-
Για το θέμα της ψυχολογίας ατόμων που θέλουν να παριστάνουν το άλλο φύλο, γιατί δεν μιλάει κανείς; Εγώ ΔΕΝ το θεωρώ φυσιολογικό να παίρνεις το φυσικό ρόλο του άλλου φύλου(και να φέρεσαι κιόλας έτσι), ούτε και είναι το φυσιολογικό της πλειοψηφίας. Είτε σας πειράζει που το λέω είτε όχι, έτσι είναι τα πράγματα.
Γιατί κανείς δεν αναφέρει ότι οι λεσβίες διαχωρίζονται σε παθητικές και ενεργητικές, όπως και οι ομοφυλόφιλοι; Για τις μεν λεσβίες, είναι τουλάχιστον αστείο να μην θέλουν να πάνε με άντρες την στιγμή που 'προσαρμόζουν' πάνω τους... 'ανδρικές απομιμήσεις' για να παραστήσουν τους άνδρες και να παίξουν τον ρόλο τους. Αν εσείς θεωρείτε φυσιολογική συμπεριφορά κάποιου να θέλει να παίξει το ρόλο του άλλου φύλου και να έχει κόμπλεξ που... γεννήθηκε με λάθος φύλο, τότε οι απόψεις μας απέχουν πολύ(σημείωση: ΔΕΝ αναφέρομαι σε 'αυτούς' που έκαναν εγχείρηση αλλαγής φύλου, αλλά στον ΡΟΛΟ που 'παίζουν' τα ομοφυλοφιλικά/λεσβιακά ζευγάρια)
Σίγουρα, δεν θα πω ποτέ ότι δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν στο κρεβάτι τους, αλλά μην προσπαθείτε να με πείσετε για γάμους και λοιπές π@π@ριές, με το πρόσχημα του προοδευτισμού.
Οι ίδιες αυτές 'προοδευτικότατες' χώρες που σήμερα επιτρέπουν την νομική κατοχύρωση ομοφυλόφιλων ζευγαριών, απαγόρευαν ΜΕ ΝΟΜΟ την σοδομία μέχρι πριν λίγο καιρό(καθώς και στοματικούς έρωτες κ.λ.π.), ΝΑΙ, καλά διαβάσατε. Μας το παίζουν και 'προχωρημένοι' τώρα, οι γελοίοι, όταν έκαναν νόμους για το τι θα κάνει κανείς στο κρεβάτι του(πράγμα αδιανόητο εδώ);Ο Γάμος ή η Ληξιαρχική τους πράξη θα φέρει ΚΑΙ υιοθεσίες παιδιών ύστερα από λίγο, να είστε σίγουροι για αυτό(με ότι συνέπειες μπορεί να έχει για στην ψυχολογία του παιδιού από την έλλειψη παρουσίας και ερεθισμάτων που το κάθε φύλο μπορεί να δώσει από μόνο του), και λυπάμαι αν ΔΕΝ το καταλαβαίνετε, ειδικά από τη στιγμή που υποστηρίζετε ότι είστε υπέρ του 'γάμου τους'.
Γιατί ΔΕΝ επιθυμείτε να υιοθετούν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι και οι λεσβίες, εσείς που υποστηρίζετε το γάμο τους, ΜΠΟΡΕΙΤΕ να μου το διευκρινίσετε(απαντήσεις του τύπου 'γιατί έτσι', δεν συνεισφέρουν σε μια σοβαρή συζήτηση);
Όσο για το σύνθημα της 'ομοφοβίας' που περνούν οι ομοφυλόφιλοι με την έννοια ότι μπορεί και να είμαστε και εμείς σαν και αυτούς, δεν έχω ακούσει ποι ΓΕΛΟΙΟ επιχείρημα! Να ζηλέψω και να ποθήσω τι; Τα αρχ%ιδι@ του άλλου; ΕΛΕΟΣ! Χάθηκε ο ατελείωτος και φλογερός πόθος(για...όλο το σώμα) για γυναικεία κορμιά, ώστε να αναζητήσω ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ;
Τελευταίο: ΣΥΝ των παραπάνω λόγων που ανέφερα, ΔΕΝ γουστάρω να πληρώνω ΤΖΑΜΠΕ φόρους για να έχουμε επιπλέον διακαιώματα στους ομοφυλόφιλους, από την στιγμή που για το κράτος/λαό/κοινωνία είναι άχρηστοι να συνεισφέρουν στο μέλλον της κοινωνίας μας(και ανεπαρκείς να μεγαλώσουν ένα παιδί, καθώς υπάρχει έλλειψη του άλλου φύλου που ΕΠΙΣΗΣ παίζει καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία/χαρακτήρα ενός παιδιού).
ΕΠΙΠΛΕΟΝ, θα προχωρήσω ακόμα περισσότερο: τα δικαιώματα του γάμου να ΜΗΝ δίνονται σε παντρεμένους ΧΩΡΙΣ παιδιά(ή μέχρι η γυναίκα να μείνει έγκυος), γιατί επίσης ΔΕΝ συνεισφέρουν στο μέλλον, τουλάχιστον όσο καιρό δεν έχουν παιδί. Ποιός νομίζετε ότι θα ΠΛΗΡΩΣΕΙ/ΠΛΗΡΩΝΕΙ για τη εξασφάλιση της σύνταξής σας/περίθαλψή σας όταν εσείς δεν θα μπορείτε να δουλεύετε πια, οι πέτρες; Ήδη τα πράγματα είναι πολύ δυσοίωνα για το ασφαλιστικό
-
Με την υπόλοιπη δημοσίευση δεν θα ασχοληθώ αλλά εδώ:
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Ποιός νομίζετε ότι θα ΠΛΗΡΩΣΕΙ/ΠΛΗΡΩΝΕΙ για τη εξασφάλιση της σύνταξής σας/περίθαλψή σας όταν εσείς δεν θα μπορείτε να δουλεύετε πια, οι πέτρες; Ήδη τα πράγματα είναι πολύ δυσοίωνα για το ασφαλιστικόκάνεις λάθος. Την σύνταξη την έχει πληρώσει ο εργαζόμενος με λεφτά που παρακρατώνται απ'το μισθό του από τα ασφαλιστικά ταμεία. Το ότι αυτά μπορεί να φαλιρίσουν δεν το αλλάζει αυτό.
Υποστηρίζεις δηλαδή πως όσοι δεν κάνουν παιδιά για οποιονδήποτε λόγο (είτε από αδυναμία είτε από επιλογή) δεν πρέπει να παίρνουν σύνταξη;
-
Τελευταίο: ΣΥΝ των παραπάνω λόγων που ανέφερα, ΔΕΝ γουστάρω να πληρώνω ΤΖΑΜΠΕ φόρους για να έχουμε επιπλέον διακαιώματα στους ομοφυλόφιλους, από την στιγμή που για το κράτος/λαό/κοινωνία είναι άχρηστοι να συνεισφέρουν στο μέλλον της κοινωνίας μας.
Έχεις δίκιο σύντροφε... Σαπφώ, Αλκιβιάδης, Καβάφης, Χατζιδάκις, Τσαρούχης, Ταχτσής, αλλά και Ερνστ, Παζολίνι, Ουάιλντ, Καπότε, Φασμπίντερ, και τόσες άλλες που...@ρες, παντελώς άχρηστες για την κοινωνία.
Υ.Γ. Δε μου λες, τα ίδια πιστεύεις για κάθε στείρο άνδρα ή γυναίκα;;;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Με την υπόλοιπη δημοσίευση δεν θα ασχοληθώ αλλά εδώ:Ποιός νομίζετε ότι θα ΠΛΗΡΩΣΕΙ/ΠΛΗΡΩΝΕΙ για τη εξασφάλιση της σύνταξής σας/περίθαλψή σας όταν εσείς δεν θα μπορείτε να δουλεύετε πια, οι πέτρες; Ήδη τα πράγματα είναι πολύ δυσοίωνα για το ασφαλιστικό
κάνεις λάθος. Την σύνταξη την έχει πληρώσει ο εργαζόμενος με λεφτά που παρακρατώνται απ'το μισθό του από τα ασφαλιστικά ταμεία. Το ότι αυτά μπορεί να φαλιρίσουν δεν το αλλάζει αυτό.
Υποστηρίζεις δηλαδή πως όσοι δεν κάνουν παιδιά για οποιονδήποτε λόγο (είτε από αδυναμία είτε από επιλογή) δεν πρέπει να παίρνουν σύνταξη;
Στα χαρτιά, μπορεί να φαίνεται ότι την έχει πληρώσει, φυσικά, αλλά τα λεφτά αυτά ΥΠΑΡΧΟΥΝ και αν ΟΧΙ, από ΠΟΥ προέρχονται κάθε μήνα; Ξέρεις ότι τα λεφτά αυτά καλύπτουν υπάρχουσες ανάγκες για μισθούς(δημοσίων υπαλλήλων, συμπεριλαμβανομένων και των σωμάτων ασφαλείας)/συντάξεις, αποπληρωμή δανείων, κ.λ.π. Ας είμαστε ρεαλιστές και ας ΜΗΝ αρχίσουμε ΠΩΣ θα έπρεπε να είναι τα πράγματα και ποιός φταίει για αυτό(όλοι οι πολιτικοί φταίνε, που δεν προστάτεψαν και ΔΕΝ επέτρεψαν στα ασφαλιστικά ταμεία να κάνουν επενδύσεις για και καλύτερες συντάξεις στο μέλλον).
Δηλαδή, οι καινούριοι δρόμοι στο μέλλον, και οποιαδήποτε άλλη ανάπτυξη σάυτόν τον τόπο(πολιτιστική ή όχι), από πού θα προέλθει, από τις συντάξεις των 300 και 400 Ευρώ, αν ΔΕΝ υπάρχουν ΑΡΚΕΤΟΙ εργαζόμενοι νέοι πολίτες;
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Τελευταίο: ΣΥΝ των παραπάνω λόγων που ανέφερα, ΔΕΝ γουστάρω να πληρώνω ΤΖΑΜΠΕ φόρους για να έχουμε επιπλέον διακαιώματα στους ομοφυλόφιλους, από την στιγμή που για το κράτος/λαό/κοινωνία είναι άχρηστοι να συνεισφέρουν στο μέλλον της κοινωνίας μας.
Έχεις δίκιο σύντροφε... Σαπφώ, Αλκιβιάδης, Καβάφης, Χατζιδάκις, Τσαρούχης, Ταχτσής, αλλά και Ερνστ, Παζολίνι, Ουάιλντ, Καπότε, Φασμπίντερ, και τόσες άλλες που...@ρες, παντελώς άχρηστες για την κοινωνία.
Το να μου αναφέρεις εξαιρέσεις στον κανόνα, είναι πολύ εύκολο, δεν νομίζεις; Μπορώ να το αναφέρω και μόνος μου. ΄Η νομίζεις πως ήταν κανείς από αυτούς όλους παντρεμένος με το φύλο που προτιμούσε;;;;;
Είπα εγώ ότι ΔΕΝ θα έπρεπε να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει στο κρεβάτι του ή ότι θα έπρεπε να φυλακίζονται ή να εκτελούνται άνθρωποι;
Μόνο αυτά κατάλαβες από όλο το κείμενο;(με όλο το σεβασμό)
-
Με την υπόλοιπη δημοσίευση δεν θα ασχοληθώ αλλά εδώ:
Ποιός νομίζετε ότι θα ΠΛΗΡΩΣΕΙ/ΠΛΗΡΩΝΕΙ για τη εξασφάλιση της σύνταξής σας/περίθαλψή σας όταν εσείς δεν θα μπορείτε να δουλεύετε πια, οι πέτρες; Ήδη τα πράγματα είναι πολύ δυσοίωνα για το ασφαλιστικό
κάνεις λάθος. Την σύνταξη την έχει πληρώσει ο εργαζόμενος με λεφτά που παρακρατώνται απ'το μισθό του από τα ασφαλιστικά ταμεία. Το ότι αυτά μπορεί να φαλιρίσουν δεν το αλλάζει αυτό.
Στα χαρτιά, μπορεί να φαίνεται ότι την έχει πληρώσει, φυσικά, αλλά τα λεφτά αυτά ΥΠΑΡΧΟΥΝ και αν ΟΧΙ, από ΠΟΥ προέρχονται κάθε μήνα; Ξέρεις ότι τα λεφτά αυτά καλύπτουν υπάρχουσες ανάγκες για μισθούς(δημοσίων υπαλλήλων, συμπεριλαμβανομένων και των σωμάτων ασφαλείας)/συντάξεις, αποπληρωμή δανείων, κ.λ.π. Ας είμαστε ρεαλιστές και ας ΜΗΝ αρχίσουμε ΠΩΣ θα έπρεπε να είναι τα πράγματα και ποιός φταίει για αυτό(όλοι οι πολιτικοί φταίνε, που δεν προστάτεψαν και ΔΕΝ επέτρεψαν στα ασφαλιστικά ταμεία να κάνουν επενδύσεις για και καλύτερες συντάξεις στο μέλλον).
Δηλαδή, οι καινούριοι δρόμοι στο μέλλον, και οποιαδήποτε άλλη ανάπτυξη σάυτόν τον τόπο(πολιτιστική ή όχι), από πού θα προέλθει, από τις συντάξεις των 300 και 400 Ευρώ, αν ΔΕΝ υπάρχουν ΑΡΚΕΤΟΙ εργαζόμενοι νέοι πολίτες;
Αυό σημαίνει ότι πρέπει το κράτος να κλέψει τα δεδουλευμένα κάποιων εργαζομένων δηλαδή, και μάλιστα επιλεκτικά;
-
Το να μου αναφέρεις εξαιρέσεις στον κανόνα, είναι πολύ εύκολο, δεν νομίζεις; Μπορώ να το αναφέρω και μόνος μου. ΄Η νομίζεις πως ήταν κανείς από αυτούς όλους παντρεμένος με το φύλο που προτιμούσε;;;;;
Είπα εγώ ότι ΔΕΝ θα έπρεπε να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει στο κρεβάτι του ή ότι θα έπρεπε να φυλακίζονται ή να εκτελούνται άνθρωποι;
Μόνο αυτά κατάλαβες από όλο το κείμενο;(με όλο το σεβασμό)
Επίσης με όλο το σεβασμό, ναι αυτό κατάλαβα... Μπορεί και να παρεξηγώ.
Όμως εξαιρέσεις σε ποιον κανόνα ακριβώς εννοείς (ο κανόνας είναι ότι οι 'αδελφές' είναι άχρηστες); Αν δεχτούμε ότι περίπου το 7-8% του πληθυσμού εμφανίζει ομοφυλοφιλικές τάσεις, πόσο θα είναι το αντίστοιχο ποσοστό στους 'μεγάλους άνδρες' (και γυναίκες);
Υ.Γ. Δεν απάντησες στο Υ.Γ. μου.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Με την υπόλοιπη δημοσίευση δεν θα ασχοληθώ αλλά εδώ:Ποιός νομίζετε ότι θα ΠΛΗΡΩΣΕΙ/ΠΛΗΡΩΝΕΙ για τη εξασφάλιση της σύνταξής σας/περίθαλψή σας όταν εσείς δεν θα μπορείτε να δουλεύετε πια, οι πέτρες; Ήδη τα πράγματα είναι πολύ δυσοίωνα για το ασφαλιστικό
Kι όμως φίλε kyan, έτσι δυστυχώς είναι. Οι εισφορές του ιδίου του εργαζομένου δεν αρκούν. Το ευκταίο βέβαια είναι να υπάρχει σύνταξη για όλους ανεξαιρέτως, αλλά με την υπάρχουσα υπογεννητικότητα αυτό θα είναι σε λίγο απλώς αδύνατο.
Ας μη θεωρούμε δεδομένα τα επιτεύγματα του πολιτισμού, χρειάζεται προσπάθεια για τη διατήρησή τους. Η σύνταξη δεν είναι, δυστυχώς, φυσικό φαινόμενο! Στη φύση δεν υπάρχει σύνταξη. Τα γέρικα ζώα, όταν δεν μπορούν πια να 'εργασθούν' για την τροφή τους, ψοφάνε από την πείνα, ή γίνονται τα ίδια τροφή άλλων.
Υπενθυμίζω την απάντηση του νεαρού αρχαίου Σπαρτιάτη που δεν έδωσε τη θέση του σε άτεκνο γηραιότερο συμπολίτη του: 'Δεν σηκώνομαι, γιατί δεν φρόντισες να γεννηθεί αυτός που θα σηκωθεί για μένα'
Άγρια πράγματα, αλλά έτσι είναι. Ζούμε σε υπερ-εξελιγμένο πολιτισμό και θεωρούμε δεδομένη την επιβίωση. Έλα που δεν είναι..(Διευκρινίζω ότι δεν είμαι τζάμπα μάγκας, διότι ένα αρνητικό μέτρο σχετικώς θα με έθιγε άμεσα. Δεν έχω παιδιά, και λογικά δεν θα αποκτήσω, δυστυχώς).
-
Τι λέτε τώρα;!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αυό σημαίνει ότι πρέπει το κράτος να κλέψει τα δεδουλευμένα κάποιων εργαζομένων δηλαδή, και μάλιστα επιλεκτικά;
Νομίζω ότι δεν κατάλαβες την ειρωνία στο κείμενο.
Το κράτος έχει ΗΔΗ κλέψει αυτά τα λεφτά, και οι πολιτικοί(όλοι τους) έβαλαν χέρι σάυτά τα λεφτά και ΒΑΖΟΥΝ(οι άθλιοι), γι'άυτό και τα ταμεία έχουν προβλήματα.
Όταν περνούσαν νόμοι που απαγόρευαν στα ασφαλιστικά ταμεία να κάνουν επενδύσεις(δεν μιλάω για χρηματιστήριο, φυσικά, αλλά για επενδύσεις σε γη ή τύπου με ελάχιστο ρίσκο, ώστε να ΜΗΝ περιμένουν οι συνταξιούχοι ΜΟΝΟ από το κράτος για να αυξηθεί η σύνταξή τους), σίγουρα δεν έφταιγαν τα ίδια τα ταμεία(που το επιθυμούσαν, καθώς και οι συνταξιούχοι).Δεν θα ήταν ωραία αν έλεγαν τα ταμεία ότι, π.χ. 'από το πλεόνασμα των εσόδων από ενοικιάσεις', είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αυξήσουμε τη σύνταξη από τα 400 στα 450 Ευρώ ή στα Χ ευρώ', ΑΣΧΕΤΩΣ πληθωρισμού;
-
Δλδ. για να καταλάβω... Το πρόβλημα με τους gay είναι... οικονομικό;
Ρε παιδιά από καιρού εις καιρόν αισθάνομαι τον Καρατζαφέρη να γυροφέρνει το forum και μερικές φορές, τσουπ, να φτιάχνει κι εναν user....!Λες κι εμεις οι straight είμαστε τόσο παραγωγικοί που ανευ gay θα διναμε στους παππουληδες οσα δεν εδωσε ο Τσοβόλας
'Ο αναμάρτητος να ρίξει πρώτος την πέτρα'
-
Είπαμε να διαφωνήσουμε βρε παιδιά αλλά όχι και να 'ξεφύγουμε' κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Ψυχραιμία, διαβάστε κάποιο άλλο πιο 'ανάλαφρο' θέμα και όταν ηρεμήσετε 'ξαναορμάτε'. -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Όμως εξαιρέσεις σε ποιον κανόνα ακριβώς εννοείς (ο κανόνας είναι ότι οι 'αδελφές' είναι άχρηστες); Αν δεχτούμε ότι περίπου το 7-8% του πληθυσμού εμφανίζει ομοφυλοφιλικές τάσεις, πόσο θα είναι το αντίστοιχο ποσοστό στους 'μεγάλους άνδρες' (και γυναίκες);
Κοίτα, αν πάμε με την δική σου λογική, αν εσύ μπορείς να αναφέρεις 5 μεγάλους ομοφυλόφιλους ή λεσβίες ποιητές/πολιτικούς, εγώ μπορώ να ανφέρω 105 ετεροφυλόφιλους και αν βάλουμε και bisexuals, πρόσθεσε κάτι ακόμα. Οι τελευταίοι, σε αντίθεση με τους πρώτους, πρόσφεραν στην κοινωνία ΕΚΤΟΣ από πολιτισμό/ανακαλύψεις(κ.λ.π.), ΚΑΙ δικούς τους απογόνους, ώστε να ΥΠΑΡΧΟΥΝ και κάποιοι στο μέλλον για να διδάσκονται(και φυσικά, είναι ΠΟΛΥ πιο εποικοδομητικό για ένα παιδί να δέχεται ερεθίσματα ΚΑΙ από τα δύο φύλα, σύμφωνα με κάθε λογής έρευνα).
Για τους στείρους άνδρες/γυναίκες, τι να σου πω; Το ποσοστό που πλέον ΔΕΝ μπορεί με ΚΑΝΕΝΑ τρόπο τα τεκνοποιήσει, είναι πλέον πολύ μικρό. Θα μπορούσαν όμως να συνεισφέρουν, σαν παντρεμένοι, στο να αναλάβουν την υιοθεσία κάποιου παιδιού.
Αν δεν μπορούν με κανένα τρόπο, θα συνεισφέρουν στην κοινωνία ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ, γιατί δυστυχώς, ΔΕΝ θα αφήσουν πίσω τους απογόνους και ΔΕΝ θα ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ τη γνώση τους/εμπειρίες ώστε οι μελλοντικές γενιές να γίνονται συνεχώς καλύτερες. Έτσι λειτουργεί η φύση φίλε μου(είτε στο δικό μας ζωοβασίλειο είτε σε άλλου είδους) και όσο σκληρό και να σου ακούγεται, αυτή είναι η πραγματικότητα.**** ΔΕΝ θέλω να θίξω κανέναν με τα λεγόμενά μου σε αυτό το κείμενο, αλλά βλέπω τα πράγματα καθαρά από την άποψη της επιβίωσής μας σαν είδος (όπως και κάνουν, ενστικτωδώς, τα υπόλοιπα ζώα/μικροοργανισμοί --- τι ΑΦΗΝΟΥΝ πίσω τους, μετά το θάνατό τους ).
-
Κοίτα, αν πάμε με την δική σου λογική, αν εσύ μπορείς να αναφέρεις 5 μεγάλους ομοφυλόφιλους ή λεσβίες ποιητές/πολιτικούς, εγώ μπορώ να ανφέρω 105 ετεροφυλόφιλους και αν βάλουμε και bisexuals, πρόσθεσε κάτι ακόμα. Οι τελευταίοι, σε αντίθεση με τους πρώτους, πρόσφεραν στην κοινωνία ΕΚΤΟΣ από πολιτισμό/ανακαλύψεις(κ.λ.π.), ΚΑΙ δικούς τους απογόνους, ώστε να ΥΠΑΡΧΟΥΝ και κάποιοι στο μέλλον για να διδάσκονται(και φυσικά, είναι ΠΟΛΥ πιο εποικοδομητικό για ένα παιδί να δέχεται ερεθίσματα ΚΑΙ από τα δύο φύλα, σύμφωνα με κάθε λογής έρευνα).
Για τους στείρους άνδρες/γυναίκες, τι να σου πω; Το ποσοστό που πλέον ΔΕΝ μπορεί με ΚΑΝΕΝΑ τρόπο τα τεκνοποιήσει, είναι πλέον πολύ μικρό. Θα μπορούσαν όμως να συνεισφέρουν, σαν παντρεμένοι, στο να αναλάβουν την υιοθεσία κάποιου παιδιού.
Αν δεν μπορούν με κανένα τρόπο, θα συνεισφέρουν στην κοινωνία ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ, γιατί δυστυχώς, ΔΕΝ θα αφήσουν πίσω τους απογόνους. Έτσι λειτουργεί η φύση φίλε μου(είτε στο δικό μας ζωοβασίλειο είτε σε άλλου είδους) και όσο σκληρό και να σου ακούγεται, αυτή είναι η πραγματικότητα.**** ΔΕΝ θέλω να θίξω κανέναν με τα λεγόμενά μου σε αυτό το κείμενο, αλλά βλέπω τα πράγματα καθαρά από την άποψη της επιβίωσής μας σαν είδος (όπως και κάνουν, ενστικτωδώς, τα υπόλοιπα ζώα/μικροοργανισμοί --- τι ΑΦΗΝΟΥΝ πίσω τους, μετά το θάνατό τους ).
Όπως καταλαβαίνεις το ερώτημα που βάζεις είναι εξαιρετικά παραπλανητικό (ειδικά σε ό,τι αφορά τους πολιτικούς). Πόσοι από τους ομοφυλόφιλους με δημόσιο πρόσωπο θα παραδέχονταν ανοικτά την ομοφυλοφιλία τους (ξαναλέω, ειδικά ένας πολιτικός); Μόνο αν δεις τις εδωμέσα αντιδράσεις -που υποτίθεται ότι, αντιπροσωπεύοντας το αναγνωστικό κοινό των 4Τ, βρισκόμαστε ένα σκαλοπάτι πάνω από το μέσο όρο σε ό,τι αφορά το μορφωτικό και βιοτικό επίπεδο- είναι νομίζω κατανοητοί οι λόγοι της απόκρυψης των σεξουαλικών τους προτιμήσεων των περισσοτέρων δημοσίων προσώπων.
Αυτό που προσωπικά με ενόχλησε είναι η συλλήβδην απόρριψη όσων δεν μπορούν να πολλαπλασιαστούν. Έχε βέβαια υπόψη σου ότι κάλιστα ένας ομοφυλόφιλος μπορεί να πολλαπλασιαστεί (και όχι δε θα γεννήσει με σιγουριά ομοφυλόφιλους), κάτι που δε μπορεί να κάνει κάποιος που πάσχει από στειρότητα.
Ευτυχώς πάντως η ανθρώπινη κοινωνία δε βλέπει τα πράγματα από την άποψη της φυσικής επιλογής, για αυτό και προόδευσε. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι...
-
Το παραδέχομαι: είμαι η διαδικτυακή ενσάρκωση του Καρατζαφέρη και τον έχω για θεό μου και αυτόν και τον ΛΑΟΣ (Λαϊκός Ορθόδοξος) Συναγερμός (παρότι μη θρησκευόμενος) Είμαι εδώ για να κάνω προπαγάνδα ώστε να ανεβάσω τα ποσοστά του κόμματος...
Απ΄την άλλη, αν αναφερόμουν σε κάποιο άλλο θέμα, μπορεί και να γινόμουν η afterlife παρουσία του Στάλιν και πάλι να προπαγάνδιζα για τους συντρόφους μου
Είναι ενδιαφέρον το τι χαρακτηρισμούς έχω ακούσει κατά καιρούς: από αναρχοαριστερός - αριστερός - κεντρώος - μισή στροφή δεξιά - δεξιά --- και ξαναπάρτο αλλιώς. Ουδέν πρόβλημα.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Αυτό που προσωπικά με ενόχλησε είναι η συλλήβδην απόρριψη όσων δεν μπορούν να πολλαπλασιαστούν. Έχε βέβαια υπόψη σου ότι κάλιστα ένας ομοφυλόφιλος μπορεί να πολλαπλασιαστεί (και όχι δε θα γεννήσει με σιγουριά ομοφυλόφιλους), κάτι που δε μπορεί να κάνει κάποιος που πάσχει από στειρότητα.
Ευτυχώς πάντως η ανθρώπινη κοινωνία δε βλέπει τα πράγματα από την άποψη της φυσικής επιλογής, για αυτό και προόδευσε. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι...
Απόρριψη ΑΠΟ ΤΙ, από κάτι στο οποίο, έτσι και αλλιώς ΔΕΝ μπορούν να συνεισφέρουν είτε με τις δικές τους δυνάμεις είτε με την βοήθεια της ιατρικής(καθώς το παιδί ΔΕΝ θα έχει πλάι του και τα 2 φύλα; ---- ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ να πάρει το παιδί επιρροές ΚΑΙ από τα δύο φύλα***);
*** Προσωπικά, θα υποστήριζα νόμο που ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα έπρεπε να είναι στη Βουλή 50-50, άνδρες-γυναίκες(γιατί το κάθε φύλο αντιλαμβάνεται/διαισθάνεται πράγματα που το άλλο δεν μπορεί, και το καθένα συνεισφέρει με τον δικό του τρόπο σκέψης). Θα επιθυμούσα το ίδιο να επικρατούσε και στις διάφορες θρησκείες, αλλά είναι ακόμα ανδροκρατούμενες(δεν μιλώ μόνο για τη δική μας, επίσημη χριστιανική θρησκεία: το Κοράνι αναφέρει, για να το καταλάβετε με νούμερα, ότι όταν ο Αλλάχ έφτιαχνε τον άνδρα και την γυναίκα, έδωσε 99% στον άνδρα και 1% στη γυναίκα, συνεπώς, ΠΑΝΤΑ η γυναίκα θα είναι κατώτερη του άνδρα . σημείωση: δεν είμαι κανένας φεμινιστής, αηδιάζω με τον όρο, όπως και με την σημερινή ανδροκρατούμενη κοινωνία στις πολιτικές θέσεις κάθε είδους).
-
A, να διευκρινίσω ότι το δικό μου σχόλιο περί συντάξεων ήταν συνειδητότατα off topic, δεν το συνέδεσα με την ομοφυλοφιλία.
Αν υποτεθεί ότι, ο μη γένοιτο, δεν κατορθώσουμε ως κοινωνία να έχουμε αρκετούς εργαζομένους ανά συνταξιούχο, οπότε και θα πρέπει αναπόφευκτα να περικοπεί το δικαίωμα στη σύνταξη, η περικοπή αυτή θα πρέπει να γίνει κατά τρόπο δίκαιο. Δεν θα πρέπει να το χάσουν άνθρωποι που δεν μπορούν αντικειμενικά να κάνουν παιδιά, όπως οι πάσχοντες από στειρότητα.
Για τους ομοφυλόφιλους θα αμφιταλαντευόμουν πολύ. Πρώτα-πρώτα, γιατί θα έπρεπε σε τέτοια περίπτωση να 'δηλώνονται' επισήμως ως τέτοιοι, πράγμα απαράδεκτο. Άλλοι πάλι, αν και ομοφυλόφιλοι, παντρεύονται (γυναίκες) και κάνουν παιδιά, το οποίο επίσης δεν ξέρω αν είναι πάντα το καλύτερο.Το καλύτερο είναι, όσοι μπορούν να κάνουν παιδιά, να αποτρέψουν το ως άνω εφιαλτικό ενδεχόμενο
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
A, να διευκρινίσω ότι το δικό μου σχόλιο περί συντάξεων ήταν συνειδητότατα off topic, δεν το συνέδεσα με την ομοφυλοφιλία.Αν υποτεθεί ότι, ο μη γένοιτο, δεν κατορθώσουμε ως κοινωνία να έχουμε αρκετούς εργαζομένους ανά συνταξιούχο, οπότε και θα πρέπει αναπόφευκτα να περικοπεί το δικαίωμα στη σύνταξη, η περικοπή αυτή θα πρέπει να γίνει κατά τρόπο δίκαιο. Δεν θα πρέπει να το χάσουν άνθρωποι που δεν μπορούν αντικειμενικά να κάνουν παιδιά, όπως οι πάσχοντες από στειρότητα.
Για τους ομοφυλόφιλους θα αμφιταλαντευόμουν πολύ. Πρώτα-πρώτα, γιατί θα έπρεπε σε τέτοια περίπτωση να 'δηλώνονται' επισήμως ως τέτοιοι, πράγμα απαράδεκτο. Άλλοι πάλι, αν και ομοφυλόφιλοι, παντρεύονται (γυναίκες) και κάνουν παιδιά, το οποίο επίσης δεν ξέρω αν είναι πάντα το καλύτερο.Το καλύτερο είναι, όσοι μπορούν να κάνουν παιδιά, να αποτρέψουν το ως άνω εφιαλτικό ενδεχόμενο
Για το 'ενδεχόμενο' μην ανησυχείτε. Δόξα τω θεω υπάρχουν κι οι Αλβανοί (και στο μέλλον Πακιστανοί, Νιγηριανοί κλπ.)
Τώρα, αυτην την κατανομή των συντάξεων με βαση τη... γονιμότητα, αδυνατώ να την αντιληφθώ...
Άμα είναι ετσι, να μας κολλάνε ένσημα καθε φορά που γ@#$με
(no offence!) -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Για το 'ενδεχόμενο' μην ανησυχείτε. Δόξα τω θεω υπάρχουν κι οι Αλβανοί (και στο μέλλον Πακιστανοί, Νιγηριανοί κλπ.)
Τώρα, αυτην την κατανομή των συντάξεων με βαση τη... γονιμότητα, αδυνατώ να την αντιληφθώ...
Άμα είναι ετσι, να μας κολλάνε ένσημα καθε φορά που γ@#$με
(no offence!)Ο μέγας Τζίμης φοβόταν το αντίθετο:
'φόροι, γραμματόσημα
στο γ@μήσι πρόστιμα' -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Αν υποτεθεί ότι, ο μη γένοιτο, δεν κατορθώσουμε ως κοινωνία να έχουμε αρκετούς εργαζομένους ανά συνταξιούχο, οπότε και θα πρέπει αναπόφευκτα να περικοπεί το δικαίωμα στη σύνταξη, η περικοπή αυτή θα πρέπει να γίνει κατά τρόπο δίκαιο. Δεν θα πρέπει να το χάσουν άνθρωποι που δεν μπορούν αντικειμενικά να κάνουν παιδιά, όπως οι πάσχοντες από στειρότητα.
Αγαπητέ Coyot, αν(ή μάλλον... όταν) περικοπεί η σύνταξη λόγω ανεπάρκειας νέων εργαζόμενων πολιτών, όλοι θα υποφέρουν, χωρίς εξαιρέσεις(εξαιρούνται οι κάθε είδους λαμόγιοι οι οποίοι πήραν - και παίρνουν- για δεκαετίες ΑΠΕΙΡΑ κονδύλια απ'την Ένωση για επενδύσεις και μόνο επενδύσεις δεν έκαναν οι άθλιοι - με την ανοχή της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας ή σωστότερα με την συμμετοχή της στο φαγοπότι- ).
Δεν έχετε ΗΔΗ καταλάβει ότι οι περισσότεροι από εμάς τους νεότερους δεν θα δουν συντάξεις ποτέ; Γιατί ανεβαίνουν τα όρια της ηλικίας για συνταξιοδότηση; Για να μην δώσει ποτέ το κράτος σύνταξη, καθώς πλέον, δεν θα μπορεί στο μέλλον(άσε που έχει να αποπληρώσει και τα κάθε λογής ΔΑΝΕΙΑ).
Στη Δανία το όριο ανέβηκε στα 68 χρόνια(θα ακολουθήσει και η Ελλάδα στην επόμενη 10ετία ή και πιο νωρίς).
Υπάρχει κανένας που πιστεύει ότι μπορεί η πλειοψηφία των εργαζομένων 68 ή περισσότερων ετών(αν έχει επιβιώσει από τις ασθένειες που βγαίνουν σιγά-σιγά γερνώντας) να συνεισφέρει ουσαστικά, στη δουλειά του; Είτε είσαι σε γραφείο, είτε, ακόμα χειρότερα, σε χειρονακτική εργασία. Σε τέτοιες ηλικίες δουλεύεις με άλλους ρυθμούς, πιο αργούς και σε περίπτωση βαρέων επαγγελμάτων, σίγουρα δεν θα μπορείς να αποδώσεις με βάση αυτά που προσδοκούνε από εσένα.
Γάμοι ομοφυλόφιλων ζευγαριών