-
@Skye
Δεν ειναι πολλα τα 10L καταναλωση με 180Km/h σε ταξιδι, με υπερτροφοδοτουμενο μικρου κυβισμου.
Μια χαρα ειναι η καταναλωση. Και απο τα περισσοτερα τεστ-δοκιμες που εχω διαβασει,
συμφωνα με τους δοκιμαστες τουλαχιστον, προκυπτει οτι στην πολη αν παιζεις 'νευρικα' εχει σχετικα υψηλη (γυρω στα 12L) αλλιως γενικα για το βαρος-ιπποδυναμη-κυβισμο, κινειται σε πολυ λογικα πλαισια η καταναλωση της... -
Μηδενισμος πριν την Νεμέα και μέτρηση στο τέλος των στροφών... 12,7 με σχεδόν τέρμα Γκάζι.. Στο πήγαινε (μαγευτικό ναυπλιο ) με μετρια κίνηση και ταχύτητα στην έξοδο... 7,2...
-
Στις στροφες της νεμεας ακουω... Να παρεις τηλεφωνο αλλη φορα να σου δειχνω γραμμες με την 59 απο μπροστα.. και στα καπακια ξηροπηγαδο-κιβερι..amateur...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
και στα καπακια ξηροπηγαδο-κιβερι..amateur...Προσεχε γιατι εισαι εκτος εδρας εκει!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Στις στροφες της νεμεας ακουω... Να παρεις τηλεφωνο αλλη φορα να σου δειχνω γραμμες με την 59 απο μπροστα.. και στα καπακια ξηροπηγαδο-κιβερι..amateur...Είμαι Απο το ΝΑΥΠΛΙΟ ... Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες φορές τις έχω περάσει... Όταν πρωτοειχα πάρει τον ραλλαρο τις είπα περάσει σε μια μέρα 3 φορές πάνω-κάτω... Δεν νομίζω να μπορεί να με ακολουθήσει η 59 ΕΚΕΙ..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
και στα καπακια ξηροπηγαδο-κιβερι..amateur...
Προσεχε γιατι εισαι εκτος εδρας εκει!
Λαθος κανεις..ΑΣΕ ΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ...
@redmonster
Τα τελευταια 5 χρονια πηγαινω ΚΑΘΕ ΣΚ σχεδον οποτε ααααααααραξε στα κυβικα σου and let the 1.75 sing and draw....
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
και στα καπακια ξηροπηγαδο-κιβερι..amateur...
Προσεχε γιατι εισαι εκτος εδρας εκει!
. Μετά το κιβερι είναι μαγικος ο δρόμος... Πιο πολυ γουστάρω κωλοσουρτη.... Έβρασα τα φρένο σε ενα σιρόκο το καλοκαίρι...
-
@Pasxos Το ξέρεις ότι δεν έχει καμία τύχη η βαριά 59 απέναντι στην μιτο σε τέτοιο δρόμο... Αν ανοίξει ο δρόμος κάτι γίνεται , αλλά όσο έχουμε στροφές φουσκωμενης 3της δεν έχει καμία ελπίδα . ..
-
Απο κιβερι μεχρι ξηροπηγαδο ρε (προκαλεσε με τον ξερω απεξω το δρομο.. ) δεν ειναι ΠΟΛΥ κλειστη διαδρομη.Δε θα ιδρωσει καν η 59.Στο κατεβα ειδικα δεν υπαρχει ελπιδα για καμια μιτο.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
@Pasxos Το ξέρεις ότι δεν έχει καμία τύχη η βαριά 59 απέναντι στην μιτο σε τέτοιο δρόμο... Αν ανοίξει ο δρόμος κάτι γίνεται , αλλά όσο έχουμε στροφές φουσκωμενης 3της δεν έχει καμία ελπίδα . ..+1 Aλλα, αν η 159 εχει το ti πακετο εκει ειναι αμφιροπο το αποτελεσμα πιστευω και εγκειται πλεον στις ικανοτητες του οδηγου και κατα ποσο εχει γνωση της χαραξης
της διαδρομης...Edit: Βεβαια διαβαζω κατι για κατηφορικα κομματια. Εκει, 'κουτρουβαλωντας' η 159, σε ενδεχομενο λαθος πιστευω θα μαζευεται πολυ πιο δυσκολα σε σχεση με την 'μικρη', και θελει πιο απολυτες και συγκρατημενες γωνιες-τοποθετησεις...
-
Πιστεψε με,τα 2000 απ τα 7500 της η 59 τα εχει φαει εκει περα.. Ειναι σκετη απολαυση και εχοντας γνωση του τι μπορουν να κανουν αρκετα αμαξια εκει,η 59 οχι μονο σε εκπλησσει (παρα τις προσδοκιες που ηδη εχεις απ αυτην) αλλα και κατι παραπανω.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Εκει, 'κουτρουβαλωντας' η 159, σε ενδεχομενο λαθος πιστευω θα μαζευεται πολυ πιο δυσκολα σε σχεση με την 'μικρη', και θελει πιο απολυτες και συγκρατημενες γωνιες-τοποθετησεις...καμια σχεση...
Το μικρο ειναι που μαζευεται δυσκολα... οχι το μεγαλο! -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εκει, 'κουτρουβαλωντας' η 159, σε ενδεχομενο λαθος πιστευω θα μαζευεται πολυ πιο δυσκολα σε σχεση με την 'μικρη', και θελει πιο απολυτες και συγκρατημενες γωνιες-τοποθετησεις...
καμια σχεση...
Το μικρο ειναι που μαζευεται δυσκολα... οχι το μεγαλο!Mας το εξηγεις λιγο περισσοτερο, μηπως ο Νευτονας τελικα ειναι λαθος?
-
Κανείς σας δεν έχει απόλυτο δίκιο... Σίγουρα το περισσότερο βάρος είναι κακό, αλλά από την άλλη το μετατρόχιου του πλοίου προσφέρει περισσότερη προοδευτικότητα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κανείς σας δεν έχει απόλυτο δίκιο... Σίγουρα το περισσότερο βάρος είναι κακό, αλλά από την άλλη το μετατρόχιου του πλοίου προσφέρει περισσότερη προοδευτικότητα.Eπειδη τυχαινει να οδηγο τυπο 'πλοιου' (εστω με σωστη-σφιχτη αναρτηση) γνωριζω αρκετα
οτι πραγματι, ειναι προοδευτικο ΟΤΑΝ ξεκολλησει, αυτο που πιθανον ομως δεν λαμβανεις υποψιν σου ομως ειναι οτι οι ΟΠΟΙΕΣ αντιδρασεις ΑΦΟΥ ξεκολλησει ειναι καποια σημαντικοτατα msec πιο ΑΡΓΕΣ σε σχεση με ενα πιο 'κοντο' (οχι πολυ κοντο ομως, αφου με 2,51μ μεταξονιο η 'μικρη' ειναι μια χαρα προοδευτικη) και μαζεμενο αυτοκινητο, κατι που σε κατηφορικο κομματι τουλαχιστον, ειναι απο μειονεκτημα μεχρι εξοδος πριν καν καταλαβεις πως προκληθηκε. -
Μια χαρά το λαμβάνω υπόψιν μου, part time οδηγός πλοίου είμαι.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εκει, 'κουτρουβαλωντας' η 159, σε ενδεχομενο λαθος πιστευω θα μαζευεται πολυ πιο δυσκολα σε σχεση με την 'μικρη', και θελει πιο απολυτες και συγκρατημενες γωνιες-τοποθετησεις...
καμια σχεση...
Το μικρο ειναι που μαζευεται δυσκολα... οχι το μεγαλο!όχι βεβαια στον air αλλά στο quote....
-
νταξει παιδες... οκ... οτι πειτε!
Εγω παντως ως κατοχος μικρων και μεγαλων, πλοιων και μη... προτιμω να ειμαι στο μεγαλο! Η εμπειρια μου λεει αυτο και με διαφορα!Ο Ντινος ειπε κατι πολυ σημαντικο, παρα πολυ σημαντικο... τα υπολοιπα ειναι αμπελοφιλοσοφιες...
-
Kαλα και εγω, αμα γινει η στραβη (ή και λιγο πριν) προτιμω το μεγαλο, αλλα οχι
σε κατηφορικη διαδρομη. Το μεγαλο οταν ειναι -που συνηθως ειναι- πιο βαρυ , πιο ογκωδες
και πιο φιλικο (μεταξονιο) αλλα και ΑΡΓΟ στις αντιδρασεις (μετατοπισεις βαρους), σε κατηφορικο κομματι θελει μεγαλυτερη προσοχη στο θεμα του χρονου αντιδρασης που εχεις σε περιπτωση λαθους...Σιγουρα το μικρο θα ειναι πιο 'νευρικο' και 'αθλητικο' αλλα εφοσον το ξερεις καλα, και πας κυριως με γραμμες, σε ενδεχομενο λαθος, εχεις εναν εστω πολυ μικρο αλλα υπαρκτο χρονο αντιδρασης.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008