-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
Γιατί όλα τα ''μικρά'' αυτοκίνητα να έχουν ημιάκαμπτο???Επιτέλους και ενα μικρό χωρίς ημιάκαμπτο...
το mini cooper,που ναι πιο μικρο δεν εχει ημιακαμπτο,αλλα παει ο κουκος αηδονι οπως θα ξερεις...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πόσο ζυγίζει η Μι.Το δλδ; 1100 κιλά;Θα κοψανε ρε απο την παθητικη ασφαλεια... παλια τους τεχνη κοσκινο...
Δεν ξερω τι θα κανει συγκριτικα με αλλα αμαξια, αλλα αν κρινω πως κινουσε ο 150αρις το Bravo, τοτε η Mi.To θα απογειωνεται Παντως στα νουμερα πο δινουν οι Ιταλοι θα δειξω μια επιφυλαξη γιατι πολλα λενε και στο τελος εχουμε αποκλισεις αρκετες.
Ααα τα 34 μετρα ειναι με σκετα τα δισκοφρενα η χρησιμοποιωντας και τον γαντζο με τα συρματοσχοινα ανασχεσης? (για οσους δεν το επιασαν το συνδεω με το Bravo+αεροδρομιο+autotriti)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πόσο ζυγίζει η Μι.Το δλδ; 1100 κιλά;
1.145 (kerb, κατά DIN) θα ανακοινώσει η AR για την έκδοση με τους 155 ίππους.
Πως τα κατάφερε έτσι η AR! Από το ένα άκρο της 159 στο άλλο....
-
φοβερη ειναι και σε λευκο!!αν οντως η distinctive ειναι κατω απο 20000 γκολ και φυγαμε για τελικο!!!!
-
-
-
ένα μαύρο με την πολυάκτινη περικαλώ
δεν έχει πλαίσιο η πόρτα;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ένα μαύρο με την πολυάκτινη περικαλώδεν έχει πλαίσιο η πόρτα;
ναι ποιος ξερογλυφεται...
-
υπαρχουν σκεψεις για κανενα καλο ημιαυτοματο κιβωτιο?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εγώ έχω ένα ιστορικό ιταλοχρήσης ....εσύ ρε βησιγότθε-ντόιτς που πας ξυπόλητος στα αγκάθια;
-
O 1.4 120 ίππων που πήγε;Δε νομίζετε ότι υπάρχει ένα κενό;Εγώ πιστεύω ότι αν δεν εισάγουν τον 1.4 με τα 80 άλογα θα αναγκαστούν εκ των πραγμάτων να φέρουν τουλάχιστον το 16V με τα 95-100 και αυτόν με τα 120 άλογα εκτός και αν η AR σε αυτές τις κατηγορίες προτιμά τα diesel....μια σπορ εταιρεία....τι να πει κανείς;Ή μήπως ξαφνικά μικρό αμάξι με 100-120 άλογα είναι αργό και δεν της ταιριάζει;Εδώ η ασθμαίνουσα 159 βγαίνει με 140 άλογα...και η Mito των 1100κιλών θα έρχεται με ένα μόνο κινητήρα 155 ίππων...συγγνώμη αλλά σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν πολλά μικρομεσαία με την ίδια ιπποδύναμη ενώ και η υπέροχη 147 κάπου εκεί έπαιζε αλλά με 120 άλογα...δηλαδή η 149 θα κάνει 23χιλιάρικα,όσο δηλαδή έκανε η 156 1,8...δεν είναι BMW η AR και ούτε πρέπει να γίνει...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εγώ έχω ένα ιστορικό ιταλοχρήσης ....εσύ ρε βησιγότθε-ντόιτς που πας ξυπόλητος στα αγκάθια;
αστειευεσαι ετσι?
μιλας με πρωην κατοχο Ιταλικου. -
προσωπικα δε μαρεσει το σχεδιο... τα καταφερε ναναι ριζοσπαστικα αδιαφορο στα ματια μου...επιφυλασσομαι για οταν το δω απο κοντα..
ελπιζω να χει καλα νουμερα σε επιδοσεις και τιμες στα ιδια με ανταγωνισμο...
υγ. δε βγαζανε την 147 με Τ...?
-
Αν και όπως είπα δεν ψήνομαι αγοραστικά για τη Mito ανυπομονώ να τη δω από κοντά για να καταλήξω αν μου αρέσει ή όχι. Τα έχω παίξει τελείως. Στη μια φώτο την ερωτεύεσαι στην άλλη δείχνει χοντροκομμένη. Επιμένω ότι κακώς έβαλαν τόοοοοσο φουσκωμένους θόλους. Η 16' θα δείχνει πολύ μικρή και η 17' τσίμα τσίμα. Τραγικό για μικρό αυτοκίνητο αλλά η 18' δείχνει η καλύτερη επιλογή...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
προσωπικα δε μαρεσει το σχεδιο... τα καταφερε ναναι ριζοσπαστικα αδιαφορο στα ματια μου...επιφυλασσομαι για οταν το δω απο κοντα..ελπιζω να χει καλα νουμερα σε επιδοσεις και τιμες στα ιδια με ανταγωνισμο...
**υγ. δε βγαζανε την 147 με Τ...? **:shifty:
Αυτό ξαναπέστο. Με ένα σύγχρονο μοτέρ, θα έσβηνε πολλά μειονεκτήματά της.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αστειευεσαι ετσι?
μιλας με πρωην κατοχο Ιταλικου.και δεν έμαθες από το λάθος σου;
http://www.imageshack.gr/files/0n09yyjmebiih0bp8kz7.jpg' target='_blank
Αν και όπως είπα δεν ψήνομαι αγοραστικά για τη Mito ανυπομονώ να τη δω από κοντά για να καταλήξω αν μου αρέσει ή όχι. Τα έχω παίξει τελείως. Στη μια φώτο την ερωτεύεσαι στην άλλη δείχνει χοντροκομμένη. Επιμένω ότι κακώς έβαλαν τόοοοοσο φουσκωμένους θόλους. Η 16' θα δείχνει πολύ μικρή και η 17' τσίμα τσίμα. Τραγικό για μικρό αυτοκίνητο αλλά η 18' δείχνει η καλύτερη επιλογή...
η 18αρα το κάνει άθλιο. η 17αρα είναι too much. η 16αρα είναι η καλύτερη επιλογή ειδικά για ελλάδα.
η φωτοσοπια επάνω είναι επίσης άθλια. Προσγειώσου στην γη... -
Τι πιστευετε για τον καινουργιο νομο που εφαρμοστηκε στην ιταλια?Αξιζει να εφαρμοστει και στην Ελλαδα η δεν θα εχει νοημα?
-
Εγώ διαφωνώ καθέτως αρχικά, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε στατιστικά (αν θα μειωθούν τα ατυχήματα έτσι).
-
Κι εγώ συμφωνώ για τους μεγάλους θόλους! Η 17άρα και φαίνεται μικρή! Αν είναι δυνατόν!
Επίσης, δεν μπορώ να καταλήξω αν τελικά είναι όμορφη ή όχι, επιμένω πως δείχνει στενή και ψηλή κι αυτό το συνδυασμό ΔΕΝ τον αντέχω!
Αντε, λίγος καιρός έμεινε μέχρι να την δούμε απο κοντά για να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι τι διάβολο έφτιαξαν ... -
η 18αρα το κάνει άθλιο. η 17αρα είναι too much. η 16αρα είναι η καλύτερη επιλογή ειδικά για ελλάδα.
η φωτοσοπια επάνω είναι επίσης άθλια. Προσγειώσου στην γη...Περιττό να σου πω ότι διαφωνώ τελείως...
Αν θεωρείς τα αυτοκόλητα με τα φίδια κλπ άθλια ΟΚ αλλά η συγκεκριμένη σοπιά κατά τ' άλλα είναι απίστευτη. Και φυσικά οι ζάντες Abarth θα μπορούσαν να λείπουν. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι ακόμα και οι 17' (στο προηγούμενο set από φώτο του sakis) δείχνουν μικρές. Πρόσεξε λίγο καλύτερα τους θόλους.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008