-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μου αρέσει που βγάλατε συμπεράσματα για τα πραγματικά περιστατικά πριν καν φτάσει η υπόθεση στον ανακριτή. Λίγη υπομονή δε βλάπτει.στην περιπτωση αυτη η υπομονη αποτελει μονοδρομο...οσο προλαβει βεβαια να κανει κανεις υπομονη διοτι θα την κανιβαλισουν την υποθεση τα ιδιωτικα καναλια...
-
Τεινω να πιστεψω πως τελικα κατι αλλο συνεβη αρχικα, που σε συδυασμο με τη φαση που παιχτηκε στο σχολειο, η φραση 'με βιασαν' ηταν μια πολυ καλη δικαιολογια α πει η κοπελα στη μητερα της. Πιστευω δηλαδη πως καμμια απο τις δυο πλευρες δεν ειναι τελειως αθωα.
Τωρα το τι εγινε θα το βρει η αστυνομια (;), θα πει τα δικα του και ο ιατροδικαστης και βλεπουμε... -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν μου κάθετε καλά πάντως να ήταν όντως βιασμός και οι άλλες να κάθονταν όχι μόνο ν βλέπουν αλλά και να βιντεοσκοπούν
συμφωνω.. δηλαδη νταξ να ελεγε τη βιασανε 2 ατομα ξερω'γω ή τη βιασε ενας και βιντεοσκοπουσε αλλος ενας.. αλλα νταξ.. 7 ατομα; ξερω γω..
επισης μου φαινεται απιστευτα ακραιο 4 αγορια και 3 κοριτσια να πηρανε με το ζορι στην τουαλετα μια κοπελα με σκοπο να τη βιασει ενας.. και αντε πες την πηρανε με το ζορι για να κανουν χαβαλε.. μετα παρακολουθουσαν κ βιντεοσκοπουσαν το βιασμο; δλδ νταξ ή θα φευγανε λογικα ή θα του τη λεγανε κιολας να ξεκολλησει..δεν ξερω κιολας και νταξ ολα θεωρητικα ειναι εδω περα και σαφως δεν εχουμε ιδεα, αλλα απ'αυτα που διαβασα..
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
ίδια τιμωρία
όχι δεν είναι ρατσιστές, απλά δεν είναι Ελληνίδα
-
προκειται για ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ
-
-
Πάλι θα συστήσω υπομονή.
Αν οι καθηγητές τιμωρούσαν τους μαθητές και δεν τιμωρούσαν τη μαθήτρια, τότε θα ήταν σαν να προκαταλάμβαναν την απόφαση του δικαστηρίου.
Αυτό που έχει ομολογηθεί ως τώρα είναι ότι συνέβη η πράξη και ότι η μαθήτρια ακολούθησε τους μαθητές στις τουαλέτες. Αυτό τιμωρήθηκε. Αν αύριο αποδειχθεί στη δικαιοσύνη ότι τα πράγματα έγιναν αλλιώς, τότε οι τιμωρίες θα αλλάξουν (προς το βαρύτερο). -
Δεν αντέχω άλλο αυτούς τους ελληνάρες κατοίκους της Αμαρύνθου. Κάποια πράγματα έχουν και ΟΡΙΑ. Δε θα με ενοχλούσε καθόλου να πέσει μια βόμβα νετρονίου στα σπίτια του κάθε μαλακισμένου και κάθε κωλορατσιστή στο κωλοχώρι.
Δεν ξέρω ποια είναι η απόλυτη αλήθεια, αλλά δυσκολεύομαι αφάνταστα να πιστέψω πως μια κοπέλα 16 ετών, οργάνωσε όργιο με 4+3 και θέλησε να κρατήσει και βίντεο για το (πλούσιο) αρχείο της. Ούτε σε τσόντες δεν γίνεται αυτό!!! ΕΛΕΟC ΠΙΑ!
Μπορώ όμως εύκολα να φανταστώ τι θα είχε συμβεί με 4 βούλγαρους + 3 βουλγάρες να «γλεντάνε» στις τουαλέτες μια ελληνίδα. ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΟΙ «ΑΛΗΤΕΣ».
-
ρε παιδια, γιατι ειναι αδικο; το διαβασατε;
Πενθήμερη αποβολή στους τέσσερις μαθητές που κατηγορούνται για το βιασμό της 16χρονης μαθήτριας από τη Βουλγαρία, αλλά και στην ίδια τη μαθήτρια, επέβαλε ο Σύλλογος Διδασκόντων του Λυκείου της Αμαρύνθου -απόφαση που αναμένεται να συζητηθεί.
Σύμφωνα με την Απογευματινή, ο Σύλλογος επέβαλε την ποινή της πενθήμερης αποβολής στη μαθήτρια με το αιτιολογικό ότι ακολούθησε το φίλο της στην τουαλέτα του σχολείου. Οι καθηγητές δεν απεφάνθησαν για τη μαθήτρια που φέρεται να βιντεοσκόπησε το συμβάν, καθώς πρόκειται για μαθήτρια του γυμνασίου και όχι του λυκείου.
δηλαδη νταξ γιατι ακολουθησε το φιλο της στην τουαλετα; για να τον βοηθησει να την καθαρισει και να τον προετοιμασει ψυχολογικα για τη στρατιωτικη θητεια που θα καθαριζει τουαλετες;
νταξ δε θελω να παρω τη θεση των τηλε-δικαστων στα καναλια εδω μεσα αλλα δε νομιζω οτι ειναι ολα τοσο απολυτα..πολυ ενδιαφερον ειναι αυτο που λεει παρακατω
την ώρα που οι καθηγητές αποφάσιζαν να τιμωρήσουν τη μαθήτρια ο διευθυντής του γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας επισκεπτόταν τη 16χρονη, μεταφέροντάς της το προσωπικό ενδιαφέρον του Κάρουλου Παπούλια για την περιπέτειά της.
Παράλληλα, το ενδιαφέρον να συναντηθεί με τη μαθήτρια, αλλά και τους τέσσερις μαθητές που αρνούνται τις κατηγορίες, εξέφρασε και ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.
οπου γαμος και γιορτη η βασιλω πρωτη
και ενδιαφερον ειναι και αυτο
Θα ανακτηθεί το βίντεο
Προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση, οι ανακριτικές Αρχές αναμένεται να ζητήσουν από εταιρεία του εξωτερικού την ανάκτηση του σβησμένου βίντεο, που τραβήχτηκε μέσω κινητού τηλεφώνου και στο οποίο -σύμφωνα με τη 16χρονη- έχει καταγραφεί το περιστατικό.
Όπως αναφέρουν στην Ελευθεροτυπία ειδικοί του συγκεκριμένου χώρου, δεδομένα που είτε έχουν χαθεί για κάποιο λόγο είτε έχουν σβηστεί -από λάθος ή σκοπίμως- μπορούν να ανακτηθούν μέσω ειδικού λογισμικού.
ιδωμεν λοιπον... αν και μεχρι τοτε, παιζει να εχει ξεχαστει τελειως και σιγα μην ασχολουνται τα καναλια.. θα εχει κουρασει το θεμα και θα το στειλουν οπως παντα
εντιτ: για μενα παντως δεν τιθεται θεμα ρατσισμου και νομιζω οτι απλα χρησιμοποιουν στα καναλια το θεμα γιατι πουλαει και καλα ο ρατσισμος για ολους (ρατσιστες και μη)
λες και οι ελληνιδες (ή η βουλγαρες, κινεζες, ο,τι ναναι) ειναι αλλη περιπτωση.. -
Παμε κατα διαολου η μου φαινεται ???
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάλι θα συστήσω υπομονή.
Αν οι καθηγητές τιμωρούσαν τους μαθητές και δεν τιμωρούσαν τη μαθήτρια, τότε θα ήταν σαν να προκαταλάμβαναν την απόφαση του δικαστηρίου.
Αυτό που έχει ομολογηθεί ως τώρα είναι ότι συνέβη η πράξη και ότι η μαθήτρια ακολούθησε τους μαθητές στις τουαλέτες. Αυτό τιμωρήθηκε. Αν αύριο αποδειχθεί στη δικαιοσύνη ότι τα πράγματα έγιναν αλλιώς, τότε οι τιμωρίες θα αλλάξουν (προς το βαρύτερο).Μετά από λίγο μπήκαν στην αίθουσα οι άλλοι τρεις και μου πρότειναν να κάνω έρωτα μαζί τους. Αφού αρνήθηκα, με στρίμωξαν όλοι μαζί σε μια γωνία της αίθουσας προς τον τοίχο, απέναντι από τα παράθυρα και άρχισαν να με κτυπούν με σφαλιάρες και να με χαϊδεύουν βίαια. Εγώ αντιστάθηκα σθεναρά και έβαλα τις φωνές. Αυτοί για λίγο τα έχασαν και έτσι βρήκα την ευκαιρία να βγω από την αίθουσα. Έχοντας τρομοκρατηθεί πλήρως, αντί να βγω έξω προς το προαύλιο του σχολείου κατέβηκα στο ισόγειο και προσπάθησα να βρω καταφύγιο στις ίδιες τουαλέτες που είχε συμβεί το πρώτο περιστατικό που σας προανέφερα. Αμέσως μετά ήρθαν και τα τέσσερα αγόρια. Άρχισαν να κινούνται απειλητικά προς το μέρος μου και εγώ τους παρακαλούσα να μην μου κάνουν κακό βάζοντας τα κλάματα. Τότε ήρθε ο πρώτος και με σφαλιάρες και βρισιές με ανάγκασε να να ικανοποιήσω την επιθυμία του. Στη συνέχεια ασκώντας βία πάνω μου, πάλι με βρισιές και απειλές, με ανάγκασαν και οι άλλοι τρεις να κάνω το ίδιο. Πάνω στην ταραχή μου αντιλήφθηκα κάποιον από τους τρεις να τραβάει με το κινητό του τηλέφωνο βίντεο την όλη διαδικασία. Εγώ καθ' όλη τη διάρκεια έκλαιγα, τσίριζα και παρακαλούσα να σταματήσουν, αλλά εκείνοι μου φέρονταν σαν κτήνη. Στη συνέχεια με έσυραν έξω από τη μικρή τουαλέτα, με έριξαν κάτω στο έδαφος και αφού μου έβγαλαν τα ρούχα, μου κράτησαν τα χέρια και τα πόδια και ο ένας από αυτούς μου έκανε έρωτα παρά τη θέλησή μου. Μόλις τελείωσε η πράξη άρχισαν όλοι μαζί να φωνάζουν και να με χλευάζουν ειρωνικά, νιώθοντας σαν νικητές. Προτού ακόμη ντυθώ, εκείνοι έφυγαν και εγώ κατάφερα καταρρακωμένη και εξουθενωμένη, με όση δύναμη μου είχε μείνει, να ανεβώ στην αίθουσά μου. Πήρα την τσάντα και τη ζακέτα μου και έφυγα ταπεινωμένη».
Πως αποφάσισαν οι καθηγητές ότι ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ τη στιγμή που η κατάθεσή της είναι διαφορετική;
Έβγαλαν το συμπέρασμα δηλαδή οι ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ ότι πήγαν όλοι μαζί με τη θέληση της κοπέλας και μετά έγινε ο βιασμός ή η εθελούσία συνεύρεση;
-
Δεν γνώριζα την ακριβή κατάθεση, άρα κακώς τιμωρήθηκε η κοπέλα.
Θα ήθελα να επαναλάβω κάτι όμως:
οι γονείς αυτών και άλλων που κοιμούνταν στις 'καταλήψεις' όπου έγιναν φθορές, ξυλοδαρμοί, παρακώληση συγκοινωνιών κλπ διέπραξαν αδίκημα, αυτό της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Αυτούς ΠΡΕΠΕΙ να τους δικάσουν αυτεπαγγέλτως μπας και ξυπνήσουν κι οι υπόλοιποι ανά την Ελλάδα. Όμως δεν το βλέπω να γίνεται.'Άρθρο 360
Παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου- Όποιος, ενώ έχει υποχρέωση εποπτείας ανηλίκου νεότερου από δεκαεπτά ετών, παραλείπει να τον παρεμποδίσει από την τέλεση αξιόποινης πράξης ή από το να επιδίδεται στην πορνεία, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους, αν δεν συντρέχει περίπτωση να τιμωρηθεί αυστηρότερα με άλλη διάταξη.
- Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος της παράλειψης της προηγούμενης παραγρ. τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών μηνών.
- Η ποινή της παρ.1 επιτείνεται σε φυλάκιση μέχρι δύο ετών και της παρ.2 σε φυλάκιση μέχρι έξι μηνών, αν υπαίτιοι της παράλειψης έγιναν γονείς, επίτροποι ή κηδεμόνες υπό την υπεύθυνη επιμέλεια των οποίων έχει τεθεί ο ανήλικος σύμφωνα με το άρθρο 122 αυτού του Κώδικα.
- Αν η πράξη που τέλεσε ο ανήλικος είναι πταίσμα, το δικαστήριο μπορεί να απαλλάξει από κάθε ποινή τον υπαίτιο της παράλειψης των παρ.1-3.'
-
Εκτός απ' τον ρατσισμό ο οποίος είναι αηδιαστικός και καταδικαστέος (τι δουλειά είχαν οι καθηγητες να τιμωρήσουν, ό,τι και αν έγινε; ), πρέπει να περιμένουμε και το πόρισμα μετά τις καταθέσεις και καλύτερα μετά την εξέταση του βίντεο.
Η πιο δακρύβρεχτη ιστορία δεν είναι πάντα η αληθινή...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εκτός απ' τον ρατσισμό ο οποίος είναι αηδιαστικός και καταδικαστέος (τι δουλειά είχαν οι καθηγητες να τιμωρήσουν, ό,τι και αν έγινε; ), πρέπει να περιμένουμε και το πόρισμα μετά τις καταθέσεις και καλύτερα μετά την εξέταση του βίντεο.σωστος.
βασικα εγω νομιζω πιο πολυ το εκαναν ας πουμε για να δειξουν οτι γενικοτερα και καλα αυτες οι πραξεις ειναι κατακριτεες απο το σχολειο ο,τι και να'γινε... βλακεια.. του τυπου και της εντυπωσης και οχι της ουσιαςΜανο,
'Άρθρο 360
Παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου- Όποιος, ενώ έχει υποχρέωση εποπτείας ανηλίκου νεότερου από δεκαεπτά ετών
αρα για τους μαθητες της τριτης λυκειου δεν υπαρχει κατι..
αλλα και παλι ειναι δυσκολο να μπει στην πραξη αυτος ο νομος γιατι απ'οτι καταλαβα πρεπει να αποδειχθει η ευθυνη του γονεα στην πραξη του ανηλικου -
Με τέτοιους 'καθηγητές' και 'γονείς' περιμένετε κάτι διαφορετικό;
-
Από τις μεγαλύτερες αηδίες αυτή η κωλοϋπόθεση. Δεν είναι ρατσιστές λένε μετά. Παπάρια.
-
Ρε παιδιά, είναι δυνατόν να υπάρχει τόση πόρωση σε 7 άτομα, που να είναι μάρτυρες βιασμού και να κάθονται να χαίρονται και να τραβούν βίντεο ψύχραιμα; Σε βιασμό;;;;;; Αν ισχύει αυτό...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εκτός απ' τον ρατσισμό ο οποίος είναι αηδιαστικός και καταδικαστέος (τι δουλειά είχαν οι καθηγητες να τιμωρήσουν, ό,τι και αν έγινε; ), πρέπει να περιμένουμε και το πόρισμα μετά τις καταθέσεις και καλύτερα μετά την εξέταση του βίντεο.Η πιο δακρύβρεχτη ιστορία δεν είναι πάντα η αληθινή...
Οι καθηγητές όφειλαν να τιμωρήσουν την/τις πράξη/πράξεις. Οι καταθέσεις δεν έχουν αποδειχθεί ότι είναι αληθείς ( οι άλλοι μαθητές λένε άλλα ) άρα κατά την άποψή μου ορθώς επεβλήθησαν από το σχολείο ποινές. Στο σχολικό χώρο έγιναν πράξεις μη αποδεκτές ( με συναίνεση ή όχι , θα το κρίνει η Δικαιοσύνη ) και αυτές τιμωρήθηκαν. Θεωρώ ότι εάν αποδειχθεί βιασμός τότε οι ποινές θα αλλάξουν.
Και μία υποσημείωση : Εφ' όσον είμαστε ( ως έθνος ) τόσο πολύ ρατσιστές όπως αυτοκατηγορούμαστε , γιατί δεν πάνε όλοι οι μετανάστες κάπου αλλού που δεν θα τους κατατρέχουν αλλά και θα περνάνε καλλίτερα ( Ιταλία ας πούμε ).
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Εκτός απ' τον ρατσισμό ο οποίος είναι αηδιαστικός και καταδικαστέος (τι δουλειά είχαν οι καθηγητες να τιμωρήσουν, ό,τι και αν έγινε; ), πρέπει να περιμένουμε και το πόρισμα μετά τις καταθέσεις και καλύτερα μετά την εξέταση του βίντεο.
Η πιο δακρύβρεχτη ιστορία δεν είναι πάντα η αληθινή...
Οι καθηγητές όφειλαν να τιμωρήσουν την/τις πράξη/πράξεις. Οι καταθέσεις δεν έχουν αποδειχθεί ότι είναι αληθείς ( οι άλλοι μαθητές λένε άλλα ) άρα κατά την άποψή μου ορθώς επεβλήθησαν από το σχολείο ποινές. Στο σχολικό χώρο έγιναν πράξεις μη αποδεκτές ( με συναίνεση ή όχι , θα το κρίνει η Δικαιοσύνη ) και αυτές τιμωρήθηκαν. Θεωρώ ότι εάν αποδειχθεί βιασμός τότε οι ποινές θα αλλάξουν.
Nα τιμωρήσουν τι; Αφού δεν ξέρουν τι πραγματικά έγινε!
Δεν μιλάμε για μια περίπτωση ενδοσχολικού παραπτώματος, αλλά για σοβαρή περίπτωση που πρέπει να αναμιχθεί η δικαιοσύνη. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε παιδιά, είναι δυνατόν να υπάρχει τόση πόρωση σε 7 άτομα, που να είναι μάρτυρες βιασμού και να κάθονται να χαίρονται και να τραβούν βίντεο ψύχραιμα; Σε βιασμό;;;;;; Αν ισχύει αυτό...ρε παιδια παλι.. ας μην κανουμε υποθεσεις αφου δεν ξερουμε..
αλλα ειναι ακραιο 7 παιδια να συμμετειχαν σ'αυτο ετσι απλα..
εκτος πια αν εχουν ξεφυγει τοσο πολυ οι νεοι, γιατι νταξ δε μπορει να ετυχε να ηταν εκει 7 ετσι.. δηλαδη δεν ειναι 2-3..
νταξ μωρε παιζει και να τους ειπε καμια βλακεια σε φαση 'σιγα μωρε τι θα μου κανεις' και να μην περιμενε οτι θα εφτανε εκει το πραγμα..
παιζει απλα να φοβηθηκε επειδη τη βιντεοσκοπουσαν γιατι αυτα τα βιντεακια κυκλοφορουν μπαμ μπαμ.. χιλια δυο.. who knows?οσο για τους συμμαθητες κλπ, νταξ μπορει να φαινεται βλαχικο και να ειναι να συμπεριφερονται σα βλακες και να λενε ηθελε και τα επαθε, αλλα επειδη δεν ξερουμε παιζει να εχουν και δικιο..
Ρατσισμός -όλων των ειδών-