-
Ρ* μη πλακώνεστε πάλι !!!
-
όπως και να'χει εγω θα προτιμούσα η mito να εχει λίγο μικρότερα φωτα μπροστα, θεωρώ πως θα της δίναν πιο 'επιθετικο' look..
-
Τιποτα αλλο δεν σας λεω δειτε σε Biancospino και σατεν περιγραμματα και καθρεπτες....θα σας φυγει η μαγκια.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Ρ* μη πλακώνεστε πάλι !!!Έχω βαρεθεί τους ίδιους και τους ίδιους στις ίδιες ενότητες να εμπλέκονται σε επουσιώδεις προσωπικές αντιπαραθέσεις. Ξεκολλάτε επιτέλους, ο καθένας γράφει όπου θέλει, εκφέροντας οποιαδήποτε άποψη θέλει αρκεί να γίνεται σε κόσμιο κατά το δυνατόν τρόπο.
-
Σε αυτό το συνδυασμό χρωμάτων νομίζω ότι δείχνει πολύ ενδιαφέρουσα (και ξεχωριστή από τον κατακλυσμό από κόκκινες και μαύρες που θα δούμε).
Σε αυτή τη φώτο δεν μου φαίνεται και τόσο άσχημη...
Προσωπικά περίμενα περισσότερα από τους σχεδιαστές της Alfa που μας έχουν κακομάθει εδώ και δεκαετίες. Περίμενα να κάνουν κάτι πιο κουπέ όπως έκαναν στην VW με το Scirroco. Και πάλι όμως έβγαλαν ένα πολύ ξεχωριστό σχήμα που προσωπικά θα προτιμούσα από ένα cooper.
-
Oι τετραπίστονες δαγκάνες μπροστά που φαίνονται στην πρώτη φωτό είναι στάνταρ ή είναι σε κάποιο σπορ πακέτο?
-
Στάνταρ νομίζω είναι. Αυτό που χρεώνεται είναι το κόκκινο κάλυμμα για τις δαγκάνες. Καμμιά 250ρια ευρά.
-
Ναι, είναι στάνταρ!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το μπροστινό της φανάρι φαίνεται σαν θολωμένο ή κάνω λάθος;
-
Ρε τον vas
-
Παιδια οι 4πιστονες δαγκανες στη Mito στην εκδοση Progression ειναι σιγουρα στανταρ?Γιατι , αν θυμαμαι καλα στο Drive ελεγε οτι δεν ειναι
-
Πωωωω ρε vasgti... ελεος ρε συ. Σοβαρα ομως τωρα.
-
Δεν είναι θολωμένο, είναι ραγισμένο επειδή η MITO για λόγους οικονομίας βάζει πλαστικά ΓΤΠ που δεν αντέχουν τις αλλαγές θερμοκρασίας.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν είναι θολωμένο, είναι ραγισμένο επειδή η MITO για λόγους οικονομίας βάζει πλαστικά ΓΤΠ που δεν αντέχουν τις αλλαγές θερμοκρασίας.Όχι , όχι! Ήταν ραγισμένο από το εργοστάσιο και μετά πήρε και νερό. Τώρα το νερό θα προκαλέσει και βραχυκυκλώματα, λογικά αναμένουμε φωτό με την συγκεκριμένη να καίγεται!
Προσοχή, οι κάτοχοι , έχετε προειδοποιηθεί!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Το μπροστινό της φανάρι φαίνεται σαν θολωμένο ή κάνω λάθος;
Νομίζω πως τα νερά στο καπώ, την οροφή και κάτω, δίπλα στο αυτοκίνητο είναι αρκετά ευδιάκριτα ....
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Παιδια οι 4πιστονες δαγκανες στη Mito στην εκδοση Progression ειναι σιγουρα στανταρ?Γιατι , αν θυμαμαι καλα στο Drive ελεγε οτι δεν ειναιΜε βάζεις σε σκέψη τώρα, αλλά θα κοιτάξω σίγουρα το απόγευμα και θα σου πω
-
τι επιτάχυνση έχει αυτή με τα 95 άλογα;
-
Παντως αν δειτε την ασημι κ ιδιαιτερα πισω ειναι πολυ τζιπ!Η alfa romeo σε ολες τις φωτογραφιες προωθησης την εχει πιτα χαμηλωμενη οποτε ειναι πολυ ομορφη...
-
http://www.youtube.com/watch?v=aU7DnTfm ... re=related
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
To πρόβλημα της Μίτο βασικά Eddie είναι ότι έχει πολύ στενό και κοντό εμπρός μέρος με μεγάλα φωτιστικά. Αν ήταν λίιιγο πιο μακρύ και λίιιγο πιο φαρδύ, θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.λιγο σοκιν κατοχος bmw σειρας 1 να κανει σχολια περι εξωτερικης εμφανισης ενος αλλου αυτοκινητου...
Alfa Romeo Mi.Τo 2008