-
μετα την αφροδιτη της μηλου οι γερμανοι συνεχιζουν ακαθεκτοι.... ο τυπος ειναι ηλιθιος...
-
βαλαμε εναν γερμανο να κανει review σε ιταλικο αυτοκινητο(ενας λυκος να φυλαει τα προβατα...).....χμμ............. αναφορικα με τα 'προβληματα' της μιτο ..... ειναι αστεια ολα..... θελετε προβληματα??? παραθετω μερικα απο 'γνωστο' club κατοχων γερμανικων, 'αψεγαδιαστων' αυτοκινητων.......
http://sciroccoclub.gr/forum/viewforum. ... 89c1d8cdd3
και μην μου πει κανενας τωρα και καλα μα μου, τα παιδια κατοχοι , προς τιμην τους αναφερουν τα προβληματα που εχουν και δεν τα κανουν γαργαρα....απλα οπως ειπε και πολυ σωστα καποιος παραπανω πανε οι εποχες που επαιρνε κανεις σωστο αυτοκινητο....( εδω χαλασαν και οι γερμανοι.... )
-
Jackpot...lol
-
Ο χρήστης spartalord έγραψε:
βαλαμε εναν γερμανο να κανει review σε ιταλικο αυτοκινητο(ενας λυκος να φυλαει τα προβατα...).....χμμ............. αναφορικα με τα 'προβληματα' της μιτο ..... ειναι αστεια ολα..... θελετε προβληματα??? παραθετω μερικα απο 'γνωστο' club κατοχων γερμανικων, 'αψεγαδιαστων' αυτοκινητων.......http://sciroccoclub.gr/forum/viewforum. ... 89c1d8cdd3
και μην μου πει κανενας τωρα και καλα μα μου, τα παιδια κατοχοι , προς τιμην τους αναφερουν τα προβληματα που εχουν και δεν τα κανουν γαργαρα....απλα οπως ειπε και πολυ σωστα καποιος παραπανω πανε οι εποχες που επαιρνε κανεις σωστο αυτοκινητο....( εδω χαλασαν και οι γερμανοι.... )
Για μια στιγμή νόμισα ότι μπήκα σε forum για Fiat!!!
Ρε τους Σιροκάκηδες!!! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
βαλαμε εναν γερμανο να κανει review σε ιταλικο αυτοκινητο(ενας λυκος να φυλαει τα προβατα...).....χμμ............. αναφορικα με τα 'προβληματα' της μιτο ..... ειναι αστεια ολα..... θελετε προβληματα??? παραθετω μερικα απο 'γνωστο' club κατοχων γερμανικων, 'αψεγαδιαστων' αυτοκινητων.......
http://sciroccoclub.gr/forum/viewforum. ... 89c1d8cdd3
Για μια στιγμή νόμισα ότι μπήκα σε forum για Fiat!!!
Ρε τους Σιροκάκηδες!!!Kαλα, μπες και στο forum της AR, εκει να δεις, κλαις απο τα γελια...
Αλλα φανταζομαι ειναι κοινο μυστικο αυτο για τους Ιταλοφιλους, ειτε ειναι fiat ειτε AR... -
Βγαλε μου ενα λινκ απο το αλφιστι με τα ιδια χαλια και μετα τα ξαναλεμε...« γερμανοφιλε» φιλε μου... Βεβαια υπαρχει μια περιπτωση να υπαρχει αλλο φορουμ πολυ χειροτερο ... Με πολλα περισσοτερα προβληματα... Θα ριξω μια ματια στο οπελ club και θα σου πω...
-
Βγαλε μου ενα λινκ απο το αλφιστι με τα ιδια χαλια και μετα τα ξαναλεμε...« γερμανοφιλε» φιλε μου... Βεβαια υπαρχει μια περιπτωση να υπαρχει αλλο φορουμ πολυ χειροτερο ... Με πολλα περισσοτερα προβληματα... Θα ριξω μια ματια στο οπελ club και θα σου πω...Καλα απο εσενα ακομα περιμενουμε(?) διαγραμμα για την ιπποδυναμη-ροπη της Mito
QV, αλλα ως 'κλασσικος' Alfisti , ολο ειρωνια και απο ουσια τιποτα.
Οσο για το opel club, ουτε και ξερω τι παιζει, προφανως θα εχουν και αυτα προβληματα, αυτο που με νοιαζει-ξερω και εκτιμω (ισως ειμαι και τυχερος) ειναι οτι το δικο μου
μολις εκλεισε 10χρονια σε κυκλοφορια και δεν κανει ΚΙΧ. Οσο για προβληματα, εβγαλε
στα 8 χρονια μια τρομπα νερου, και αυτο επειδη δεν ηξερα/δεν ειχα ενημερωθει και δεν ειχα ζητησει καν να αλλαξουν το υγρο-αντιπηκτικο του κλειστου κυκλωματος... -
Σιγα να μη σου βγαλω και διαγραμμα .... Να παρεις τον €&@ σου και να ψαξεις να το βρεις στο νετ... Υπαρχει εδω και καιρο... Αναφορικα με τα οπελ τωρα... Απολογισε για κατι η μου φαινετε;;;;!!!! Για μια επιλογη που εκανες πριν απο χ χρονια;;;!!! Μα γιατι;;;;!!!! Εγκαθεται φιλε μου μαθε το εξης για να τελειωνουμε μια και καλη ( ισως το παρακατω σε βοηθισει να παρεις και αμαξι.... ) δεν ειμαι αλφιστι... ( οχι τουλαχιστον με τον ορισμο που δινεις...) αντικειμενικος θα ελεγα οτι ειμαι... Οταν πριν απο 1 χρονο ηθελα να παρω αμαξι, ρωτισα , εψαξα, οδηγισα και κατελιξα στο καλυτερο (σε αυτην τη κατηγορια και σε αυτα τα χρηματα) αν αυτος ειναι ο λογος για να «ειμαι αλφιστι» τοτε ο.κ και μαθε και το αλλο... Επειδη δεν ειμαι κολλημενος αν ηθελα δυνατο πισωκινητο καμπριο και με σχετικα λιγα χρηματα τοτε θα αγοραζα gt opel.... Και παει λεγοντας.... Δεν εχω κολληματα με μαρκες κτλ... Αυτα τα εχουν αλλοι... Anyway ... Ειπαμε... Σε αυτα τα χρηματα , ςε αυτην την κατηγορια και με αυτον τον εξοπλισμο ειναι οτι καλυτερο... Ετσι απλα.... Αν οχι, σε προκαλω να μου πεις αλλο/αλλα......
-
Βγαλε μου ενα λινκ απο το αλφιστι με τα ιδια χαλια και μετα τα ξαναλεμε...« γερμανοφιλε» φιλε μου... Βεβαια υπαρχει μια περιπτωση να υπαρχει αλλο φορουμ πολυ χειροτερο ... Με πολλα περισσοτερα προβληματα... Θα ριξω μια ματια στο οπελ club και θα σου πω...ναι οι αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχουν.. δεν εχουν προβληματα οι αλφα
και το γνωστο επιχειρημα για αυτο ειναι τα vw που διαλυονται
-
βιαστηκε φιλε μου δεν μιλαμε για αλφα γενικα και αοριστα εδω μεσα... μιλαμε για μιτο..... 2ον.... λινκ με εφαμιλλα προβληματα δεν βλεπω να μου βαζετε ομως......... και 3ον) το main point μου ειναι οτι ολες οι εταιριες βγαζουν προβληματα και οχι μονον μερικες...αλλες περισσοτερα και αλλες λιγοτερα.... το εχω ξαναπει... (ακολουθει οδηγος αγορας αυτοκινητου.....χιχιχιχιχι) πρωτα κοιτας τις αναγκες σου και τι θες απο ενα αμαξι...μετα κοιτας την τσεπη σου....μετα οδηγεις ολα τα αμαξια αυτης της κατηγοριας που καλυπτει τις 2 προηγουμενες.... και ???!!!!!!!!!!!!!!!! βουαλα!!!!! ανακαλυψαμε τον τροχο εκνεου........ αγοραζεις το γαμοαμαξο που σου αρεσει/κανει/μπορεις..... τοσο απλα.... στην συγκεκριμενη κατηγορια μιτο..... τελος.... οποιος διαφωνει με την επιλογη αυτη ακου αλλες προτασεις..... εμπρος.....αντε ντε.....
-
δεν υπαρχουν λινκ ρε συ, τι θες να σου δειξουμε? εσυ ξερεις καλυτερα
εγω αλλωστε μια μιτο ξερω ολη κι ολη και αυριο παει να της φτιαξουν τη μπογια που ξεβαψε
ΥΓ εσυ εβαλες πρωτος το σιροκκοκλαμπ
και ακομα να καταλαβω τι θες να δειξεις με το να αποδειξεις οτι το σιροκκο ειναι προβληματικο? -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν υπαρχουν λινκ ρε συ, τι θες να σου δειξουμε? εσυ ξερεις καλυτεραεγω αλλωστε μια μιτο ξερω ολη κι ολη και αυριο παει να της φτιαξουν τη μπογια που ξεβαψε
ΥΓ εσυ εβαλες πρωτος το σιροκκοκλαμπ
και ακομα να καταλαβω τι θες να δειξεις με το να αποδειξεις οτι το σιροκκο ειναι προβληματικο?ναι...αφου μας πριξατε τον γκιονη καλα καλα με τον γερμαναρα φουστη δοκιμαστη της μιτο, που βρηκε ενα σωρο λαθη .....να σου πω τι θελω να δειξω.... αν εσυ κοπανας το χρωμα της μιτο τοτε οκ.... θα το διαλεγα παντως απο το προβλημα με τα φρενα του σιροκκο π.χ....
σας εφταιγε το τιμονι της μιτο......
αποσπασμα απο το σιροκο club...
'Παίδες τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει μια παράξενη συμπεριφορά στο υδραυλικό τιμόνι, προς το παρόν μόνο όταν παρκάρω ή κάνω μανούβρες όπως πχ αναστροφή, κάτι το οποίο δεν μου το έκανε παλιότερα.
Άλλες φορές λοιπόν το τιμόνι έιναι πολύ βαρύ άλλες κανονικά και άλλες πανάλαφρο λες και πατά λάδια το ελαστικό . Να σημειώσω ότι αυτό γίνεται κατα την διάρκεια της ίδιας πάντοτε μανούβρας δλδ τιμόνι όλο πχ δεξια....βαρύ, τιμόνι όλο αριστερά κανονικό και μετά πανάλαφρο. Έχει παρουσιάσει σε κανέναν σας τέτοια συμπεριφορά????'τριζει η μιτο.....(αποσπασμα απο σιροκο κλαμπ...)
'Απο την πρωτη στιγμη που εχω το αμαξι στα χερια μου ακουω εναν παραξενο τριγμο στον πισω αξονα!Συγκεκριμενα ακουγετε καθως εχω πατημενο το φρενο και στριβω αρκετα το τιμονι.Καταρχασ σκευτηκα λογο μεγαλου πισω μετατροχιου οτι ειναι φυσιολογικο.Τελικα ομως μετα απο τρεις μηνες δεν ειμαι σηγουρος εαν τελικα ειναι φυσιολογικο η ειναι προβλημα!Καθε γνωμη βοηθεια ειναι δεκτη!το εχει παρατηρησει κανεις αλλος?'
για τα φρενα δε βρηκατε τιποτα στην μιτο.....(δεν πειραζει βρηκα εγω στο σιροκο κλαμπ παλι..)
Σήμερα το πρωί είχα την πρώτη δυσάρεστη έκπληξη από το Scirocco μου.
'Το πρωί πήγα να βάλω μπρος για να πάω στην δουλειά, μόλις γύρισα το κλειδί αναβοσβήνει το κόκκινο θαυμαστικό και ακούγονται 3 μπιπ, παρόλα αυτά δίνω μίζα και ξανακούγονται τα μπιπ με το λαμπάκι ABS να παραμένει αναμένο και το κόκκινο θαυμαστικό συνεχίζει. Αφού πήρα μια ψυχρολουσία ανοίγω το manual και διαβάζω ότι οι παραπάνω ενδείξεις σχετίζονται με πρόβλημα στα φρένα. Παρόλα αυτά πηγαίνω μέχρι την δουλειά (4χλμ) να το δοκιμάσω, τα φρένα πιάνουν κανονικά.
Τελικά έφυγα για την αντιπροσωπεία μετά από τηλ και δυστυχώς το αυτοκίνητο έμεινε εκεί για να ψάξουν τι έχει.
Η πρώτη διάγνωση δείχνει ότι τα φρένα λειτουργούν κανονικά οπότε μάλλον χαλασμένος αισθητήρας ή καλωδίωση, θα ερευνηθεί και θα αντικατασταθει ότι χρειάζεται αλλά η διάθεση μου χάλασε ήδη.'ελεος πια...μας εχετε πρηξει.... κοιταξτε τα χαλια πρωτα απολα αλλων εταιριων 'θεσμων'( μη χεσω...) στον χωρο του αυτοκινητου και μετα τα ξαναλεμε....
αυτο θελω να δειξω....
-
φιλε μου προβληματα εχουν ολα τα αυτοκινητα.. δεν εχει νοημα να προσπαθει οτι το δικο του ειναι περισσοτερο ή λιγοτερο αξιοπιστο
ολα ειναι θεμα κωλοφαρδιας
επισης πολλα απο τα προβληματα που διαβαζουμε στο νετ ειναι επιστημονικη φαντασια απο ατομα που εχουν ψυχωσεις
οσο για το δοκιμαστη, μπορει απλα να λεει τη γνωμη του, δε σημαινει οτι ολοι ειναι πληρωμενοι και εγκαθετοι..
αλλωστε ο τυπος γενικα εχει πει πολυ καλα λογια για τη μιτο..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
φιλε μου προβληματα εχουν ολα τα αυτοκινητα.. δεν εχει νοημα να προσπαθει οτι το δικο του ειναι περισσοτερο ή λιγοτερο αξιοπιστοολα ειναι θεμα κωλοφαρδιας
επισης πολλα απο τα προβληματα που διαβαζουμε στο νετ ειναι επιστημονικη φαντασια απο ατομα που εχουν ψυχωσεις
οσο για το δοκιμαστη, μπορει απλα να λεει τη γνωμη του, δε σημαινει οτι ολοι ειναι πληρωμενοι και εγκαθετοι..
αλλωστε ο τυπος γενικα εχει πει πολυ καλα λογια για τη μιτο..
+10000000000000000000000 αυτο λεω και γω και επιτελους συμφωνω.... οι εποχες αλλαζουν.... ολα τριζουν ...ολα χαλανε.... το θεμα ειναι να μην μασαμε την ιδια καραμελα ....
-
Σιγα να μη σου βγαλω και διαγραμμα .... Να παρεις τον €&@ σου και να ψαξεις να το βρεις στο νετ... Υπαρχει εδω και καιρο... Αναφορικα με τα οπελ τωρα... Απολογισε για κατι η μου φαινετε;;;;!!!! Για μια επιλογη που εκανες πριν απο χ χρονια;;;!!! Μα γιατι;;;;!!!! Εγκαθεται φιλε μου μαθε το εξης για να τελειωνουμε μια και καλη ( ισως το παρακατω σε βοηθισει να παρεις και αμαξι.... ) δεν ειμαι αλφιστι... ( οχι τουλαχιστον με τον ορισμο που δινεις...) αντικειμενικος θα ελεγα οτι ειμαι... Οταν πριν απο 1 χρονο ηθελα να παρω αμαξι, ρωτισα , εψαξα, οδηγισα και κατελιξα στο καλυτερο (σε αυτην τη κατηγορια και σε αυτα τα χρηματα) αν αυτος ειναι ο λογος για να «ειμαι αλφιστι» τοτε ο.κ και μαθε και το αλλο... Επειδη δεν ειμαι κολλημενος αν ηθελα δυνατο πισωκινητο καμπριο και με σχετικα λιγα χρηματα τοτε θα αγοραζα gt opel.... Και παει λεγοντας.... Δεν εχω κολληματα με μαρκες κτλ... Αυτα τα εχουν αλλοι... Anyway ... Ειπαμε... Σε αυτα τα χρηματα , ςε αυτην την κατηγορια και με αυτον τον εξοπλισμο ειναι οτι καλυτερο... Ετσι απλα.... Αν οχι, σε προκαλω να μου πεις αλλο/αλλα......Δεν ξερω ουτε με ενδιαφερει πως μιλας σε αλλους, οταν απευθυνεσαι σε μενα τουλαχιστον θα μιλας ΚΟΣΜΙΑ! Δεν σου εχω δωσει κανενα δικαιωμα, ουτε αφορμη για να μιλας ετσι, ειδικα απο την στιγμη που δεν γνωριζομαστε καν!
Οσο για την μαρκα και τον τυπο του αυτοκινητου που οδηγω, δεν ηταν επιλογη μου, αλλα αποδειχτηκε απο τις πλεον αξιοπιστες προτασεις στην κατηγορια του και οχι μονο, εξου και το παραδειγμα, που καθε αλλο παρα απολογητικο ηταν.
Τελος, το ποιος ειναι 'κολημμενος' και εγκαθετος, αλλα επι της ουσιας ειρωνικος και ΑΧΡΗΣΤΟΣ με την παρουσια του στο Forum ειναι πασιφανες... -
Φιλτατε γρηγοριε... δυναμε να απολογιθω δια την ακατασχετη υβρεολογια μου.. Και γονιπετης να σε θερμοπαρακαλεσω να δωσεις τοπον στην οργην... Να σου πω ... Ακομα περιμενω να μου πεις αμαξι στην κατηγορια της μικρης.... (το vectra δεν πιανεται... )
-
Σιγα να μη σου βγαλω και διαγραμμα .... Να παρεις τον €&@ σου και να ψαξεις να το βρεις στο νετ... Υπαρχει εδω και καιρο... Αναφορικα με τα οπελ τωρα... Απολογισε για κατι η μου φαινετε;;;;!!!! Για μια επιλογη που εκανες πριν απο χ χρονια;;;!!! Μα γιατι;;;;!!!! Εγκαθεται φιλε μου μαθε το εξης για να τελειωνουμε μια και καλη ( ισως το παρακατω σε βοηθισει να παρεις και αμαξι.... )** δεν ειμαι αλφιστι**... ( οχι τουλαχιστον με τον ορισμο που δινεις...) αντικειμενικος θα ελεγα οτι ειμαι... Οταν πριν απο 1 χρονο ηθελα να παρω αμαξι, ρωτισα , εψαξα, οδηγισα και κατελιξα στο καλυτερο (σε αυτην τη κατηγορια και σε αυτα τα χρηματα) αν αυτος ειναι ο λογος για να «ειμαι αλφιστι» τοτε ο.κ και μαθε και το αλλο... Επειδη δεν ειμαι κολλημενος αν ηθελα δυνατο πισωκινητο καμπριο και με σχετικα λιγα χρηματα τοτε θα αγοραζα gt opel.... Και παει λεγοντας.... Δεν εχω κολληματα με μαρκες κτλ... Αυτα τα εχουν αλλοι... Anyway ... Ειπαμε... Σε αυτα τα χρηματα , ςε αυτην την κατηγορια και με αυτον τον εξοπλισμο ειναι οτι καλυτερο... Ετσι απλα.... Αν οχι, σε προκαλω να μου πεις αλλο/αλλα...... -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Σιγα να μη σου βγαλω και διαγραμμα .... Να παρεις τον €&@ σου και να ψαξεις να το βρεις στο νετ... Υπαρχει εδω και καιρο... Αναφορικα με τα οπελ τωρα... Απολογισε για κατι η μου φαινετε;;;;!!!! Για μια επιλογη που εκανες πριν απο χ χρονια;;;!!! Μα γιατι;;;;!!!! Εγκαθεται φιλε μου μαθε το εξης για να τελειωνουμε μια και καλη ( ισως το παρακατω σε βοηθισει να παρεις και αμαξι.... )** δεν ειμαι αλφιστι**... ( οχι τουλαχιστον με τον ορισμο που δινεις...) αντικειμενικος θα ελεγα οτι ειμαι... Οταν πριν απο 1 χρονο ηθελα να παρω αμαξι, ρωτισα , εψαξα, οδηγισα και κατελιξα στο καλυτερο (σε αυτην τη κατηγορια και σε αυτα τα χρηματα) αν αυτος ειναι ο λογος για να «ειμαι αλφιστι» τοτε ο.κ και μαθε και το αλλο... Επειδη δεν ειμαι κολλημενος αν ηθελα δυνατο πισωκινητο καμπριο και με σχετικα λιγα χρηματα τοτε θα αγοραζα gt opel.... Και παει λεγοντας.... Δεν εχω κολληματα με μαρκες κτλ... Αυτα τα εχουν αλλοι... Anyway ... Ειπαμε... Σε αυτα τα χρηματα , ςε αυτην την κατηγορια και με αυτον τον εξοπλισμο ειναι οτι καλυτερο... Ετσι απλα.... Αν οχι, σε προκαλω να μου πεις αλλο/αλλα......
αντι για να 'κοπανιεσαι' δεν μου ειπες αλλο αυτοκινητο....
υ.γ ειναι αληθεια οτι ειχες 147 μετα πηρες bmw και μετα σε πεταξαν με κλοτσιες εξω απο το αλφιστι....????
Offtopic TΕΛΟΣ .Στο επομενο θα υπαρχει warn[mod]
-
Συζητώντας πριν από λίγες μέρες με έναν κάτοχο ΜΙΤΟ μου είπε οτι το μόνο 'πρόβλημα' που έχει να χρεώσει στο αυτοκίνητο του (1400cc, Turbo, 120HP) είναι η υψηλή κατανάλωση. Ειδικά στην ρύθμιση D μου είπε ότι πραγματικά η κατανάλωση αυξάνεται πολύ. Για lit/100km δεν μου μίλησε βέβαια, αλλά ρωτάω εγώ εσάς που έχετε ήδη ΜΙΤΟ, πόση είναι ρε παιδιά η πραγματική κατανάλωση στα δικά σας αυτοκίνητα; Για να βοηθήσω ακόμα περισσότερο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο φορούσε 17άρες ρόδες.
-
Στην 155 με πλάκωμα ήταν μεταξύ 15,5-16 (όχι πίστα), σε ένα δείγμα 700km, με αναλογία 80-20, 20% ήρεμη οδήγηση (πόλη, αυτοκινητόδρομος κ.λπ.).
Με σταθερό γκάζι σε αυτοκινητόδρομο, 6η και 120-140km/h, έκατσε στο 8άρι (βαριά και για το συγκεκριμένο δείγμα μόνο, όχι για όλο).
Alfa Romeo Mi.Τo 2008