-
Δεν είναι θέμα μόνο στησίματος αλλά και άνεσης.
Βασικά ο συνδυασμός και των δύο με ημιακαμπτο δεν πετυχαινεται
-
Διαφωνώ, αλλά αν η Alfa δεν χρησιμοποιήσει ημιάκαμπτο, για να δείξει ότι με σωστό σχεδιασμό, σωστή ρύθμιση, πετυχημένο συνδυασμό ελατηρίων-αμορτισέρ ακόμα και άκαμπτος άξονας πετυχαίνει...τότε δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα.
Ημιάκαμπτος δεν είναι μόνο η οδική συμπεριφορά των Golf IV πατωμάτων...και μετά μερικοί κράζουν το marketing και τις επιταγές του.
-
Ευτυχως δεν θα χρησιμοποιησει ημιακαμπτο
-
Δεν είναι σώνει και καλά νοθεία ο ημιάκαμπτος. Υπάρχουν μερικά οχήματα με ημιάκαμπτο, τα οποία βάζουν γυαλιά σε πολλές σοφιστικέ διατάξεις, απλά και μόνο επειδή είναι καλορυθμισμένα...
Εκτός και αν θεωρείς την τοποθέτηση ημιάκαμπτου, νοθεία για τη marketingίστικη οδική συμπεριφορά -ότι μια Alfa πρέπει να έχει σοφιστικέ διάταξη, ανεξαρτήτως του πόσο καλό αποτέλεσμα μπορεί να προσφέρει μια απλή διάταξη.
...
Κατανοω και εν μερει συμφωνω με το γενικοτερο πνευμα του ποστ σου
Σιγουρα υπαρχουν πολλα παραδειγματα απο Γαλλια μερια,οπου αν και γινοταν χρηση ημιακαμπτου οι ορθες ρυθμισεις απογειωναν την οδηγικη συμπεριφορα.Παραλληλα εξοικονομουνταν ζωτικος χωρος στο πισω μερος μιας και μιλαμε για μικρο οχημα.
Ομως δυστυχως η ευτυχως το παιχνιδι πραγματι παιζεται στο μαρκετινγκ.Και για την αλφα το ποταμι δεν γυριζει πισω αν πραγματι θελει να κοντραρει στα ισια την bmw (ακομα και σε επιπεδο εντυπωσεων)
Αυτη η φιλοδοφια καπου υστερει και ανεφερα χαρακτηριστικα την σειρα 1 οπου η προσπαθεια για μια σπορ εντυπωση(κακα τα ψεμματα το βαρος των πωλησεων στην Ελλαδα θα σηκωσει η 116 που λογω κινητηρα δεν μπορει να χαρακτηριστει σπορ) 'καπελωσε' την πρακτικη δισταση ενος οχηματος που προοριζεται για καθημερινη χρησηΤότε, αν εγώ ήμουν Alfa, θα έβαζα έναν ημιάκαμπτο, θα τον έστηνα σαν πραγματική Alfa Coupe, και θα πρόσθετα μια ράβδο από τη μια μεριά και θα το ονόμαζα 'Ασυμμετρική διάταξη πολλαπλών συνδέσμων με υστερούντες βραχίονες' και άσε τους δημοσιογράφους και εμάς τους 'ειδικούς' να καταλαβαίνουμε άλλη αίσθηση και σαφώς καλύτερο κράτημα λόγω πολλαπλών συνδέσμων...
Μ'αρεσει ο τροπος που βλεπεις τα πραγματα καυτηριαζοντας τις συγχρονες πρακτικες καποιων κατασκευαστων,αλλα στην περιπτωση της αλφα η γυναικα του Καισαρα πρεπει να ειναι και να φαινεται τιμια.Γι'αυτο και δαπανα τοσα χρηματα για να εξελιξει μηχανολογικες λυσεις οπως η πισω αναρτηση της 159
-
Χαίρομαι που περνάω το μήνυμα περί marketing, μια που και εγώ ο ίδιος marketeer θέλω να γίνω, οπότε τι καλύτερο από το να θάβω τον κλάδο μου;
Αλλά για να είμαι στο πνεύμα των ημερών του 4TForum...πρέπει να ρωτήσω:
**Omikrone3, τι αυτοκίνητο έχεις;;; **
-
E λοιπον τερμα τ'αστεια και οι πλακες-I stand my ground
Ειμαι ενας συγχρονος νεος που ξερω τι θελω και πως να το διεκδικω.Θελω να στυψω τη ζωη και να την πιω σαν λεμονιτα,πορτοκαλιτα,τζιτζιμπιρα.
Για αυτο λοιπον το αμαξι που οδηγω ειναι το
....ο μπατλερ απομακρυνεται με αργα συρτα βηματα...
ps clio III ε?Δεν πειραζει μωρε κανεις δεν ειναι τελειος εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου και τετοια.Θα μποροθσε να ειναι και χειροτερα-clio IV maybe?
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πάνω που ήθελα να το πω, επειδή και εμένα μου θύμισε το Puma! Τι κινητήρες, τι αρχιτεκτονική είχε το Puma και πόσο καλά έστριβε;1400 - 1700
εστριβε παρα πολυ καλα -
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
ps clio III ε?Δεν πειραζει μωρε κανεις δεν ειναι τελειος εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου και τετοια.Θα μποροθσε να ειναι και χειροτερα-clio IV maybe?Αν μιλάς σε εμένα (επειδή έχω λίγο πρόβλημα στην κατανόηση), έχω Clio II, όχι ΙΙΙ. Το Clio IV είναι ωραίο αυτοκίνητο, αλλά ακόμα δεν έχει βγει. Είσαι περίπου στο έτος 2010 ρε θηρίο!
skye
Και 1.600 έβγαινε αν δεν κάνω λάθος. Και είχε ημιάκαμπτο, αν δεν κάνω λάθος... -
Είσαι περίπου στο έτος 2010 ρε θηρίο!
Οντως συμφωνα με τις γραφες το 2010 ειναι το ετος του θηριου
Εγω ομως το εγραψα forumikh αδεια,υποθετοντας δλδ οτι θα ειναι τοσο χειροτερο απο το ιιι οσο το ιιι απο το ιι-στα μελλοντικα μοντελα ειμαστε νομιζω
-
-
Ελπίζω να αδικείται από τις φωτογραφίες.
-
έχω δει τόσα απίστευτα σχέδια απο τους μαφιόζους που άμα δε το δω στη πραγματικότητα δεν το πιστεύω
παραταύτα -
-
το autotriti λέει
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=53882
ότι θα βασίζεται στο G.Punto και θα έχει κινητήρες 1,4 turbo με 120&150 ps
-
Ταπεινή άποψη ότι μοιάζει σαν το πασούμι Ολλανδέζας χωριάτισσας ή σαν μία ολίγον πατημένη στην πρέσα SAAB 900 σε κλειστή έκδοση.
Ελπίζω ότι δεν θα πετύχουν στην ALFA με αυτές τις @@@@κίες 300,000 μονάδες το έτος....
-
-
Αν και έχει ολίγον 'κομικ' αναλογίες, ειναι αρκετά όμορφο...
Αν βγεί εντέλει το 'μικρό' της Αλφα και ακολουθήσει αυτό το σχεδιαστικό outline, πιστεύω θα σκίζει απο εμφάνιση...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
:hmmm:+οο
(αν αναφέρεσαι στους κινητήρες)
-
Από πίσω, καλό...
Από μπροστά όμως...
-
Στην μούρη αναφέρομαι τα μοτέρ θα τα δούμε στην πράξη.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008