-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Για να κλείσουμε και το θέμα κόκκινο 500 και rosso Alfa:Εδώ έχουμε μπροστά ένα 500 κόκκινο, και πίσω 2 Μιτο. Η αριστερή είναι Rosso Alfa και η δεξιά είναι το άλλο κόκκινο.
bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 και τωρα τι??????????????? που θελεις να καταληξεις????????????????? what do you mean??????????????? και???????????????????????????
-
Προφανώς δεν ξέρετε την ιστορά. Tέσπα, βαριέμαι τώρα, είναι και αργά, ήπια και λίγα κρασάκια παραπάνω, αλλά μην πλακωθείτε πάλι, πλιζ.
-
Ο χρήστης yannisath_21 έγραψε:
Για να κλείσουμε και το θέμα κόκκινο 500 και rosso Alfa:
Εδώ έχουμε μπροστά ένα 500 κόκκινο, και πίσω 2 Μιτο. Η αριστερή είναι Rosso Alfa και η δεξιά είναι το άλλο κόκκινο.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Btw...το πάρκιν του Παζαρό ήταν ΑΔΕΙΟ!!! ΠΟΤΕ δε το έχω δει ΤΟΣΟ άδειο!!!
Βλέπω καιρό τώρα και ασχολείσαι με τα χρώματα, και συγκεκριμένα αν το κόκκινο του 500 είναι ίδιο με το Rosso alfa. Από τις φωτογραφίες φαινονται ίδια και έχεις δίκιο ... Όμως παίζει κάποιον ιδιαίτερο ρόλο? Νομίζω ότι είναι ένα ωραίο χρώμα και πάει όμορφα και στα δύο (προσωπική γνώμη).Θεωρείς ότι η ομοιότητα αυτή υποβαθμίζει την ΜιΤο?
Ότι υποβαθμίζει το Μίτο??? Εσύ το είπες αυτό, δεν είπα κάτι τέτοιο...let me refresh your memory πως ξεκίνησε, και επειδή είμαι άνθρωπος που μιλάω με πράξεις/αποδείξεις και όχι με λόγια του αέρα, γιαυτό παρέθεσα τη παραπάνω φώτο.
Κοίτα λίγο εδώ λοιπόν πως ξεκίνησε: viewtopic.php?p=1392655#p1392655
-
μιας κ δεν είσαι άνθρωπος που μιλάει αεράτα, πώς απέδειξες δλδ οτι μοιάζουν κατά 95% ;;
αν κ ακόμα δεν εχεις εξηγήσει ως προς τι 95% αλλά οκ.
ως προς την ποσότητα?
την ποιότητα?
την ρετσινιά? -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
μιας κ δεν είσαι άνθρωπος που μιλάει αεράτα, πώς απέδειξες δλδ οτι μοιάζουν κατά 95% ;;αν κ ακόμα δεν εχεις εξηγήσει ως προς τι 95% αλλά οκ.
ως προς την ποσότητα?
την ποιότητα?
την ρετσινιά?100% σημαίνει ότι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια...και δεν είναι ακριβώς ΙΔΙΑ, έχουν μια μικρή διαφορά. Το 95% ήταν σχήμα λόγου...
-
μιας κ δεν είσαι άνθρωπος που μιλάει αεράτα, πώς απέδειξες δλδ οτι μοιάζουν κατά 95% ;;
ως προς την ποσότητα?
την ποιότητα?
την ρετσινιά?100% σημαίνει ότι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια...και δεν είναι ακριβώς ΙΔΙΑ, έχουν μια μικρή διαφορά. Το 95% ήταν σχήμα λόγου...
τωρα έγινε σχήμα λογου
όχι αεράτου λόγου φανταζομαι
αμφιβάλω αν υπαρχει άνθρωπος στον πλανήτη που μπορεί να ξεχωρισει πραγματικά μια πατάτα απο μια άλλη πατάτα οταν ΔΕΝ τις έχει διπλα δίπλα για να τις συγκρίνει κ τις βλέπει με διαφορά χρόνου κ τόπου (για του λόγου το αληθές, τα χρωματα που χρησιμοποίησα τώρα ειναι διαφορετικα).
εννοείται οτι αν δεις μια το ένα κ μια το άλλο, 2 κόκκινα (καινούρια) αμάξια ειναι σχετικά ομοια.
ευτυχώς που δνε είσαι κομπιουτεράς γιατί 8α το στρογγυλοποιούσες στο 95,512 %
-
ως προς την ποσότητα?
την ποιότητα?
τωρα έγινε σχήμα λογου
Τι εννοείς τώρα??? Πάντα ήταν...δεν είπα κάτι διαφορετικό.
Διάβαζε λίγο καλύτερα τις δημοσιεύσεις των άλλων και μη βγάζεις δικά σου συμπεράσματα γιατί εκτίθεσαι...
-
μα επειδή σε διαβαζω πολύ καλά σου απαντάω κιολας (σοβαρά, τρομάρα μου..)
οσο για εκείνο το feed, μιλαει κάποιος βαμμένος αντί-αλφίστα με αρκετή από την ιταλική ρετσινιά σπαρμένη επάνω του που ακολουθεί κάθε τοπικ των Αλφαζ
βαρβάτα λόγια, οχι αστεία αεράτα
-
μα επειδή σε διαβαζω πολύ καλά σου απαντάω κιολας (σοβαρά, τρομάρα μου..)οσο για εκείνο το feed, μιλαει κάποιος βαμμένος αντί-αλφίστα με αρκετή από την ιταλική ρετσινιά σπαρμένη επάνω του που ακολουθεί κάθε τοπικ των Αλφαζ
+1000000000000000000000000000000000000000000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης spartalord έγραψε:
οσο για εκείνο το feed, μιλαει κάποιος βαμμένος αντί-αλφίστα με αρκετή από την ιταλική ρετσινιά σπαρμένη επάνω του που ακολουθεί κάθε τοπικ των Αλφαζ
καλά βλεπω στο άβαταρ????
δε σε φώτισε εσένα ο καλός άγιος Βασίλης φέτος ε?
τώρα κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα που εναποθέτεις τους γλουτούς σου σε ενα τετοιο όχημα
ωστόσο, ευχαριστημένος με το ΜίΤο ?
-
καλά βλεπω στο άβαταρ????
δε σε φώτισε εσένα ο καλός άγιος Βασίλης φέτος ε?
τώρα κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα που εναποθέτεις τους γλουτούς σου σε ενα τετοιο όχημα
ωστόσο, ευχαριστημένος με το ΜίΤο ?
ο αγιος δεν προλαβε να με διαφωτισει καθοτι ειχα παραλαβει 2 μηνες νωριτερα...αν εξερεσεις οτι
α) καιει λαδια
β) τριζει
γ) σερνετε
δ) 1 δουλευει και 5 δεν ....
κατα τα αλλα ειμαι ευχαριστημενος!!!!!!(ειναι αλφα μην το ξεχνατε ..... μπορει να μην σας αρεσει αλλα ολο εδω μεσα γυρνατε........)
α....και αν κρινω απο το avatar εσυ χρειαζεσε βοηθεια απο τον αγιο και οχι εγω!!!!!!!!
-
Ο χρήστης spartalord έγραψε:
δημοκρατια εχουμε μονο στο forum της mito αλλα εδω οχι ε??????????????????δηλαδη αν σου δειξω δηναμομετριση απο gt θεωρειτε αξιοπιστη????
η powerchips οπου εγεινε η δηναμομετριση δεν βγαζει προγραμματα????
περιμενω δικια σου δηναμομετριση και τα ξαναλεμε και μενα στα λογια εβγαλε 340 αλογα δυκιλινδρο....
http://www.imageshack.gr/view.php?file= ... pzo9qn.jpg' target='_blank' target='_blank' target='_blank τσιμπα τωρα μια με 3.550 χιλ. και περιμενω την δικια σου χαχαχαχαχαχαχαχα..........
Δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο. Δημοκρατία έχουμε παντού...αλλά η εμπάθειά σου είναι κάπως offtopic.
Η Powerchips έχει 4Χ4 διάδρομο και πρέπει να γίνει εκεί γιατί στα BMW αν δε γυρνάνε οι μπροστινοί τροχοί επεμβαίνει ο εγκέφαλος και δε σε αφήνει να περάσεις πάνω από κάποιες στροφές, νομίζω 5Κ. Λες τώρα να έχει βάλει πρόγραμμα για...10 άλογα ...το ξέρω το παιδί, μαμά είναι η 118i. Θα κάνω δυναμομέτρηση κάποια στιγμή και θα δούμε πόσα βγάζει, αλλά περιοδικό την έβγαλε 183.
Η δυναμομέτρησή σου δίχνει πάντως το παραπάνω που γράφω ΕΜΠΡΑΚΤΑ...ότι μετά τις 4.500-5Κ απλά πέφτει κατακόρυφα...ενώ κοίτα λίγο το graph του 118i πως 'πάει' μέχρι τις 6Κ+ σε ένα μοτέρ που έχει 'θεωρητικά' -20 άλογα από το δικό μου και σε άνοιγμα έμεινε (ο ίδιος φίλος) μισό αυτοκίνητο πίσω.
-
δημοκρατια εχουμε μονο στο forum της mito αλλα εδω οχι ε??????????????????
δηλαδη αν σου δειξω δηναμομετριση απο gt θεωρειτε αξιοπιστη????
η powerchips οπου εγεινε η δηναμομετριση δεν βγαζει προγραμματα????
περιμενω δικια σου δηναμομετριση και τα ξαναλεμε και μενα στα λογια εβγαλε 340 αλογα δυκιλινδρο....
http://www.imageshack.gr/view.php?file= ... pzo9qn.jpg' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank τσιμπα τωρα μια με 3.550 χιλ. και περιμενω την δικια σου χαχαχαχαχαχαχαχα..........
Δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο. Δημοκρατία έχουμε παντού...αλλά η εμπάθειά σου είναι κάπως offtopic.
Η Powerchips έχει 4Χ4 διάδρομο και πρέπει να γίνει εκεί γιατί στα BMW αν δε γυρνάνε οι μπροστινοί τροχοί επεμβαίνει ο εγκέφαλος και δε σε αφήνει να περάσεις πάνω από κάποιες στροφές, νομίζω 5Κ. Λες τώρα να έχει βάλει πρόγραμμα για...10 άλογα ...το ξέρω το παιδί, μαμά είναι η 118i. Θα κάνω δυναμομέτρηση κάποια στιγμή και θα δούμε πόσα βγάζει, αλλά περιοδικό την έβγαλε 183.
Η δυναμομέτρησή σου δίχνει πάντως το παραπάνω που γράφω ΕΜΠΡΑΚΤΑ...ότι μετά τις 4.500-5Κ απλά πέφτει κατακόρυφα...ενώ κοίτα λίγο το graph του 118i πως 'πάει' μέχρι τις 6Κ+ σε ένα μοτέρ που έχει 'θεωρητικά' -20 άλογα από το δικό μου και σε άνοιγμα έμεινε (ο ίδιος φίλος) μισό αυτοκίνητο πίσω.
χαχαχαχαχ περα απο την πλακα τωρα η κινηση σου αυτη μετρισε !!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχ το να το φερεις εδω το θεμα ηταν τουλαχιστον διαβολικο απο πλευρας σου χαχαχαχαχαχ
-
στις 6.300± σαλ έχει 145+ άλογα. ποιά βούτα λέει ρε παιδιά?
ποιός πέφτει κατακόρυφα?
σίγουρα δεν πέφτει η ιταλική ρετσινιά κατακόρυφα, ίσα ισα ειναι πολλαπλάσια της ήττας που θα νιωσει οποιος κακομοίρης θα τολμήσει να δει έμπρακτα αν ένα.... 50:50 όχημα μπορει να σταθεί στο δρόμο διπλα στo ΜίΤο
-
βασικα αυτο που κανετε στον Νικο120 ονομαζεται trolling
το παιδι για να βοηθησει καποιον να παρει μια ιδεα, ειπε οτι το χρωμα 'rosso alfa' της MiTo ειναι σε πολυ μεγαλο ποσοστο ιδιο με το κοκκινο του fiat 500 (το οποιο στις φωτογραφιες οντως φαινεται να ισχυει, και τα δυο ειναι μια αποχρωση σκουρου κοκκινου χωρις μεγαλη διαφορα) και αρχισαν αμεσως τα 'αποδειξε μου το 95%' κλπ
σιγα μην κανει και δειγματοληψια το παιδι για να δειξει ποσο % ιδια ειναι τα δυο χρωματα
το θεμα με τα χρωματα των αυτοκινητων εχει καταντησει οπως αυτο με τα χρωματα για κραγιον με ολα αυτα τα πουλμουρτζιδικα ονοματα... ( βλ http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=fashion' target='_blank )
Midnight Red, Hitler's Red, Red or Dead..... η κατασταση τεινει να γινει τραγελαφικηαλλα για καποιο λογο μ'αρεσει
-
Συμπλήρωσα ήδη 5.400χλμ και όλα καλά
Σήμερα έκανα την εξής διαδρομή: Αθήνα, Κιάτο, Ορεινή Κορινθία(Στυμφαλία, Λίμνη Δόξα, κλπ), Ξυλόκαστρο, Αθήνα. Χονδρικά 400-450χλμ, με ταχύτητες 120-140 στην εθνική και φυσικά αρκετά χαμηλότερες στα ανηφορικά στροφιλίκια των βουνών. Συνολικά έγραψα μέση κατανάλωση 8,2lt/100km, νομίζω πολύ ικανοποιητική.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Συμπλήρωσα ήδη 5.400χλμ και όλα καλάΣήμερα έκανα την εξής διαδρομή: Αθήνα, Κιάτο, Ορεινή Κορινθία(Στυμφαλία, Λίμνη Δόξα, κλπ), Ξυλόκαστρο, Αθήνα. Χονδρικά 400-450χλμ, με ταχύτητες 120-140 στην εθνική και φυσικά αρκετά χαμηλότερες στα ανηφορικά στροφιλίκια των βουνών. Συνολικά έγραψα μέση κατανάλωση 8,2lt/100km, νομίζω πολύ ικανοποιητική.
Αν το έστρωσες, τι 'μέθοδο' στρωσίματος έχεις ακολουθήσει?
Εγώ πάντως με 2200 χλμ. ως τώρα, και ποτέ πάνω από 4000 rpm έχω μέσο όρο 10,3 λτ./100χλμ με τα πιο πολλά χλμ να τα έχω κάνει σε ανοιχτούς δρόμους. η αλήθεια βέβαια είναι ότι επειδή με 'τρώει' το πόδι μου εως 3-3500 rpm το πατάω απότομα τελευταία.
-
και εγω το εχω 1 μηνα περιπου και εχω κανει 3.200 km. Η μεση καταναλωση κυμαινεται απο 8.5 με 9.5 λτ/100 χλμ με το στροφομετρο σπανια να ξεπερνα τις 5000rpm. στην εθνικη συνηθως βαζω το cruise control στα 140 σταθερα με καταναλωση γυρω στο 8.5.δεν το ζοριζω πολυ ακομα.σε γρηγορους ρυθμους κ στην ενδειξη D θα ηθελα να δω ποσο θα ανεβει η καταναλωση. πανω απο 10λτ υποθετω. παντως θα επιθυμουσα να ειχε μεγαλυτερο ντεποζιτο απο 45 λιτρα γιατι παω πολυ συχνα βενζιναδικο.
εχω 1 απορια. στον εξοπλισμο εχω βαλει κ ηλεκτρικα ανοιγομενους καθρεπτες. πριν το παραγγειλω ειχα παει στον παζαροπουλο κ ειχε εξω απο την εκθεση 1 ασπρο μιτο. ο τυπος εκει πατησε το κουμπι του συναγερμου κ ανοιξαν απο μακρυα οι καθρεπτες. αυτο το γουσταρα! ηταν εφετζιδικο κ το παρηγγειλα ετσι. ομως τωρα μου λενε οτι δεν γινεται. μονο απο μεσα θα ανοιγοκλεινουν. ξερει κανεις αν οντως γινεται να συνδεθει με τον συναγερμο? -
Ο χρήστης vagelis25 έγραψε:
ο τυπος εκει πατησε το κουμπι του συναγερμου κ ανοιξαν απο μακρυα οι καθρεπτες. αυτο το γουσταρα! ηταν εφετζιδικο κ το παρηγγειλα ετσι. ομως τωρα μου λενε οτι δεν γινεται. μονο απο μεσα θα ανοιγοκλεινουν. ξερει κανεις αν οντως γινεται να συνδεθει με τον συναγερμο?Σε μια Merceded B-class ξέρω ότι ρυθμίζεται το κλειδί για να ανοιγοκλείνουν οι καθρέφτες με το ξεκλείδωμα-κλείδωμα. Δε γράφει τίποτα σχετικό το manual;
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
ο τυπος εκει πατησε το κουμπι του συναγερμου κ ανοιξαν απο μακρυα οι καθρεπτες. αυτο το γουσταρα! ηταν εφετζιδικο κ το παρηγγειλα ετσι. ομως τωρα μου λενε οτι δεν γινεται. μονο απο μεσα θα ανοιγοκλεινουν. ξερει κανεις αν οντως γινεται να συνδεθει με τον συναγερμο?
Σε μια Merceded B-class ξέρω ότι ρυθμίζεται το κλειδί για να ανοιγοκλείνουν οι καθρέφτες με το ξεκλείδωμα-κλείδωμα. Δε γράφει τίποτα σχετικό το manual;
στο manual γραφει οτι πατας για 2 δευτερολεπτα το κουμπι για τους καθρεπτες και ανοιγοκλεινουν αυτοματα σε καθε ανοιγμα η κλεισιμο της μηχανης. για συναγερμο δεν λεει. σιγουρα παντως γινεται αφου το ειδα με τα ματια μου σε εκθεσιακο μιτο.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008