλος πως να το κανουμε **:rtfm:Δεν εχω οπαδικες αντιληψεις με την προελευση μαρκας αυτοκινητων οπως αλλοι.
Εχω τοποθετηθει ξεκαθαρα εξαλλου για το 500 Abarth, το GP SS, και αλλα
Ιταλικα μοντελα, συγχρονα αλλα και παλαια...
Οσο για το Bold που εχεις, απο καποιες γωνιες η πισω πλευρα ετσι δειχνει... -
[Κικιζας mode on]
Ειπα εισαι Γερμανοφιλος , τελος.
[Κικιζας mode off]
πλακα κανω μην το παρεις στα σοβαρα
-
@Yugo
Ειχα και προσωπικη επαφη δυο φορες με 155αρα...
.Γρηγόρη που και που όμως και η σεξουαλική δεν κάνει κακό εεε
Alfa Romeo Mi.Τo 2008