-
Ο χρήστης SSK έγραψε:
Απο πότε το τούρμπο θεωρείται VW??
Η GM ήταν η πρώτη που έβαλε σε μοντέλα παραγωγής τούρμπο την δεκαετία του 60...Έχω την εντύπωση πως ο EDDIE εννοεί ότι το group VAG επιμένει στην τεχνολογία turbo και μάλιστα σε όλα της τα μοντέλα, σε βαθμό που να την χαρακτηρίζει πλέον... Δεν έγινε καμία ιστορική αναφορά.
-
Αυτό θα είναι τελικά μικρό... hatchback, έτσι;
@νδρέας
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Απο πότε το τούρμπο θεωρείται VW??
Η GM ήταν η πρώτη που έβαλε σε μοντέλα παραγωγής τούρμπο την δεκαετία του 60...Έχω την εντύπωση πως ο EDDIE εννοεί ότι το group VAG επιμένει στην τεχνολογία turbo και μάλιστα σε όλα της τα μοντέλα, σε βαθμό που να την χαρακτηρίζει πλέον... Δεν έγινε καμία ιστορική αναφορά.
-
Αυτο το ξεραμε απο τηναρχη,Italiaspeed ναουμε,γιατι να βαυκαλιζομαστε?
-
Ετσι που εχει γινει το πραγμα με το πετρελαιο και τους ρυπους δε γινεται να μην περασουμε σε λυσεις turbo. Οσοι δεν το εκαναν εμειναν πισω (Type R).
Αν και αργησαν οι Ιταλοι πιστευω οτι θα μας αποζημιωσουν μιας και τα μικρα γρηγορα ειναι το φορτε . -
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Αυτο το ξεραμε απο τηναρχη,Italiaspeed ναουμε,γιατι να βαυκαλιζομαστε?
Όχι ακριβώς.
Πριν μάθουμε επίσημα ότι ένα τέτοιο μοντέλο θα συμπεριληφθεί στη γκάμα της Αλφα Ρομέο, η ίδια η εταιρεία είχε προκηρύξει σχεδιαστικό διαγωνισμό με θέμα ένα μικρό κουπέ. Και όλες οι συμμετοχές ήταν ακριβώς αυτό και όχι τρίθυρα hatchbacks.
Πολλές από τις προτάσεις μοντελοποιήθηκαν (υποθέτω αυτές που θεωρήθηκαν και καλύτερες, ανεξαρτήτως αν ήταν όλες χάλια), κάποιες παρουσιάστηκαν και εδώ μέσα, λανθασμένα βέβαια, σαν μακέτες του επερχόμενου μοντέλου.
@νδρέας
-
εγω παντως απο το Προκαμβριο διαβαζω τα ποστ του sakisssss(και τον λοιπων alfabots) που διαλαλουσε σε διαφορα φορα:'149 το 2007 και κουπε βασισμενο πανω στην πλατφορμα της το 2009' και 'ξεχωριστη baby alfa το 2009'
-
εγω παντως απο το Προκαμβριο διαβαζω τα ποστ του sakisssss(και τον λοιπων alfabots) που διαλαλουσε σε διαφορα φορα:'149 το 2007 και κουπε βασισμενο πανω στην πλατφορμα της το 2009' και 'ξεχωριστη baby alfa το 2009'Εγώ όμως διαβάζω μόνο το συγκεκριμένο (από ελληνικά) και αυτό είναι το μοναδικό θέμα για μικρή Αλφα που έχω πετύχει στο forum των 4Τροχών. Γι' αυτό και η επισήμανση.
@νδρέας
-
Έλεος...χάλια ονόματα αν τελικά υσχίει...
http://carscoop.blogspot.com/2007/11/al ... st-12.html
'Finalists: Agea, Enos, Everso, Fira, Furiosa, Milo, Mod, Nevo, Solea, Sparvo, Velvetta, Ventura'
-
οτι και αν επιλέξουν να φορντίσουν να πηγαίνει με συνθετικα όπως '15 years old' 'black label' kok
-
Έλεος...χάλια ονόματα αν τελικά υσχίει...
http://carscoop.blogspot.com/2007/11/al ... st-12.html
'Agea(Ν), Enos alla Leon(παντα Leon ), Everso=Erevos, (σκετη)Fira, Furiosa, Na ena Milo , εγινα Mod, Ψαχνοντας τον Nevo, (P)Solea, M'ena Sparvo duo mpoulonia, Velvetta, Ντετεκτιβ Ace Ventura''
-
-
ακομη δε τον ειδαμε, Γιαννη τον βαπτισαμε...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Έλεος...χάλια ονόματα αν τελικά υσχίει...http://carscoop.blogspot.com/2007/11/al ... st-12.html
'Finalists: Agea, Enos, Everso, Fira, Furiosa, Milo, Mod, Nevo, Solea, Sparvo, Velvetta, Ventura'
Eιναι πιο δυσκολο απ οτι φαινεται να διαλεξεις ονομα για ενα αμαξι/μοντελο. Το ξερω απο πρωτο χερι Τωρα οσον αφορα αυτη τη λιστα εγω θα διαλεγα το Velvetta. Αλλα θα προτιμουσα το Junior σκετο οπως λεει και το αρθρο.
-
http://www.drive.gr/index.php?option=co ... &Itemid=61
προτιμώ τα
Furiosa
Velvetta -
Giulietta
-
Aυτό είναι το όνομα της 940
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Aυτό είναι το όνομα της 940Νόμιζα πως ήταν Giulia... δεν βαριέσαι!
-
Καθομαστε τωρα τοσοι μαντραχαλαδες και συζηταμε ποιο θα ειναι το πιο καταλληλο ονομα για ενα αυτοκινητο που ουτε καν photoshop εχουμε δει(δλδ με τα δεδομενα της alfa απεχει καμμια 10ετια απο την παραγωγη)
Αντι να συζηταμε για πλατφορμες,πλαισια,κινητηρες,αναρτησεις,εκδοσεις κτλ συζηταμε για το ονομα
Ε,να γι αυτο παραδεχομαι τους Ιταλους.Διοτι ενω πουλανε αερα κοπανιστο,ξερουν να του βαζουν το σωστο περιτυλιγμα,να τον προωθουν σωστα,και να κανουν εν τελει τον υποψηφιο πελατη τους να αισθανεται ξεχωριστος,μελος μιας ιδιαιτερης καστας που τον απασχολουν ανωτερα ζητηματα.
Βεβαια ποσο βοηθαει αυτο στους καιρους ισχνων αγελαδων που ζουμε,δεν ξερω
-
Καθομαστε τωρα τοσοι μαντραχαλαδες και συζηταμε ποιο θα ειναι το πιο καταλληλο ονομα για ενα αυτοκινητο που ουτε καν photoshop εχουμε δει(δλδ με τα δεδομενα της alfa απεχει καμμια 10ετια απο την παραγωγη)Αντι να συζηταμε για πλατφορμες,πλαισια,κινητηρες,αναρτησεις,εκδοσεις κτλ συζηταμε για το ονομα
Ε,να γι αυτο παραδεχομαι τους Ιταλους.Διοτι ενω πουλανε αερα κοπανιστο,ξερουν να του βαζουν το σωστο περιτυλιγμα,να τον προωθουν σωστα,και να κανουν εν τελει τον υποψηφιο πελατη τους να αισθανεται ξεχωριστος,μελος μιας ιδιαιτερης καστας που τον απασχολουν ανωτερα ζητηματα.
Βεβαια ποσο βοηθαει αυτο στους καιρους ισχνων αγελαδων που ζουμε,δεν ξερω
Ναι βεβαια ειναι πιο ωραια να συζητας σε μια υποθετικη συζητηση ναουμ...Εφοσον ο Νικος το ανεφερε πιο πισω κλπ για πιο ακριβως λογο να μην το συζητησουμε?
Alfa Romeo Mi.Τo 2008