-
Και το bravo βγήκε στην παραγωγή σε χρόνο dt, οπότε με αυτό το δεδομένο δεν μου φαίνεται και τόσο ουτοπικό το χρονικό διάγραμμα. Πάντως είναι καιρός να δούμε κάτι παραπάνω από 2-D προσχέδια
-
στο πάτωμα του bravo βασίζεται?
-
όχι , στο GPunto
Δεν θα δείτε εικόνες παρά μόνο 2 μήνες πρίν την επίσημη παρουσίαση.
Η εξέλιξη γίνεται με μούλους GPunto που περνάνε απαρατήρητοι.... ανάμεσα μας -
-
-
http://www.italiaspeed.com/2007/cars/al ... /0210.html
-
Ήμαρτον με τα σκίτσα πλέον! Ούτε η σχολή Ορνεράκη να ήταν. Έχω βάσιμες υποψίες ότι η Άλφα έχει περισσότερους σκιτσογράφους παρά μηχανικούς
-
Ειναι κλασικη πολιτικη της alfa..Παρουσιαζει την τελικη μορφη των αυτοκινητων την τελευταια στιγμη..ετσι εγινε με την 147 και με την 156...
-
Και τα σκίτσα της 147 ήταν απλά άθλια...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Και τα σκίτσα της 147 ήταν απλά άθλια...Πολυ σωστα...στα σκιτσα ηταν χαλια οι αναλογιες και δεν μου ειχχε αρεσει καθολου..και τελικα βγηκε το αριστουργημα που κυκλοφορει...(ακομα!!!!!)
-
Όταν είχαν βγει τα σκίτσα αλλά και το αμάξι δεν είχα ασχοληθεί καθόλου (δεν είχα καν δίπλωμα τότε...). Αργότερα που είχα ήδη πάρει το αμάξι έπεσε στα χέρια μου ένα παλιό DRIVE με τέτοια σκίτσα της αντικαταστάτριας της 145. Μπλιάχ......
Πάντως φαίνεται υπέροχη η Junior σε αυτά τα τελευταία σκίτσα.
Κρίμα που η GTA δεν θα έχει ένα κινητήρα όπως το Type R ή το Clio RS αλλά ένα φαουβίστικο turbo αλλιώς θα μάζευα από τώρα... -
Κρίμα που η GTA δεν θα έχει ένα κινητήρα όπως το Type R ή το Clio RS αλλά ένα **φαουβίστικο **turbo αλλιώς θα μάζευα από τώρα...
Tι σημαίνει αυτή η λέξη;;
-
Φάουβε = V W
-
Κρίμα που η GTA δεν θα έχει ένα κινητήρα όπως το Type R ή το Clio RS αλλά ένα φαουβίστικο turbo αλλιώς θα μάζευα από τώρα...Καλύτερα...
Θα είναι ασφαλέστερη, ταχύτερη εν κινήσει και οικονομικότερη, άντε να χάνει σε λίγο σε ήχο αλλά οι ιταλοί δεν χρειάζονται ιδιαίτερη προσπάθεια για να δώσουν καλή ακουστική σε ένα μοτέρ αν το θέλουν...Ένα 'φαουβίστικο' turbo όπως λες λείπει από την γκάμα της εταιρίας σήμερα, καθώς της λείπουν οι καλοί πολυκύλινδροι...
-
Απο πότε το τούρμπο θεωρείται VW??
Η GM ήταν η πρώτη που έβαλε σε μοντέλα παραγωγής τούρμπο την δεκαετία του 60... -
Ο χρήστης SSK έγραψε:
Απο πότε το τούρμπο θεωρείται VW??
Η GM ήταν η πρώτη που έβαλε σε μοντέλα παραγωγής τούρμπο την δεκαετία του 60...Από τότε που 2πλο-τούρμπισε τα πάντα!
-
H nissan αν δεν κάνω λάθος ήταν σε αυτό πρώτη
-
Ο χρήστης SSK έγραψε:
H nissan αν δεν κάνω λάθος ήταν σε αυτό πρώτηΣε μαζική παραγωγή, όχι. Επίσης προυπήρχε στην Lancia S4 του Group B
-
Ωπα... εγώ νόμιζα λέγοντας διπλοτούρμπισμα ευνοούσες 2 turbo.
Turbo & compressor το ξέρω για την Lancia. .) -
Ο χρήστης SSK έγραψε:
Ωπα... εγώ νόμιζα λέγοντας διπλοτούρμπισμα ευνοούσες 2 turbo.
**Turbo & compressor **το ξέρω για την Lancia. .)Nαί, αυτό εννοούσα.
/οff topic
Alfa Romeo Mi.Τo 2008