-
Ο χρήστης geleonti έγραψε:
Ναι αυτην οδηγησα και εγω και την παρηγγειλα και σε ολα τα σαιτ ελληνικα και ξενα λένε για την πολύ χαμηλή κατανάλωση του συγκεκριμένου κινητήρα με επίσημη μέση 6.5.Ίσως στο στρωσιμο εφτασε τόσο ή σε επιτάχυνσηΑυτοκίνητο (βενζίνης) turbo με 155 άλογα και 6.5 μέση κατανάλωση δεν υπάρχει.
Να περιμένεις 11-12.
-
Ναι αυτην οδηγησα και εγω και την παρηγγειλα και σε ολα τα σαιτ ελληνικα και ξενα λένε για την πολύ χαμηλή κατανάλωση του συγκεκριμένου κινητήρα με επίσημη μέση 6.5.Ίσως στο στρωσιμο εφτασε τόσο ή σε επιτάχυνσηΟΛΕΣ οι εργοστασιακες μετρησεις καταναλωσης ειναι με το ελαχιστο δυνατο φορτιο
με τις ιδανικες συνθηκες μετρησης (αψογα στρωμενος κινητηρας, καλη βενζινη, καιρος
καλος χωρις αερα κ.α ) και κατα συνεπεια ειναι σχεδον αδυνατο να πραγματοποιηθουν
σε καθημερινες συνθηκες...
Βγαζοντας ενα μεσο ορο απο 2-3 Ελληνικα περιοδικα και απο κατοχους
που γραφουν στα forum εχεις μια ρεαλιστικη εικονα.
Για την ιστορια οι 4τροχοι (457 Οκτωβριος 08) βγαζουν μεση τεστ 10.8λιτρα και φαινεται απολυτως λογικη. -
εγω την μιτο με 1500 χιλιομετρα μεχρι στιγμης, την πρωτη βδομαδα που την ειχα και την πηγα ταξιδι ειχα μεση καταναλωση 7,8, τωρα με νορμαλ χρηση(μεσα στην πολη) και πολυ λιγᨨανοιγματᨨειμαι στο 10.4 αλλα οσο το πας χαλαρα και δεν μπουκωνεις το ποδι σου στο γκαζι(επειδη βαριεσαι να αλλαξεις ταχυτητα και διοτι απο ακομα και χαμηλα τραβαει η ατιμη)ριχνεις την καταναλωση πολυ ευκολα, 6,5 δεν θα φτασει ποτε σιγουρα το υπογραφω αυτο,οσο αφορα την καταναλωση κατι περιεργο που παρατηρησα επειδη εχω το trip navigator κυριως στην επιλογη στιγμιαιας καταναλωση ποτε μα ποτε η μιτο μου δεν εχει δεικσει 0 αλλα παντα το χαμηλοτερο ειναι 2 τι σε κατηφορες χωρις ταχυτητα με νεκρα τι σε κατηφορες με ταχυτητα και πολυ χαμηλες στροφες η καταναλωση η πιο μικρη ειναι παντα 2 ποτε 0 μα ποτε,,{παρατηρηστε το οσοι κατοχοι μιτο)γενικα πιστευω οτι με νορμαλ χρηση και λιγο'ενθουσιασμο'η καταναλωση της κυμαινεται απο 8,2 με 9.
-
Ο χρήστης new mito έγραψε:
εγω την μιτο με 1500 χιλιομετρα μεχρι στιγμης, την πρωτη βδομαδα που την ειχα και την πηγα ταξιδι ειχα μεση καταναλωση 7,8, τωρα με νορμαλ χρηση(μεσα στην πολη) και πολυ λιγᨨανοιγματᨨειμαι στο 10.4 αλλα οσο το πας χαλαρα και δεν μπουκωνεις το ποδι σου στο γκαζι(επειδη βαριεσαι να αλλαξεις ταχυτητα και διοτι απο ακομα και χαμηλα τραβαει η ατιμη)ριχνεις την καταναλωση πολυ ευκολα, 6,5 δεν θα φτασει ποτε σιγουρα το υπογραφω αυτο,οσο αφορα την καταναλωση κατι περιεργο που παρατηρησα επειδη εχω το trip navigator κυριως στην επιλογη στιγμιαιας καταναλωση ποτε μα ποτε η μιτο μου δεν εχει δεικσει 0 αλλα παντα το χαμηλοτερο ειναι 2 τι σε κατηφορες χωρις ταχυτητα με νεκρα τι σε κατηφορες με ταχυτητα και πολυ χαμηλες στροφες η καταναλωση η πιο μικρη ειναι παντα 2 ποτε 0 μα ποτε,,{παρατηρηστε το οσοι κατοχοι μιτο)γενικα πιστευω οτι με νορμαλ χρηση και λιγο'ενθουσιασμο'η καταναλωση της κυμαινεται απο 8,2 με 9.Σοβαρα?Ίσως επειδη είναι στο στρώσιμο ακόμα?Είσαι ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο?εγω μεσα στη βδομάδα αν ειμαι τυχερός θα το παραλαβω.Φίλε μου NEW MITO είδα σε ένα βιντεο με ΜΙΤΟ που έκανε ενας 0-100 και αναβε ένα πορτοκαλί λαμπάκι στο ταχύμετρο τι είναι αυτό?Ευχαριστώ
-
Ρε παιδια έχω φάει τον κόσμο έχει κανείς φωτο με τις 16 ζαντες sport?Πουθενά δεν το βρίσκω
-
Ο χρήστης new mito έγραψε:
εγω την μιτο με 1500 χιλιομετρα μεχρι στιγμης, την πρωτη βδομαδα που την ειχα και την πηγα ταξιδι ειχα μεση καταναλωση 7,8, τωρα με νορμαλ χρηση(μεσα στην πολη) και πολυ λιγᨨανοιγματᨨειμαι στο 10.4 αλλα οσο το πας χαλαρα και δεν μπουκωνεις το ποδι σου στο γκαζι(επειδη βαριεσαι να αλλαξεις ταχυτητα και διοτι απο ακομα και χαμηλα τραβαει η ατιμη)ριχνεις την καταναλωση πολυ ευκολα, 6,5 δεν θα φτασει ποτε σιγουρα το υπογραφω αυτο,οσο αφορα την καταναλωση κατι περιεργο που παρατηρησα επειδη εχω το trip navigator κυριως στην επιλογη στιγμιαιας καταναλωση ποτε μα ποτε η μιτο μου δεν εχει δεικσει 0 αλλα παντα το χαμηλοτερο ειναι 2 τι σε κατηφορες χωρις ταχυτητα με νεκρα τι σε κατηφορες με ταχυτητα και πολυ χαμηλες στροφες η καταναλωση η πιο μικρη ειναι παντα 2 ποτε 0 μα ποτε,,{παρατηρηστε το οσοι κατοχοι μιτο)γενικα πιστευω οτι με νορμαλ χρηση και λιγο'ενθουσιασμο'η καταναλωση της κυμαινεται απο 8,2 με 9.για να δεις 0 πρεπει να εισαι χωρις γκαζι, με ταχυτητα στο σασμαν και πανω απο 1800στροφες
-
Επειδή έχουν στα συν την χαμηλή της κατανάλωση.Όποιος ξέρει κάτι για τον αν φοράει καδένα θα ηταν ευπρόσδεκτο.Iμάντα φοράει.
-
το αυτοκινητο τα σπαει ειδικα ανα πριν δεν ειχες κατι αντιστοιχα γρηγορο θα ερωτευτεις παραφορα.......καταρχην καλη παραλαβη και ευχομαι να ερθει οσο πιο γρηγορα γινεται πραγματικα,κατα 99 τις εκατο αυτο που ειδες το πορτοκαλι σημα ηταν ενδεικση ταχυτητας εχει μια επιλογη που θετεισ ενα οριο ταχυτητας και αν το περασεις σου βγαζει ενδεικση,η κατα 100 τισ 100 αμα ηταν η ενδεικση απο την αρχη ηταν ενεργοποιημενος ο αυτοματος πιλοτος......και παλι καλη παραλαβη.....
-
Ευχαριστώ πολύ εσυ ξεμπέρδεψες με τα προβλήματα σου με το check engine?Έχεις αλλάξει τα πρώτα λάδια στα 5.000 χλμ?Πόσο σου κοστισε?
Το λαμπάκι νομίζω ήταν ενα πορτοκαλί με κύκλο που δεν κλείνει μέσα του ένα σαν τριγωνάκι στο ταχύμετρο στη δεξιά πλευρά.Πάντως εγώ δεν έβαλα cruise control αρα δεν θα εχει αυτό που λες ότι πάνω από μια ταχύτητα ανάβει
-
http://www.youtube.com/watch?v=6KzjPBzw ... re=related
Αυτό είναι το βιντεάκι!Δεν ξέρω αν είναι καποιουνού από δω μέσα
-
Youtube VideoΑυτό είναι το βιντεάκι!Δεν ξέρω αν είναι καποιουνού από δω μέσα
Ενός γνωστού από Ρόδο είναι και αυτό το λαμπάκι είναι το ASR(Anti-Spin Regulation)
-
δεν γνωριζω για τα λαδια καθολου τιμες κτλ διοτι εχω κανει μονο 1500 χιλιομετρα και δεν το χω ψαξει ακομα δηλαδη, αν και μου ειπαν οτι τα λαδια θελουν αλλαγη στο πρωτο σερβις δεν ξερω ανα ισχυει αυτο η πρεπΕΙ να το κανω πιο νωρις τωρα που ειδα το βιντεο σιγουρα αυτο ειναι το speed limit αμα περασεις την ταχυτητα που χεις ορισει σου βγαζει την ενδειξη αυτη,εγω ξεμπερδεψα με το προβλημα που ειχα μου αλλαξαν αισθητηρα λ και τελος,μαλιστα δημιουργηθηκε και ενας ψιλοχαμοσ διοτι πεσαν ολοι πανω στο αμαξι μου παντως καινουργιο αμαξι με προβλημα απο την μανα του ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.....
-
τωρα κατεβηκα στο αμξι να δω τελικα αυτη η ενδειξη ειναι το antispin...sory
-
αναβει αμα σπινιάρει οπότε!Καλό!Κουκλί τ'αμάξι ε?Σε Ρόσο το πήρες?Φουλ εξτρα?
Εγώ Ασπρο gardenia με τις 16' για ανεση λόφω ταξιδιών
Σου κατσε η περίπτωση ελαττωματικού αισθητήρα εσένα πάλι καλά που ήταν μόνο αυτό.
Κουφό πάντως που δεν το έβγαζε ο υπολογιστής,κατεξοχήν σφάλμα που εμφανίζεται σε ανάλυση
-
Ναι ροσσο το κοκκινο της αλφα ρομεο με τρελαινε απο μικρο παιδι,μονο σπορτ πακετο δεν εβαλα ολα τα αλλα μεσα....τα σπαει τα αμαξι θα τρελαθεις....αντε να το παρεις να κλεισεις αυτην την γαματη βαρια πορτα και να πας βολτα στην θαλασσα,κ..λα
-
Άρα 16' ζάντες έχεις και εσύ ε?Με κόκκινες δαγκάνες?Είναι ωραίες οι 16'? Τονίζει τα ?Brembo?
-
ναι με κοκκινες δαγκανες τονιζει πολυ τα δισκοφρενα.....
-
Ποιά είναι η 16αρα;
-
http://www.alfaromeo.co.uk/cmsen/homepa ... WebCrawler
Models --> MiTo --> Build my MiTo --> Wheels
-
ερωτηση:
γιατι η MITO αναμεσα στο τιμονι και το ταμπλω οργανων,αντι για συμπαγες πλαστικο που εχουν ολα τα αυτοκινητα,εχει ενα πετσι???σε τι εξυπηρετει αυτο το πετσι??γιατι ειναι παρα πολυ ασχημο ,ωστε να χει μπει εκει για αισθητικους λογους...
το λεω πετσι γιατι δερμα δεν ειναι σιγουρα
Alfa Romeo Mi.Τo 2008