-
Πάντως αν ήμουν ο Fisichella κάπως έτσι θα έκανα...
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Πάντως αν ήμουν ο Fisichella κάπως έτσι θα έκανα... -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Με μια λεξη: ΩΧ!Oh yeah!!
αν η Renault είναι η οικογένειά μας, ο Briatore είναι ...η μάνα μας!!
Κι όπως κάθε παιδί, έτσι κι εμείς αγαπάμε τον Briatore άνευ όρων.
Πάμε γι' άλλα! -
πατερα φλαβιε,
ολοι εμεις τα πιστα παιδια σου περιμενουμε τον διαδοχο του φερδινανδου αλονσο να κυριαρχησει εναντια στους απιστους!
υγ. του τριπλασιασε το συμβολαιο!
-
Εγώ είμαι άπιστος Θωμάς και νομίζω πως ο Briatore ήξερε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι παιζόταν και δεν βγήκε καθόλου αζημίωτος από την όλη φάση! Φυσικά παραέξω το παίζει απατημένη σύζυγος, μιας και φανταστείτε τι θα γινόταν αν παραδεχόταν δημόσια το αφεντικό της RenaultF1 στους διοικούντες την μαμά εταιρία και τους κύριους σπόνσορες, πως κανόνισε την πώληση του νο1 οδηγού της ομάδας και φετινού πρωταθλητή για ίδιον όφελος (ως manager του).
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εγώ είμαι άπιστος Θωμάς και νομίζω πως ο Briatore ήξερε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι παιζόταν και δεν βγήκε καθόλου αζημίωτος από την όλη φάση! Φυσικά παραέξω το παίζει απατημένη σύζυγος, μιας και φανταστείτε τι θα γινόταν αν παραδεχόταν δημόσια το αφεντικό της RenaultF1 στους διοικούντες την μαμά εταιρία και τους κύριους σπόνσορες, πως κανόνισε την πώληση του νο1 οδηγού της ομάδας και φετινού πρωταθλητή για ίδιον όφελος (ως manager του).Απο grandprix.com
Flavio Briatore says that he had nothing to do with Fernando Alonso's deal to join McLaren.
'I was at no time directly or indirectly involved in the conduct of these negotiations,' Briatore said. 'Fernando made a personal decision that his future lies outside the Renault team when his current contract expires at the end of 2006. He contacted, and negotiated with McLaren at his own instigation.'
The statement will no doubt reassure the top management at Renault but it does raise other interesting questions. How long will it be before a Spanish lawyer whispers in Alonso's ear that he should not feel the need to pay his manager a percentage of his salary in the years ahead if his manager had nothing to do (directly or indirectly) with the deal that was negotiated? Given that the sum involved could be as much as $20m - if stories in Germany are to be believed - one has to ask what could happen if it all went to a commercial court and Briatore's statement was quoted to a judge.
Alonso is probably such a nice fellow that he would never embark on such a thing but it might be an idea for him to ask his manager what he would do in similar circumstances.
-
Οσο παει και γινεται πιο πικαντικο το θεμα! Η αποψη του Bernie:
'In this case it was Alonso dealing with Dennis, bypassing Briatore. I know how things have gone, but I can't reveal the details. Flavio has been left, how can you say it, deceived. On top of that, with Dennis being Briatore's worst enemy, he spited him by exposing things publicly in order to make it difficult for him.
'It wasn't nice, even though stealing drivers among teams is normal. Dennis and Briatore could have written a joint press release and they would have both looked much better. Dennis's move hasn't been intelligent.'
Ecclestone has said, however, that he is not surprised that Alonso has decided to switch from Renault to McLaren.
'I suppose his name was on the list of all the top teams,' he added. 'Besides McLaren, knowing that Raikkonen will go to Ferrari, did the right thing in hiring the best there was on the market - which is Alonso.
'Yes, I think Raikkonen will go to Ferrari. It's in the interests of both parties. But it's not certain it'll end up this way, because if Schumacher will carry on beyond 2006, always with Ferrari, Raikkonen will have to find another place. At that point he might end up at Renault!
-
Και έχουμε ένα ολόκληρο χρόνο πριν το 2007.
Ε ρε γλέντια!Να ρωτήσω κάτι. Ο Φλάβιο παίρνει μερίδιο(ποσοστά?) από τον μισθό του Αλόνσο από το συμβόλαιο με την Ρενώ, το οποίο λήγει το 2006. Και παρόλο που είναι ακόμη 2005, δεν θα πάρει μερίδιο από το συμβόλαιο του Αλόνσο με την Μακλάρεν επειδή είναι ενεργοποιείται από το 2007 ή επειδή δεν συμμετείχε άμεσα/έμμεσα στην διαπραγμάτευση του συμβολαίου?
-
πωπωπω βάζει φωτιές ο Bernie!
Ισως και να ήταν η καταστροφή του Κιμι να πάει στους κόκκινους...
Αφου αγόρι μου εισαι σε ομάδα που αγαπάει τους Φιλανδούς οδηγούς, γιατί πάς στο οχτρό?! -
Πάντως βλέπω τον Φλάβιο να κάνει πρώτα έτσι και μετά να καταλήγει κάπως έτσι...
-
Πάντως βλέπω τον Φλάβιο να κάνει πρώτα έτσι και μετά να καταλήγει κάπως έτσι... -
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
http://formula-1.updatesport.com/news/article/1135124555/formula_one/F1headlines/McLaren-want-Kimi-for-07/view.htmlΜπορεί να μην σημαίνει απολύτως τίποτα, αλλά τα ίδια δεν λέγανε για τον Κούλθαρντ το 2004[μετά την ανακοίνωση για ερχομό του Μοντόγια το 2005]?
-
Το δουλεμα παει συννεφο, κατα πως φαινεται...
-
Εγω λεω πως ο Ραικονεν θα μεινει για να δειξει ποιος ειναι καλυτερος(βεβαια εμεις ξερουμε ποιος ειναι ) αφου πλεον θα οδηγουν το ιδιο μονοθεσιο.
Ισως ειναι και το αλλο ομως. Λεει ο Ντενις, ο Ραικονεν ειναι ο αγαπημενος μου οδηγος,παιρνω τον Αλονσο στην ιδια ομαδα και τον καταστρεφω γιατι αλλιως ο φιλανδος μου δεν θα παρει πρωταθλημα αν ειναι σε αλλη ομαδα ο Αλονσο
Οσον αφορα για την αποδοση του Αλονσο το 2006 ο Φλαβιο δεν θα υποστηριξει τον Φισι αφου δεν εχει τπτ να κερδισει απο αυτον.Αν ο Φλαβιο ηταν δυσαρεστημενος απο την κατασταση αυτην που ο Αλονσο εφυγε ειμαι σιγουρος οτι θα το εδειχνε με τις δηλωσεις του(εκτος βεβαια αν εχει κανει και δεν τις διαβασα).Ετσι ο Αλονσο θα παρει το πρωταθλημα σαν ενα ευχαριστω για τη Ρενω
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Εγω λεω πως ο Ραικονεν θα μεινει για να δειξει ποιος ειναι καλυτερος(βεβαια εμεις ξερουμε ποιος ειναι )Γι αυτο να εισαι σιγουρος
-
Από την Δευτέρα πάντως 1η είδηση το έχουν στο http://www.f1central.net
-
Από την Δευτέρα πάντως 1η είδηση το έχουν στο http://www.f1central.netτο ' sent shockwaves through the Formula One world' νομιζω αντικατοπτριζει ακριβως το τι εγινε!!
-
Μα δεν υπαρχει και κανα καλυτερο νεο τετοιες ημερες οποτε...
-
Εχουν βαλθει καποιοι να με κανουν να μην ξαναπαρακολουθησω ποτε F1. Πρωτα φευγει ο Mika απο την F1 και αρχιζει ο ακατανομαστος τα σερι πρωταθληματα, και εκει που λες ρε κατι πρεπει να γινει ερχεται ο Kimi και λες οτι εχω και δεν εχω πανω του!!! Και τωρα θα μας τον παρουν και αυτον? ΓΙΑΤΙ???? Γιατι να μην φυγει ο μοντο?? Δεν μπορω να φανταστω να βλεπω τον κιμι κοκκινο. Και αν ο Αλονσο ειναι σε φαση με McLaren να προσπερασει τον Kimi με Ferrari εγω τι πρεπει να υποστηριξω? Μπορουμε να γυρισουμε τον χρονο πισω?????
Έκτακτο: Ισπανός στην McLaren!!!