-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ! πραγματικα πολυ καλη κινηση, ελπιζω να εχει συνεχεια και να μην ειναι απλα μια και μοναδικη!!
Οι 'Παρεμβάσεις', όπως λέει και το χαρτί, είναι εκεί από το 1998. Είναι γνωστές σε όλους, μόνο στις 2 ποδηλατοδρομίες που διοργανώνουν το χρόνο κατεβαίνει πολύς κόσμος.
Εγώ δήλωσα συμμετοχή για τον πιτσιρικά μου, που μου έδωσε τα έντυπα χθες βράδυ, αφού το συζητήσαμε. Αν σε κάποια σχολεία οι δάσκαλοι 'ξέχασαν' να μοιράσουν τα έντυπα ή κάποιοι γονείς τα πέταξαν στον γνωστό κάλαθο, δεν φταίνε οι 'Παρεμβάσεις'.μωρε απο το 98 μπορει να ειναι, ενημερωση οπως και προωθηση δεν εχουν..
οχι και ειναι γνωστες σε ολους γιατι δεν ειναι.. ακου με που σου λεω, το 1998 πηγαινα ακομα σχολειο και δεν εχω δει τιποτα τετοιο, πρωτη φορα το βλεπω εδω περα. και επειδη το συγκεκριμενο θεμα με εχει απασχολησει παρα πολυ και το'χω συζητησει με πολυ κοσμο οπως και με την κοινοτητα 18 ανω, ολοι μου λενε το ιδιο πραγμα.
ειναι μια πολυ καλη κινηση αλλα ειναι απο τις ελαχιστες. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Έχω Κύπριους συμφοιτητές που το υπολοιπο έτος θέλει να τους κάνει τα μούτρα κιμά!
οταν ημουν φοιτητης ειχαμε ιδιες αποψεις διοτι τα παιδια απο την κυπρο μας εδιναν την εντυπωση του ρουφιανου του χλεχλε του 'αντιγραφω απο σενα αλλα δεν σε αφηνω να δεις...'. Βεβαια τα παιδια ηταν ουσιαστικα σε ξενο τοπο οπου ειχαν βασικα ως φιλους μονο παιδια απο την κυπρο οποτε η καχυποψια τους ειχε καποια δικαιολογια αλλα τοτε μου φιανονταν υπερβολικοι. ΠΑατως εμενα ποτε δεν μου φερθηκαν ασχημα παρολο που δεν τους συμπαθουσα ιδιαιτερα (μας ενοχλουσε επισης οτι εκεινοι εμπαιναν στα δικα μας αει αναλογικα ευκολα εκει που εμεις φτυναμε αιμα για να μπουμε)
ποιο ειναι το συστημα εισαγωγης των κυπριων στα ελληνικα ΑΕΙ?
το ιδιο δεν ειναι με την Ελλαδα, οπως οι ελληνες που πανε στην Κυπρο σε ΑΕΙ;δεν γνωριζω τι γινεται τωρα...μιλαω για 10 χρονια+ πριν. Τοτε εκεινοι εμπαιναν ευκολοτερα ή ετσι μας ελεγαν οι ιδιοι...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Είπε κάτι πολύ καλό ο Θέμος χθες...
Αν τέσσερις Βούλγαροι στριμώχνανε μια Ελληνίδα μαθήτρια στις τουαλέτες, θα είχαμε βομβαρδίσει τη Σόφια...
Οι Ελληνίδες δεν τα θέλουν
Οι Ελληνιδες τα θελουν, αλλα ξερουν και με ποιους και που να τα κανουν
-
Eνώ η Βουλγάρα που 'τα θέλει' πάει με τον οποιοδήποτε ε;
-
ΜΠΡΑΒΟ! πραγματικα πολυ καλη κινηση, ελπιζω να εχει συνεχεια και να μην ειναι απλα μια και μοναδικη!!
Οι 'Παρεμβάσεις', όπως λέει και το χαρτί, είναι εκεί από το 1998. Είναι γνωστές σε όλους, μόνο στις 2 ποδηλατοδρομίες που διοργανώνουν το χρόνο κατεβαίνει πολύς κόσμος.
Εγώ δήλωσα συμμετοχή για τον πιτσιρικά μου, που μου έδωσε τα έντυπα χθες βράδυ, αφού το συζητήσαμε. Αν σε κάποια σχολεία οι δάσκαλοι 'ξέχασαν' να μοιράσουν τα έντυπα ή κάποιοι γονείς τα πέταξαν στον γνωστό κάλαθο, δεν φταίνε οι 'Παρεμβάσεις'.Ηλία, δώσε τα συγχαρητήριά μου σε αυτούς τους ανθρώπους!
Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο, εγώ πρώτη φορά ακουω κάτι τέτοιο!
-
Ρε παιδιά, πάντα το έλεγα ότι εδώ στην Ηλεία είμαστε μπροστά. ΤΟΣΟ μπροστά, ειλικρινά, δεν το φανταζόμουν ότι είμαστε.
-
Ρε παιδιά, πάντα το έλεγα ότι εδώ στην Ηλεία είμαστε μπροστά. ΤΟΣΟ μπροστά, ειλικρινά, δεν το φανταζόμουν ότι είμαστε.Ούτε γω και κανείς από τους υπόλοιπους Έλληνες, φαντάζομαι (ρατσισμός; )
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Έχω Κύπριους συμφοιτητές που το υπολοιπο έτος θέλει να τους κάνει τα μούτρα κιμά!
οταν ημουν φοιτητης ειχαμε ιδιες αποψεις διοτι τα παιδια απο την κυπρο μας εδιναν την εντυπωση του ρουφιανου του χλεχλε του 'αντιγραφω απο σενα αλλα δεν σε αφηνω να δεις...'. Βεβαια τα παιδια ηταν ουσιαστικα σε ξενο τοπο οπου ειχαν βασικα ως φιλους μονο παιδια απο την κυπρο οποτε η καχυποψια τους ειχε καποια δικαιολογια αλλα τοτε μου φιανονταν υπερβολικοι. ΠΑατως εμενα ποτε δεν μου φερθηκαν ασχημα παρολο που δεν τους συμπαθουσα ιδιαιτερα (μας ενοχλουσε επισης οτι εκεινοι εμπαιναν στα δικα μας αει αναλογικα ευκολα εκει που εμεις φτυναμε αιμα για να μπουμε)
το ιδιο δεν ειναι με την Ελλαδα, οπως οι ελληνες που πανε στην Κυπρο σε ΑΕΙ;Απ'όσο ξέρω δεν υπάρχουν τέτοιες ευνοϊκές ρυθμίσεις για μας.
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Είπε κάτι πολύ καλό ο Θέμος χθες...
Αν τέσσερις Βούλγαροι στριμώχνανε μια Ελληνίδα μαθήτρια στις τουαλέτες, θα είχαμε βομβαρδίσει τη Σόφια...
Οι Ελληνίδες δεν τα θέλουν
Οι Ελληνιδες τα θελουν, αλλα ξερουν και με ποιους και που να τα κανουν
Βεβαίως. Με Αλβανούς, Γεωργιανούς, Τσετσένους κλπ...
-
OFF TOPIC δημοσιευση
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ρε παιδιά, πάντα το έλεγα ότι εδώ στην Ηλεία είμαστε μπροστά. ΤΟΣΟ μπροστά, ειλικρινά, δεν το φανταζόμουν ότι είμαστε.
Ούτε γω και κανείς από τους υπόλοιπους Έλληνες, φαντάζομαι (ρατσισμός; )
εγω σας ειχα απλα για χασικληδες
(πλακα κανω μην τολμησεις και παρεξηγηθεις γιατι ειμαι σαββατογεννημενος θα σε καταραστω και θα περασεις δυσκολα χρονια )ασχετο αλλα θα το πω,
πλακα πλακα ηλεια μετραει πηγαινα camping εκει κοντα στο αρκουδι -
Εγώ πάντως είμαι ρατσιστής. Από τις Χανιώλες προτιμώ μαύρες, Βουλγάρες, Σέρβες κλπ...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγώ πάντως είμαι ρατσιστής. Από τις Χανιώλες προτιμώ μαύρες, Βουλγάρες, Σέρβες κλπ...Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες.Μόνο άντρες που δεν έχουν πιεί αρκετά.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εγώ πάντως είμαι ρατσιστής. Από τις Χανιώλες προτιμώ μαύρες, Βουλγάρες, Σέρβες κλπ...
Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες.Μόνο άντρες που δεν έχουν πιεί αρκετά.
μου θυμισες τον AlfaRomeo τωρα..
ωραιες εποχες, πολυ γελιοαπο τοτε που εφυγαν ξενερωσα.. μα δεν υπαρχει κανεις να βρισει το γκολφ και να ανοιγει θεματα οπως το VW rubbish να λιωνουμε εμεις που δε μας νοιαζει;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες.Μόνο άντρες που δεν έχουν πιεί αρκετά.
Δεν είναι θέμα ασχήμιας! Άλλο είναι... Κατέβασε το τραγούδι που έχει τίτλο 'Χανιώλες' και θα καταλάβεις!
-
skullone
...άσμα το έφερε φιλαράκι από τα Χανιά τις προάλλες.
-
Το'χω στο κινητό. Και μάγκες είναι οι Όμικρον Ψι και καλά τα λένε.
-
Δεν είναι θέμα ασχήμιας! Άλλο είναι... Κατέβασε το τραγούδι που έχει τίτλο 'Χανιώλες' και θα καταλάβεις!
-
Εγώ πάντως είμαι ρατσιστής. Από τις Χανιώλες προτιμώ μαύρες, Βουλγάρες, Σέρβες κλπ......οι ομικρον ψι παρουσιαζουν....το εχεις ακουσει ετσι;
-
το ιδιο δεν ειναι με την Ελλαδα, οπως οι ελληνες που πανε στην Κυπρο σε ΑΕΙ;Απ'όσο ξέρω δεν υπάρχουν τέτοιες ευνοϊκές ρυθμίσεις για μας.
Αυτή η ότι περνάνε εύκολα δεν ξέρω πως έχει βγει.
Έχουν σύστημα πρόμοιας φιλοσοφίας με το δικό μας. Είναι ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ, δηλαδή ο καλύτερος θα σου φάει την θέση. Πχ οι 100 καλύτεροι θα περάσουν Ιατρική, πολυτεχνείο και στις λοιπές 'καλές' σχολές. Από τη στιγμή που ανταγωνίζονται μεταξύ τους, δεν βλέπω πως περνάνε εύκολα.
Τώρα για το τι και πως με τις θέσεις στα ελληνικά πανεπιστήμια...Αυτό είναι άλλο θέμα, υπάρχει ξεχωριστό τοπικ κάπου θαμμένο.
-
*Αρση της αποβολής για όλους
Νέα απόφαση των καθηγητών στην Αμάρυνθο εξισώνει τη 16χρονη με τους κατηγορουμένους09/11/06 07:46
Παρά την έντονη αποδοκιμασία της κοινής γνώμης οι καθηγητές του Λυκείου της Αμαρύνθου στην Εύβοια αποφάσισαν να ακυρώσουν την απόφαση τους για την αποβολή τόσο της 16χρονης μαθήτριας όσο και των τεσσάρων κατηγορουμένων μαθητών.
Αν και, σύμφωνα με όσα δηλώσει στελέχη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας στο Βήμα, αναμενόταν μόνο η αναστολή της απόφασης για την αποβολή μόνο της 16χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της, εν τούτοις οι καθηγητές του Λυκείου έκριναν κατά πλειοψηφία ότι δεν πρέπει να αποβληθεί κανένας.
Οκτώ καθηγητές ψήφισαν την ακύρωση της αποβολής για όλους, πέντε τάχθηκαν υπέρ της ακύρωσης της αποβολής για την μαθήτρια, ενώ δύο επέλεξαν την λευκή ψήφο.
Σε ό,τι αφορά την 16χρονη, αυτή πλέον φοιτά σε ιδιωτικό σχολείο της Αθήνας που της προσέφερε υποτροφία.
in.gr
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244*Δεν το καταλαβαινω:
Δεν εχει ξεκαθαρισει ακομα το συμβαν, ειναι παιδια, η αμφιβολια ειναι υπερ τους. Αρα εχουμε:- Για τα αγορια:
α. δεν ηταν βιασμος => αποβολη για αναρμοστη συμπεριφορα εντος του σχολειου
β. ηταν βιασμος => δικη και φυλακη (και δωρο η αποβολη για αναρμοστη συμπεριφορα εντος του σχολειου)
ΑΡΑ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΑΠΟΒΟΛΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
- Για την κοπελα:
α. δεν ηταν βιασμος => αποβολη για αναρμοστη συμπεριφορα εντος του σχολειου
β. ηταν βιασμος => βοηθεια να ορθοποδησει
ΑΡΑ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
Ρατσισμος; Σεξισμος; Τηρηση κακως εννοουμενων 'ισορροπιων' στην τοπικη κοινωνια; Κατι αλλο;
Οπως και να το πεις, το πραγμα βρωμαει... - Για τα αγορια:
-
Η πλάκα είναι ότι τα αγοράκια έχουν ομολογήσει ότι έκαναν ότι έκαναν, οπότε καμία τιμωρία
Ρατσισμός -όλων των ειδών-