-
Η ΜΙΤΟ μου αρέσει πάρα πολύ
-
Ρε παιδιά τώρα σοβαρά. Ανησυχώ για τα ποσταρίσματα των skullone και Busso. Είναι ιός; Έχουν πέσει θύματα απαγωγής; Κατέβηκαν κλωνοποιημένοι εξωγήινοι από τον Άρη και πήραν τη θέση τους; Τι διάολο γίνεται;;;;;;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ρε παιδιά τώρα σοβαρά. Ανησυχώ για τα ποσταρίσματα των skullone και Busso. Είναι ιός; Έχουν πέσει θύματα απαγωγής; Κατέβηκαν κλωνοποιημένοι εξωγήινοι από τον Άρη και πήραν τη θέση τους; Τι διάολο γίνεται;;;;;;Ο Πατρινος τα γραφει αλλα δεν του δινετε σημασια
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Κανένα Tiguan δεν έχω δει με R line. Ούτε ένα.Έχεις στοιχεία ή απλά είναι η ιδέα σου;
Μήπως είδες ένα στην έκθεση και θαμπώθηκες;(Γρηγόρης MODE ON:)
Έχετε επίσημα νούμερα κύριε;Έχετε στατιστικά στοιχεία κύριε;
Έχετε link από περιοδικό κύριε;
Έχετε δυναμομέτρηση κύριε;
(Γρηγόρης MODE OFF:)Και φυσικά, και μόνο που γράφεις για Φολκσβάγκεν εδώ μέσα,
είσαι off-topicΑμα περιμενα απο Alfisti(?) να μαθω πραγματικα στοιχεια...
(εξαιρουνται βεβαιως ΑP και GB...)
Για αυτο σε λιγες μερες θα κανω την QV test drive , να εχω μια πρωτη εντυπωση στο δρομο.
Oι υπολοιποι 'υποστηρικτες χωρις αντικρυσμα' συνεχιστε τις αερολογιες και τα μεγαλα λογια... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Κανένα Tiguan δεν έχω δει με R line. Ούτε ένα.
Έχεις στοιχεία ή απλά είναι η ιδέα σου;
Μήπως είδες ένα στην έκθεση και θαμπώθηκες;(Γρηγόρης MODE ON:)
Έχετε επίσημα νούμερα κύριε;Έχετε στατιστικά στοιχεία κύριε;
Έχετε link από περιοδικό κύριε;
Έχετε δυναμομέτρηση κύριε;
(Γρηγόρης MODE OFF:)Και φυσικά, και μόνο που γράφεις για Φολκσβάγκεν εδώ μέσα,
είσαι off-topicΑμα περιμενα απο Alfisti(?) να μαθω πραγματικα στοιχεια...
(εξαιρουνται βεβαιως ΑP και GB...)
Για αυτο σε λιγες μερες θα κανω την QV test drive , να εχω μια πρωτη εντυπωση στο δρομο.
Oι υπολοιποι 'υποστηρικτες χωρις αντικρυσμα' συνεχιστε τις αερολογιες και τα μεγαλα λογια...Έρχονται δύσκολοι καιροί...
-
Ναι, συγχώνευση bmw - mercedes
-
http://www.monster-sport.com/product/pa ... index.html
Τσούζει η τιμούλα, αλλά και η Ιταλίδα θέλει τον Ιάπωνά της!
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
http://www.monster-sport.com/product/parts/inlet/mito_airintake/index.htmlΤσούζει η τιμούλα, αλλά και η Ιταλίδα θέλει τον Ιάπωνά της!
οτι πρεπει για την αναπνοη της μικρης...
ποσο εχει? -
monster-sport;
Εεεε, αυτό επιβάλεται να το βάλει πρώτος ο red_monster και να πει εντυπώσεις!
Χι! Χι! -
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
monster-sport;Εεεε, αυτό επιβάλεται να το βάλει πρώτος ο red_monster και να πει εντυπώσεις!
Χι! Χι!αμα σου πω οτι με ψήνει...
αλλα αντι για το μαμά φίλτρο ένα βαρελάκι -
Παιδιά άμα το αναφέρω, ελπίζω να μην έχουμε εμφραγματα ε?
Περί το 700€ τελειωμενο Ελλάδα (τελωνείο δε μας πιάνει).
Αχ τα κωλογιαπωνεζάκια!
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Παιδιά άμα το αναφέρω, ελπίζω να μην έχουμε εμφραγματα ε?Περί το 700€ τελειωμενο Ελλάδα (τελωνείο δε μας πιάνει).
Αχ τα κωλογιαπωνεζάκια!
ρε την μαλακία...
το είχα κόψει πως δεν κάνει δουλεια... -
Τελικά δεν έκανα test drive γιατί το παιδί που ψηνόταν να την αγοράσει είχε κάτι δουλειές και σε εμένα δεν την έδινε.Δεν πειράζει άλλη φορά.
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Τελικά δεν έκανα test drive γιατί το παιδί που ψηνόταν να την αγοράσει είχε κάτι δουλειές και σε εμένα δεν την έδινε.Δεν πειράζει άλλη φορά.έχασες μια ώρα ηδονής...
-
H Πο@τανα ειναι πανεμορφη.Καμια σχεση με την προ FL Mito.ΕΙδικα οι ζαντες την ''ανεβασαν'' πολυ.Να δουμε ποσο θα κανει και με το ''DSG''...
-
H Πο@τανα ειναι πανεμορφη.Καμια σχεση με την προ FL Mito.ΕΙδικα οι ζαντες την ''ανεβασαν'' πολυ.Να δουμε ποσο θα κανει και με το ''DSG''...δεν ειναι φαισλιφτ είναι ειδική έκδοση...
προσωπικά το μόνο που ζηλεύω είναι το 4τραφυλλο στον θόλο... -
Εγω θα το εβγαζα κατευθειαν αν την αγοραζα
Δεν ξερεις τι μπορει να γινει με τοσους θερμοαιμους φιλαθλους -
Εγω θα το εβγαζα κατευθειαν αν την αγοραζα
Δεν ξερεις τι μπορει να γινει με τοσους θερμοαιμους φιλαθλουςγια αυτό το λόγο δεν το βάζω.... Στο μικρολιμανο που πάω για καφέ είναι γεμάτο κωλογ@υρους..
-
Ειδικα τωρα που νικησε και τη Ρομα , τα εχουν παρει στο κρανιο
-
Ενα συντομο review (επιτελους!) με **Mito QV **(ku-fau στα Γερμανικα... ), με τον δοκιμαστη να αναδεικνυει αρκετες πτυχες ( ) της μικρης Ιταλιδας...
(Καταπληκτικη παντως, η GT Veloce του Γερμανου Alfisti ... )
Οποιος Γερμανομαθης, ας μας διαφωτισει περαιτερω.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008