-
Δηλαδή θες να πεις ότι δεν θα μπορούσε το 1.4 μοτέρ να μην λαχανιάζει ψηλά αν είχε διαφορετικές ρυθμίσεις (σε τουρμπίνα και κινητήρα)?
-
Ο χρήστης spartalord έγραψε:
Δεν εχουμε απαιτηση για 'πανομοιοτυπα αποτελεσματικο' αλλα για ευχαριστο, ανταγωνιστικο και οχι αποτομο-δυστροπο...
Δηλαδη με λιγα λογια θεωρεις την Μito επικινδυνη?
Στην συγκεκριμενη διαδικασια, τουλαχιστον ατσαλη. Επικινδυνη οχι για τα δικα μου γουστα, σιγουρα ομως αρκετα μαλακη και χρονοβορα εκει που θα ηθελα να συμπεριφερεται πιο ξεκαθαρα, για καποιον ομως που δεν εχει ιδιαιτερη οδηγικη εμπειρια και προσπαθησει για το κατι παραπανω σε παρομοιες καταστασεις (συνεχομενων στροφων ελιγμων σε καλης ποιοτητας οδοστρωμα), πιθανοτατα να γινει επικινδυνη, κυριως με τον τροπο που ξεκολλαει και οχι με το γεγονος οτι τελικα ξεκολλαει.
μετα απο τουλαχιστον 48000 χλμ και πολλες ωρες σε πιστα με την μικρη (ειτε με την μαμα αναρτηση ειτε με την pss...) ενα ειναι το σιγουρο.... ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ 4..... αναφορικα με την αναρτηση της μικρης τουλαχιστον...... η αναρτηση της ειναι η χρυση τομη μεταξυ ανεσης και 'αγωνιαρικου' αμαξιου... ολα τα αλλα ειναι .....
Οκ, οτι πεις...Οι δοκιμαστες του BestMotorig, του Αγγλικου evo, του Aγγλικου Autocar, των 4τροχων, και πολλοι αλλοι δεν εχουν ιδεα. Παλι καλα που μπηκες εσυ στην πιστα και μας μετεφερες τις εντυπωσεις. Αληθεια, ποσα αλλα αντιστοιχης κατηγοριας ανταγωνιστικα
αυτοκινητα εχεις δοκιμασει και εβγαλες αυτο το συμπερασμα? -
Το δε θα μπορούσε δεν είναι απόλυτο. Εσύ πιστεύεις ότι μεγαλύτερος κυβισμός δεν βοηθάει στο να κρατήσει πίεση μέχρι τον κόφτη; Στην εξίσωση φυσικά μπαίνει και η απόδοση χαμηλά και το μεγεθος της τουρμπινας, και ο κυβισμος και και και.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τελικά το νέο SUV της AR είναι η Mito;Oχι ακριβως... Κατι σαν SAV περισσοτερο οπως λεει και η BMW.
Sport activity vehicle...
Δες και εσυ τα video εκει που εχουν το συγκριτικο με τα sporthatch, εστιασε
στο στριψιμο της Mito, και πες μας αν θελεις την γνωμη σου... -
Συμφωνώ και με τον Ευγένιο και με εσένα.
Απλά ήθελα να τονίσω ότι δεν είναι ο λόγος αυτός και μόνο. Το αμάξι είναι ρυθμισμένο έτσι ώστε να έχει καλύτερη απόδοση στις μεσαίες και θα μπορούσε με το ίδιο μοτερ (σε κυβικά) να μην ψοφάει ψηλά αν είχε π.χ. άλλη τουρμπίνα, διαφορετικές ρυθμίσεις κλπ.
Αν όλες οι παράμετροι μείνουν ίδιες και αυξηθεί μόνο ο κυβισμός, ναι θα τραβάει καλύτερα ψηλά (με ίδια τουρμπίνα).
-
Ο χρήστης oforous έγραψε:
Συμφωνώ και με τον Ευγένιο και με εσένα.Απλά ήθελα να τονίσω ότι δεν είναι ο λόγος αυτός και μόνο. Το αμάξι είναι ρυθμισμένο έτσι ώστε να έχει καλύτερη απόδοση στις μεσαίες και θα μπορούσε με το ίδιο μοτερ (σε κυβικά) να μην ψοφάει ψηλά αν είχε π.χ. άλλη τουρμπίνα, διαφορετικές ρυθμίσεις κλπ.
Αν όλες οι παράμετροι μείνουν ίδιες και αυξηθεί μόνο ο κυβισμός, ναι θα τραβάει καλύτερα ψηλά (με ίδια τουρμπίνα).
Ποτε μα ποτε δεν ειναι ενας μονο λογος. Μιλαμε ομως κυριως αναλογικα, οπως σωστα καταληγεις με τα λεγομενα σου. Με βαση και τον υπολοιπο ανταγωνισμο, που χρησιμοποιει στις περισσοτερες περιπτωσεις turbo σε αυτα τα κυβικα, η 155αρα εχει καταπληκτικη-ισορροπημενη δυναμη παντου. Απο χαμηλα ειναι πιο ψυχωμενη σε σχεση με τα vag twincharger που 'κοιμουνται', στις μεσαιες οπως σχεδον ολα πλεον εχει πολυ καλη δυναμη, και στα ψηλα κρεμαει πιο σταδιακα σε σχεση με τα υπολοιπα. Μεχρι την ελευση της QV με τα 170, προσωπικα θεωρω οτι ειναι ο καλυτερος 1400αρης σε αποκριση, δυναμη και ηχο, με εξαιρεση τον πουσαρισμενο 'old school' SS στο GPA, στο θεμα ομως αποκλειστικα της δυναμης.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
@paimei
Ειδες καταρχας τα video?@redmonster
Δες καρε-καρε το video με οδηγηση της Mito λιγο πριν την δοκιμη φρεναρισματος με στριμμενους τροχους. Στην εισοδο αριστερης στροφης βλεποντας την προφιλ, γερνει και ανεβοκατεβαινει σαν βαρκα...
Το εχω πει επανηλλειμμενα. Το δικο σου μοντελο ως 09' απ' οτι εχεις αναφερει, πιθανοτατα
εχει, -οπως η ιδια ΑR ανακοινωσει- διαφορές στις ρυθμισεις του μπροστινου συστηματος-πιο σφιχτα αμορτισερ, και ισχυροτερο σερβομηχανισμο για την αισθηση του τιμονιου.
Εγω αναφερομαι σε 08' μοντελα που εχω οδηγησει και σε αυτο που βλεπω στο Video.Τι γράφει ακριβώς αυτή η ανακοίνωση;
-
@johnCharles
Δεν την εχω ψαξει να την βρω αυτουσια απο την AR, αλλα εχει γινει παραθεση σε προηγουμενες σελιδες απο τον Mirage, και καποια στιγμη επανεφερα το Post του:viewtopic.php?f=15&t=15854&hilit=mito+2009&start=5595
(περιπου στην μεση της σελιδας, η αναφορα με τα Bold γραμματα...)
Edit: Επισης εχει γραφτει παρομοια αναφορα και στο Aγγλικο evo:
http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarr ... _mito.html
-
οποτε καποια σοβαρη αναφορα δεν εχουμε... εικασιες, υποθεσεις, και λοιπα αμφιλεγομενα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
οποτε καποια σοβαρη αναφορα δεν εχουμε... εικασιες, υποθεσεις, και λοιπα αμφιλεγομενα...Ελα σταμάτα, το ύφος του σπαστικού δεν σου πάει.
Και επειδή γράφτηκαν τα περι αναβαθμίσεων του πότε είναι το επεισόδιο του Best Motoring -
Ο τιτλος των video αναγραφει 2ο και 3ο μηνα του 2010 αντιστοιχα.
Βεβαια κατα ποσο το αυτοκινητο της δοκιμης ειναι μοντελο 09' ή 08' αυτο
αποτελει μαλλον γριφο, εφοσον οπτικα τουλαχιστον δεν υπαρχει καμμια διαφοροποιηση, και συνηθως τα αυτοκινητα δοκιμης ειναι συγκεκριμενα, και ως γνωστον, απο τα πρωτα που εμφανιζονται στην αγορα. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ελα σταμάτα, το ύφος του σπαστικού δεν σου πάει.
Και επειδή γράφτηκαν τα περι αναβαθμίσεων του πότε είναι το επεισόδιο του Best MotoringI like facts... not speculation.
Have a nice day
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Και επειδή γράφτηκαν τα περι αναβαθμίσεων του πότε είναι το επεισόδιο του Best MotoringI like facts... not speculation.
Have a nice day
Οι αλλαγές είναι fact.
Speculation είναι το πόστ πάνω από το δικό σου και κάτω από το δικό μου. Τράβα να κάνεις βόλτα με το άινταααα οπελαρα σου -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Have a nice day
Οι αλλαγές είναι fact.
Speculation είναι το πόστ πάνω από το δικό σου και κάτω από το δικό μου. Τράβα να κάνεις βόλτα με το άινταααα οπελαρα σουεγω απο οτι βλεπεις δεν καιγομαι αν εκαναν αλλαγες η οχι... Εχεις κατι της προκοπης για να στηριξεις αυτο που ισχυριζεσε τελικα???
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Οκ, οτι πεις...Οι δοκιμαστες του BestMotorig, του Αγγλικου evo, του Aγγλικου Autocar, των 4τροχων, και πολλοι αλλοι δεν εχουν ιδεα. Παλι καλα που μπηκες εσυ στην πιστα και μας μετεφερες τις εντυπωσεις. Αληθεια, ποσα αλλα αντιστοιχης κατηγοριας ανταγωνιστικα
αυτοκινητα εχεις δοκιμασει και εβγαλες αυτο το συμπερασμα?θεε μου απο την 1η στιγμή που ξεκινησες να γραφεις σου λεω το ιδιο και το ίδιο:
ΕΙΣΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΣ (και τουαλέτας)
ελεος πια ελεος λυπήσου μας
-
Εδώ παρουσιάζει αυτά που λέει ως «επίσημες ανακοινώσεις» Alfa Romeo. Τι να λέμε τώρα...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
αυτοκινητα εχεις δοκιμασει και εβγαλες αυτο το συμπερασμα?θεε μου απο την 1η στιγμή που ξεκινησες να γραφεις σου λεω το ιδιο και το ίδιο:
ΕΙΣΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΣ (και τουαλέτας)
ελεος πια ελεος λυπήσου μας
-
βρε κικιζούκο ετσι και γινει αυτό που λες, τοτε δε θα σου απαντουσε κανεις
πρόσεχε τι ευχεσαι
τώρα στα σοβαρά, ποιο μοντέλο θα δοκιμάσεις εξωνυχιστικά αυτές τις μέρες;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οι αλλαγές είναι fact.
Speculation είναι το πόστ πάνω από το δικό σου και κάτω από το δικό μου. Τράβα να κάνεις βόλτα με το άινταααα οπελαρα σουαντε και έγιναν αλλαγές, ξέρεις σύγχρονο αυτοκίνητο που να μην έχει περάσει από αυτό το στάδιο??
το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το σιρόκο, άλλαξαν όλο το ταμπλό σιγά-σιγα , και αυτό είναι προς τιμή τους... ξέρεις αν έκαναν αλλαγές οι οποίες δεν είναι φανερές???
ξέρεις αν αλλαξαν προμηθευτεί μπαταριών στον τηλεχειρισμό??το fact που το βασίζεις?? επειδή το έγραψε 2 περιοδικά??
να είμαστε και λίγο σοβαροί... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Οι αλλαγές είναι fact.
Speculation είναι το πόστ πάνω από το δικό σου και κάτω από το δικό μου. Τράβα να κάνεις βόλτα με το άινταααα οπελαρα σουαντε και έγιναν αλλαγές, ξέρεις σύγχρονο αυτοκίνητο που να μην έχει περάσει από αυτό το στάδιο??
το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το σιρόκο, άλλαξαν όλο το ταμπλό σιγά-σιγα , και αυτό είναι προς τιμή τους... ξέρεις αν έκαναν αλλαγές οι οποίες δεν είναι φανερές???
ξέρεις αν αλλαξαν προμηθευτεί μπαταριών στον τηλεχειρισμό??το fact που το βασίζεις?? επειδή το έγραψε 2 περιοδικά??
να είμαστε και λίγο σοβαροί...Γιατί καλέ μου άνθρωπε μου την πέφτεις πάρε την μύγα πίσω...
Alfa Romeo Mi.Τo 2008