-
@Kikizas
Έχεις υπόψιν πόσο θα ανέβαζε το κόστος παραγωγής να έβαζες μια πρέσσα να χτυπάει τα φτερά των QV για να μπει το μεταλλικό σηματάκι (βάλε κι εδώ ένα έξτρα);
Για ένα αυτοκίνητο του seg.B μιλάμε (και μάλιστα έκδοση), μην γινόμαστε υπερβολικοί.
-
To badge ομως κολλαει με αυτοκολλητο, δεν ειναι με pins, οποτε εχετε δικιο ολοι. Και badge ειναι, και sticker. Λεγεται sticker badge. Badge σημαινει σημα. Sticker σημαινει αυτοκολλητο. Το ενα δεν αποκλυει το αλλο.
-
Συγνώμη τόση συζήτηση για ένα σήμα-αυτοκόλλητο-sticker ή ότι στο καλό είναι αυτό;Ήμαρτον δηλαδή....
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Συγνώμη τόση συζήτηση για ένα σήμα-αυτοκόλλητο-sticker ή ότι στο καλό είναι αυτό;Ήμαρτον δηλαδή.... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Kαταρχας δεν σε αποκαλεσα ποτε 'ρε' και δεν γνωριζομαστε και απο χθες.
Aντε παλι ξανα μανα τα ιδια..ΡΕ κικιζα,σου χω ξαναπει,σε φορουμ γραφεις και θα δεχεσαι οπως σε αποκαλει ο αλλος ειτε ασχημα ειτε ωραια.Αν κρινεις οτι σε βριζει απλα κανε τα παραπονα σου σε καποιον μοντ να επιληφθει του θεματος.Συνηθως στα φορουμ (μιας κι εισαι νιουμπας σ αυτα) απαγορευεται να διορθωσεις τον αλλο για ορθογραφικα λαθη και να του πεις να σου μιλαει καλυτερα.Οπως θελει θα σου μιλαει οποιος κι αν ειναι αυτος.Αν θιγεσαι τα παραπονα σου σε μοντ.Στο ξαναλεω για πολλοστη φορα,ειναι η τροφη μου αυτα.Θα στο κοπαναω συνεχεια οταν ο βλεπω να το γραφεις...ακου μιλα μου καλυτερα γιατι δε με ξερεις και απο χτες.Και πολυ λιγα σου λεει με βαση τη συμπεριφορα σου (την οποια ανεχομαστε αφου κανεις μοντ δεν κανει κατι) σ αυτο το υποφορουμ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Kαταρχας δεν σε αποκαλεσα ποτε 'ρε' και δεν γνωριζομαστε και απο χθες.
Aντε παλι ξανα μανα τα ιδια..ΡΕ κικιζα,σου χω ξαναπει,σε φορουμ γραφεις και θα δεχεσαι οπως σε αποκαλει ο αλλος ειτε ασχημα ειτε ωραια.Αν κρινεις οτι σε βριζει απλα κανε τα παραπονα σου σε καποιον μοντ να επιληφθει του θεματος.Συνηθως στα φορουμ (μιας κι εισαι νιουμπας σ αυτα) απαγορευεται να διορθωσεις τον αλλο για ορθογραφικα λαθη και να του πεις να σου μιλαει καλυτερα.Οπως θελει θα σου μιλαει οποιος κι αν ειναι αυτος.Αν θιγεσαι τα παραπονα σου σε μοντ.Στο ξαναλεω για πολλοστη φορα,ειναι η τροφη μου αυτα.Θα στο κοπαναω συνεχεια οταν ο βλεπω να το γραφεις...ακου μιλα μου καλυτερα γιατι δε με ξερεις και απο χτες.Και πολυ λιγα σου λεει με βαση τη συμπεριφορα σου (την οποια ανεχομαστε αφου κανεις μοντ δεν κανει κατι) σ αυτο το υποφορουμ.
'Ρε' θα λες τα φιλαρακια σου! Ποιος λεει οτι απαγορευεται κιολας, να λες στον αλλο
να μην σε αποκαλει 'ρε'? Επειδη το λες εσυ, ο 'παλιος'? Τι εισαι , κανενας δικηγορος εδω μεσα και δεν το ξερω?
Η συμπεριφορα μου ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ και απο την δικη σου και απο ΟΛΩΝ αυτων που
μιλανε ειρωνικα-υβριστικα, και με υφος προσβλητικο.
'Εσεις' ανεχεστε, ποιον, εμενα? Ποιοι ειστε εσεις για να καταλαβω δηλαδη, εισαι κανενας μεγαλοεκπροσωπος των Alfisti στο forum και δεν το ξερω?
Δεν προσβαλλω, δεν θιγω, και δεν ειρωνευομαι με προσβλητικο υφος κανεναν, και σε αυτο το thread θα γραφω ΟΤΙ ΘΕΛΩ εφοσον εχει σχεση με το θεμα, και ας λες εσυ ΟΤΙ νομιζεις!
Θα μας βγεις και απο πανω που λεω την αποψη μου και την υποστηριζω κιολας...1. Οι κανόνες της καλής συμπεριφοράς, ασχέτως μέσου (Internet ή προσωπικής επικοινωνίας) θα πρέπει να γίνονται σεβαστοί, δε χρειάζεται επέμβαση moderator για να υπενθυμίζει τα αυτονόητα. Από εκεί και πέρα η προσφώνηση 'ρε' μπορεί να θεωρηθεί ως υπερβολή 'εν τη ρύμη του λόγου' (ή σαν μεταφορά μιας 'προφορικής' έκφρασης στο γραπτό λόγο) και δεν είναι ανάγκη να στεκόμαστε σε αυτήν. Αν προσβάλλει το άλλο μέρος καλό είναι να αποφεύγεται
2. Οποιοσδήποτε μπορεί να γράφει σε οποιοδήποτε θέμα του 4T-Forum με την προϋπόθεση ότι σέβεται τον κανονισμό χρήσης. Οπως έχουμε πει πολλές φορές, δεν υπάρχουν 'κλειστά' ή 'αποκλειστικά' θέματα.
3. Η επέμβαση moderator χρειάζεται όταν παραβιάζεται αυτός ο κανονισμός χρήσης. Δε θεωρώ ότι συνέβη κάτι τέτοιο. [Mod] -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μ' αρέσει πάντως που μέχρι πριν λίγο καιρό κοροϊδεύατε τις 316 Μ
σορρυ για το off , θα παρακαλουσα τους moderators να βαλουμε και μεις στο φορουμ μας αυτο το εικονιδιο ειναι θεικο και ζηλευω που δε το χουμε
δε θελω τρεχω σαν το vas να το κλεβω απο το thelab
-
'Ρε' θα λες τα φιλαρακια σου! Ποιος λεει οτι απαγορευεται κιολας, να λες στον αλλο
να μην σε αποκαλει 'ρε'? Επειδη το λες εσυ, ο 'παλιος'? Τι εισαι , κανενας δικηγορος εδω μεσα και δεν το ξερω?
Η συμπεριφορα μου ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ και απο την δικη σου και απο ΟΛΩΝ αυτων που
'Εσεις' ανεχεστε, ποιον, εμενα? Ποιοι ειστε εσεις για να καταλαβω δηλαδη, εισαι κανενας μεγαλοεκπροσωπος των Alfisti στο forum και δεν το ξερω?
Δεν προσβαλλω, δεν θιγω, και δεν ειρωνευομαι με προσβλητικο υφος κανεναν, και σε αυτο το thread θα γραφω ΟΤΙ ΘΕΛΩ εφοσον εχει σχεση με το θεμα, και ας λες εσυ ΟΤΙ νομιζεις!
Θα μας βγεις και απο πανω που λεω την αποψη μου και την υποστηριζω κιολας...ΡΕ θα λεω οπου θελω και πρωτιστως σε σενα.Εγινε αγορινα; Αν σε πειραζει εχεις το δικαιωμα απο τους κανονες του φορουμ να διαμαρτυρηθεις σε καποιον μοντ να μου ριξει warn,μπανιο κι ο,τι αλλο θες.
Μεγαλοεκπροσωπος η μικροεκπροσωπος δεν ειναι κανεις κανενος εδω μεσα.Μας εχεις βγαλει τα συκωτια με την βλακεια που κουβαλας και τα ειρωνικα σχολια που κανεις καθε 3 και λιγο για τη μιτο (στο συγκεκριμενο θεμα) και για αλλες αλφα.Προσπαθεις να το παιξεις γνωστης αλλα πιστεψε με ουτε κατα διανοια δεν περναει κατι τετοιο στον αλλο που σε διαβαζει.Για να μην το κανεις αδικα στο λεω δε με νοιαζει και πολυ το τι κανεις.Εχεις 10 ατομα καθε τοσο να στην λενε οτι εισαι κλινικη περιπτωση δεν την παλευεις και τα λοιπα αλλα εκειιιιιιιιιι..επιμενεις..... Πες μας αν εισαι αμεα να το καταλαβουμε και να σε βοηθησουμε,να μην ειμαστε τσαμπα επιθετικοι. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
@KikizasΈχεις υπόψιν πόσο θα ανέβαζε το κόστος παραγωγής να έβαζες μια πρέσσα να χτυπάει τα φτερά των QV για να μπει το μεταλλικό σηματάκι (βάλε κι εδώ ένα έξτρα);
Για ένα αυτοκίνητο του seg.B μιλάμε (και μάλιστα έκδοση), μην γινόμαστε υπερβολικοί.
Οι λεπτομερεις κανουν την διαφορα φιλε μου. Δειτε το δικο μου πλαινο σηματακι στο αμαξι τα σπαει. Ας έβαζαν ένα τέτοιο.
http://www.netcarshow.com/fiat/2008-gra ... per_2a.htm
http://www.netcarshow.com/fiat/2008-gra ... per_2b.htm -
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
@Kikizas
Έχεις υπόψιν πόσο θα ανέβαζε το κόστος παραγωγής να έβαζες μια πρέσσα να χτυπάει τα φτερά των QV για να μπει το μεταλλικό σηματάκι (βάλε κι εδώ ένα έξτρα);
Οι λεπτομερεις κανουν την διαφορα φιλε μου. Δειτε το δικο μου πλαινο σηματακι στο αμαξι τα σπαει. Ας έβαζαν ένα τέτοιο.
http://www.netcarshow.com/fiat/2008-gra ... per_2a.htm
http://www.netcarshow.com/fiat/2008-gra ... per_2b.htmαυτο δεν ειναι fiat , ειναι abarth
-
για το abarth μιλησα εγω το οποιο ειναι μια εξελιγμενη εκδοση του grande punto θα μπορουσαν και στην QV να βαλουν κατι αντιστοιχο το οποιο κατα τη γνωμη μου ειναι πιο καλαισθητο.
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
για το abarth μιλησα εγω το οποιο ειναι μια εξελιγμενη εκδοση του grande punto θα μπορουσαν και στην QV να βαλουν κατι αντιστοιχο το οποιο κατα τη γνωμη μου ειναι πιο καλαισθητο.δεν επιασες την εγκαθετιλα που ειπα για φιλικη πλακα
(αρα δεν ηταν και πετυχημενη )το 'δεν ειναι φιατ' εχει να κανει στο οτι καποιοι οντως πιστευουν οτι ΔΕΝ ειναι φιατ
(καμια σχεση με φιατ και τα λοιπα.. )επισης υπονοω οτι η αλφα ειναι φιατ
-
το δεχομαι
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Θα μας βγεις και απο πανω που λεω την αποψη μου και την υποστηριζω κιολας...ΡΕ θα λεω οπου θελω και πρωτιστως σε σενα.Εγινε αγορινα; Αν σε πειραζει εχεις το δικαιωμα απο τους κανονες του φορουμ να διαμαρτυρηθεις σε καποιον μοντ να μου ριξει warn,μπανιο κι ο,τι αλλο θες.
Μεγαλοεκπροσωπος η μικροεκπροσωπος δεν ειναι κανεις κανενος εδω μεσα.Μας εχεις βγαλει τα συκωτια με την βλακεια που κουβαλας και τα ειρωνικα σχολια που κανεις καθε 3 και λιγο για τη μιτο (στο συγκεκριμενο θεμα) και για αλλες αλφα.Προσπαθεις να το παιξεις γνωστης αλλα πιστεψε με ουτε κατα διανοια δεν περναει κατι τετοιο στον αλλο που σε διαβαζει.Για να μην το κανεις αδικα στο λεω δε με νοιαζει και πολυ το τι κανεις.Εχεις 10 ατομα καθε τοσο να στην λενε οτι εισαι κλινικη περιπτωση δεν την παλευεις και τα λοιπα αλλα εκειιιιιιιιιι..επιμενεις..... Πες μας αν εισαι αμεα να το καταλαβουμε και να σε βοηθησουμε,να μην ειμαστε τσαμπα επιθετικοι.Δεν προκειται να συνεχισω, ουτε να πεσω στο ηδη ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!
Το ποιος ειναι γνωστης και ποιος το παιζει φαινεται ξεκαθαρα, και το οτι καποιοι μπορει να μην καταλαβαινουν-γνωριζουν κατι ή επιμενουν για το αντιθετο, δεν σημαινει οτι εχουν δικιο επειδη 'μου την λενε' οπως αναφερεις, ειδικα οταν υποστηριζω τα λεγομενα μου, σε σχεση με εσενα που -λογω ασχετοσυνης ή υπεροψιας συνηθως- τοποθετεισαι κυριως με ειρωνικα και επιθετικα σχολια τυπου κακομαθημενου ανηλικου!Πλεον οτι και να απαντησεις, εχω προβει στις αναλογες διαδικασιες ωστε να μην βλεπω καν,
τι γραφεις.
Αρκετα ασχοληθηκα με την ανωριμη και προσβλητικη συμπεριφορα σου! -
. . .
Πλεον οτι και να απαντησεις, **εχω προβει στις αναλογες διαδικασιες **ωστε να μην βλεπω καν,
τι γραφεις.
. . . -
καλα ρε δεν εχετε αλλη δουλει να κανετε απτο να τσακωνεστε για τις λαμαρινες;
α και κατι αλλο ,μην αγαπατε τοσο πολυ τ αυτοκινητα σας γιατι σε κανα δυο χρονια βαζω στοιχημα θα τα εχετε πουλησει για να αγορασετε τα νεα μοντελα.
-
Δεν προκειται να συνεχισω, ουτε να πεσω στο ηδη ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!
Το ποιος ειναι γνωστης και ποιος το παιζει φαινεται ξεκαθαρα, και το οτι καποιοι μπορει να μην καταλαβαινουν-γνωριζουν κατι ή επιμενουν για το αντιθετο, δεν σημαινει οτι εχουν δικιο επειδη 'μου την λενε' οπως αναφερεις, ειδικα οταν υποστηριζω τα λεγομενα μου, σε σχεση με εσενα που -λογω ασχετοσυνης ή υπεροψιας συνηθως- τοποθετεισαι κυριως με ειρωνικα και επιθετικα σχολια τυπου κακομαθημενου ανηλικου!Πλεον οτι και να απαντησεις, εχω προβει στις αναλογες διαδικασιες ωστε να μην βλεπω καν,
τι γραφεις.
Αρκετα ασχοληθηκα με την ανωριμη και προσβλητικη συμπεριφορα σου!Το επιπεδο μου επαναπροσδιοριζεται αναλογα με το επιπεδο του εκαστοτε συνομιλητη μου.
Πες μας τωρα οτι θεωρεις τον εαυτο σου και σχετικο να μας στειλεις ομαδικως εδω μεσα.Απο ατομα που σε εχουν γνωρισει απο κοντα αλλα ακουω...αν θες σου λεω κι ονοματα.Βεβαια δε χρειαζεται να μου το πουνε για να το διαπιστωσω.Αν καταλαβα καλα απ τα λεγομενα σου με θεωρεις ασχετο.Χαιρομαι γι αυτο γιατι αν μου λεγες το αντιθετο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα ανησυχουσα.Θα λεγα οτι δεν ειναι δυνατο να με καταλαβαινεις,θα μου κατερριπτες την εως τωρα θεωρια μου περι αμπαλοσυνης σου,συχνο φαινομενο βεβαια στα φορουμ.
Επισης η προταση σου οτι εχεις προβει στις αναλογες διαδικασιες με προδιεθεσε για δικαστικο κλητηρα αρχικα.. Αν με βαλεις στους εχθρους πραγματικα θα κλαψει ολο μου το ΕΓΩ.Ζουσε τοσο καιρο με αυτο το φοβο.Δυστυχως ομως δε γινεται να σε βαλει κι ενας μοντ στους εχθρους ενος ολοκληρου θεματος οπως αυτου για να μη σε διαβαζουμε και πονανε τα ματακια μας και ανεβαινει το αιμα στο κεφαλακι μας..Τοσα ατομα το χουν ζητησει εδω μεσα,κανεις μοντ δε φιλοτιμειται να το πραξει..
Τελος σου ξαναλεω οτι η συμπεριφορα μου προσαρμοζεται αναλογα με το συνομιλητη μου.Οταν εκσφενδονιζεις ΣΥΝΕΧΩΣ μπαρουφες τις οποιες θεωρεις οτι ντυνεις με επιχειρηματα αλλα κατι τετοιο δεν ισχυει λογω της ανυπαρκτης σχεσης σου με την αυτοκινηση,τοτε απλα θα συμπεριφερομαι σε σενα με τον τροπο που ταιριαζει.Με χλευασμο δλδ. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
καλα ρε δεν εχετε αλλη δουλει να κανετε απτο να τσακωνεστε για τις λαμαρινες;α και κατι αλλο ,μην αγαπατε τοσο πολυ τ αυτοκινητα σας γιατι σε κανα δυο χρονια βαζω στοιχημα θα τα εχετε πουλησει για να αγορασετε τα νεα μοντελα.
ή θα τα χει πάρει η τράπεζα..
-
Alfa Romeo Mi.Τo 2008