-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Επίσης, σε ξένα φόρουμ, αρκετοί άρχισαν να κάνουν λόγο ότι 'από τη στιγμή που δύο άνθρωποι είναι ενήλικες, θα ΕΠΡΕΠΕ να μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, αν το επιθυμούν, ΟΠΩΣ, αιμομιξία, παιδοφιλία, να παντρευτούν το αγαπημένο τους κατοικίδιο, κ.λ.π)
Μα αυτό δεν είναι η ουσία της δημοκρατίας??
Εφόσον 2 (ή περισσότεροι ) άνθρωποι είναι ενήλικες (η παιδοφιλία προφανώς εξαιρείται) και ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ με τη συμπεριφορά τους γιατί να μην κάνουν οτιδήποτε θέλουν??????
Ποιόν ενοχλώ αν τα φτιάξω με τη γάτα μου (
) ή αν παντρευτώ τη θειά μου (
)??
Σε πολλούς μπορεί σαν ιδέα να μην αρέσει αλλα δεν τους αγγίζει το θέμα και δεν τους αφορά, οπότε οποιαδήποτε επέμβασή τους σε αυτό θίγει την ατομική ελευθερία την οποία υποτίθεται θα έπρεπε όλοι να περιφρουρούμε.
Έχει την απόρριψη της συντριπτικής πλειοψηφίας του κοινωνικού συνόλου, και αυτό λέγεται...Δημοκρατία και όχι Αναρχία. Επιπλέον, ποιός σου είπε ότι η Δημοκρατία δεν έχει κανόνες και νόμους; Οι κανόνες αυτοί και οι νόμοι, καθώς και τα ήθη και έθιμα του κάθε λαού, ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ(στην πλειοψηφία τους) τους ίδιους τους πολίτες, γι΄αυτό και έγιναν νόμοι.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Funis ενα θα σου πω, η γάτα μου είναι ΝΤΙΓΚΙΝΤΑΝΓΚΑΣαααα, γι'αυτο η σθεναρη υποστηριξη στα δικαιωματα των ομοφυλοφιλων!!
-
Φυσικά και διαφωνώ με την πιθανότητα νομιμοποίησης. Δεν έχω κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα με ανθρώπους με προσωπικές ιδιαιτερότητες ή προτιμήσεις από τη στιγμή που αυτές δεν επηρεάζουν εμένα και τους υπολοίπους. Όπως και να το κάνουμε η ομοφυλοφιλία αποτελεί 'φυσικό λάθος'. Βαρέθηκα να ακούω και να βλέπω τις ξεφωνημένες στα διάφορα HarlotTV και σε τατιανοεκπομπές να τσιρίζουν και να υποστηρίζουν πως η ομοφυλοφιλία είναι προτέρημα. Επιστημονικά είναι αφύσικο. Όπως ο κουτσός, ο τυφλός κτλ. Από εκεί και πέρα σέβομαι τον ομοφυλόφιλο όπως σέβομαι και τον κουτσό ή τυφλό. Αν ο τυφλός προσπαθήσει όμως να με πείσει να γίνω και εγώ τυφλός, ε, θα τον πάρει και θα τον σηκώσει. Επίσης βαρέθηκα να πηγαίνω στο κομμωτήριο να κουρευτώ και να περιμένω την ώρα και τη στιγμή που θα ξεκουμπιστώ από εκεί μέσα γιατί δεν αντέχω τα μ@λ@κισμένα σχόλια των τρελιάρων...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Επίσης, σε ξένα φόρουμ, αρκετοί άρχισαν να κάνουν λόγο ότι 'από τη στιγμή που δύο άνθρωποι είναι ενήλικες, θα ΕΠΡΕΠΕ να μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, αν το επιθυμούν, ΟΠΩΣ, αιμομιξία, παιδοφιλία, να παντρευτούν το αγαπημένο τους κατοικίδιο, κ.λ.π)
Μα αυτό δεν είναι η ουσία της δημοκρατίας??
Εφόσον 2 (ή περισσότεροι ) άνθρωποι είναι ενήλικες (η παιδοφιλία προφανώς εξαιρείται) και ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ με τη συμπεριφορά τους γιατί να μην κάνουν οτιδήποτε θέλουν??????
Ποιόν ενοχλώ αν τα φτιάξω με τη γάτα μου (
) ή αν παντρευτώ τη θειά μου (
)??
Σε πολλούς μπορεί σαν ιδέα να μην αρέσει αλλα δεν τους αγγίζει το θέμα και δεν τους αφορά, οπότε οποιαδήποτε επέμβασή τους σε αυτό θίγει την ατομική ελευθερία την οποία υποτίθεται θα έπρεπε όλοι να περιφρουρούμε.
Δεν είναι έτσι τα πράγματα.Και η δημοκρατία έχει τα όριά της..έχει και τους νόμους της.
Αν τα φτιάξεις με την γάτα σου και το δημοσιοποιήσεις θα βρεθείς σε ψυχιατρική κλινική,αργά ή γρήγορα.Και την βλέπω την γάτα σου ζωντοχήρα μετά.
Αν πάλι τα φτιάξεις με την θεία σου,δεν θα μπορείς να την παντρευτείς(αυτό δεν λέμε;),γιατί δεν επιτρέπεται με βάση τον νόμο περι οικογενεικού δικαίου.Αφού έχουμε Δημοκρατία και ο καθένας κάνει ο,τι γουστάρει τότε κι εγώ λέω στην πυρά οι παλιαδερφάρες και ανάβω το σπίρτο μου...
Αυτο που ενοχλεί τους περισσότερους κι εμένα,είναι ο κραγμένος γκει,ο οποίος έχει κάνει σημαία του την φούστα και κανιβαλίζει την ησυχία μας.
Βάλτε ραδιόφωνο πρωί συνήθως και ακούστε πόσες σπασμενες και χαριτωμένες φωνες παίζουν στα fm..
Πλέον το πράγμα καταντά αηδία και χάνουν τα όποια δίκια μπορεί να έχουν(σεβασμός προσωπικότητας,θύματα ρατσισμού κλπ). -
Αν εμένα μου έστριβε και έπαιρνα ένα όπλο για να σκοτώσω όποιον με πλησιάζει στο 1 μέτρο, αυτό θα θεωρούνταν αντι-Δημοκρατικό από την πλειοψηφία, ναι ή όχι; Εγώ μπορεί να επέμενα πως είναι αντι-Δημοκρατικό, πάραυτα...
Εδώ μιλάμε για ένα θέμα που ΔΕΝ έχει την υποστήριξη/έγκριση της πλειοψηφίας του λαού, για τον Α ή τον Β λόγο. Κανείς δεν είπε ότι θα έπρεπε να σκοτώσουμε τους ομοφυλόφιλους ή να τους φυλακίζουμε(ναι, υπάρχουν και τέτοια φρούτα/επικίνδυνοι).
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Έχει την απόρριψη της συντριπτικής πλειοψηφίας του κοινωνικού συνόλου, και αυτό λέγεται...Δημοκρατία και όχι Αναρχία. Επιπλέον, ποιός σου είπε ότι η Δημοκρατία δεν έχει κανόνες και νόμους; Οι κανόνες αυτοί και οι νόμοι, καθώς και τα ήθη και έθιμα του κάθε λαού, ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ(στην πλειοψηφία τους) τους ίδιους τους πολίτες, γι΄αυτό και έγιναν νόμοι.
Εγω ξέρω πως η δημοκρατία ορίζεται απο την ελευθερία των πολιτών και η ελευθερία του κάθε πολίτη σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου.
Αν μια ιδιαιτερότητα μου δεν σε επηρεάζει τότε σύμφωνα με το παραπάνω είναι αντιδημοκρατικό να μου **επιβάλεις **την άποψή σου και τον τρόπο ζωής σου.
..... Βαρέθηκα να ακούω και να βλέπω τις ξεφωνημένες στα διάφορα HarlotTV και σε τατιανοεκπομπές να τσιρίζουν και να υποστηρίζουν πως η ομοφυλοφιλία είναι προτέρημα. Επιστημονικά είναι αφύσικο. Όπως ο κουτσός, ο τυφλός κτλ. Από εκεί και πέρα σέβομαι τον ομοφυλόφιλο όπως σέβομαι και τον κουτσό ή τυφλό. Αν ο τυφλός προσπαθήσει όμως να με πείσει να γίνω και εγώ τυφλός, ε, θα τον πάρει και θα τον σηκώσει. ...
Για τις τατιανοεκπομπές έχεις την επιλογή του να μην τις βλέπεις, εγω βαριέμαι πχ να βλέπω χαντμπολ στη τηλεόραση, αν δείχνει χαντμπολ απλώς δε το βλέπω, δε ζητάω να καταργηθεί.
Το παράδειγμά σου με κουτσούς και τυφλούς δεν ευσταθεί, ο ομοφιλόφιλος δεν προσπαθεί να σε κάνει σαν αυτόν ή έστω δεν είναι αυτό το θέμα που συζητάμε, όπως δεν θα απαγόρευες σε εναν τυφλό ή κουτσό να υιοθετήσει ενα παιδί και να παντρευτεί (εναν άλλο κουτσό ή τυφλό ) έτσι ακριβώς δεν θα έπρεπε να εμποδίζεις κάποιον ομοφιλόφιλο να κάνει το ίδιο εφόσον έχει μια πάθηση (κατ'εσένα πάντα) η οποία όμως δεν έχει σχέση ούτε με την νομική πιστοποίηση μιας συμβίωσης (γάμος) ούτε με την ανατροφή παιδιών.
Funis ενα θα σου πω, η γάτα μου είναι ΝΤΙΓΚΙΝΤΑΝΓΚΑΣ
αααα, γι'αυτο η σθεναρη υποστηριξη στα δικαιωματα των ομοφυλοφιλων!!
Ασε γιατι αρχίζω και τσαντίζομαι με τα πουστρόγατα και θα αλλάξω γνώμη σιγά σιγά
-
Αν εμένα μου έστριβε και έπαιρνα ένα όπλο για να σκοτώσω όποιον με πλησιάζει στο 1 μέτρο, αυτό θα θεωρούνταν αντι-Δημοκρατικό από την πλειοψηφία, ναι ή όχι; Εγώ μπορεί να επέμενα πως είναι αντι-Δημοκρατικό, πάραυτα...Η διαφορά είναι πως το τι κάνει ενα gay-ζευγάρι στο κρεβάτι του εσένα δε σε επηρεάζει, αν σου φυτεψω εγω μια σφαίρα στο κεφάλι να είσαι σίγουρος πως αμέσως θα παρατηρήσεις σημαντικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σου (θα βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα κλπ).
Αυτή ειναι η διαφορά, το όπλο που αναφέρεις (η χρήση του μάλλον) έχει επιπτώσεις στους άλλους, η προσωπική ζωή κάποιου όμως δεν έχει εκτός αν είμαστε όλοι τατιάνες και κοιτάμε απο κλειδαρότρυπες.
-
Διπλή δημοσίευση
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγω ξέρω πως η δημοκρατία ορίζεται απο την ελευθερία των πολιτών και η ελευθερία του κάθε πολίτη σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου.
Αν μια ιδιαιτερότητα μου δεν σε επηρεάζει τότε σύμφωνα με το παραπάνω είναι αντιδημοκρατικό να μου **επιβάλεις **την άποψή σου και τον τρόπο ζωής σου.
Φυσικά και δεν με επηρεάζει η οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα της προσωπικής σου ζωής(πέραν παιδεραστίας, ξυλοδαρμών), αλλά ο γάμος ομοφυλοφίλων ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ την κοινωνία στο ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ: Οι ομοφυλόφιλοι είναι ανίκανοι να αναπαράγουν, είναι ανίκανοι να υποκαταστήσουν το ρόλο του πατέρα και της μάνας( ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ).
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν εμένα μου έστριβε και έπαιρνα ένα όπλο για να σκοτώσω όποιον με πλησιάζει στο 1 μέτρο, αυτό θα θεωρούνταν αντι-Δημοκρατικό από την πλειοψηφία, ναι ή όχι; Εγώ μπορεί να επέμενα πως είναι αντι-Δημοκρατικό, πάραυτα...
Η διαφορά είναι πως το τι κάνει ενα gay-ζευγάρι στο κρεβάτι του εσένα δε σε επηρεάζει, αν σου φυτεψω εγω μια σφαίρα στο κεφάλι να είσαι σίγουρος πως αμέσως θα παρατηρήσεις σημαντικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σου (θα βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα κλπ).
Αυτή ειναι η διαφορά, το όπλο που αναφέρεις (η χρήση του μάλλον) έχει επιπτώσεις στους άλλους, η προσωπική ζωή κάποιου όμως δεν έχει εκτός αν είμαστε όλοι τατιάνες και κοιτάμε απο κλειδαρότρυπες.
Ακόμα κάνεις το λάθος να συγχέεις το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή με το ωφελεί το κοινωνικό σύνολο.
Είπα εγώ να μην κάνουν οι ομοφυλόφιλοι ότι γουστάρουν στην κρεβατοκάμαρά τους; Δεν πέφτει σε κανέναν λόγος. Άλλο όμως η προσωπική τους ζωή και άλλο να επιθυμούν πράγματα που είναι άχρηστα για την κοινωνία.
Είναι τυχαίο ότι, κανείς πολιτισμός, από την αρχαιότητα ως σήμερα, δεν επέτρεψε τον γάμο ομοφυλόφιλων(παρόλο που αρκετοί ήταν bi); Δεν προσφέρει τίποτα στην κοινωνία, αντιθέτως την βλάπτει.
-
Εγω είμαι σίγουρος πως πολλοί πατεράδες και μανάδες είναι όχι απλά ανίκανοι αλλα επιβλαβής για τα παιδιά τους στο ρόλο τους αυτό, πως θα κρίνουμε λοιπόν κάποιους που θέλουν να μεγαλώσουν ενα παιδί?
Τι θα πεί είναι ανίκανοι για αναπαραγωγή? Εγω πχ μπορεί να είμαι ανίκανος για αναπαραγωγή, θα πρέπει να μου απαγορευτεί να υιοθετήσω ενα?
-
Άλλο όμως η προσωπική τους ζωή και άλλο να επιθυμούν πράγματα που είναι άχρηστα για την κοινωνία.Ποιός θα κρίνει τι είναι χρήσιμο για την κοινωνία? Ενα παιδί που θα το μεγαλώσουν σωστά οι θετοί του γονείς (μιας και οι φυσικοί του το εγκατέλειψαν) είναι πολύ πιθανόν να είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για τη κοινωνία.
Απο την άλλη τα σπορ αυτοκίνητα πχ δεν προσφέρουν τίποτα, να τα απαγορευσουμε?
Αυτό που λες είναι εγγενώς λάθος, δεν θα έπρεπε να απαγορευεται ότι (για εσένα?) ειναι άχρηστο αλλα ότι είναι επιβλαβές.
-
Ο χρήστης ΙΚΕ έγραψε:
Για τις τατιανοεκπομπές έχεις την επιλογή του να μην τις βλέπεις, εγω βαριέμαι πχ να βλέπω χαντμπολ στη τηλεόραση, αν δείχνει χαντμπολ απλώς δε το βλέπω, δε ζητάω να καταργηθεί.Φυσικά και δεν τις βλέπω. Είπα εγώ να καταργηθούν....;
Βέβαια εδώ μπαίνουν ζητήματα επιλογών. Εσύ π.χ. μπορεί να σου αρέσει τα παιδιά σου να μεγαλώνουν παρακολουθώντας τέτοιου είδους εκπομπές και να ανάγουν σε πρότυπα τη Λίτσα Μαργιολάκη, τον Τζόνι Πουστρίδη και τη Τζένη Στριπτιτζίδου. Κανένα πρόβλημα!Το παράδειγμά σου με κουτσούς και τυφλούς δεν ευσταθεί, ο ομοφιλόφιλος δεν προσπαθεί να σε κάνει σαν αυτόν ή έστω δεν είναι αυτό το θέμα που συζητάμε, όπως δεν θα απαγόρευες σε εναν τυφλό ή κουτσό να υιοθετήσει ενα παιδί και να παντρευτεί (εναν άλλο κουτσό ή τυφλό ) έτσι ακριβώς δεν θα έπρεπε να εμποδίζεις κάποιον ομοφιλόφιλο να κάνει το ίδιο εφόσον έχει μια πάθηση (κατ'εσένα πάντα) η οποία όμως δεν έχει σχέση ούτε με την νομική πιστοποίηση μιας συμβίωσης (γάμος) ούτε με την ανατροφή παιδιών.
Το παράδειγμα με τους κουτσούς δεν πήγαινε στο θέμα του γάμου, αλλά στην προσπάθεια επιβολής απόψεων και στάσεων. Και βέβαια δεν έχω πρόβλημα με το να παντρευτούν δύο κουτσοί ή δύο τυφλοί εφόσον στην περίπτωση αυτή δεν υπεισέρχονται ηθικά ζητήματα. Ναι υπάρχουν κι απ'αυτά στην εποχή μας.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγω είμαι σίγουρος πως πολλοί πατεράδες και μανάδες είναι όχι απλά ανίκανοι αλλα επιβλαβής για τα παιδιά τους στο ρόλο τους αυτό, πως θα κρίνουμε λοιπόν κάποιους που θέλουν να μεγαλώσουν ενα παιδί?Τι θα πεί είναι ανίκανοι για αναπαραγωγή? Εγω πχ μπορεί να είμαι ανίκανος για αναπαραγωγή, θα πρέπει να μου απαγορευτεί να υιοθετήσω ενα?
Συμφωνω απολυτα με τον ΙΚΕ (εκτος απο το θεμα της γατας ) Εγω δεν νομιζω οτι το θεμα ειναι η ικανοτητα αναπαραγωγης.
Το θεμα ειναι τα λαθος προτυπα που θα γνωρισει το παιδι (η φυση οριζει ως φυσιολογικο μαμα-μπαμπα), η ελειψη πατερα ή μητερας και ο διαχωρισμος των δυο ρολων, ο κοινωνικος αποκλεισμος (θα περασουν πολλα χρονια μεχρι να θεωρειται κατι τετοιο απο τους αλλους φυσιολογικο) ακομα και στο σχολειο, και τα σημαδια που θα αφησει στο παιδι κατι τετοιο κλπ κλπ.
Κι εγω ειμαι αντιθετη στην υιοθεσια.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγω είμαι σίγουρος πως πολλοί πατεράδες και μανάδες είναι όχι απλά ανίκανοι αλλα επιβλαβής για τα παιδιά τους στο ρόλο τους αυτό, πως θα κρίνουμε λοιπόν κάποιους που θέλουν να μεγαλώσουν ενα παιδί?Και εγώ είμαι σίγουρος για αυτό, αλλά δεν πάει να πει πως η πλειοψηφία των πατεράδων και των μανάδων είναι ανίκανοι στο ρόλο τους.
Τι θα πεί είναι ανίκανοι για αναπαραγωγή? Εγω πχ μπορεί να είμαι ανίκανος για αναπαραγωγή, θα πρέπει να μου απαγορευτεί να υιοθετήσω ενα?
Αν δεν είσαι παντρεμένος, νομίζω πως ΔΕΝ είναι και τόσο εύκολο να υιοθετήσεις παιδί(που χρειάζεται την αγάπη, φροντίδα και υποστήριξη/κατανόηση ΚΑΙ από τα δύο φύλα --- αυτό είναι το ιδανικό και επιστήμονες ψυχολόγοι δεν διαφωνούν) ---- εκτός και αν εσύ, προσωπικά, θεωρείς ότι η μάνα σου ή πατέρας σου δεν έπαιξε σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της προσωπικότητάς σου, και συγνώμη που κάνω υποθέσεις για την προσωπική σου ζωή, χάριν της συζήτησης(εγώ πάντως, δεν θα άλλαζα με τίποτα την μητέρα μου ή τον πατέρα μου για δύο 'πατεράδες' ή 'μανάδες': ο καθένας, έπαιξε τον ρόλο του, σύμφωνα με τις υπάρχουσες ιδιαιτερότητες του κάθε φύλου στην σκέψη/πράξη).
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αυτό που δεν θα έπρεπε να είναι ανεκτό, ως κοινωνικά και πολιτισμικά ολέθριο, είναι η θηλυπρέπεια στους άνδρες
και η ανδροπρέπεια στις γυναικες, η εξομοίωση των φύλων.να συμπληρώσω πως δεν θα έπρεπε να είναι ανεκτές ούτε οι άσχημες γυναίκες και τα χοντρά παιδιά που τσιρίζουν, όλοι αυτοί θα έπρεπε να συγκεντρόνονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης (ωστε να μάθουν να συγκεντρόνονται καλύτερα όπως λέει και ο Cartman ).
Να μάθεις να μην αλλοιώνεις ανέντιμα και ερμηνεύεις αυθαίρετα και προσβλητικότατα τα λεγόμενα των συνομιλητών σου σε μία συζήτηση, προκειμένου να τα χλευάσεις κατά το (προφανώς ταπεινότατο) δοκούν σου.
Έχω σεβαστεί προσωπικά όλους τους ως τώρα συνομιλητές μου, ανεξαρτήτως του πόσο πολύ μπορεί να έχουμε διαφωνήσει (γι' αυτό και δεν θα προβώ σε αδιάκριτες ερωτήσεις εν προκειμένω...)Απαιτώ τον ίδιο σεβαασμό.
-
Το ποστ σου το παρέθεσα αυτούσιο και το εμήνευσα κατα την κρίση μου, δεν αισθάνομαι πως σε πρόσβαλλα, σχολίασα αυτά που ανέφερες, όπως σχολιάζονται και τα δικά μου γραπτά απο τον οποιοδήποτε.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το ποστ σου το παρέθεσα αυτούσιο και το εμήνευσα κατα την κρίση μου, δεν αισθάνομαι πως σε πρόσβαλλα, σχολίασα αυτά που ανέφερες, όπως σχολιάζονται και τα δικά μου γραπτά απο τον οποιοδήποτε.Εγώ λοιπόν ισχυρίζομαι πως η εν λόγω κρίση σου (κατά την οποία και έγινε η ερμηνεία σου) πάσχει από πλευράς ήθους.
Ας βγάλει ο καθένας το συμπέρασμά του, τα ποστ είναι πράγματι όλα εδώ._ -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Κι εγω ειμαι αντιθετη στην υιοθεσια.
Όπως είπα σε προηγούμενη δημοσίευσή μου, και εγώ ήμουν υπέρ μιας ληξιαρχικής πράξης για τους ομοφυλόφιλους/λεσβίες, εδώ και καιρό, μέχρι που άρχισαν να ζητούν υιοθεσίες και τα ρέστα: Ε, από τότε, είμαι κατά οπιασδήποτε νομιμοποίησης για τους αρέσκοντες στο φύλο τους.
Και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου: δεν θεωρώ τους ομοφυλόφιλους 'μειονότητα' και άλλες τέτοιες μπούρδες(το 'μπούρδες', παρμένο από Κερκυραίο μπουρδοβουλευτή) που.... θα πρέπει να αναγνωριστούν και να τεθούν υπό προστασία του WWF(αν είναι δυνατόν). Ας πάνε στο σπιτάκι τους να κάνουν ότι θέλουν, κανείς δεν τους εμποδίζει.
Ναι, ξέρω γνωστούς μου ομοφυλόφιλους/λεσβίες(ο όρος gay, δεν είναι ελληνικός και δεν τον χρησιμοποιώ), και τους αγαπάω/εκτιμώ και να είναι μια χαρά, αλλά από τη στιγμή που αυτό που ζητάνε βλάπτει(και θα βλάψει) την κοινωνία, δεν το υποστηρίζω(και στο κάτω-κάτω της γραφής, αυτή είναι η άποψη/επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας της Δημοκρατίας μας 'και όχι της Ολιγαρχίας').
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Πέραν αυτού κοινωνικά κύτταρα που δεν παράγουν νέα άτομα δεν είναι αποδεκτά σε κανένα κοινώβιο στο ζωϊκό βασίλειο.
.
doc, θες να πεις ότι δεν υπάρχει ομοφυλοφιλία στο ζωικό βασίλειο;;
ελπίζω να μην εννοείς αυτό, γιατί θα σημαίνει όχι μόνο αμπαλοσύνη αλλά καμία επαφή με το θέμα..
Υπάρχουν πολλά ομοφυλόφιλα ζευγάρια στο ζωικό βασίλειο στα περισσότερα ζώα.
Που δεν είναι αποδεκτά λοιπόν; Τα λιοντάρια που μαμάνε για να επιβληθούν δεν είναι αποδεκτά;
οκ τ'ακούσαμε κι αυτό..Προσωπικά, το έχω ξαναπεί.
Ζμπτζμ τι κάνει ο καθένας και πως τη βρίσκει. Σιγά μην κάθομαι ν'ασχολούμαι με τις ορέξεις του καθενός. (Εδώ δεν ασχολούμαι με μένα )
Όσον αφορά την υιοθεσία, αν κάποιος ομοφυλόφιλος θέλει να μεγαλώσει ένα παιδί τόσο πολύ, θα βρει παραθυράκι..
Στην τελική θα βρει μια λεσβία, θα κάνει 2 παιδιά και θα τα μοιραστούνε... αυτός με το σύντροφο και αυτή με τη συντροφισσα.
Είναι άτοπο να θες να απαγορεύσεις κάτι που εξ'ορισμού δε μπορείς και δε σου πέφτει λόγος. Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να αποφασίσει για το μέλλον του, και ακόμα και αν δεν κάνει παιδιά για τη διαιώνιση του είδους, κανείς δε μπορεί να τον υποχρεώσει.
Αυτά.
Γάμοι ομοφυλόφιλων ζευγαριών