-
edit-[mod drdino]-Φτάνουν τα προσωπικά ρε σεις...
nikc έχει ο mod που το έσβησε ή είναι ανώνυμος?
-
Ο χρήστης ftskamins έγραψε:
Ο 150αρης που φοραει το Bravo ειναι μονο που στην εκδοση GP Abarth και Alfa Mi.To ανακοινωνουν 155 αλογα με την χρηση 98 οκτανιων.Έχουν διαφορές.
Για παράδειγμα τμήματα του κινητήρα 1.4TJet καθώς και του στροβιλοσυμπιεστή της MiTo,είναι από εντελώς διαφορετικό κράμμα, καταρχήν σε σχέση με την αδελφή έκδοση του Abarth GP.Επιπλέον η έκδοση που χρησιμοποιούν τα bravo/delta,πέρα απο τις διαφοροποιήσεις που έχουν ακόμα και σε σχέση με την έκδοση σε χρήση από την Αbarth (για παράδειγμα διαφορετική εξαγωγή και στροβιλοσυμπιεστής),χρησιμοποιούν και άλλο κιβώτιο.Το ίδιο ισχύει και στον 1.6JTDm,που χρησιμοποιεί άλλο κιβώτιο στη ΜiTo,καθώς έχει και overboost, επιτρέποντας 15ΝΜ επιπλέον ροπή.Να μην αναφέρουμε βέβαια τη δουλειά που έχει γίνει σε ήχο και ηλεκτρονικά. -
Sorry ρε παιδια αλλα απο που και ως που βγαζεται την Mito στα 23000 ευρω?Εγω ξερω οτι η ανταγωνιστικη εκδοση (σε θεμα εξοπλισμου) σε σχεση με OPC ,RALLYE, RC και τετοια ειναι η Distinctive που κανει 19800 ευρω (αντε με τις 17αρες ζαντες να παει +600 ευρω το πολυ).Που τα βλεπεται τα 23000?Ελεος δηλαδη τα +3000 απο που βγηκαν?Γιατι αν πεις οτι βαζεις εξτρα εξοπλισμο στην Mito δεν μπορεις να την συγκρινεις με την βασικη εκδοση π.χ. του OPC...βαλε και στο OPC +3000 με τον ιδιο εξτρα εξοπλισμο και μετα συγκρινε τα(ασε που το OPC δεν εχει καν κλιματισμο στην βασικη εκδοση(οχι οτι φυσικα αυτο υποβαθμιζει το αμαξι αλλα μιας και μιλαμε για εξτρα πρεπει να το πω))
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάντα με εκπλήσσει η συμπεριφορά ανθρώπων οπως, π.χ., ο Giouseppe Busso!
Που θεωρεί ιερό το υποφόρουμ της AR! Ενώ τα υπόλοιπα απλώς προσπαθεί να διαβάσει. Και, παράλληλα, κατηγορεί άλλους χρήστες για λάθος άποψη και υποκειμενισμό!Σε κάθε περίπτωση.
Είναι δικαίωμα του καθένα μας να έχει άποψη και να την λέει. Πολιτισμένα. Στεγανά, φράξιες, αφορισμοί και λοιπά τραγελαφικά, όχι εδώ.
Ομολογω να πω πως δεν προσποιουμαι καθοτι και στην καθημερινη μου ζωη ειμαι δυναμικος χαρακτηρας.
Θεωρω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ιερο οτιδηποτε εχει σχεση με την Alfa Romeo.
Ειναι υποχρεωση σου να το σεβαστεις αυτο. Δηλαδη εκτος απο τα δικαιωματα του ο καθενας μας εχει και τις υποχρεωσεις του. Αυτο κακως δεν το αναφερεις αγαπητε μου.Παραλληλα αυτο το φορουμ αλλα και το καθε φορουμ που αφορα καποιο μοντελο της Alfa Romeo γινεται πεδιο μαχης. Γιατι αραγε? Μηπως διαφωνω εγω με τον pasxos και την Alba και δεν το ξερω?
Μηπως καποιοι συμφορουμιστες ειναι καπως ερειστικοι στα γραφομενα τους εδω?
Δηλαδη με φανταζεσαι εμενα να αρχισω να μπαινω στα φορουμ της VAG, της BMW και της Honda να αρχισω να λεω τις αποψεις μου τι εχει να γινει? Εεε δικαιωμα μου δεν ειναι να μπω να τοποθετηθω και εκει? Ελπιζω τωρα να καταλαβες τι εννοουσα οτι στα αλλα φορουμ μπαινω και μοναχα τα διαβαζω.
Καθοτι με αφορουν 2-3 υποφορουμ στα οποια εχω κατι να πω, εχω κατι και καποιον να πληροφορησω,
Στα υπολοιπα ειμαι αχρειαστος, ειμαι μη αντικειμενικος και ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.
Θεωρω φρονιμο λοιπον απο καποιον που γραφει εδω να ενδιαφερεται πραγματικα αλλιως εχει αλλο σκοπο.
Και μη μου πεις οτι ειμαι απολυτος. Αυτη την εικονα σχηματισα δυστυχως.Ειναι το τελευταιο μου μηνυμα, το οποιο δεν αφορα το αυτοκινητο Alfa Romeo MiTo.
Φιλικα G. Busso -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Sorry ρε παιδια αλλα απο που και ως που βγαζεται την Mito στα 23000 ευρω?Εγω ξερω οτι η ανταγωνιστικη εκδοση (σε θεμα εξοπλισμου) σε σχεση με OPC ,RALLYE, RC και τετοια ειναι η Distinctive που κανει 19800 ευρω (αντε με τις 17αρες ζαντες να παει +600 ευρω το πολυ).Που τα βλεπεται τα 23000?Ελεος δηλαδη τα +3000 απο που βγηκαν?Γιατι αν πεις οτι βαζεις εξτρα εξοπλισμο στην Mito δεν μπορεις να την συγκρινεις με την βασικη εκδοση π.χ. του OPC...βαλε και στο OPC +3000 με τον ιδιο εξτρα εξοπλισμο και μετα συγκρινε τα(ασε που το OPC δεν εχει καν κλιματισμο στην βασικη εκδοση(οχι οτι φυσικα αυτο υποβαθμιζει το αμαξι αλλα μιας και μιλαμε για εξτρα πρεπει να το πω))Πολυ σωστα αναρωτιεσαι Evgenie.
Και εξαλλου και οντως ετσι να ειναι, δεν βλεπω να στερει καπου η ΜιΤο σε σχεση με το OPC περαν στους 37 λιγοτερους ιππους.
Ασε που ο καθαυτου αντιπαλος του OPC ειναι το Abarth SS το οποιο στοιχιζει 18.400(σαν Αbarth 155) + KIT SS completo 4.700ευρω =23.100 ευρω. -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Sorry ρε παιδια αλλα απο που και ως που βγαζεται την Mito στα 23000 ευρω?Εγω ξερω οτι η ανταγωνιστικη εκδοση (σε θεμα εξοπλισμου) σε σχεση με OPC ,RALLYE, RC και τετοια ειναι η Distinctive που κανει 19800 ευρω (αντε με τις 17αρες ζαντες να παει +600 ευρω το πολυ).Που τα βλεπεται τα 23000?Ελεος δηλαδη τα +3000 απο που βγηκαν?Γιατι αν πεις οτι βαζεις εξτρα εξοπλισμο στην Mito δεν μπορεις να την συγκρινεις με την βασικη εκδοση π.χ. του OPC...βαλε και στο OPC +3000 με τον ιδιο εξτρα εξοπλισμο και μετα συγκρινε τα(ασε που το OPC δεν εχει καν κλιματισμο στην βασικη εκδοση(οχι οτι φυσικα αυτο υποβαθμιζει το αμαξι αλλα μιας και μιλαμε για εξτρα πρεπει να το πω))Εγώ ενδιαφέρθηκα για έκδοση που να περιλαμβάνει ακριβώς ό,τι και το 207 GT ώστε να μπορώ να συγκρίνω τιμές.
Δηλαδή ό,τι έχει η Distinctive + ζάντες 17', ηλιοροφή, δερμάτινο σαλόνι (οκ το GT έχει ημιδερμάτινο).
Αυτή την τιμή μου έδωσαν με μεταλλικό χρώμα και πινακίδες, 23 χιλιάδες ευρώ. Ανέφερα RC και OPC γιατί με αυτά τα χρήματα μπορείς να τα αγοράσεις, δεν ξέρω τι εξοπλισμό έχουν. Παραδείγματα είναι απλώς για το τι έχει να πει ο ανταγωνισμός. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Παραδείγματα είναι απλώς για το τι έχει να πει ο ανταγωνισμός.Και εγω αναρωτιεμαι ακομη μια φορα και θα αναρωτιεμαι μεχρι να παρω απαντηση.
Ας ξεκινησουμε απο την ιδια βαση. Εστω οτι και τα 3 εχουν με το κλειδι στο χερι 23.000 ευρω.
Η ΜιΤο, RC και το OPC.
Περαν απο 37 ιππους περισσοτερους το OPC και 20 για το RC, αυτα τα 2 τι παραπανω εχουν απο τη ΜιΤο? -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Παραδείγματα είναι απλώς για το τι έχει να πει ο ανταγωνισμός.
Και εγω αναρωτιεμαι ακομη μια φορα και θα αναρωτιεμαι μεχρι να παρω απαντηση.
Ας ξεκινησουμε απο την ιδια βαση. Εστω οτι και τα 3 εχουν με το κλειδι στο χερι 23.000 ευρω.
Η ΜιΤο, RC και το OPC.
Περαν απο 37 ιππους περισσοτερους το OPC και 20 για το RC, αυτα τα 2 τι παραπανω εχουν απο τη ΜιΤο?Δεν την έχω οδηγήσει αδερφέ και δεν ξέρω να σου πω, όπως δεν έχω οδηγήσει και τα άλλα 2. Την άποψή μου για τη MiTo την έγραψα παραπάνω, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Η ΜιΤο, RC και το OPC.
Περαν απο 37 ιππους περισσοτερους το OPC και 20 για το RC, αυτα τα 2 τι παραπανω εχουν απο τη ΜιΤο?Δεν την έχω οδηγήσει αδερφέ και δεν ξέρω να σου πω, όπως δεν έχω οδηγήσει και τα άλλα 2. Την άποψή μου για τη MiTo την έγραψα παραπάνω, **όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα **:)
Ομολογω πως εξεπλαγην θετικα
Οχι δεν με καταλαβες. Ας πουμε περα απο οδηγικα.
Θεωρητικα και μονο αν βαλεις κατω το τι καλουδια (ειτε ηλεκτρονια ητε περιφερειακα) εχει η ΜιΤο δεν τα εχουν τα αλλα 2. Ας πουμε την πληθωρα ηλεκτρονικων της ΜιΤο δεν την εχουν τα αλλα 2.
Ακομη και το ψευτομπλοκε eQ2 η Alfa Romeo δηλωνει πως σου επιτρεπει με αυτο στο ON να επιταχυνεις πλευρικα μεχρι 1,0g ενω χωρις αυτο μεχρι 0.95g. Επισης διαθετει 4-πιστονες δαγκανες πραγμα που ουτε και αυτο εχουν. Αλλα και τα αμορτισερ διπλου ελατηριου. Ας μην αναφερω τωρα κατι θυρες USB κλπ διοτι απο τα σοβαρα που αφορουν την οδηγηση και μονο θα ξεφυγουμε.
Θεωρω λοιπον οτι η ΜιΤο εχει μια βαση ωστε να δικαιολογησει αυτα που θα πληρωσεις. Δεν νομιζεις?
Εξαλλου ειναι αδικο και για τα αλλα 2, τα οποια τυγχανουν να ειναι οι κορυφαιες εκδοσεις τους να συγκρινονται με μια απλη εκδοση της ΜιΤο.
Η ΜιΤο ειναι απλα μια εκδοση με 155 ιππους. Αυτο ειναι ολο. Ουτε Super Sport ειναι ουτε GTA. -
Πώς έβγαλα εγώ την τιμή:
19.800 η distinctive+sport pack+premium pack+visibility pack+διαιρούμενο κάθισμα+χειριστήριο ραδιοcd στο τιμόνι+αισθητήρες πίεσης ελαστικών+πατάκια+ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες+πεντάλ αλουμινίου+τρίτο προσκέφαλο+πρίζα ρεύματος 12V+rosso iulietta. Ο πρόσθετος είναι 2610, χωρίς να βάλω το δερμάτινο σαλόνι και ηλιοροφή. 22410 βγαίνει, +550 τέλη ταξινόμησης. Μιλώντας πάντα για πρόσθετο εξοπλισμό, φυσικά υπάρχουν διαφορές στα μηχανολογικά. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Sorry ρε παιδια αλλα απο που και ως που βγαζεται την Mito στα 23000 ευρω?Εγω ξερω οτι η ανταγωνιστικη εκδοση (σε θεμα εξοπλισμου) σε σχεση με OPC ,RALLYE, RC και τετοια ειναι η Distinctive που κανει 19800 ευρω (αντε με τις 17αρες ζαντες να παει +600 ευρω το πολυ).Που τα βλεπεται τα 23000?Ελεος δηλαδη τα +3000 απο που βγηκαν?Γιατι αν πεις οτι βαζεις εξτρα εξοπλισμο στην Mito δεν μπορεις να την συγκρινεις με την βασικη εκδοση π.χ. του OPC...βαλε και στο OPC +3000 με τον ιδιο εξτρα εξοπλισμο και μετα συγκρινε τα(ασε που το OPC δεν εχει καν κλιματισμο στην βασικη εκδοση(οχι οτι φυσικα αυτο υποβαθμιζει το αμαξι αλλα μιας και μιλαμε για εξτρα πρεπει να το πω))
Εγώ ενδιαφέρθηκα για έκδοση που να περιλαμβάνει ακριβώς ό,τι και το 207 GT ώστε να μπορώ να συγκρίνω τιμές.
Δηλαδή ό,τι έχει η Distinctive + ζάντες 17', ηλιοροφή, δερμάτινο σαλόνι (οκ το GT έχει ημιδερμάτινο).
Αυτή την τιμή μου έδωσαν με μεταλλικό χρώμα και πινακίδες, 23 χιλιάδες ευρώ. Ανέφερα RC και OPC γιατί με αυτά τα χρήματα μπορείς να τα αγοράσεις, δεν ξέρω τι εξοπλισμό έχουν. Παραδείγματα είναι απλώς για το τι έχει να πει ο ανταγωνισμός.Σωστα ,το 207 GT εχει αρκετα εξτρα απο την βασικη εκδοση αρα εχεις ενα δικιο στο οτι σε σχεση με το GT ειναι ακριβουτσικο, βεβαια το GT δεν εχει οροφη ανοιγομενη(αν κανω λαθος διορθωστε με) αλλα σταθερη και οπως ειπες ημιδερματινα αντι δερματινα της Mito(σιγα την διαφορα ,απλως το λεω).Βεβαια αν την συγκρινεις με Corsa GSI ,Polo GTI ακομα και Punto Abarth Και 207 Rallye θα δεις οτι ολα αυτα στις βασικες τους εκδοσεις εχουν εξοπλισμο παρομοιο ισως και χειροτερο απο της Mito Distinctive και ιδια τιμη εκτος απο τα 207 και Punto που εχουν μια διαφορα της ταξεως των 1400-1900 ευρω.Αρα την τιμη της Mito προσωπικα την βρισκω αρκετα καλη και το μονο αυτοκινητο που μπορει να θεωρηθει καλυτερο(παντα με βαση την λογικη(δηλαδη τιμη και εξοπλισμος) και οχι προσωπικων γουστων) ειναι το 207GT(και ισως το Punto Abarth και το Rallye) το οποιο πραγματικα προσφερει παραπανω απο τον ανταγωνισμο στην ιδια τιμη.Καλυτερα να μην μιλησουμε για Corsa OPC, Punto Abarth SS κλπ γιατι ανηκουν σε αλλη κατηγορια.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Ο 150αρης που φοραει το Bravo ειναι μονο που στην εκδοση GP Abarth και Alfa Mi.To ανακοινωνουν 155 αλογα με την χρηση 98 οκτανιων.
Έχουν διαφορές.
Για παράδειγμα τμήματα του κινητήρα 1.4TJet καθώς και του στροβιλοσυμπιεστή της MiTo,είναι από εντελώς διαφορετικό κράμμα, καταρχήν σε σχέση με την αδελφή έκδοση του Abarth GP.Επιπλέον η έκδοση που χρησιμοποιούν τα bravo/delta,πέρα απο τις διαφοροποιήσεις που έχουν ακόμα και σε σχέση με την έκδοση σε χρήση από την Αbarth (για παράδειγμα διαφορετική εξαγωγή και στροβιλοσυμπιεστής),χρησιμοποιούν και άλλο κιβώτιο.Το ίδιο ισχύει και στον 1.6JTDm,που χρησιμοποιεί άλλο κιβώτιο στη ΜiTo,καθώς έχει και overboost, επιτρέποντας 15ΝΜ επιπλέον ροπή.Να μην αναφέρουμε βέβαια τη δουλειά που έχει γίνει σε ήχο και ηλεκτρονικά.Ο ανθρωπος ρωτησε για την διαφορα στον κινητηρα οχι γενικα σε τι διαφερουν.
Να πω την αληθεια δεν γνωριζω ποια τουρμπινα φοραει η Μι.Το αλλα το αμπαρθ φοραει την ιδια μικρη τουρμπινα της ΙΗΙ που φοραει και το Μπραβο.Στο SS μονο αλλαζει τουρμπινα
Υποθετω λοιπον οτι αφου ανακοινωνουν ιδια ιπποδυναμη θα ειναι ιδιοι κινητηρες και θα διαφερουν μονο στην χαρτογραφηση και αν διαφερουν κ σε αυτην....
Τα περιφεριακα συμφωνω οτι ειναι διαφορετικα και ετσι πρεπει να ειναι!
Αν ειμαι λαθος γραψε μου σε παρακαλω ποια τουρμπινα φοραει το Μπραβο,το Αμπαρθ και η Mi.To να τα μαθω.
Εντελως διαφορετικο κραμα σε τμηματα του κινητηρα
Εντυπωση μου κανει...Για ποιο λογο?Δεν ειναι ανθεκτικος ο κινητηρας του Μπραβο και αποφασισαν να τον βελτιωσουν?
Αν μπορεις ξεθαψε και κανα λινκ που να επιβεβαιωνει αυτον τον ισχυρισμο.
Τελος ποιο κιβωτιο χρησιμοποιουν τα Αμπαρθ,Μι.Το,Μπραβο τα βενζινοκινητα με τα 150 αλογα?
Ξερω οτι Αμπαρθ και Φιατ χρησιμοποιουν το ιδιο.Αντι να κανει οικονομιες η Αλφα φοραει διαφορετικο?Ποιο? -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Έχουν διαφορές.
Για παράδειγμα τμήματα του κινητήρα 1.4TJet καθώς και του στροβιλοσυμπιεστή της MiTo,είναι από εντελώς διαφορετικό κράμμα, καταρχήν σε σχέση με την αδελφή έκδοση του Abarth GP.Επιπλέον η έκδοση που χρησιμοποιούν τα bravo/delta,πέρα απο τις διαφοροποιήσεις που έχουν ακόμα και σε σχέση με την έκδοση σε χρήση από την Αbarth (για παράδειγμα διαφορετική εξαγωγή και στροβιλοσυμπιεστής),χρησιμοποιούν και άλλο κιβώτιο.Το ίδιο ισχύει και στον 1.6JTDm,που χρησιμοποιεί άλλο κιβώτιο στη ΜiTo,καθώς έχει και overboost, επιτρέποντας 15ΝΜ επιπλέον ροπή.Να μην αναφέρουμε βέβαια τη δουλειά που έχει γίνει σε ήχο και ηλεκτρονικά.Διαφορετικοι κινητηρες, turbines και κιβωτια... χμμμ τι μου λες?! Αυτο θα πει Alfa Romeo!
Σε ποιο παραλληλο συμπαν εχουν συμβει ολα αυτα?
Αληθεια τα πιστευετε αυτα που λετε περι κραμμάτων?
Τι κραμματα δηλαδη βαλανε? Depleted uranium? Μπεριλιο? Κατι αλλο μηπως ποιο εξωτικό? Μήπως εξωγηινη τεχνολογία?
Αλλο κιβώτιο για μόλις 15nm? Νομίζεις πως όταν σχεδιάζουν ενα κιβώτιο το φτιάχνουν μόνο για ένα κινητήρα η μόνο για πολυ συγκεκριμένη ισχύ? Λες να ειναι τόσο κοντόφθλαμοι (να μην πω ταλακες) οι μηχανικοί και οι διοικούντες?Εσεις έχετε ανατρέψει κάθε εννοια οικονομιας κλίμακας με αυτα που λετε! Θα μας τρελλάνετε τελείως... Αν ίσχυαν εστω και λίγο αυτα που λετε, η Mito δεν θα εκανε 20κ, αλλα 40κ...60κ!!!
@ Giusepe:
Ιερή η Alfa Romeo ε?
Μήπως πιστευεις και στην Unilever S.A? Στην Ελαις Α.Ε?
Οταν μιλας για ιερότητα μιας Α.Ε, μου θυμίζει εκείνα τα πιθήκια που ακολοθούνε τις διάφορες ομάδες και τα σπάνε όλα για χαρη τους. Εχω λαθος? Μηπως τώρα πραγματικα ρίχνουμε το επίπεδο του φόρουμ?
Πάντως ζητάς σεβασμό στην ιερή σου Alfa Romeo... για την προγκηπέσσα απο το Μιλάνο, όταν την ίδια στιγμή δεν δείχνεις κανένα σεβασμό για καμιά αλλη αυτοκινητοβιομηχανια και προσπαθεις ουσιαστικα να ισοπεδώσεις οτι πετυχαίνουν, και συνάμα να δικαιολογήσεις την όποια επιλογή της Alfa.Τελευταια φορά που τσεκαρα πάντως εδώ είμαστε φίλοι της αυτοκίνησης και οχι γήπεδο ουτε ιερός ναός. Εδω τα λέμε όλα! Και τα καλά και τα κακά! Τεσπά, δεν αναφέρομαι επι προσωπικού (δεν εχω να χωρισω και χωραφια στην τελικη)... αλλα μόνο για τα όσα επικαλείστε τα οποία ας πούμε δεν αποδεικνύονται και δεν φαίνονται λογικοφανη!
-
καταπελτης ο corsair
παντως να κατηγορειται ενας moderator για.. trollαρισμα ευθεως και αναιτια μονο και μονο επειδη ειπε την αποψη του... μονο σε συζητηση για αλφα ρομεο θα μπορουσε να συμβει
-
Unilever S.A Rulez....
-
Βγάλαμε ιερές και τις...λαμαρίνες!
Πραγματικά δε καταλαβαίνω γιατί γίνεται τέτοιος χαμός όταν συζητάμε για τα αρνητικά μιας AR (γιατί στα θετικά, όλα μέλι-γάλα)?
-
-
Πάντα με εκπλήσσει η συμπεριφορά ανθρώπων οπως, π.χ., ο Giouseppe Busso!
Που θεωρεί ιερό το υποφόρουμ της AR! Ενώ τα υπόλοιπα απλώς προσπαθεί να διαβάσει. Και, παράλληλα, κατηγορεί άλλους χρήστες για λάθος άποψη και υποκειμενισμό!Σε κάθε περίπτωση.
Είναι δικαίωμα του καθένα μας να έχει άποψη και να την λέει. Πολιτισμένα. Στεγανά, φράξιες, αφορισμοί και λοιπά τραγελαφικά, όχι εδώ.
Ομολογω να πω πως δεν προσποιουμαι καθοτι και στην καθημερινη μου ζωη ειμαι δυναμικος χαρακτηρας.
Θεωρω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ιερο οτιδηποτε εχει σχεση με την Alfa Romeo.
Ειναι υποχρεωση σου να το σεβαστεις αυτο. Δηλαδη εκτος απο τα δικαιωματα του ο καθενας μας εχει και τις υποχρεωσεις του. Αυτο κακως δεν το αναφερεις αγαπητε μου.Παραλληλα αυτο το φορουμ αλλα και το καθε φορουμ που αφορα καποιο μοντελο της Alfa Romeo γινεται πεδιο μαχης. Γιατι αραγε? Μηπως διαφωνω εγω με τον pasxos και την Alba και δεν το ξερω?
Μηπως καποιοι συμφορουμιστες ειναι καπως ερειστικοι στα γραφομενα τους εδω?
Δηλαδη με φανταζεσαι εμενα να αρχισω να μπαινω στα φορουμ της VAG, της BMW και της Honda να αρχισω να λεω τις αποψεις μου τι εχει να γινει? Εεε δικαιωμα μου δεν ειναι να μπω να τοποθετηθω και εκει? Ελπιζω τωρα να καταλαβες τι εννοουσα οτι στα αλλα φορουμ μπαινω και μοναχα τα διαβαζω.
Καθοτι με αφορουν 2-3 υποφορουμ στα οποια εχω κατι να πω, εχω κατι και καποιον να πληροφορησω,
Στα υπολοιπα ειμαι αχρειαστος, ειμαι μη αντικειμενικος και ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.
Θεωρω φρονιμο λοιπον απο καποιον που γραφει εδω να ενδιαφερεται πραγματικα αλλιως εχει αλλο σκοπο.
Και μη μου πεις οτι ειμαι απολυτος. Αυτη την εικονα σχηματισα δυστυχως.Ειναι το τελευταιο μου μηνυμα, το οποιο δεν αφορα το αυτοκινητο Alfa Romeo MiTo.
Φιλικα G. BussoΈχει δίκιο ο G.Busso.
Ντροπή σου ΑΝΑΡΜΟΔΙΕ BMWδάκια kouk που τόλμησες και εσύ να γράψεις στο τοπικ της ALFA ROMEO MiTO.
ΥΓ- Άλλη μια θεϊκή ατάκα από ιταλόφιλο και φυσικά έφυγε για funniest
-
Η ΜιΤο, RC και το OPC.
Περαν απο 37 ιππους περισσοτερους το OPC και 20 για το RC, αυτα τα 2 τι παραπανω εχουν απο τη ΜιΤο?Δεν την έχω οδηγήσει αδερφέ και δεν ξέρω να σου πω, όπως δεν έχω οδηγήσει και τα άλλα 2. Την άποψή μου για τη MiTo την έγραψα παραπάνω, **όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα **:)
Ομολογω πως εξεπλαγην θετικα
Οχι δεν με καταλαβες. Ας πουμε περα απο οδηγικα.
Θεωρητικα και μονο αν βαλεις κατω το τι καλουδια (ειτε ηλεκτρονια ητε περιφερειακα) εχει η ΜιΤο δεν τα εχουν τα αλλα 2. Ας πουμε την πληθωρα ηλεκτρονικων της ΜιΤο δεν την εχουν τα αλλα 2.
Ακομη και το ψευτομπλοκε eQ2 η Alfa Romeo δηλωνει πως σου επιτρεπει με αυτο στο ON να επιταχυνεις πλευρικα μεχρι 1,0g ενω χωρις αυτο μεχρι 0.95g. Επισης διαθετει 4-πιστονες δαγκανες πραγμα που ουτε και αυτο εχουν. Αλλα και τα αμορτισερ διπλου ελατηριου. Ας μην αναφερω τωρα κατι θυρες USB κλπ διοτι απο τα σοβαρα που αφορουν την οδηγηση και μονο θα ξεφυγουμε.
Θεωρω λοιπον οτι η ΜιΤο εχει μια βαση ωστε να δικαιολογησει αυτα που θα πληρωσεις. Δεν νομιζεις?
Εξαλλου ειναι αδικο και για τα αλλα 2, τα οποια τυγχανουν να ειναι οι κορυφαιες εκδοσεις τους να συγκρινονται με μια απλη εκδοση της ΜιΤο.
Η ΜιΤο ειναι απλα μια εκδοση με 155 ιππους. Αυτο ειναι ολο. Ουτε Super Sport ειναι ουτε GTA.Προφανώς θα αστειεύεσαι αν πιστεύεις ότι είναι ΑΔΙΚΟ για τα άλλα μοντέλα οι ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ εκδόσεις τους να κοστίζουν όσο μια καλά εξοπλισμένη MiTo. Δηλαδή με τα ίδια χρήματα αν μπορεί κάποιος να αγοράσει τις ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ εκδόσεις κάποιων μοντέλων (π.χ. 207 RC, Corsa OPC, Polo GTi, Punto ABARTH κτλ.) και στα ίδια χρήματα αντιστοιχεί μια απλή αλλά καλά εξοπλισμένη έκδοση της MiTo, αυτό μετράει υπερ της MiTO;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
edit-[mod drdino]-Φτάνουν τα προσωπικά ρε σεις...nikc έχει ο mod που το έσβησε ή είναι ανώνυμος?
Γιατί το έσβησες? Παραβίασα κανέναν κανονισμό?
Ο Νikos120i έκανε μια ...διάλεξη στον Πάσχο περί αντικειμενικότητας. Τον ρώτησα εάν θεωρεί τον ευατό του αντικειμενικό όταν ποστάρει σε θέμα πού έχει να κάνει με την ALFA, όντας μη κάτοχος πλέον αυτοκινήτου αυτής της εταιρείας.
Αυτό ήταν όλο. Ήταν ποστ για σβήσιμο αυτό? Σε άλλα νήματα γίνεται χαμός από το βρισίδι, τις ειρωνίες και δε συμμαζεύεται.
Δε σε είδα να ευαισθητοποιείσαι όταν τα θέματα της ALFA γίνονται πουτάνα από τα καθ'έξιν troll.Mαζέψου λίγο, δε σου έδωσαν το σβηστήρι για να...παίζεις. Χειρίσου το με περισσότερη φειδώ.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008