-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Βρε πώς θάφτηκε το ποστ με την κριτική.
Εισαι ο κυριος flamebater μαζι με ενα-δυο ακομη.
Εξακολουθεις να θελεις να δημιουργησεις εντασεις.
Ψαχνεις δικαιωση κι εξιλεωση?Μαλιστα αν και moderator τρολλαρεις συνεχως μεσα σε ενα φορουμ, το οποιο για μενα ειναι ιερο (τουλαχιστον στα αλλα προσπαθω να αρκουμαι μονο στο διαβασμα), διχως να λες κατι ουσιωδες.
Συγνωμη αγαπητε μου, διοτι δε σε γνωριζω , αλλα η σταση σου με κανει να σε σχολιαζω ετσι πικροχολα.
Δεν μου αρεσει, το ομολογω αλλα με αναγκαζεις.Αν έχεις πρόβλημα με τα γραφόμενά μου και έχεις σχηματίσει την άποψη πως τα ποστ μου είναι όλα τρολάρισμα, δεν έχεις παρά από δω και μπρος να τα αναφέρεις.
Ούτε δικαίωση ούτε εξιλέωση ψάχνω, ειδικά από εσένα.
Το πόσο ιερό βρίσκεις το φόρουμ έχει αποδειχτεί, να είσαι σίγουρος.Το αν αυτά που λέω είναι ουσιώδη ή όχι είναι υποκειμενικό, αλλά κανείς δεν σε υποχρεώνει να τα διαβάζεις. Τώρα αν τα διαβάζεις και διαφωνείς καλό θα ήταν να απαντάς επί της ουσίας και όχι επί προσωπικού, όπως συνηθίζεις να κάνεις. Κουτόχορτο δεν μασάμε.
Αυτά, και αν έχεις εσύ ή όποιος άλλος οτιδήποτε να πει επί της ουσίας για τα σχόλια μου για την Mi.To δεκτά και ευπρόσδεκτα. Οτιδήποτε άλλο με πμ σε εμένα ή σε οποιονδήποτε άλλο mod.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Βασικά κάποιος ο οποίος δεν είναι φαν της φίρμας, βλέπει κάτι πολύ πιο αντικειμενικά από τον 'βαμμένο' αλφίστι! Πως να το κάνουμε!
Πρωτον..αλφιστΑ.
Δετερον,λαθος,αυτο εξηγω,οτι δεν μπορει να ειναι αντικειμενικος,εφοσον ειναι βαμμενος πεζιστα (sic) και μαλιστα εχει εκφραστει κυριως αρνητικα (νταξει εχει πει οτι του αρεσε και το χρωμα της 147 που οδηγησε.. ) για την 147.Οσο κι αν λεει (και σιγουρα το πιστευει) οτι δεν πηγε με αρνητικη προδιαθεση κλπ εγω εχω αντιθετη αποψη.Νομιζω δικαιωματικα..
Δέχομαι αυτό που λες, να στο θέσω διαφορετικά? Κάποιος 'εταιρικά' βαμμένος δεν μπορεί να είναι αντικειμενικός και σίγουρα κάποιος αλφίστΑ (μου ξέφυγε) δε μπορεί να είναι...ποιός μπορεί να είναι λοιπόν?
Πάντως σίγουρα κάποιος που δεν είναι φαν ή κάτοχος αυτοκινήτου της φίρμας μπορεί να είναι περισσότερο αντικειμενικός...think about it
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Άποψή μου, είναι όσο περίεργο να δίνεις 7 εκκατομύρια για Άλφα μεγέθους Β (Grande Punto).Kαι δε μου λες λοιπον. Εσυ ποσα εκατομμυρια εδωσες για το παπουτσι?
-
Αυτή η κουβέντα δεν βγάζει πουθενά ρε σεις. Αυτά που διαθέτει ο καθένας τα δίνει για αυτό που γουστάρει περισσότερο. Είτε είναι για σειρά 1, είτε golf είτε για τα μπουζούκια.
-
Άποψή μου, είναι όσο περίεργο να δίνεις 7 εκκατομύρια για Άλφα μεγέθους Β (Grande Punto).
Kαι δε μου λες λοιπον. Εσυ ποσα εκατομμυρια εδωσες για το παπουτσι?
Δικαίωμά μου. Δικά μου είναι, τα δούλεψα και τα δουλεύω.
Αποδεικνύεις ότι έτσι όμως δε κάνουμε κουβέντα.
Προφανώς σου τελείωσαν τα επιχειρήματα και το γυρίζεις επί προσωπικού με προσβολές κιόλας.
Δε πειράζει...
-
Νικο
Πολυ σωστα.Χαιρομαι που το βλεπεις κι εσυ ετσι,αλλωστε εγω δεν εχω κρυψει οτι σε ο,τι αφορα την Αλφα ειμαι σχεδον εξ'ολοκληρου υποκειμενικος και ουτε προσπαθω (φαινεται ) να το κρυψω.Απλα η συζητηση αναλωθηκε σε διαφωνιες,κατι λογικοτατο εφοσον ουτε εγω ουτε ο ντινος (πχ) δεν ειμαστε αντικειμενικοι (κι ασε αυτον να λεει οτι ειναι )
-
Ποσα εδωσες για την πισωκινητη παντοφλα γιατι δε μας λες?
-
Και θεωρείς ότι δεν είμαι αντικειμενικός επειδή δεν μου άρεσαν ορισμένα πράγματα της Mi.TO ή η 147 ως αγορά καινούριου του 2008;
Φαίνεται πως είμαι διχασμένη προσωπικότητα, καθώς άπειρες φορές έχω δηλώσει ότι χαλαρά ζούσα με μια 159 3,2 Q4. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και θεωρείς ότι δεν είμαι αντικειμενικός επειδή δεν μου άρεσαν ορισμένα πράγματα της Mi.TO ή η 147 ως αγορά καινούριου του 2008;
Φαίνεται πως είμαι διχασμένη προσωπικότητα, καθώς άπειρες φορές έχω δηλώσει ότι χαλαρά ζούσα με μια 159 3,2 Q4.Οχι ρε συ,απλα η γνωμη μου απο οσο σε εχω ζησει ειναι αυτη.Δεν ειπα οτι εισαι υποκειμενικος στα ολα σου αλλα στο συγκεκριμενο κομματι εισαι.Αποδειξη για μενα αποτελει το υφος του ποστ σου και αφορμη τα οσα ξερω για σενα.Δε σημαινει βεβαια οτι η γνωμη μου αυτη ειναι και καθολα σωστη.
Σωστα; -
Ποσα εδωσες για την πισωκινητη παντοφλα γιατι δε μας λες?Γιατί δε σε αφορά. Άνοιξε ένα περιοδικό να δεις.
Νικο
Πολυ σωστα.Χαιρομαι που το βλεπεις κι εσυ ετσι,αλλωστε εγω δεν εχω κρυψει οτι σε ο,τι αφορα την Αλφα ειμαι σχεδον εξ'ολοκληρου υποκειμενικος και ουτε προσπαθω (φαινεται ) να το κρυψω.Απλα η συζητηση αναλωθηκε σε διαφωνιες,κατι λογικοτατο εφοσον ουτε εγω ουτε ο ντινος (πχ) δεν ειμαστε αντικειμενικοι (κι ασε αυτον να λεει οτι ειναι )
Πρόσεξε όμως...το αν είναι αντικειμενικός ή όχι, θα το κρίνει ο αναγνώστης του μηνύματος, αυτό δε πάει να πει όμως ότι ο Ντίνος ή ο όποιος Ντίνος δε μπορεί να παραθέτει τις απόψεις του για οτιδήποτε αυτοκίνητο δει ή οδηγήσει.
Δε μου απάντησες πάντως στην ερώτηση που σου έκανα...
-
Από αυτά που σχολίασα δηλαδή για την Μi.To ποιά είναι αυτά που έχουν διαστρεβλωθεί λόγω της μη ύπαρξης της αντικειμενικότητας;
-
Πάντα με εκπλήσσει η συμπεριφορά ανθρώπων οπως, π.χ., ο Giouseppe Busso!
Που θεωρεί ιερό το υποφόρουμ της AR! Ενώ τα υπόλοιπα απλώς προσπαθεί να διαβάσει. Και, παράλληλα, κατηγορεί άλλους χρήστες για λάθος άποψη και υποκειμενισμό!Σε κάθε περίπτωση.
Είναι δικαίωμα του καθένα μας να έχει άποψη και να την λέει. Πολιτισμένα. Στεγανά, φράξιες, αφορισμοί και λοιπά τραγελαφικά, όχι εδώ.
-
Λοιπόν...φρένο στα προσωπικά και επιστροφή στο αυτοκίνητο...
Εχθές πήγαμε με το Velissarios, ο οποίος ενδιαφέρεται για αλλάγή της πολύ καλής 145 του, στην Spicar στον Άλιμο, όπου και την οδηγήσαμε σε ένα ιδιαίτερα σύντομο test drive
Τείνω να προσυπογράψω τις εντυπώσεις του cmarin στο 'oδήγησα...' σελ 17.viewtopic.php?f=15&t=31644&st=0&sk=t&sd=a&start=240' target='_blank
με την εξαίρεση του μπροστινού, το οποίο δεν με έφτιαξε, αλλά δεν με χάλασε κιόλας όπως στις φωτό, θα έλεγα ότι ο Μαρινάκης δίνει την ακριβή διάσταση του αυτοκινήτου
Γενικά είναι ένα καλό-πολύ καλό αυτοκίνητο, το οποίο πιστεύω ότι αξίζει απόλυτα τα λογικά χρήματα που ζητά...
Το πρόβλημα για εμένα βρίσκεται αλλού....λέγεται Grande Punto Abarth, το οποίο επίσης είδαμε εχθές από κοντά, αλλά δεν το οδηγήσαμε
Θα πω τα υπόλοιπα στο αρμόδιο θέμα!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πρόσεξε όμως...το αν είναι αντικειμενικός ή όχι, θα το κρίνει ο αναγνώστης του μηνύματος, αυτό δε πάει να πει όμως ότι ο Ντίνος ή ο όποιος Ντίνος δε μπορεί να παραθέτει τις απόψεις του για οτιδήποτε αυτοκίνητο δει ή οδηγήσει.Δε μου απάντησες πάντως στην ερώτηση που σου έκανα...
Προφανως και μπορει ο καθενας να εχει τη δικη του γνωμη.Τα αυτονοητα θα συζηταμε; Το να κρινει καποιος την αποψη του αλλου δε σημαινει οτι αμφισβητει και το δικαιωμα του να την εκφερει.Και φυσικα αυτο εκανα κι εγω μιας και οπως λες ειμαι κι εγω αναγνωστης του ποστ.
Στην ερωτηση σου (δε με διαβαζεις; ) σου απαντησα στο προηγουμενο ποστ.
Απλα η συζητηση αναλωθηκε σε διαφωνιες,κατι λογικοτατο εφοσον ουτε εγω ουτε ο ντινος (πχ) δεν ειμαστε αντικειμενικοι
-
Είχα την τιμή να τη δω κι εγώ. Από κοντά δεν είναι τόσο στρογγυλεμένη όσο δείχνει στις φωτογραφίες και η εμφάνισή της είναι σαφώς καλύτερη (το κόκκινο φαίνεται να της ταιριάζει πολύ), ειδικά μπροστά σε σχέση με τις φωτό. Δεν κάνεις συνειρμούς με φούσκα ή ποντικάκι και το πλαίσιο των φώτων δεν δείχνει ηλίθιο αλλά μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια. Σαν πρώτη εντύπωση δίνει θετική εικόνα ,την περιεργάζομαι λίγο και βρίσκω κάποιες δυσαναλογίες στα μάτια μου: οι θόλοι των τροχών είναι τόσο μα τόσο υπερβολικοί, από κάποιες γωνίες το αμάξι δείχνει στενό και ψηλό (ενώ στην πραγματικότητα είναι αρκετά μεγάλο σε πλάτος), το πίσω παράθυρο αν το κοιτάξεις μεμονομένα μοιάζει σαν να ανήκει σε μικρότερο αυτοκίνητο, το σχήμα κάποια στιγμή μου θύμισε φευγαλέα το προηγούμενο Ibiza (!) καθώς το κοιτούσα από μια τέτοια γωνία http://static.blogo.it/autoblog/mito_1.jpg' target='_blank Ο πισινός του είναι θαυμάσιος όμως, η πόρτα του πορτ μπαγκάζ είναι σχεδόν σαν γλυπτό και τα πίσω φανάρια είναι σαν πινελιά από τα ακριβά σπορ ιταλικά αμάξια. Σε γενικές γραμμές δεν με απογοήτευσε τόσο η μούρη η οποία τελικά είναι ατιμούλικη ζουζουνοφατσούλα, όσο το πώς δείχνει κάπως 'ατσούμπαλο' το 'σουλούπι' της που όμως αν το περιεργαστείς είναι πολύ δουλεμένο, σαν χυτό. Κι αυτό κερδίζει την τελική εντύπωση, αυτό τον τρόπο σχεδιασμού με όλες αυτές τις καμπύλες δεν τον βρίσκεις σε κανένα μικρό αμάξι σήμερα.
Με το που ανοίγεις την πόρτα, νιώθεις πολύ ευχάριστα που δεν υπάρχει πλαίσιο καθώς δεν σε κάνει να αισθάνεσαι πως θα στριμωχτείς σε ένα σιδερένιο κουτί. Όπως πάω να κάτσω στη θέση του οδηγού πριν καν στρώσω τον πισινό μου, θέλω να πιάσω τους ιταλούς και να τους κοπανήσω με τη μούρη στο ταμπλώ της MiTo. Αίσχος ο τρόπος διαχωρισμού του μαλακού πλαστικού από το σκληρό! Έχουν διαλέξει να είναι τόσο έντονη η εναλλαγή και οπτικά αλλά και ως προς τη συναρμογή που κάνει μπαμ στο μάτι και μοιάζει σαν να έχουν ρίξει μια κουβέρτα για να σκεπάσουν το B-Segment μέρος αλλά δεν τους έφτασε για όλο το ταμπλώ Τι στο καλό σκεφτόντουσαν όταν το έκαναν αυτό; Προσπαθούσα να το αποδεχτώ, έλεγα δεν μπορεί για να το σχεδίασαν έτσι θέλουν να προβάλουν μια σπορ αίσθηση, κάτι... ε με τίποτα δε μου έκατσε. Ειδικά προς τη θέση του συνοδηγού δεν ήθελα να κοιτάζω καν, όπου υπάρχει μέσα στη μούρη σου το σύνορο πλούσιοι-φτωχοί στα πλαστικά. Ωστόσο το μαλακό/ινώδες πλαστικό έχει πολύ ταιριαστή μορφή και η περιοχή γύρω από το όμορφο τιμόνι δείχνει 'άγρια' έτσι όπως καλύπτει τα επίσης πολύ όμορφα όργανα. Κοιτάζοντας την κεντρική κονσόλα, θέλω να ξεκαρφώσω το πλαστικό και να το δώσω στον Λουίτζι να το μασήσει: Αν είναι δυνατόν να υπάρχουν 4 γαιδουρόβίδες μέσα στη μέση του ταμπλώ, ακριβώς εκεί που πέφτει συνέχεια το μάτι. Άλλο τρόπο να συναρμολογήσουν το ηχοσύστημα δεν βρήκαν; Πφφφφ.... Αντίθετα τα χειριστήρια του κλιματισμού είναι πολύ όμορφα και φαίνονται στιβαρά και καλοφτιαγμένα. Δοκιμάζω τον λεβιέ ταχυτήτων και μου φαίνεται ελαστικός και με λίγο τζόγο αλλά θα ήταν παρανοϊκό να βγάλω συμπέρασμα από σταματημένο αμάξι! Η θέση οδήγησης μου φάνηκε όμοια με του G Punto, βολική και ούτε ζέστη ούτε κρύο. Τα πλαστικά στις πόρτες δεν είναι άσχημα όπως φαίνονταν στις πρώτες φωτό αλλά δεν αποπνέουν και καμιά σπουδαία ποιότητα. Πίσω ο χώρος είναι καλός, άνετα μεταφέρεις δύο άτομα -
αν και εχεις Golf:)...... μου αρεσε παρα πολυ ο τροπος που εγραψες το review σου!
Μπραβο!! -
Ο χρήστης ftskamins έγραψε:
αν και εχεις Golf:)......Κανεις δεν ειναι τελειος..
-
Το μοτέρ τι σχέση έχει ακριβώς με τα υπόλοιπα T-jet της fiat;
-
Τι εννοεις τι σχεση εχει??
Τ-jet ειναι.
Ο 150αρης που φοραει το Bravo ειναι μονο που στην εκδοση GP Abarth και Alfa Mi.To ανακοινωνουν 155 αλογα με την χρηση 98 οκτανιων. -
Αυτό ήθελα να μάθω, ευχαριστώ.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008