-
Πηγα προχτες στο καθαριστηριο ενα μπουφαν μου και πηγα να το παρω και μου το εκαναν μο@νι!!! Το παλτο εκανε 150 ευρω και τα εχω παρει..... Μου ειχαν δωσει ενα χαρτακι με ενα νομο η κατι τετοιο το οποιο ομως το πεταξα απο τα νευρα μου... Εκανα αρκετη φασαρια αλλα επειδη βιαζομουν ειπα θα περασω μετα να σας τα σπασω ολα.... Τι προβλεπει ο νομος σε τετοια περιπτωση και ποιος ηταν αυτος που μου εδωσαν και πεταξα;;;;
-
Πηγα προχτες στο καθαριστηριο ενα μπουφαν μου και πηγα να το παρω και μου το εκαναν μο@νι!!! Το παλτο εκανε 150 ευρω και τα εχω παρει..... Μου ειχαν δωσει ενα χαρτακι με ενα νομο η κατι τετοιο το οποιο ομως το πεταξα απο τα νευρα μου... Εκανα αρκετη φασαρια αλλα επειδη βιαζομουν ειπα θα περασω μετα να σας τα σπασω ολα.... Τι προβλεπει ο νομος σε τετοια περιπτωση και ποιος ηταν αυτος που μου εδωσαν και πεταξα;;;;
-
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Πηγα προχτες στο καθαριστηριο ενα μπουφαν μου και πηγα να το παρω και μου το εκαναν μο@νι!!! Το παλτο εκανε 150 ευρω και τα εχω παρει..... Μου ειχαν δωσει ενα χαρτακι με ενα νομο η κατι τετοιο το οποιο ομως το πεταξα απο τα νευρα μου... Εκανα αρκετη φασαρια αλλα επειδη βιαζομουν ειπα θα περασω μετα να σας τα σπασω ολα.... Τι προβλεπει ο νομος σε τετοια περιπτωση και ποιος ηταν αυτος που μου εδωσαν και πεταξα;;;;Νομίζω οτι νομικά ειναι καλυμένοι, είναι στην κρίση του επαγγελματία να κάνει κάτι...
Σε παρόμοιο περιστατικό, πριν κανα 2 μηνο οπου μου καταστρέψαν κουστουμι, τους ειπα απο που το πηρα και σε 3 μέρες ειχα καινουργιο χωρις φωνες και φασαρια. Φυσικα και συνεχίζω να πηγαίνω τα ρούχα μου εκει... (Βεβαια ίσως να εφταιγε ότι τους αφήνω περίπου 120 ευρω το μηνα για τα κοστουμια της δουλειας)...
-
ουτε τα καθαριστηρια δε πανε καλα?
τι διαολο,πρεπει να φερουμε και μεις κινεζους?
-
Θα τους ετρεχα με τα .....14
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ουτε τα καθαριστηρια δε πανε καλα?τι διαολο,πρεπει να φερουμε και μεις κινεζους?
' 'Αργησες ' υπάρχουν ήδη.
-
το ειχα σκεφτει να κανω εισαγωγη κινεζους...αλλα τους εφερε αλλος?
σαν τα καουμποικα!
-
Το χατακι ''ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ'' δεν ισχυει, αλλα ειναι ψαρωτικο για να μην το ψαξεις παραπανω....
Και βεβαια μπορεις να τους κανεις μηνυση γιατι η δουλεια τους ειναι να σου παρεχουν ενα σωστο και καλο καθαρισμα.....(Οπως και στα παρκινγκ το δεν ''εχουμε ευθυνη'' δεν ισχυει....)
-
Ψάξε αυτό που σου λέει ο citastak. Δεν σε συμφέρει να τρέχεις νομικα(χάσιμο χρόνου),δεν τους συμφέρει να τους χαλάσεις το ''όνομα'' με φασαρίες,αρνητική διαφήμιση κλπ.
Σε παρόμοιο περιστατικο(αντιανεμικό μπουφάν ήρθε κι έγινε σαν χαρτι περιτυλίγματος η επένδυση του λογω λάθος πλυσίματος που του έκαναν )μου το κράτησαν,το έστειλαν σε κάποιον δικό τους που ήξερε από τέτοια και σε μια εβδομάδα το παρέλαβα σαν καινούριο.
Προσπάθησε να τους πείσεις ότι δεν συμφέρει κανέναν μια δικαστική διαμάχη.Αν τους τα σπάσεις και το δίκιο σου θα χάσεις και θα βρεθείς εσύ μπλεγμένος μετά
Αποζημιωση απο καθαριστηριο;;;