-
Μπορεί να είναι χεράς και να ρισκάρει πολύ, μπορεί να είναι κουλάδι, μπορεί να είναι απρόσεκτος... Speak up!
-
Μπορεί να είναι χεράς και να ρισκάρει πολύ, μπορεί να είναι κουλάδι, μπορεί να είναι απρόσεκτος... Speak up!
-
-
Ο Κουασιμοδος....................................
-
Ναι, ΟΚ... Αλλά κι αν έβαζες μια αφήγηση, μια περιγραφή δεν θα πείραζε καθόλου!
-
Κλασσικός νεο-έλληνας οδηγός, συνάδελφος, επιστρέφοντας απο δουλειά στην Πάτρα. Το στύλ οδήγησής του ήταν 'τι 30, τι 130, το ίδιο μου είναι'. Οδηγούσε με μακρύ, χοντρό παλτό, άκουγε τουρκο-λαικά και εγώ μετρούσα τα λεπτά να φτάσω σώος..
-
Μακράν ο τρομακτικότερος: dourou. Ναι μεν, βρίσκει σωστές γραμμές, αλλά συνήθως πάει 11 στα 10, χωρίς να υπολογίζει ΚΑΝΕΝΑΝ κίνδυνο, ούτε αν στην τυφλή στροφή που βγαίνει να προσπεράσει μπορεί να έρχεται κανένας... Βασικά, δεν κρατάει καμία πισινή μην τυχόν και ο άλλος οδηγός κάνει κάποιο λάθος ή βρεθεί πάνω στη δική του γραμμή.
-
Φέτος στο Ακρόπολις, ένας φίλος μου λέει ότι δεν υπάρχει λόγος να πάμε με 2 αυτοκίνητα 4 άτομα, αφήνω το δικό μου στη BP στα Goodies μετά τις Αφίδνες και επιβιβάζομαι στο Impreza ενός άλλου φίλου του που δεν είχα ακόμα γνωρίσει.
Έπρεπε να το είχα φανταστεί. Ποιος σώφρων θα είχε δώσει 35Κ για ένα Impreza 1.6 180 αμφίβολων αλόγων, με ποδιές, εισαγωγή αέρα και πίσω αεροτομή από STI, 18άρες Prodrive και τέτοια χαρούμενα; Με τα ίδια χρήματα αγόραζε γνήσιο STI 1.5 έτους, πολύ πιο αξιόπιστο και γρήγορο.
Ήταν η πρώτη φορά που το έβγαζε εκτός Αθηνών και είχα συνεχώς την αίσθηση ότι είναι απλώς θέμα χρόνου να τρακάρουμε. Όπως κι έγινε αργότερα μέσα στη μέρα. Περιττό να σας πω ότι όταν τελικά έφτασα αρτιμελής στο αυτοκίνητό μου, απλώς έσκισα να φιλήσω το χώμα κι έκανα 3 φορές το σταυρό μου (καμία απολύτως υπερβολή στα παραπάνω).
Κόλλαγε σε όποιον πήγαινε αριστερά στην εθνική με 150, τον έλουζε ακόμα κι αν ο μπροστινός έκανε αμέσως δεξιά, αργότερα στο επαρχιακό πήρε όλες τις αριστερές στροφές τέρμα αριστερά, θαύμα που δε λιώσαμε, αλλά το κορυφαίο ήταν άλλο. Αγαπημένο του χόμπι να προσπερνάει όταν ο άλλος προσπερνούσε. Ή ακόμα καλύτερα, με το που πήγαινε να ξεκινήσει προσπέραση ο μπροστινός, να χώνει τη μούρη του να μην τον αφήσει αλλά να προσπεράσει μόνο αυτός. Ε, 1-2-3, κάποια στιγμή ένα Polo που προσπερνούσε ένα ΚΤΕΛ έξω από την Αμφίκλεια, δεν μπορούσε να φανταστεί πόση μ@#%κία κουβαλούσε ο κομπλεξικός Subarάκιας και το κακό έγινε. Τουλάχιστον παραδέχθηκε το λάθος του αντί να το παίξει Κινέζος. Αυτό του το εκτίμησα.
Κορυφαία στιγμή στο Μαλιακό που πήγαινε χωρίς αύριο και κάποια φάση, μας φτάνει από πίσω EVO VI. Ο δικός μας να τον κλείνει να μην περάσει, ενώ μέχρι τότε έβριζε όποιον τον καθυστερούσε έστω και μισό sec. Κάποια φάση το EVO βγήκε πολύ αριστερά και μας έσκισε. Πολύ το φχαριστήθηκα. Θεέ μου, ήσουν πολύ γενναιόδωρος μαζί μου εκείνη τη μέρα. Σε ευχαριστώ. -
Μία φίλη μου. Επικίνδυνα αργή!
-
Αυτό είναι το λιγότερο.
-
H μανα μου!!!!
-
Νο 1: Πρώην συμμαθητής, 1 χρόνο μετά το σχολείο που μόλις είχαμε πάρει διπλώματα και όλοι αισθανόμασταν οδηγάρες. Με πήγε περίπου 200 μέτρα για να μαζέψουμε κάποιον από τη στάση του λεωφορείου μέχρι το γήπεδο όπου θα παίζαμε ποδόσφαιρο και πίσω. Μέγιστη ταχύτητα 50-60, 3-4 τετράγωνα... κι όμως περάσαν τόσα χρόνια κι ακόμα το θυμάμαι, δεν ξέρω τι έκανε, όχι κάτι με όνομα (πχ χειροφρενιά, πάντες κλπ) αλλά είχα κατατρομάξει.... ήταν άτσαλος, απότομος, αδιάφορος και επιθετικός και δεν βοηθούσε που στα στενά σταμάταγε τελευταία στιγμή στη μέση...
Νο2: Ο πατέρας μου, δεν πολυκατέχει τους λόγους για τους οποίους συνηθίζεται να αλλάζει κανείς ταχύτητα και το έκανε όποτε τύχει και όπως ομολόγησε αλλάζει από συνήθεια ή όποτε το θυμηθεί έτσι ώστε άλλες φορές να μουγκρίζει με πρώτη και άλλες να προσπαθεί να στρίψει με 2χλμ και 3η.... Επίσης αδιαφορεί για λωρίδες και άλλα αυτοκίνητα γύρω του.... ευτυχώς τον πείσαμε να σταματήσει να οδηγάει. Άλλωστε το οδήγημα τον κοίμιζε.... πάντα, στα πρώτα 1-2χλμ! Τον έσωζε το ότι γενικά πήγαινε αργά (αν και καμιά φορά πήγαινε και γρήγορα ακριβώς εκεί που δεν έπρεπε). -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
H μανα μου!!!!Και η δική μου!!!! Κοίτα σύμπτωση!
-
γυναικα!!!
οχι οτι ετρεχε, απλα ειχε προβλημα στις γωνιες, στα στενα, στην κυκλοφορια, στον ελεγχο της αποστασης με τα αλλα αυτοκινητα κλπ κλπ κλπ κλπ
βεβαια ισως απλα εγω να ειμαι φοβιτσιαρης...παντως σε μια διαδρομη 20 λεπτων, εκανα κοιλιακους απο το μονιμο σφιξιμο
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
H μανα μου!!!!
Και η δική μου!!!! Κοίτα σύμπτωση!
Ωχ, λες να μαστε αδερφια?? Χειροτερη απο την δικια μου αποκλειεται να ειναι!!
Μαμα αμα το δεις αυτο δεν το εννοουσα, ετσι για πλακα το ειπα, το θελω το δωρο Χριστουγεννων!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
γυναικα!!!οχι οτι ετρεχε, απλα ειχε προβλημα στις γωνιες, στα στενα, στην κυκλοφορια, στον ελεγχο της αποστασης με τα αλλα αυτοκινητα κλπ κλπ κλπ κλπ
βεβαια ισως απλα εγω να ειμαι φοβιτσιαρης...παντως σε μια διαδρομη 20 λεπτων, εκανα κοιλιακους απο το μονιμο σφιξιμο
!!!!!!!!!!
Ασχετο αλλα τι σημαινει το ιδεογραμμα στην υπογραφη σου?????
-
Χωρίς δεύτερη σκέψη, μια θεία μου!
Με nissan sunny 1.6 αυτόματο,Αγ. Παρασκευή-Ελ. Βενιζέλος. Μερικά λάστιχα είχαν οφαθλμοφανώς καμιά 20αριά psi λιγότερο από αυτά που θα έπρεπε, καθόλου κοίταγμα στους καθρέφτες, αδυναμία κίνησης μέσα σε μια λωρίδα (ακόμα και στην Αττική οδό), ελλιπής γνώση σημάτων και άλλα τέτοια όμορφα...
Κάποιος να την αφαιρέση το δίπλωμα! Εγώ, πάντως, εκεί δεν ξαναμπαίνω!
-
Λες να διαβάζει η μητέρα σου φόρουμ;
-
18 χρονών εγώ και όλοι στην παρέα με 3 αυτοκίνητα καθαρά οικογενειακά πάμε για Σαββατόβραδο σε γνωστο κατάστημα του Ωροπού στον γυρισμό επιλέγω να πάω με τον πιο ώριμο και τον μόνο που δεν είχα πιεί σταγόνα...
ΛΑΘΟΣ επιλογή
...όταν το ποσοστό πιωμένων οδηγών στην εθνική είναι ασυνήθιστα υψηλό βέβαια δεν μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει αλλά ο φίλος μου είναι κουλός κυριολεκτικά (κυριολεκτικά λέμε όταν θέλουμε να τονίσουμε τη μεταφορά μας! )
2η χειρότερη στη λίστα είναι η εφιαλτική επιστροφή από γάμο στα Ιωάννινα οπου ο οδηγός του πούλμαν δεν είχε κοιμηθεί καθόλου και βέβαια αυτός οδηγούσε και στον πηγαιμό
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Λες να διαβάζει η μητέρα σου φόρουμ;Ποτε δεν ξερεις τι γινεται!! Ασε κι εχει ταξει καλο δωρο για τα Χριστουγεννα!!
Ποιος είναι ο πιο τρομακτικός που σας έχει πάει βόλτα;