-
Τσοπανηδες,τσοπανηδες no problemo. Προτεινω λοιπον τα στραβαδια που θα βγαζουμε αδεια για να τρεξουμε μεσω ΣΟΑΑ η οπως νομιζετε εσεις να μας μαζευετε για σεμιναρια στην πιστα (αν κανετε για τους συνοδηγους σας αξιζουν χιλια μπραβο).Θελετε να προσφερετε κατι?Δωστε μας συμβουλες πρακτικα ομως.Δεν γεννηθηκαμε ολοι μεσα στο συναφι,αλλοι εχουν ταλεντο αλλοι οχι,αλλοι μπορει να ειχαν αλλα πλεον σκουριασανε.Το να μου δειξεις και να μου πεις μετα εισαι τσοπανης,κουλος,ξυλοκοπος κτλπ το βρισκω δικαιο. Λετε να μην ακουσετε ενα ευχαριστω.
Οσον αφορα τις γραμες που λεγατε στο αττικο,τα τελευταια 10 χρονια Αγ.Μερκουρη βλεπω τον ιδιο κοσμο να στριβει τις ιδιες στροφες με τον ιδιο λαθος τροπο.Απλα το Ν1 εγινε Α5 και μετα Ν4 και επειδη στους τυφλους ο αοματος βασιλευει....
APR να τρξω πιστα (που μου αρεσει) να κανω τι? Με το Ν1????Θυμαστε σε τι χρονους γυρνανε ασε που δεν συμπληρωνουμε πλεον κλαση.
Μην μου πειτε οτι με 40 κιλα ερμα το Α6 θα χασει τιποτα.
Να τρεξω ενιαιο με το καθημερινο μου ιστορικο MG?
Να περιμενω να γινει Ε και να βαλω 1600 οκ, ραλλυ ομως???
Η νεα γενεια εχουμε το κακο οτι δεν ρωταμε και οταν ρωταμε,ρωταμε τους λαθος ανθρωπους. μεσα απο αυτον τον χωρο ομως εχουμε-εχετε την δυνατοτητα να γινει κατι καλο μπας και σωθει αυτο το σπορ -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Dhladh kyrie APR eseis symmerizeste thn parapanw apopsh oti osoi exoyn thn atyxh toys stigmh einai koyloi?Kai syn ths allhs anaferate thn pista....
An den kanw la8os (kai an kanw parakalw dior8wste me) gia na symmetasxei kapoios sthn pista (ektws ths kathgorias toy enniaioy) 8elei na exei termatisei 2 anabaseis kai ena rally, ektws an proerxetai apo ton xwro toy kart.... Ara pws 8a er8ei enas neos opws lete sthn pista...Aaaaa kai mhn ksexasw.... Kapoios Ellhnas prwhn agwnizomenos, edwse x8es eksetaseis (8ewritika kai praktika) gia na parei Lisans sthn xwra thn opoia brisketai gia na mporesei na symmetasxei se enniaio toy ekswterikoy.... Me phre thl kai ekane san mikro paidaki, legontas moy ksereis ti einai na erxesai me 220+ (me impreza) kai na pefteis sta frena sthn K-1?Edw mhpws 8a eprepe na kanoyme to idio kai na pername eksetaseis gia tis lisans? Lew egw twra me to mikro neaniko moy myalo...
ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ Hannibal , ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΡΕΤΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ .
ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ , ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΛΛΑΝΕ .
-
Ο χρήστης reddragon έγραψε:
APR να τρξω πιστα (που μου αρεσει) να κανω τι? Με το Ν1????Θυμαστε σε τι χρονους γυρνανε ασε που δεν συμπληρωνουμε πλεον κλαση.
:ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ , ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ (ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ) ΤΟΣΟ , ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΙΒΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ !
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ , ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΧΡΟΝΙΑ , ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΕΟΙ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΝΤΕ ΤΟΝ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΡΙΖΟΒΟΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ , ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑΤΑ , ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ , ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ .
ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΣΗ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΑΜΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΞΩ ΑΠ'ΤΟ ΣΠΙΤΙ , ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ , ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ , ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΚΟΠΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ , ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ .
ΑΝ ΔΕ ΑΥΤΟΙ ΤΥΝΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ (ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ ΚΤΛ) ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΕΚΕΙ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΙΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΣ
ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ . -
Πλακα πλακα με Ν1 θα ειναι και καλυτερα ,αφου εχεις και ελαχιστο κοστος στην πιστα(τσαμπα συμμετοχη,μινιμουμ φθορες με το Ν1,κλπ)
Οποτε αφου σου αρεσει,κακως το σκεφτεσαι! -
Ο χρήστης glf έγραψε:
για να μην το αφήσω, θα πρέπει να πούμε οτι οι έξοδοι συνήθως είναι από υπερπροσπάθεια, μεγάλη ταχύτητα, αντε και κόπωση ελαστικών και φρένων και λιγότερο λόγω... κουλαμάρας! καμία σχέση ! αν πας αργά δεν βγάινεις και απο το δρόμο !Το κουράσαμε βέβαια και μάλλον εκτός θέματος, αλλά τι να κάνουμε έτσι που μπλέξαμε επειδή κανείς μας δε θέλει να ακούει την αλήθεια;...
Λοιπόν αγαπητέ glf.
Αν η υπερπροσπάθεια μεταφράζεται σε τσαρουχωμένα φρένα (που δεν τα αφήνεις ακόμα και όταν αντιλαμβάνεσαι πως το αυτοκίνητο ταξιδεύει ακυβέρνητο σε δική του τροχιά), επίτρεψέ μου να πιστεύω πως αυτή η υπερπροσπάθεια, σημαίνει απλά ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ (ίσως και πανικό).
Αν τα κλειδωμένα τιμόνια, ορίζουν την υπερπροσπάθεια, τότε αλλίμονο στις μπαριέρες, τα δέντρα και -γιατί όχι;- τους θεατές. Τα πράγματα είναι απλά. Αν την ώρα που γλιστρά το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου, στρίψεις και άλλο το τιμόνι στην κατεύθυνση της στροφής, είναι σα να ζητάς από το αυτοκίνητο να βγει από το δρόμο. Αυτό έγινε πολλές φορές στη Ριτσώνα, αλλά και στο Παλάδιο και σε άλλους αγώνες. Αυτά είναι που με έκαναν να μας (έχω και τον εαυτό μου μέσα) χαρακτηρίσω ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ.
Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι η υπερπροσπάθεια αφορά τους τσοπάνηδες, τότε σου υπογράφω ότι είναι αναποτελεσματική.
Έχεις φανταστεί οδηγούς αγώνων να αρμέγουν; Λες ότι με υπερπροσπάθεια θα τα καταφέρουν, ή μήπως θα ξεκαρφώσουν τα βυζιά των άτυχων ζώων, όπως ακριβώς οι τσοπάνηδες/οδηγοί κυνηγάμε μπαριέρες, δέντρα και ανθρώπους;...
Πάρε και διάλεξε.
Όσο για το πρόγραμμα. Αυτό είναι. Όποιος θέλει το αποδέχεται. Όποιος πονάει τη λισάνς του και στο ΣΟΑΑ.
Αλλά τι θα κάνουμε το 2007, που αυτοί που πονάνε φέτος θα αποδέχονται και οι ευχαριστημένοι θα πονάνε, ψάχνοντας το ημιυπόγειο;...
Έτσι γινόταν πάντα, έτσι και το 2006.
Ησυχία λοιπόν και πάμε στην ουρά, γιατί σε ενάμιση μήνα αρχίζει η διανομή ξεκα@λωτικής δόσης από τον Drug dealer... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Επιπλέον είδε κανείς να στερούνται συμμετοχών οι αγώνες; Σοβαρών εμπλοκών στερούνται και οδηγικών ταλέντων. Είδε κανείς την ανάβαση Ριτσώνας, όπου 5 ΟΔΗΓΟΙ, 6-7 χομπίστες, 20 ανερχόμενοι νέοι και 130... τσοπάνηδες συμμετείχαν στον ίδιο αγώνα (ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν οι τελευταίοι);
ΝΤ
ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΒΡΕΕΕΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ?
ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΡΙΤΣΩΝΑΣ ΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο IVAN , ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ?
Μια απορία:
Μιας και ο ivan, όπως λέει κι ο ίδιος άλλωστε, σίγουερα ΔΕΝ είναι ανερχόμενος νέος, είναι χομπίστας, ή τσοπάνος;
Ανάλογα με την απάντηση έχει συνέχεια!
-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
κ.ΝΙΚΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΛΛΟ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ, ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΕΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.
ΕΠΕΛΕΞΑ ΕΠΕΙΤΗΔΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΟΠΑΝΑΡΕΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Αγαπητέ Βαγγέλη
Το «τσοπάνος» δεν έχει να κάνει με το γρήγορος ή αργός, νικητής ή χαμένος, ούτε είναι υποτιμητικός τίτλος (κι εγώ... βλάχος είμαι...).
Έχει να κάνει με οδηγικό στιλ όμως και πίστεψέ με ότι έτσι είναι. Τουλάχιστον αυτό είδα εγώ (με την όση πείρα διαθέτω), ο Μιχελακάκης (εξ όσων συζητήσαμε) αλλά και ο Dimos που αν μη τι άλλο κόβει το μάτι του.
Δεν το παίρνω πίσω λοιπόν και φυσικά δεν έχει να κάνει με το αν εγώ είμαι ή δεν είμαι στην ίδια συνομοταξία.OK, παίρνω κι εγώ πίσω το ερώτημα, με πρόλαβε η... διπλωματία!
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Μια έτσι....ΑΝΑΚΑΛΩ, ΑΝΑΚΑΛΩ, ΑΝΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΑΠΟΤΑΣΣΟΜΑΙ...
Συγνώμη κύριε..Και μια γιουβέτσι....
Δεν το παίρνω πίσω λοιπόν και φυσικά δεν έχει να κάνει με το αν εγώ είμαι ή δεν είμαι στην ίδια συνομοταξία.
ΤΡΙπλωματία!!!
-
Ο ΙΒΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μια απορία:
Μιας και ο ivan, όπως λέει κι ο ίδιος άλλωστε, σίγουερα ΔΕΝ είναι ανερχόμενος νέος, είναι χομπίστας, ή τσοπάνος;
«Φίλε» μου
Χομπίστας σίγουρα, αλλά και τσοπάνος, αφού μετά από 28 χρόνια έχω ακόμα πολλά να μάθω για το τιμόνι.
-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Μια απορία:
«Φίλε» μου
Χομπίστας σίγουρα, αλλά και τσοπάνος, αφού μετά από 28 χρόνια έχω ακόμα πολλά να μάθω για το τιμόνι.
Άμα λέω για διπλωματία, κάτι ξέρω!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μια απορία:
«Φίλε» μου
Φταίω εγώ τώρα να πω για babylino και να βγει ο Μπιιιιιιιπ, να σε υποστηρίξει;...
Τες πα. Καλές γιορτές μικρέ -
Βεβαια κυριε Νικο,κατα τα λεγομενα σας,'στριψιμο τιμονιου,τσαρουχωμα φρενων,κλπ' οι παγκοσμιοι ειναι οι μεγαλυτεροι τσομπαναρεοι!
Βλεπε Λοεμπ στην Αυστραλια-ποσο ισια εφυγε.(και στο χωμα,ε ,για φαντασου...κουλος...)
Βλεπε ποικιλους φετος στα διαφορα ασφαλτινα ποσο ισια φυγανε και πολλες πολλες αλλες περιπτωσεις.
ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ τσοπαναρεοι!!!!!!ετσι δεν ειναι???Δεν πρεπει να τα ισοπεδωνουμε ολα και να γενικευουμε.
Η διαφορα ποια ειναι ,τσοπανη με τσοπανη?
Ο ενας τρεχει με 'καλο' Α6 και παει πολυ μετρια και ο αλλος τρεχει με Ν4 και παει εξισου πολυ μετρια.
Αυτος με το Ν4 ειναι καποιες θεσεις μπροστα(αν και υπαρχουν και εξαιρεσεις στο Παλλαδιο,ας πουμε )στη γενικη,καποιοι μαλιστα ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,και κατα συνεπεια πιστευουν οτι ειναι λιγοτερο τσοπαναρεοι απο τους υπολοιπους(μη σου πω οτι νομιζουν οτι εχουν αρχισει να ...ξεβρωμανε κιολας )
Τη μεγαλυτερη συμβολη για το μετριο θεαμα στους αγωνες αυτοι οι τελευταιοι την προσφερουν!!!Στο θεμα μας:
Το προγραμμα ειναι .....ΑΚΡΙΒΟ,απλα...(ας εξηγησει καποιος γιατι αυξησαν τους αγωνες και τους κανανε ολους υποχρεωτικους....)
Μακαρι να ειναι λιγο πιο ευχαριστα οταν θα μαθουμε και τα παραβολα -
Τραγικη ειρωνεια:
Το Πρωταθλημα το κερδισε ο Χατζη-τσοπανης, που δεν ειναι καθολου τσοπανης! -
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Αν η υπερπροσπάθεια μεταφράζεται σε τσαρουχωμένα φρένα (που δεν τα αφήνεις ακόμα και όταν αντιλαμβάνεσαι πως το αυτοκίνητο ταξιδεύει ακυβέρνητο σε δική του τροχιά), επίτρεψέ μου να πιστεύω πως αυτή η υπερπροσπάθεια, σημαίνει απλά ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ (ίσως και πανικό).
Αν τα κλειδωμένα τιμόνια, ορίζουν την υπερπροσπάθεια, τότε αλλίμονο στις μπαριέρες, τα δέντρα και -γιατί όχι;- τους θεατές.δεν διαφωνώ καθόλου, αλλά δεν είχα αυτά στο νού μου. ιδίως με τα DVD με τις στούκες έχω βαρεθεί να βλέπω τέτοια τραγικά. είδα βιντεο που ο αλλος έφευγε με μπλοκαρισμένο και κλειδωμενο τιμόνι και έφυγε στην πλαγιά περίπου με 30 χλμ/ώρα (τόση ώρα που φρέναρε) και λύθηκα στα γέλια.
απλά ελπίζω οτι εδώ δεν έχουμε τόσες πολλές περιπτώσεις και οι πιο πολλοί έξοδοι που μαθαίνω λεπτομέριες ξέρω οτι ήταν με πολλα...
πχ το video από το Cinque στο Παλλάδιο σαφώς και δεν είναι στις πιο πάνω 'κατηγορίες'.
σαφώς και τέτοιες συμπεριφορές στο τιμόνι δεν είναι για αγώνα οπότε ακολουθούν και τα πρόβατα και λοιπά όμορφα που λές και συ ελπίζω να είναι η μειοψηφία όμως.
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
....
Δεν πρεπει να τα ισοπεδωνουμε ολα και να γενικευουμε.
....
Στο θεμα μας:
Το προγραμμα ειναι .....ΑΚΡΙΒΟ,απλα...(ας εξηγησει καποιος γιατι αυξησαν τους αγωνες και τους κανανε ολους υποχρεωτικους....)
Μακαρι να ειναι λιγο πιο ευχαριστα οταν θα μαθουμε και τα παραβολααυτό λέω, να μην γενικεύουμε.
και γω δεν καταλαβαίνω τη λογική να είναι ολοι οι αγώνες υποχρεωτικοί. συνήθως βγαίνει αυτός που μπορεί να συμμετέχει παντού, να πηγαίνει μέτρια και να τερματίζει και να μαζεύει βαθμούς (οκ ράλλυ σημαίνει τερματισμός πάνω από όλα, αλλά αν είναι να κοψουν όλοι ρυθμό για να τερματίζουν, bye bye θέαμα).
ε δε νομίζω να πάνε άλλο πάνω τα παράβολα... δηλαδή οι χορηγοί των αγώνων τι ρόλο βαράνε τέλος πάντων ???????????????????????????
-
ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...
ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΡΓΩΝ-ΓΡΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ. ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΛΛΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΧΧΜΜ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΕΙΤΕ ΧΩΜΑ ΕΙΤΕ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΣΚΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΙ.
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΗΜΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΛΥ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ.
ΠΥΡΓΟΣ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ-ΕΚΟ-ΔΕΘ-ΠΑΛΛΑΔΙΟ!!!
ΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ ΛΑΜΙΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ?ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
για να μην το αφήσω, θα πρέπει να πούμε οτι οι έξοδοι συνήθως είναι από υπερπροσπάθεια, μεγάλη ταχύτητα, αντε και κόπωση ελαστικών και φρένων και λιγότερο λόγω... κουλαμάρας! καμία σχέση ! αν πας αργά δεν βγάινεις και απο το δρόμο !και για να το γυρίσουμε και στο πρόγραμμα που λεει και ο Χρήστος, ήταν ενδιαφέρον που είδα οτι αλλάχτηκε η ημερομηνία του σπριντ Κοζάνης για... Νοέμβριο. αμ δε βλέπω να κάνουμε αγώνα, να τους μαζεύουμε από τις πλαγιές βλέπω αμα βρέξει... (εδώ γλυστράει το καλοκαίρι στο Βελβεντό...)
πάντως δεν είδα κόσμο απο Β. Ελλάδα να σχολιάζει τη νέα μορφη του Κυπέλλυο και το ότι έμειναν οι καλοί αγώνες. (οκ και άλλα 2 σπριντ ήταν καλά αλλά τι να γίνει)
ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΡΕ ΓΚΑΛΦΑ ΕΔΩ ΠΕΡΥΣΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΝΤΑΙΛΙΚΗ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ(ΦΙΛΛΙΠΟΣ Κ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΠΜΤΩΧΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο Κ.ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ .ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΟ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 90%ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ!
-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Μια απορία:
«Φίλε» μου
Φταίω εγώ τώρα να πω για babylino και να βγει ο Μπιιιιιιιπ, να σε υποστηρίξει;...
Τες πα. Καλές γιορτές μικρέΜπεϊμπιλίνο ο 30χρονος, είναι λοιπόν να μην λένε οι 50άρηδες πως ΑΥΤΟΙ είναι η ώριμη ηλικία; Οπότε τσάμπα τα παράπονα πως πήξαμε στο ΚΑΠΗ και το Ν4!!
Καλές γιορτές και σε σένα!
-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Μια απορία:
«Φίλε» μου
Τες πα. Καλές γιορτές μικρέΜπεϊμπιλίνο ο 30χρονος, είναι λοιπόν να μην λένε οι 50άρηδες πως ΑΥΤΟΙ είναι η ώριμη ηλικία; Οπότε τσάμπα τα παράπονα πως πήξαμε στο ΚΑΠΗ και το Ν4!!
Καλές γιορτές και σε σένα!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2006