-
ρε συ πασχαλη αληθεια σου λεω, αυτο ειναι το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα οταν εφυγα απο την ΣΠΙΚΑΡ.
να μου πεις για την 147 οτι ειναι η ομορφοτερη στην κατηγορια της μετα απο τοσα χρονια; μαζι σου 100%. η 159; η GT; η brera; ναι, ειναι κουκλαρες. αλλα αυτη η μιτο ρε παιδι μου.. δεν μου αρεσε καθολου απο κοντα. δυσαναλογη και πολυ στενη. κατι με χαλαει στην ολη εικονα (δηλαδη, αρκετα). ξαναλεω στις φωτογραφιες μου αρεσε πολυ περισσοτερο.
ΥΓ το σμαρτ δεν ειπα ποτε οτι ειναι ομορφο
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δε μιλαμε για μουφες γτπ και τετοια εδω ρε... Τι μας νοιαζει τι κανει το κατσαρολικο σου; Η καταναλωση μου φαινεται ικανοποιητικοτατη.εεε καλα ρε Πασχαλη.... τωρα αυτο το 15αρι ομως ειναι καπως. Ουτε το δικο μου κατσαρολικο με πολυ παραπανω βαρος και κυβισμο δεν τσιμπαει τοσο υπο πιεση!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δε μιλαμε για μουφες γτπ και τετοια εδω ρε... Τι μας νοιαζει τι κανει το κατσαρολικο σου; Η καταναλωση μου φαινεται ικανοποιητικοτατη.Όταν ανακοινώνουν μέση κατανάλωση 6,5 lt/100km εμένα δεν μου φαίνεται και τόσο ικανοποιητική όπως υποστηρίζεις. Το νούμερο αυτό μου φαίνεται δύσκολο να επιτευχθεί.
Επίσης για τα νούμερα που γράφω, υπάρχει και η μαρτυρία κάποιου συμφορουμίτη που επέβαινε στο αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Δε μιλαμε για μουφες γτπ και τετοια εδω ρε... Τι μας νοιαζει τι κανει το κατσαρολικο σου; Η καταναλωση μου φαινεται ικανοποιητικοτατη.
εεε καλα ρε Πασχαλη.... τωρα αυτο το 15αρι ομως ειναι καπως. Ουτε το δικο μου κατσαρολικο με πολυ παραπανω βαρος και κυβισμο δεν τσιμπαει τοσο υπο πιεση!
Νταξ ρε γιαν,ακομα και το δικο μου το 15αρι το χει για πρωινο..σιγα τα ωα.Αν η καταναλωση ειναι κοντα στα 8,5-9 ειναι καλη.
Δε μιλαμε για μουφες γτπ και τετοια εδω ρε... Τι μας νοιαζει τι κανει το κατσαρολικο σου; Η καταναλωση μου φαινεται ικανοποιητικοτατη.
Όταν ανακοινώνουν μέση κατανάλωση 6,5 lt/100km εμένα δεν μου φαίνεται και τόσο ικανοποιητική όπως υποστηρίζεις. Το νούμερο αυτό μου φαίνεται δύσκολο να επιτευχθεί.
Δεν κοιταω τι ανακοινωνουν βας,το θεμα το ξερεις καλα.Σε σχεση με τα αλλα της κατηγοριας του καιει πολυ παραπανω;Αυτο μετραει.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δε μιλαμε για μουφες γτπ και τετοια εδω ρε... Τι μας νοιαζει τι κανει το κατσαρολικο σου; Η καταναλωση μου φαινεται ικανοποιητικοτατη.Ρε συ Πάσχο, για 14αρι 155 αλόγων είναι αρκετό... Το λεόν του άδη τόσο δεν καίει υπό πίεση...
-
Ρε ντινο ο βας μιλησε για στροφοδιαδρομη με τερμα τερμα σχεδον γκαζι..και ειναι πολυ για τουρμπιδι 14αρι;Ποσο θα πρεπε να καψει για να ειναι λογικο δλδ;11;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε ντινο ο βας μιλησε για στροφοδιαδρομη με τερμα τερμα σχεδον γκαζι..και ειναι πολυ για τουρμπιδι 14αρι;Ποσο θα πρεπε να καψει για να ειναι λογικο δλδ;11;Όταν σου λέει μέση κατανάλωση 6.5, ναι το λογικό θα ήταν να μην υπερβαίνει τα 11-12lt/100km.
-
Αντε παλι με το τι σου λεει....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αντε παλι με το τι σου λεει....Δηλαδή εσένα σου φαίνεται λογικό να εμφανίζει καταναλώσεις δίλιτρου μοτέρ;
-
Σε στροφοδιαδρομη με τερμα πιεση;;;;;;;;;;;Εσυ τι λες;Τεσπα,ριξε οσο θαψιμο θες,στην τελικη οποιοι ειναι να την παρουν θα την παρουν..τουλ θα πιασουν τοπο τα λεφτα τους,δε θα δωσουν 11 εκ δραχμες για ενα γκολφ..................................
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ρε ντινο ο βας μιλησε για στροφοδιαδρομη με τερμα τερμα σχεδον γκαζι..και ειναι πολυ για τουρμπιδι 14αρι;Ποσο θα πρεπε να καψει για να ειναι λογικο δλδ;11;
Όταν σου λέει μέση κατανάλωση 6.5, ναι το λογικό θα ήταν να μην υπερβαίνει τα 11-12lt/100km.
Τα 11-12 τέρμα γκάζι τα υπερβαίνει και 1400άρι Ibiza με τους 86 ίππους, μην τρελαθούμε.
-
Δώσε 8 εκατομμύρια τότε να πάρεις αυτοκίνητο μικρότερης κατηγορίας, όπως ας πούμε ενα G.Punto με άλλο περιτύλιγμα...
-
Καλα δες απο πανω του σπυρου μιας και δεν πιστευεις εμενα και καληνυχτα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καλα δες απο πανω του σπυρου μιας και δεν πιστευεις εμενα και καληνυχτα..Όπως η κατανάλωση 22lt/100km που είχες βάλει στην υπογραφή σου;
-
Ηπιες τιποτα ρε τοση ωρα που μιλαμε;
-
Άφησες να εννοηθεί ότι είσαι αντικειμενικός και ρώτησες αν πιστεύω αυτά που γράφεις
-
Ρουμι η αψεντι ηπιες;Μαλλον το δευτερο.Τοση ωρα προσπαθω να σου πω οτι ειναι μια λογικη καταναλωση με τερμα γκαζι κι εσυ μου λες ποσα δηλωνει ο κατασκευαστης ως μεση κλπ.Τεσπα,σου ειπα,ριξε οσο θαψιμο θες..
Α και δεν αφησα να εννοηθει τιποτα,ειπα απλα να διαβασεις την προταση του σπυρου πιο πισω μιας και δεν πειθεσαι απο μενα.Αυτα..αντε συνεχα το θαψιμο τωρα..
-
Εγώ έγραψα ότι αντίστοιχες καταναλώσεις εμφανίζουν μοτέρ μεγαλύτερου κυβισμού. Δεν το αμφισβήτησε αυτό ο Σπύρος. Αν δεν κάνω λάθος και ο ίδιος είχε γράψει πως θεωρεί ότι η μέση κατανάλωση του αυτοκινήτου θα είναι γύρω στα 9-10lt/100km.
Και ασφαλώς δεν πρόκειται για θάψιμο αλλά για στοιχεία που διαπιστώθηκαν στο δρόμο.
-
Ναι τοσο ειχε πει αλλα χωρις να ειναι κατι τελεσιδικο και σιγουρο.Δε διαφωνουμε ομως σ αυτο εμεις οι δυο αλλα στο αν ειναι πολλα η οχι τα 15 λιτρα καταναλωση σε μια στροφοδιαδρομη με τερμα γκαζι για ενα τουρμπιδι 14αρι.Σου ειπα απ την αρχη οτι αυτα τα βαραει και το δικο μου για πρωινο,ο σπυρος σου λεει για το ατμοσφαιρα ιμπιζα κι εγω σου προσθετω αντιστοιχα τα 20αρια του fr φιλου στον μερκουρη (ενα παραδειγμα για το αγαπημενο σου group..) Την απαντηση σου την πηρες ωρε;Τα υπολοιπα περι μεσης,ποπου,βραχιονα,κατω ακρου κλπ δεν ξερω γιατι τα λες αλλα πασο.
-
Τέσπα δεν έχει σημασία να το συνεχίσουμε, αλλά το να εκτοξευτεί η μέση κατανάλωση απο 9.3 στα 15+ lt μετά από λίγα στροφιλίκια και όχι ιδιαίτερα μεγάλη διαδρομή, με γρήγορη οδήγηση και με απλά υψηλές στροφές λειτουργίας του κινητήρα (όχι αλλαγές στον κόφτη) ναι μου φαίνεται λίγο υπερβολικό.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008