-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
@Υugo
Νευρακια?Νευρακια ΚΙΚΙΖΑΚΙΑ κατα το ΤΣΑΤΑΛΑΚΙΑ!!!
To επιθετο μου ειναι Κίκιζας.
Κατα τα αλλα, αμα εκνευριζεσαι με αυτα που γραφω, μην με διαβαζεις. -
Πάντως ακόμα και οι δημοσιογράφοι της παλιοφυλλάδας που αποκάλυψε τις αλλαγές ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν παραπονέθηκαν για κλίσεις. Αντίθετα γράψανε οτι το αμάξι τους άρεσε πάρα πολύ στις στροφές Το πρόβλημα με τα αμορτισέρ αφορούσε άλλα πράγματα, παρομοιώς και της κρεμαγιέρας
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Oσο για την τοποθετηση σου, ειναι σαφως σεβαστη αλλα ΠΟΛΥ γενικη, (δηλαδη, ποιο ειναι ομως το αναλογου υφος αυτοκινητο πχ, για να καταλαβω και εγω που το κατηγοριοποιεις?)
περαν του οτι πιθανον να οδηγησες μοντελο του 09', με τις νεες ρυθμισεις.Tι θα πει γενική; Στον τομέα των κλίσεων ενίσταμαι, στον τομέα των κλίσεων απαντάω.
Από τις πρώτες μίτο που ήρθαν Ελλάδα οδήγησα και όντως το τιμόνι δεν με είχε τρελάνει, όπως και άλλες λεπτομέρειες. Οι κλίσεις ουδέποτε με προβλημάτισαν.
Αντίστοιχου τύπου θεωρώ τα 207 gt και corsa gsi.
-
To επιθετο μου ειναι Κίκιζας.
Αυτο το εχουμε εμπεδωσει εδω και καιρο!!! ΚΙΚΙΖΑΣ λοιπον με μεγιστη ποτηροσυνη!!!
-
Παραδεχτήτε όλοι την αλήθεια και την ήττα σας για να τελειώνουμε.
ΝΑΙ λοιπόν.
Η Mito γερνει σαν SUV(και μαλιστα όχι sport Suv αλλά σαν Wrangler), έχει χάλια ηλεκτρικά και καίει και λάδια(αλλιώς τι σόι Alfa Romeo θα ήταν). -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Παραδεχτήτε όλοι την αλήθεια και την ήττα σας για να τελειώνουμε.ΝΑΙ λοιπόν.
Η Mito γερνει σαν SUV(και μαλιστα όχι sport Suv αλλά σαν Wrangler), έχει χάλια ηλεκτρικά και καίει και λάδια(αλλιώς τι σόι Alfa Romeo θα ήταν).Σωστος ΚΑΙ για τα λάδια, αν ήταν VAG για παράδειγμα θα ανατινάζονταν και ο ιδιοκτήτης του θα αναρωτιόταν αν αγόρασε το τελευταίο μοντέλο ή τον κορόιδεψαν στην αντιπροσωπεία
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Παραδεχτήτε όλοι την αλήθεια και την ήττα σας για να τελειώνουμε.ΝΑΙ λοιπόν.
Η Mito γερνει σαν SUV(και μαλιστα όχι sport Suv αλλά σαν Wrangler), έχει χάλια ηλεκτρικά και καίει και λάδια(αλλιώς τι σόι Alfa Romeo θα ήταν).επ!!!λιγα λογια για το ρανγκλερ!!
κ δεν ειναι σουβλακι το ρανγκλερ,εκτος δρομου ειναι..σουβλακι ειναι το τσεροκι..κ απο οτι ακουω κ η μιτο.. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πάντως ακόμα και οι δημοσιογράφοι της παλιοφυλλάδας που αποκάλυψε τις αλλαγές ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν παραπονέθηκαν για κλίσεις. Αντίθετα γράψανε οτι το αμάξι τους άρεσε πάρα πολύ στις στροφέςΜου αρεσε και εμενα στις (ανοιχτες) στροφες γενικα, και το eq2 που κραταγε την μουρη μεσα. Δεν ειχα ομως ουτε τις ιδανικες συνθηκες, ουτε πιεσα οσο ηθελα, σε διαδρομη της επιλογης μου (αρκετα μακρια σε σχεση με τον διαθεσιμο ελευθερο χρονο) και πιθανοτατα οι δημοσιογραφοι στην παρουσιαση θα ειχαν την δυνατοτητα να την οδηγησουν σε προκαθορισμενη απο την AR ( ) διαδρομη, και οχι σε οποια ή με οποιες συνθηκες αυτοι επιθυμουσαν.
Και ξαναρωταω. Ειδες τα Video? -
Πάντως ακόμα και οι δημοσιογράφοι της παλιοφυλλάδας που αποκάλυψε τις αλλαγές ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν παραπονέθηκαν για κλίσεις. Αντίθετα γράψανε οτι το αμάξι τους άρεσε πάρα πολύ στις στροφές
Μου αρεσε και εμενα στις (ανοιχτες) στροφες γενικα, και το eq2 που κραταγε την μουρη μεσα. Δεν ειχα ομως ουτε τις ιδανικες συνθηκες, ουτε πιεσα οσο ηθελα, σε διαδρομη της επιλογης μου (αρκετα μακρια σε σχεση με τον διαθεσιμο ελευθερο χρονο) και πιθανοτατα οι δημοσιογραφοι στην παρουσιαση θα ειχαν την δυνατοτητα να την οδηγησουν σε προκαθορισμενη απο την AR ( ) διαδρομη, και οχι σε οποια ή με οποιες συνθηκες αυτοι επιθυμουσαν.
Και ξαναρωταω. Ειδες τα Video?ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΤΑ ΕΙΔΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ;;;;;;
-
Πάντως ακόμα και οι δημοσιογράφοι της παλιοφυλλάδας που αποκάλυψε τις αλλαγές ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν παραπονέθηκαν για κλίσεις. Αντίθετα γράψανε οτι το αμάξι τους άρεσε πάρα πολύ στις στροφές
Μου αρεσε και εμενα στις (ανοιχτες) στροφες γενικα, και το eq2 που κραταγε την μουρη μεσα. Δεν ειχα ομως ουτε τις ιδανικες συνθηκες, ουτε πιεσα οσο ηθελα, σε διαδρομη της επιλογης μου (αρκετα μακρια σε σχεση με τον διαθεσιμο ελευθερο χρονο) και πιθανοτατα οι δημοσιογραφοι στην παρουσιαση θα ειχαν την δυνατοτητα να την οδηγησουν σε προκαθορισμενη απο την AR ( ) διαδρομη, και οχι σε οποια ή με οποιες συνθηκες αυτοι επιθυμουσαν.
Και ξαναρωταω. Ειδες τα Video?Ναι τα είδα και σου ξαναλέω οτι δεν μιλάω για παρουσίαση αλλά για τέστ 2500 χλμ σε όλη την Γαλλία και σε όλων των ειδών τις διαδρομές...Καταλαβαίνεις οτι σε κάθε πόστ αλλάζεις επιχειρήματα για να στηρίξεις αυτό που λές;
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Και ξαναρωταω. Ειδες τα Video?ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΤΑ ΕΙΔΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ;;;;;;
Πως τόλμησες και το είπες αυτό;
Τι σημασία έχει η προσωπική γνώμη αν είδες τα βίντεο;
Για μαζέψου μη φας κανένα BAN.... -
@Yugo
Mεγαλη! Η συζητηση περι κλισεων, ξεκινησε αναλυοντας τα συγκεκριμενα video.
Οι εικονες μιλουν απο μονες τους! Οποιος εχει ματια και ασχολειται εστω και λιγο με το αθλημα βλεπει ξεκαθαρα, τα υπολοιπα ειναι να εχουμε να λεμε... -
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
-
Επειδή έχω κάνει αρκετές φορές σλάλομ , μπορώ να πω πως η εικόνα ειδικά από έξω ξεγελάει αρκετά.
Τώρα γιατί τόσος ντόρος για μια τυποποιημένη διαδικασία που για μένα έχει νόημα μόνο ως σύγκριση με άλλα μοντέλα και πάλι μόνο για μια γενική εικόνα ....Τόση φασαρία για βίδεο ούτε της Τζούλιας να ήταν ...
Και στην τελική σε όποιον δεν αρέσει ας μην κάνει σλάλομ με τη Mito . Επειδή βαριέμαι να ψάχνω θα μου πει κανείς τι θέση είχε στη συγκεκριμένη δοκιμή η Mito ?? -
γρηγορη θυμασαι ποτε περιπου οδηγησες την μιτο?γιατι ψαχνω βρω την παραθεση σου στην θεματικη ενοτητα του οδηγησα κ της μιτο,αλλα που να ψαχνω τωρα τοσες σελιδες..
-
@Yugo
Mεγαλη! Η συζητηση περι κλισεων, ξεκινησε αναλυοντας τα συγκεκριμενα video.
Οι εικονες μιλουν απο μονες τους! Οποιος εχει ματια και ασχολειται εστω και λιγο με το αθλημα βλεπει ξεκαθαρα, τα υπολοιπα ειναι να εχουμε να λεμε...Το να δεις ενα βιντεο μπορει να σου δωσει μια μικρη ιδεα, αλλα ΟΧΙ καλυτερη απο αυτη που αποκομιζεις οταν την οδηγας. Ποσο μαλλον οταν ο δοκιμαστης μιλαει σε γλωσσα που δεν νιωθεις ουτε αρθρο και απλα βλεπεις τη γλωσσα του σωματος!!! Εσυ βγαλε συμπερασματα απο βιντεο και γλωσσες σωματος, εγω θα εμπιστευθω τη δικη μου αισθηση απο την οδηγηση της και θα ριξω μια ματια στο βιντεο!!!
-
Ρε Κικιζα... ελεος ρε παιδι μου... φτανει. Αμα δεν σου αρεσει η Μιτο... μην την παιρνεις! Δεν σου ειπε κανενας να τη παρεις με το ζορι... Φτανει! Για ονομα του θεου, της παναγιας, του βουδα! Μπαινουμε να δουμε τιποτα και διαβαζουμε αναλυσεις επι θεωριων συνομωσιων, σεναρια επιστημονικης φαντασιας κλπ κλπ...
Ειναι χαλια, ειναι βλακεια, γερνει, χαλαει, δεν στριβει... Το παραδεχομαστε! Ετσι ειναι!
Φτανει... φτανειιιιιιιιιιιι........
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και ξαναρωταω. Ειδες τα Video?Ναι τα είδα και σου ξαναλέω οτι δεν μιλάω για παρουσίαση αλλά για τέστ 2500 χλμ σε όλη την Γαλλία και σε όλων των ειδών τις διαδρομές...Καταλαβαίνεις οτι σε κάθε πόστ αλλάζεις επιχειρήματα για να στηρίξεις αυτό που λές;
Δεν αλλαζω επιχειρηματα, προσθετω, αλλα αν δεν αντιλαμβανεσαι αυτο που βλεπεις σε video, δεν μπορω να πω κατι αλλο. Ωραια κατα τα αλλα η φωτο που παρεθεσες πιο κατω
με bad ass 18αρες-19αρες ζαντες και αναρτηση απο οικο...
Εγω ομως αναφερομαι στην εργοστασιακη 155αρα με τις 17αρες...του video και γενικα για τα 08' μοντελα.
Αν παρατηρησεις παντως το video (super sedan) με την δοκιμασια σλαλομ στο 55:50, 56:05,
1:01:38, και στο αλλο video λιγο πριν την δοκιμασια φρεναρισματος, την Mito στο
58:50 εως το 59:10, θα καταλαβεις πραγματικα γιατι επιμενω . -
Γινεται?Μόλις τώρα είδα στο 55.00 λεπτό για 2η φορά το βίντεο.
Το συμπέρασμα που αποκομίζω με μια 2η ματιά είναι ότι οδηγεί λάθος τη Mito ο Ιάπωνας οδηγός.
Αναφέρομαι στο slalom με τις κορίνες.
Βρίσκω υπερβολικό αυτό το στυλ οδήγησης τη στιγμή που είναι με τα χρονόμετρα ανά χείρας.
Μάλιστα μου θυμίζει χολυγουντιανές καταδιώξεις που κάνουν σλάλομ στη μέση του δρόμου, ανάποδα τιμόνια απλά για να ξεσηκώσουν αυτούς που είναι στα 17.5χρόνια ζωής και περιμένουν να βγάλουν άδεια οδήγησης.Παρόλαυτα θα κριτικάρω αυτό που είδα.
Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος με ότι είδα. Το αμάξι είναι μια τυπική Alfa στην συμπεριφορά. Βιδωμένη μούρη, ζωηρό πίσω μέρος. Μάλιστα είναι τόσο ακραίο το στυλ του Ιάπωνα που νιώθεις βλέποντας το ότι από το μάγκωμα που κάνει η μπροστά εξωτερική ρόδα, ότι βρίσκει εμπόδιο και θα ανατραπεί το αμάξι...Πιστεύω ότι θα πετύχαινε την διαδικασία με καλύτερο χρόνο αν ο οδηγός του ήταν πιο συγκρατημένος, ίσως να μην έχει εξοικιωθεί με το DST που έχει το τιμόνι της Mito, λέω εγώ τώρα.
Οι κλίσεις που παίρνει είναι φυσιολογικές, γνωρίζοντας τον gran turismo χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Δεν είναι gti όπως είναι το scirocco(άψογο αυτό), δεν είναι hot-hatch ούτε μικρή βολίδα. Είναι ένα grand tourer σε συσκευασία super mini. Μην γυρεύεις πολλά πολλά και ψάχνεις να βρεις προβλήματα. Γιατί απλά δεν έχει. Δεν είχε πρόβλημα με προβληματικούς μηχανισμούς που τους πούλησαν σέρβοι, αχ αυτοί οι σέρβοιΜε βάση ότι είδα, η Mito155 είναι ένα ασφαλέστατο αμάξι στο δρόμο με cuore sportivo. Μην περιμένεις κάτι πολύ περισσότερο από την QV. Γιατί απλά δεν θα το δεις. Αν ψάχνεσαι για ακραία στησίματα σε εκδόσεις δρόμου, τότε απλά κοιτάς σε λάθος εταιρία. Η Alfa Romeo ποτέ δεν είχε τέτοιο target group. Ποτέ Γκρεγκ.
Ο σκοπός της δοκιμής βέβαια δεν είναι αυτός της απευθείας αντιπαράθεσης αλλά το πως είναι να συγκρίνεις 4 διαφορετικά αυτοκίνητα με διαφορετικό χαρακτήρα.
Αλήθεια σκέφτηκες ποτέ ότι η δοκιμή γίνεται μεταξύ ενός κορυφαίου 5πορτου μικρομεσαίου, ενός κουπέ c-seg, ενός mini και ενός super mini?Τέλος Γκρέγκ είδες ότι αυτός που μας πηδά όλους είναι γάλλος? Και απουσιάζει από το video
Alfa Romeo Mi.Τo 2008