-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
http://img508.imageshack.us/img508/5369/qv1.jpg
http://img527.imageshack.us/img527/7858/qv2n.jpgΕξαιρετική επιλογή χρώματος για όποιον τη διάλεξε!
Bianco Gardenia = χρωματάρα!! -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
http://img527.imageshack.us/img527/7858/qv2n.jpgΕξαιρετική επιλογή χρώματος για όποιον τη διάλεξε!
Bianco Gardenia = χρωματάρα!!ευχαριστώ για τον κατάλογο, τι χρώμα είναι το giallo corsa? επιπρόσθετα το bianco gardenia είναι το ασπρο ματ που ειδαμε στην παρουσιαση της QV? ας με διαφωτίσει κάποιος!
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μενει βεβαια και η ουσια, δηλαδη να δοκιμαστει επι Ελληνικου εδαφους,
και βεβαια να γινει και ενα 'καλο' test drive (εφοσον διατεθει οταν με το καλο ερθει)
ωστε να διαπιστωθει αν ταιριαζει και αν καλυπτει το δικο μου 'ιδιοτροπο'
αν θες οδηγικο προφιλ...τι εννοεις ιδιοτροπο οδηγικο προφιλ?
-
Ο χρήστης kostaras84 έγραψε:
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Bianco Gardenia = χρωματάρα!!ευχαριστώ για τον κατάλογο, τι χρώμα είναι το giallo corsa? επιπρόσθετα το bianco gardenia είναι το ασπρο ματ που ειδαμε στην παρουσιαση της QV? ας με διαφωτίσει κάποιος!
giallo corsa
bianco gardenia
-
ευχαριστώ..!
-
έχει διαβάσει κανένας κάποιο test drive για το αυτοκίνητο?
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
έχει διαβάσει κανένας κάποιο test drive για το αυτοκίνητο?Δεν θυμαμαι αν εχει ξαναποσταριστει, υπαρχει ενα απο το Αγγλικο evo:
http://www.evo.co.uk/features/features/ ... tiair.html
και ενα απο το επισης Αγγλικο Autocar, (απο τα πρωτα Reviews στην Ευρωπη) σε προηγουμενες σελιδες:
viewtopic.php?f=15&t=15854&p=1610348&hilit=autocar#p1610348
-
Τα 13900 της διαφήμισης πως προκύπτουν;
-
αστο ,μην το ψαχνεις.
εγω κοιταζα για πουντο στο σαιτ της φιατ 13.500 ευρω και οταν πηγα σε μια εκθεση μου ειπαν 15.500+880 ευρω εξοδα φακελου
-
Ανακοινωθηκε ειδικη εκδοση ( ) Mito 'Nine' , εμπνευσμενη απο τον Ιταλικο
Κινηματογραφο και την ομωνυμη ταινια, η οποια θα διατιθεται με καποια
συγκεκριμενα χαρακτηριστικα οπως αναφερονται στο forum alfisti.gr:http://www.alfisti.gr/forum/showthread. ... 936&page=6
(Αυτο το χρωμα, δεν μπορουσαν οι #$%$^#^&*&(^ οι Ιταλοι , να το εχουν
προαιρετικα στην QV ?, μας εχουν ζαλισει στις ειδικες εκδοσεις -βλεπε πχ Italia independent...- , αλλα απο ουσια λιγα πραγματα. )P.S Eιναι με διαφορα το καλυτερο χρωμα στην Mito -για εμενα- και δεν το προσφερουν
στην QV, αλλα στα υπολοιπα το δινουν αναγκαστικα με πακετο εξοπλισμου ωστε το κοστος να κυμαινεται απο 1400-1700ευρω. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ !!! -
έχει διαβάσει κανένας κάποιο test drive για το αυτοκίνητο?
Δεν θυμαμαι αν εχει ξαναποσταριστει, υπαρχει ενα απο το Αγγλικο evo:
http://www.evo.co.uk/features/features/ ... tiair.html
και ενα απο το επισης Αγγλικο Autocar, (απο τα πρωτα Reviews στην Ευρωπη) σε προηγουμενες σελιδες:
viewtopic.php?f=15&t=15854&p=1610348&hilit=autocar#p1610348
αυτά τα έχω διαβάσει και εγώ αλλα δεν είναι αρκετά αναλυτικά
ευχαριστώ πάντως
πω πω αυτό το χρώμα της I.I είναι Α-Π-I-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο όπως επίσης και οι θέσεις της
κρίμα που δεν βγαίνουν και στις 'απλές' brera, ίσως στο μέλλον
-
συγκεκριμενα χαρακτηριστικα οπως αναφερονται στο forum alfisti.gr:Δεν είναι ειδική έκδοση.Ένα επιπλέον εξοπλιστικό πακέτο είναι......που μπορεί να προσθέσει κανείς σε όποια έκδοση της MiTo θέλει (πλην της QV).
Πρόκειται προφανώς για ιδέα του γάλλου,από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.....που στοχεύει κυρίως τo γυναικείο αγοραστικό κοινό(που ως γνωστόν είναι expert στα του αυτοκινήτου) shifty:P.S Eιναι με διαφορα το καλυτερο χρωμα στην Mito -για εμενα- και δεν το προσφερουν
στην QV, αλλα στα υπολοιπα το δινουν αναγκαστικα με πακετο εξοπλισμου ωστε το κοστος να κυμαινεται απο 1400-1700ευρω. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ !!!Το πακέτο nine δεν περιλαμβάνει το χρώμα rosso 8c,άσχετα αν εμφανίζεται στο αυτοκίνητο της διαφήμισης,το οποίο θα φτάσει στις σάλες των αντιπροσώπων.Το συγκεκριμένο μάλιστα αυτοκίνητο φέρει επιπλέον και το premium pack.
-
Το ΑΠΟ ειναι μεγαλη απατη
Εγω ειχα ρωτησει για ενα Aygo με τιμη απο 7.800 και μου επαν λιγο πολυ 10.500€.
Το δε corolla 1.6 εφτανε ανετα τα 22.000+. -
συγκεκριμενα χαρακτηριστικα οπως αναφερονται στο forum alfisti.gr:(Αυτο το χρωμα, δεν μπορουσαν οι #$%$^#^&*&(^ οι Ιταλοι , να το εχουν
προαιρετικα στην QV ?, μας εχουν ζαλισει στις ειδικες εκδοσεις -βλεπε πχ Italia independent...- , αλλα απο ουσια λιγα πραγματα. )P.S Eιναι με διαφορα το καλυτερο χρωμα στην Mito -για εμενα- και δεν το προσφερουν
στην QV, αλλα στα υπολοιπα το δινουν αναγκαστικα με πακετο εξοπλισμου ωστε το κοστος να κυμαινεται απο 1400-1700ευρω. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ !!!Πάλι γκρινιάζεις??
-
συγκεκριμενα χαρακτηριστικα οπως αναφερονται στο forum alfisti.gr:http://www.alfisti.gr/forum/showthread. ... 936&page=6
(Αυτο το χρωμα, δεν μπορουσαν οι #$%$^#^&*&(^ οι Ιταλοι , να το εχουν
στην QV, αλλα στα υπολοιπα το δινουν αναγκαστικα με πακετο εξοπλισμου ωστε το κοστος να κυμαινεται απο 1400-1700ευρω. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ !!!όντως ρε γρηγόρη, μην γκρινιάζεις συνέχεια...
δεν υπάρχει ιδανικό αυτοκίνητο, τουλάχιστον όχι μέχρι τις 60000...αν σου αρέσει αυτό, θα σου αρέσει και το καλογυαλισμένο rosso alfa, γιατί μόνο οταν θα είναι καλογυαλισμένα θα φαίνεται η πραγματική διαφορα
φαντάσου πόσο εμπορικό θα ήταν ένα χρώμα που θα είχε 1300ε διαφορά από τα άλλα...
ποιος θα το έβαζε σε ένα σούπερμίνι? -
@redmonster
Εδω το λευκο περλα το βαζει η Abarth στο 500αρακι, και το χρεωνει 1000ευρω.
Εχω δει ηδη 2 απο τα ελαχιστα (4-5) Abarth 500 που πετυχα στο δρομο.
Ας το εβαζε 1000ευρω, εγω -παρολο που ειναι υπερβολη εδω και πολλα λεφτα-
θα τα εδινα!
Οσο για την διαφημιση, φαινεται και το μεγεθος της παραπλανησης, αφου για ακομη μια φορα, -συμφωνα με Alba Parietti- δεν θα παρεχεται το χρωμα αυτο, με το οποιο
ουσιαστικα πρωτολανσαριστηκε η Mito στην πρωτη της διαφημιση!!!
Το εχω δει Live το χρωμα αυτο, στην περσινη εκθεση Παρισιου σε Mito με τις 18αρες της QV και μπεζ δερματινα καθισματα. Ηταν η πιο ωραια -οπως πρεπει να ειναι, ΠΟΘΗΤΗ!- Mito
Που εχω δει ποτε!Καλα τα ελεγα, οτι οι Ιταλοι 'πυροβολουν τα ποδια τους', και με ελεγαν υπερβολικο!
'Χαμενοι στην μεταφραση' ειναι, φρου-φρου και αρωματα, καμπανιες, ταινιες,
μπολικο εφφε και παραπλανηση (βλεπε τωρινη διαφημιση!) αλλα σωστος στρατηγικος σχεδιασμος και οργανωση στον πατο!
Τα ιδια εγιναν και στο λαναρισμα, με λαθος ρυθμισεις σε μπροστινο συστημα και (μετριοτατης αισθησης) ηλεκτρικη κρεμαγιερα τιμονιου στα 08 μοντελα, και μετα τα φορτωναν στους διαμοσιογραφους καποιοι
οτι 'τα παιρνουν' για αυτα που εγραφαν. Εκαναν (επιτελους) τις διορθωσεις στα 09 μοντελα και επειτα, (για ανακληση-ειδοποιηση ουτε λογος βεβαια απο την Ελληνικη AR... ), βγαζουν ενα μοντελο - QV- το οποιο ειναι 'οπως θα επρεπε να ειναι απο την αρχη αυτο που πρεσβευει η Mito' , να ανταγωνιστει αμεσα δηλαδη το Mini οχι μονο σε εμφανιση αλλα και στην οδηγικη αισθηση, και εκει που βλεπεις οτι κατι παει να γινει σωστα, σου πετανε το 'Nine' με χρωμα που δεν προκειται να προσφερθει ποτε σε μοντελο της Mito!
Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Ι ΙΤΑΛΟΙ !!! -
Εεεε δεν εξηγείται αλλιώς....είναι οι δύσκολες μέρες του μήνα??
Αφού δεν σου πάνε ρε παιδάκι μου, γιατί ασχολείσαι μαζί τους! Άστους στην ησυχία τους και αυτοί στην δικιά σου!!!!!! -
Αν θυμάμαι καλά και το Scirocco το είχαν παρουσιάσει σε χρώμα το οποίο δεν διατέθηκε εμπορικά.
Επίσης αν θυμάμαι καλά και στο Scirocco έγιναν κάποιες μικροαλλαγές στο εσωτερικό λίγο μετά την έναρξη της παραγωγής.
Αλλαγές που δεν μπορείς να τις κάνεις αν έχεις αγοράσει ήδη το αυτοκίνητο ενώ αν πας στην Alfa νομίζω ότι σου κάνουν τις αλλαγές που υπάρχουν στη Mito.Και κάτι τελευταίο με το χρώμα αν το θυμάμαι σωστά. Αν έβγαινε δε θα έκανε 1000Ε αλλά +1000Ε από τα πιο ακριβά της χρώματα. Δηλαδή περίπου 2000-2500Ε.
Θα τα έδινες; -
όχι μικροαλλαγές, αλλάξανε όλο το eos εσωτeρικο με του golf 6 και δώσανε +11 άλογα στον δίλιτρο, απαράδεκτο
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά και το Scirocco το είχαν παρουσιάσει σε χρώμα το οποίο δεν διατέθηκε εμπορικά.Ολα αυτα ειναι εντελως , αλλα σου απαντω για να μην νομιζεις
οτι υπεκφευγω τα σχολια σου...
Το Scirocco οταν πρωτοπαρουσιαστηκε σε ενα κοκκινο μεταλλικο στην Γενευη 08,
περιμεναν καποιοι να διατεθει, αν και τελικα ποτε δεν εγινε. ΟΜΩΣ περα απο την εκθεση
εκεινη, το συγκεκριμενο χρωμα ΠΟΤΕ δεν ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΚΕ σε τηλεοπτικο σποτ με χρωμα το οποιο δεν ηταν διαθεσιμο, αλλα βεβαια στο λευκο παστελ το οποιο και επικρατησε
ως πρωτη επιλογη στην προτιμηση των περισσοτερων αγοραστων μαζι με το μπλε ανοιχτο.Επίσης αν θυμάμαι καλά και στο Scirocco έγιναν κάποιες μικροαλλαγές στο εσωτερικό λίγο μετά την έναρξη της παραγωγής.
Αλλαγές που δεν μπορείς να τις κάνεις αν έχεις αγοράσει ήδη το αυτοκίνητο ενώ αν πας στην Alfa νομίζω ότι σου κάνουν τις αλλαγές που υπάρχουν στη Mito.Eγιναν 2 σημαντικες εμφανισιακα αλλαγες στην 22η εβδομαδα παραγωγης (νεο τιμονι και αλλαγη στον πινακα οργανων με πινακα ενδειξεων σε διαφορετικο χρωμα φωτισμου),
και στην 45η αντιστοιχα (νεα χειριστηρια κλιματισμου εφαμιλλα με του Golf VI).
Οι προσφατες αλλαγες μπορουν να γινουν στα παλαιοτερα με ενα ευλογο κοστος.
Αλλο πραγμα αλλαγες τυπου fl στο εσωτερικο και αλλο να ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ σε ενα βαθμο
(προς το καλυτερο) η οδηγικη ΑΙΣΘΗΣΗ απο ρυθμισεις που ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ επρεπε να ειναι οπως αυτες που εγιναν μετα.Και κάτι τελευταίο με το χρώμα αν το θυμάμαι σωστά. Αν έβγαινε δε θα έκανε 1000Ε αλλά +1000Ε από τα πιο ακριβά της χρώματα. Δηλαδή περίπου 2000-2500Ε.
Θα τα έδινες;Δεν καταλαβαινω το σκεπτικο αυτο, εφοσον στην γκαμα Mito τα μεταλλικα κοστιζουν 400ευρω, δεν υπαρχει πιο ακριβο χρωμα...
Εξαλλου, γιατι +1000 απο τα ηδη 400 του μεταλλικου, τι ειναι το χρωμα αυτο, απο χρυσο?
Αντι ομως +400 θα εδινα προσωπικα τα +1000 για να εχω ενα καταπληκτικο χρωμα
και μαλιστα σαφως πιο ιδιαιτερο απο τα υπολοιπα, κατι που εχουμε δει ηδη και απο αλλους κατασκευαστες στην αγορα, ουκ ολιγες φορες.
Δεν μιλαμε για καποιο γκρι ματ οπως στην Brera i.i , ή λευκο ματ της QV στην Φρανκφουρτη, αλλα για ενα κοκκινο μεταλλικο που ηδη παραγεται (προσφερεται στην 8c) και θα μπορουσε -και επρεπε- να διατιθεται και στην Brera αντιστοιχα, εστω και μεμονωμενα στις πιο γρηγορες εκδοσεις της...
Alfa Romeo Mi.Τo 2008