-
Λενε οτι δε θα παρουσιαστει στη Γενευη αλλα θα ερθει πρωτα στην αγορα και μετα σε καποια εκθεση,οπως τα 500/Bravo....
-
Μερικές ακόμα 'spy photos' και photoshopιές....
αντε να δούμε πότε θα βρει και κανα επίσημο ολοκληρωμένο σχέδιο....
Απο το 'Quattoruote' και το http://www.progetto955.it/
Και κάτι απο τα τεχνικά:
'Continuiamo sulla scia dei post tecnicipassando alle sospensioni a controllo elettronico, soluzione presente su molte vetture di gamma alta, come la Ferrari599 GTB, la CorvetteZ06, e le sportive Audi TT ed R8. Il sistema adottato, denominato “Magnetic Ride”, .....'
Μετάφραση:
'We continue on the wake of the post tecnicipassando to the suspensions to electronic control, present solution on many cars of high range, like Ferrari599 GTB, the CorvetteZ06, and the sportive Audi TT and R8. The adopted system, called 'Magnetic Ride', guarantees one greater emergency and adaptability to the street conditions, to forehead of greater precision and personalizzazione of the order. The concept to the base of the operation is much simple one: in the shocks-absorber a fluid is present that changes its viscosity with the application of a magnetic field, therefore the suspensions can more become or less 'refrained' based on the march conditions.
Also the Fiat group is preparing just the control system of the suspensions, called SDC. This new system is developed for being able to be used also on cars of lower-middle range, wraps in which Fiat it concentrates the greater part of its sales. The debut is previewed for 2009, probably on the chiacchieratissima Junior. The system is constituted from the four shocks-absorber controls to you, five accelerometers (three on auto body and two on the wheels), a control telephone exchange that contains the algorithms for the reconstruction of dynamics of the vehicle and its control. In order to guarantee a high level of comfort and emergency systems SDC, ABS, VDC and of management of the motor converse on net C-CAN.
The coordination between the various systems guarantees greater stability in the situations to the limit and allows to take advantage of R-al.meglio the adhesion, moreover working in simbiosi with the ABS is possible to increase the effectiveness of the refrained one, managing the pitch and therefore the dynamics division of the cargo to ruote.Se the usefullnesses of these systems on great sedans remains indiscussa, is from estimating which benefits can be brings to you on car of contained dimensions. The Junior one in fact will be the first 'small' car to mount the active control of the suspensions.' -
Ο χρήστης Wheels24 έγραψε:
THE PRETTY Alfa Junior coupe was expected to be shown at this year’s Geneva motor show in March, but Alfa has had a change of heart and is now not going to reveal the car until September. Alfa says it wants to make some changes to the car’s interior.Source: http://www.evo.co.uk/news/evonews/21440 ... brief.html
Οπότε καλό '09 αν ισχύει.
-
ωραίο φαίνεται.
ξέρουμε αν θα υπάρχει επιλογή 4κίνητης?
-
δε νομιζω να βγει τετρακινητη...αμα ηταν πισωκινητη θα ειχαμε και θεμα με την bmw σειρα 1...
-
4 μπούλονα άκρα θα έχει πάντως...
Από: progetto955.it
-
Eεεε μου κλεβεις τις ατακες!
υγ:Παιχτουρα Νικολακη
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
4 μπούλονα άκρα θα έχει πάντως...Αυτο ειναι ενα προτερημα,τουλάχιστον για όσους πάμε πίστα συχνα.
Πές μου κι'ότι θα εχει και κανονική ρεζερβα,και δε θα του λειπει οργανο θερμοκρασιας νερού,και θα το ερωτευτω.
-
Ο χρήστης 147_gtm έγραψε:
Eεεε μου κλεβεις τις ατακες!υγ:Παιχτουρα Νικολακη
I've learned from the best
Welcome
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αυτο ειναι ενα προτερημα,τουλάχιστον για όσους πάμε πίστα συχνα.
Πές μου κι'ότι θα εχει και κανονική ρεζερβα,και δε θα του λειπει οργανο θερμοκρασιας νερού,και θα το ερωτευτω.
Έχω ακούσει κριτήρια και κριτήρια!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αυτο ειναι ενα προτερημα,τουλάχιστον για όσους πάμε πίστα συχνα.
Έχω ακούσει κριτήρια και κριτήρια!!!
Άμα έχει και σταυρό στον στανταρ εξοπλισμό, ε;
-
Σταυρο θα του βαλω 'εξτρα'.Εχω καμια τρεις-τεσσερις στην ακρη,για καμμια δυσκολη ώρα.
Οπως κρυβανε τις λιρες στην κατοχη ενα πραμα.
-
μόνο εμείς ασχολούμαστε με το αυτοκίνητο ή ασχολείται και η αλφα ρομέο?
άντε γιατί βαρεθήκαμε.
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
μόνο εμείς ασχολούμαστε με το αυτοκίνητο ή ασχολείται και η αλφα ρομέο?άντε γιατί βαρεθήκαμε.
Προς το παρόν ... μόνο σχέδια βγάζει η Alfa Romeo ...
http://www.worldcarfans.com/9080211.005/alfa-romeo-duetto-will-get-back-to-life-and-to-the-usa (η νέα Spider ... )
Tουλάχιστον βλέπουμε ότι όλα, ανοιχτά, κλειστά, μεγάλα, μικρά ... την ίδια πρόσοψη θα έχουν ... -
http://www.progetto955.it/index.php/mul ... er-torino/
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
άντε γιατί βαρεθήκαμε.
http://www.worldcarfans.com/9080211.005/alfa-romeo-duetto-will-get-back-to-life-and-to-the-usa (η νέα Spider ... )
Tουλάχιστον βλέπουμε ότι όλα, ανοιχτά, κλειστά, μεγάλα, μικρά ... την ίδια πρόσοψη θα έχουν ...Και τετραμπουλονα ακρα!
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
άντε γιατί βαρεθήκαμε.
Tουλάχιστον βλέπουμε ότι όλα, ανοιχτά, κλειστά, μεγάλα, μικρά ... την ίδια πρόσοψη θα έχουν ...Και τετραμπουλονα ακρα!
Από αυτά που έχω δει μέχρι στιγμή πάντως, απογοήτευση το κόβω, εκτός αν μας εκπλήξει ευχάριστα στο τέλος!
-
Το μπροστά μέρος της Spider/Brera/159 είναι πολύ ξεχωριστό και όμορφο. Αν το αντικαταστήσουν με μούρη 'wannabe 8C' όπως φαίνεται από τα chops και ακολουθήσουν τακτική Audi 'η ίδια μούρη σε όλη τη γκάμα', κλάφ'τα.
Όχι τπτ άλλο, πέραν της 8C που είναι κουκλάρα, σε όσα chops έχω δει να εφαρμόζεται αυτή η 'μούρη' είναι σαν εξωγήινα πρησμένα βατράχια -
η 8Cοποίηση ολων των μοντέλων της AR είναι αναπόφευκτη δυστυχώς
στις spy δείχνει κάπως χοντροκομένο
-
Πολύ μικρό για να είναι Alfa Romeo μου κάνει...ίσως ξεγελούν οι φώτο...αλλά η 147 φαντάζει πιο μακριά και πιο φαρδιά.
Αυτό μου φέρνει κάτι μεταξύ σε grande punto και σε 8C με κλοτσιά από πίσω.
Ξέρουμε τις διαστάσεις του σε σχέση με την 147 και το Grande?
Alfa Romeo Mi.Τo 2008