-
Θεμα: Ο Ραμσης βλέπει f1
Bλέπουμε με αγωνία τον αγωνα η βροχη τα χει κανει όλα μπάχαλο αλλά ο Κιμι μας μπροστα!!
Ο Κιμι εγκατελειψε. Δικό του το λαθος μεν αλλά η θλίψη ειναι εμφανης στο βλέμμα μας..
Και πάνω που ο αγωνας εχει γινει αδιαφορος μετα την εγκαταλειψη του Κιμι, κατι συμβαινει και μας τραβα την προσοχη.. Ω ναι, ο Αλόνσο εγκατελειψε!!
Τα χουμε πάρει με τον Σουμαχερ που δεν αφηνει τον Πεντρο να περασει (αφου θα γινει αργα η γρηγορα).. Ασε που με τα ημιβροχινα ελαστικα δεν θα τα καταφερει ο Σουμι.. Βαλτε τον στα πιτς ρεεεεε...
(ειναι και Γερμανος ο Ραμσης, μια συμπαθεια την τρεφει..)Μόλις συνειδητοποιησε ότι ο Μπάτον (επιτελους) πήρε την πρωτη του νίκη ο Ραμσης δεν άντεξε και λιποθυμησε...
Τα λέμε σε 15 μερες στην Τουρκία!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τα λέμε σε 15 μερες στην Τουρκία!
Σε 21.... Τόσο πολύ βιάζεσαι να ξαναδείς τον ξανθό; Μην ανησυχείς όμως..από του χρόνου θα ναι δυο βήματα η Ιταλία για να τον δεις...
-
Funis
highlights: η σαγιονάρα και το άδειο μπουκάλι κοκα κολα.
-
Αυτά πρόσεξες κι εσύ ρε Σάββα;
Και το λουράκι του σκύλου να προσθέσω...
-
Τη σαγιοναρα στην λιποθυμια επανω δεν προλαβαμε να την πάρουμε.. Το λουρακι ήταν για την βόλτα που ακολουθησε και την κοκα κόλα... την ήπιαμε!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τη σαγιοναρα στην λιποθυμια επανω δεν προλαβαμε να την πάρουμε.. Το λουρακι ήταν για την βόλτα που ακολουθησε και την κοκα κόλα... την ήπιαμε!!Θα ήθελα να κάνω έγκαθετο σχόλιο για αυτό που ήπιατε (την κόκα-κόλα ντε! ), αλλά θα κρατηθώ!
-
Kατι του στυλ 'μωρε δεν ηπιατε μονο αυτη...τον ηπιατε γενικότερα στον αγωνα'??
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Kατι του στυλ 'μωρε δεν ηπιατε μονο αυτη...τον ηπιατε γενικότερα στον αγωνα'??Εγώ δεν είπα τίποτα! Μόνη της τα φαντάζεται!
Μες το μυαλό μου είσαι, βρε funis!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τη σαγιοναρα στην λιποθυμια επανω δεν προλαβαμε να την πάρουμε.. Το λουρακι ήταν για την βόλτα που ακολουθησε και την κοκα κόλα... την ήπιαμε!!Τουλάχιστον η κοκα-κόλα ήταν λαιτ Ηλέκτρα ;;;
-
-
Καλύτερα ελεύθερη πτώση μ΄αλεξίπτωτο, παρα αυτό το πράγμα !!
-
incredible!!!!! : yikes:
-
ούτε να το σκέφτομαι θέλω...μόνο κανας mr. bean θα ανέβαινε σε αυτό...
-
Όταν μεγαλώσω θα γίνω ένα μεγάααααλο τρένο,
σαν τον μπαμπά μου.
-
Σίγουρα το εν λόγω VW θα στρίβει σαν τρένο...
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
http://img221.imageshack.us/img221/829/albumpic4minn3.jpgΑλλη μια χρησιμη αεροτομη Porsche:
-
-
-
Αυτό θα πει ρομαντικός...
-
drdino
charmak66
...όμορφες φωτογραφίες!
Ποσταρε μια τυχαια φωτογραφια (θεμα ελευθερο - πολλες φωτος)