-
Ενδιαφέρομαι να ανοίξω το μοτέρ μιας 200αρας Βέσπας και θέλω να αγοράσω ένα δυναμοκλειδο για το καπάκι και τις βίδες του καρμπυρατέρ..
Οι ροπές που με ενδιαφέρουν είναι από 0,3-8 kgm,ξέρει κανείς να με συμβουλέψει τι μάρκα να προτιμήσω και περίπου πόσο θα κοστίσει?? -
Ενδιαφέρομαι να ανοίξω το μοτέρ μιας 200αρας Βέσπας και θέλω να αγοράσω ένα δυναμοκλειδο για το καπάκι και τις βίδες του καρμπυρατέρ..
Οι ροπές που με ενδιαφέρουν είναι από 0,3-8 kgm,ξέρει κανείς να με συμβουλέψει τι μάρκα να προτιμήσω και περίπου πόσο θα κοστίσει?? -
Μένεις στο Μιλάνο και δεν έχεις ακούσει ποτέ σου για την 'Beta Utensili S.p.A.';
-
Δεν ειμαι της δουλειας και φοβαμαι μηπως παρω κατι πολυ εξεζητημενο.Βασικα το θελω μονο για τα σκουτερακια μου,που να τολμησω να βαλω χερι στα Α4..
Υπαρχουν διαφορετικοι τυποι δυναμοκλειδων ?? και αν ναι μηπως ξερει κανεις πιο ειναι πιο καταλληλο για τη δουλεια που το θελω
Ευχαριστω προκαταβολικα για της απαντησεις σας παιδια -
Φοβάμαι πως θα χρειαστείς περισσότερα του ενός ροπόκλειδα λόγω του ότι το φάσμα των ροπών που θέλεις (0.3-8 Kgm) είναι μεγάλο. Για παράειγμα το 666/10 μετράει 2-10 kgm, ενώ για το φάσμα 0.3-2 θα χρειαστείς κάποιο μικρότερο.
Τα εργαλεία Beta και Facom γενικά είναι ακριβά για το λόγο ότι η ποιότητά τους είναι κορυφαία. Στην Πάτρα υπάρχει ένα μαγαζί που πουλάει Beta στην Αγίου Ανδρέου κοντά στον Άγιο Ανδρέα. Μπορείς να ρωτήσεις εκεί για περισσότερα. -
Facom .-
Μπορεί το δυναμόκλειδό της να κοστίσει περισσότερο από την ίδια την Βέσπα (Εντάξει! υπερβάλλω! ) , αλλά στο τέλος η Βέσπα μπορεί να χαλάσει αλλά το Facom ποτέ.
Απ'ότι γνωρίζω κι εγώ, μάλλον γι'αυτό το φάσμα, όντως θα χρειαστείς 2 τέτοια εργαλεία...
-
Όταν λέμε ακριβά ,πόσο να υπολογίζω περίπου??
περισσότερο με ενδιαφέρει να βγάλω το κύλινδρο να καθαρίσω τα ports. Δεν έχω πρόβλημα συμπίεσης αλλά βλέπεις είναι 20 χρόνια δίχρονο οπωσδήποτε ένα καθαρισματακι το τραβάει...........οπότε πρέπει να το σφίξω περίπου (1.7-2.2kgm) .Και το καρμπυρατέρ που θέλω να βγάλω θέλει περίπου τα ιδία (1.6-2kgm)μάλλον θα πάρω το μικρό κλειδι, γιατι μόνο για το συμπλέκτη και το βολάν θέλει
παραπάνω τιμές
Τελικά είναι αρρώστια να μαστορεύεις μόνος σου κάτι, πως τα καταφέρνω μια ζωή με μαύρα χεριά είμαι -
Beta ότι πιο κοντινό στις τιμές που ζητάς
http://www.beta-tools.com/prodotti/cata ... 4/8-594/21
Η facom δεν έχει κάτι νομίζω σε αυτό το πεδίο τιμών.
Σχετικά με την τιμή..... είχα πάρει facom πριν μερικούς μήνες 10-50 Νm 200 euro.
Δες όμως και τα Britool. Eίναι πίο φθηνά απο τα άλλα και αρκετά καλά σαν εργαλεία.
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Beta ότι πιο κοντινό στις τιμές που ζητάςhttp://www.beta-tools.com/prodotti/cata ... 4/8-594/21
Η facom δεν έχει κάτι νομίζω σε αυτό το πεδίο τιμών.
Σχετικά με την τιμή..... είχα πάρει facom πριν μερικούς μήνες 10-50 Νm 200 euro.
Δες όμως και τα Britool. Eίναι πίο φθηνά απο τα άλλα και αρκετά καλά σαν εργαλεία.
Εκεί κάπου υπολόγιζα γύρω στα 150-200 ευρώ να δωσω.. Αν είναι για 30-40 ευρώ να πάρω κάτι για να το έχω μια ζωή χαλάλι του. Όπως λένε οι Ιταλοί όταν διαλέγεις τα σωστά εργαλεία έχεις ήδη κάνει το 50% της δουλειάς...Αν βέβαια η διαφορά είναι 100 ευρώ θα πάρω κάτι πιο φθηνό
Μετά από σκληρή χρήση χρειάζονται τίποτε μετρήσεις και ρύθμισμα για να εχουν τις ίδιες ανοχές η το αγοράζεις και τελείωσες ?? Συγνώμη αν σας τα έκανα τσουρέκια αλλά αν δεν το κατέχεις το σπορ καλύτερα να ρωτάς τη γνώμη κάποιου ειδικού -
Τίποτα δεν μένει αναλλοίωτο στο χρόνο. Ανάλογα με τη χρήση θέλει διακρίβωση αν δείχνει σωστά. Για ένα ιδιώτη που δεν κάνει συχνή χρήση μια διακρίβωση κάθε δυο χρόνια νομίζω είναι καλά. Ρώτησε σχετικά εκεί που το αγόρασες.
-
πήγαινε μια βόλτα από στην Σπύρου Πάτση, είναι γεμάτη με καταστήματα για εξοπλισμό συνεργείων και θα σε κατατοπίσουν πλήρως.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Τίποτα δεν μένει αναλλοίωτο στο χρόνο. Ανάλογα με τη χρήση θέλει διακρίβωση αν δείχνει σωστά. Για ένα ιδιώτη που δεν κάνει συχνή χρήση μια διακρίβωση κάθε δυο χρόνια νομίζω είναι καλά. Ρώτησε σχετικά εκεί που το αγόρασες.Το πιο σημαντικό, το δικό μου δυναμόκλειδο έχει 20 χρόνια να ρυθμιστεί - δεν πρέπει να δείχνει καθόλου καλά.
ερωτηση για δυναμοκλειδο