-
Παιδιά εντάξει, κάναμε την πλάκα μας και δε λέω, γελάσαμε..
αλλά καταντάει κουραστικό και φοβάμαι μην αρχίσουν κι'αλλοι να φτιάχνουν διπλά accounts k γίνει μπάχαλο..
απλά λέω τώρα, δε θέλω να σας τη σπάσω.. -
Ο χρήστης BMWSEDAN έγραψε:
εβαλα τη νεα και στο προφιλ μου για ποιο μεγαλυτερη ζηλια
αφου ετσι θελετε,βλεπετε και το πιστολι, καλη χρονιαΓιατί να σε ζηλέψω για κάτι που ΔΕΝ έχεις ή ΘΑ αποκτήσεις ΜΕ +οο δόσεις...;
Πέσμου ένα λόγο;Get a life!
-
φιλε aserf που βλεπεις τα απιστευτα πραγματα?
αρχισατε να κοροιδευεται,αρα θα σας τη σπασω και εγω,
και εσυ παππου μην λες θα με παρει η κλουβα,εξαλλου
εχω 10.000 ευρω στην τραπεζα για ωρα αναγκης,αληθεια,παππου θες να συναντηθουμε καποια μερα,ωστε να σε παρω με την κλουβα.εγω ειμαι πλουσιος ειμαι πισω απο τον αμπραμοβιτς
(σας την σπαω,οπως μου τη σπατε και εσεις)
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Παιδιά εντάξει, κάναμε την πλάκα μας και δε λέω, γελάσαμε..
αλλά καταντάει κουραστικό και φοβάμαι μην αρχίσουν κι'αλλοι να φτιάχνουν διπλά accounts k γίνει μπάχαλο..
απλά λέω τώρα, δε θέλω να σας τη σπάσω..Συμφωνώ,αρχίζει να κουράζει...
-
Ο χρήστης BiLL-MS έγραψε:
Κοίτα αγόρι μου μη μπλέξεις με τα δάνεια που λές, γιατί σε βλέπω να σε βάζουν ΕΣΕΝΑ στην κλούβα... και ΔΕΝ θα είναι BMW η κλούβα...
hehehhehehehehe
hahahhahahahahahahahhaha
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaahahahahahhaΠαντως να το ξερεις(BMWσουδαν) οτι βρηκα την **ip **σου και αν θελω βρισκω το **τηλεφωνο **σου και μετα το επιθετο σου και σε βλεπω σε λιγο καιρο σε διαθεσιμοτητα....ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ [[Krusenstern]
πω πω σοβαρά ρε φίλε;
είσαι τέτοιο χακέρι;
δηλαδή να φυλαγόμαστε..
σε παρακαλώ μη μου στείλεις κανάν ιό θα είμαι καλό παιδί -
Ο χρήστης BiLL-MS έγραψε:
Κοίτα αγόρι μου μη μπλέξεις με τα δάνεια που λές, γιατί σε βλέπω να σε βάζουν ΕΣΕΝΑ στην κλούβα... και ΔΕΝ θα είναι BMW η κλούβα...
hehehhehehehehe
hahahhahahahahahahahhaha
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaahahahahahhaΠαντως να το ξερεις(BMWσουδαν) οτι βρηκα την **ip **σου και αν θελω βρισκω το **τηλεφωνο **σου και μετα το **επιθετο **σου και σε βλεπω σε λιγο καιρο σε διαθεσιμοτητα....ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ [Krusenstern]
ελα ρε [Krusenstern], μην πεδευεσε θα σου πω το τηλεφωνο μην ψαχνεις
100 αυτο ειναι μετα διευθυνση αστυνομικο τμημα ηρακλειου,παντως αμα
ειναι καμια απειλει προς την οικογενεια μου στο λεω θα σε [Krusenstern] ρε [Krusenstern],θα σε εκτελεσω στα 5 μετρα, για κατσε να κανω μυνηση και σε εσενα [Krusenstern],αλλα και στο φορουμ γιατι αν λεει αληθεια
αυτος ο [Krusenstern],και δεν προστατευτετε τους χρηστες σας εσεις οι
μοντερατορ τοτε την εχετε ασχημα.Να προσέχεις το στόμα σου!!!
[Krusenstern] -
hehehhehehehehe
hahahhahahahahahahahhaha
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaahahahahahhaΠαντως να το ξερεις(BMWσουδαν) οτι βρηκα την **ip **σου και αν θελω βρισκω το **τηλεφωνο **σου και μετα το **επιθετο **σου και σε βλεπω σε λιγο καιρο σε διαθεσιμοτητα....ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ [Krusenstern]
ελα ρε [Krusenstern], μην πεδευεσε θα σου πω το τηλεφωνο μην ψαχνεις
100 αυτο ειναι μετα διευθυνση αστυνομικο τμημα ηρακλειου,παντως αμα
ειναι καμια απειλει προς την οικογενεια μου στο λεω θα σε [Krusenstern] ρε [Krusenstern],θα σε εκτελεσω στα 5 μετρα, για κατσε να κανω μυνηση και σε εσενα [Krusenstern],αλλα και στο φορουμ γιατι αν λεει αληθεια
αυτος ο [Krusenstern],και δεν προστατευτετε τους χρηστες σας εσεις οι
μοντερατορ τοτε την εχετε ασχημα.ΜΗΝ κάνετε quote τις προσβλητικές δημοσιεύσεις!!! [Krusenstern]
-
Δε μαζεύεσαι λίγο, λέω;
Καλή η πλάκα, αλλά έχει και τα όριά της!
-
ποια πλακα δεν βλεπεις τι λεει,οτι εχει την ip μου
-
edit
-
Δεν μαζεύεστε λιγάκι BMW και BILL; Τι χάλια είναι αυτά;
-
ΒΜWSEDAN,
σε παρακαλώ να προσέχεις το στόμα σου, και να κοπούν οι απειλές προς χρήστες, moderators και το σύνολο του φόρουμ!!!
Περί απειλών και χαρακτησισμών, τα ίδια ισχύουν και για τον Bill-MS και για ΟΛΟΥΣ φυσικά. Eπίσης, τα L33T απαγορεύονται!
Τέλος, να μου πεις σε παρακαλώ αν τελικά αποφάσισες για την αγορά του αυτοκινήτου σου.
[moderator]
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΒΜWSEDAN,σε παρακαλώ να προσέχεις το στόμα σου, και να κοπούν οι απειλές προς χρήστες, moderators και το σύνολο του φόρουμ!!!
Περί απειλών και χαρακτησισμών, τα ίδια ισχύουν και για τον Bill-MS και για ΟΛΟΥΣ φυσικά. Eπίσης, τα L33T απαγορεύονται!
Τέλος, να μου πεις σε παρακαλώ αν τελικά αποφάσισες για την αγορά του αυτοκινήτου σου.
[moderator]
συγνωμη φιλε,δεν απειλησα εσενα,απλως ειπα οτι οι μοντερατορ πρεπει να
προστατευουν τους χρηστες,για παραδειχμα πως βρηκε ο bill-MS την ip
και οχι μονο με απειλησε κιολας οτι θα βρω το τηλεφωνο σου και τετοια
η οικογενια μου δεν φταιει σε τιποτα,και που ξερω εγω τωρα αν ο bill εχει
βρει το τηλεφωνο μου και μπορει να κανει πλακες...
γι αυτο αρχισα να βριζω.το αυτοκινητο σας το ειπα 320
-
ΒΜWSEDAN,
σε παρακαλώ να προσέχεις το στόμα σου, και να κοπούν οι απειλές προς χρήστες, moderators και το σύνολο του φόρουμ!!!
[moderator]
συγνωμη φιλε,δεν απειλησα εσενα,απλως ειπα οτι οι μοντερατορ πρεπει να
προστατευουν τους χρηστες,για παραδειχμα πως βρηκε ο bill-MS την ip
και οχι μονο με απειλησε κιολας οτι θα βρω το τηλεφωνο σου και τετοια
η οικογενια μου δεν φταιει σε τιποτα,και που ξερω εγω τωρα αν ο bill εχει
βρει το τηλεφωνο μου και μπορει να κανει πλακες...
γι αυτο αρχισα να βριζω.το αυτοκινητο σας το ειπα 320
Δεν έχω ιδέα (ούτε και ΜΠΟΡΩ να έχω, ΟΥΤΕ και μπορώ να κάνω κάτι) από πού βρήκε και ΑΝ βρήκε την IP σου. Ωστόσο, από την IP σου, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρει το τηλέφωνό σου, χρειάζεται η παρέμβαση εισαγγελέα για κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω τι άλλου είδους προστασία θα ήθελες από τους moderators, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω.
Στα υπόλοιπα, εφόσον αποφάσισες περί της 320, και επειδή η 'συζήτηση' (ο θεός να την κάνει) έχει ξεφύγει εντελώς, το τόπικ κλειδώνεται.
[moderator]
αυτοκινητο sedan γυρο στα 28.000 με 30.000