-
Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια νέα μοντέλα που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2006;
Ο κυβισμός τους 1600 - 1800 και οι τιμές μέχρι 24.000 (κατ' εκτίμηση). -
Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια νέα μοντέλα που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2006;
Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Civic 1.8 στα 23.000 ευρώ αλλά ζητάς πολύ γενικά να σου αναφέρουμε κάποια μοντέλα. Θέλεις sedan,διθέσιο,κάμπριο,sw τι τέλος πάντων;
-
Hyundai Coupe-Cabrio απλα απαιχτο...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Civic 1.8 στα 23.000 ευρώ αλλά ζητάς πολύ γενικά να σου αναφέρουμε κάποια μοντέλα. Θέλεις sedan,διθέσιο,κάμπριο,sw τι τέλος πάντων;Θέλει...
να δώσει 24000ΕΜΧ5 από μένα
Βίκο σωστή η παρατήρηση του Παύλου,πρέπει να δώσεις περισσότερα στοιχεία.
Θα σου πρότεινα και το VW GOLF GT (170hp) στα 24000Ε περίπου θα βρίσκεται...αλλά δυστυχώς είναι μόλις 1.4
-
Το θέμα μετακινήθηκε από τα 'Νέα Μοντέλα' [moderator]
-
Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Civic 1.8 στα 23.000 ευρώ αλλά ζητάς πολύ γενικά να σου αναφέρουμε κάποια μοντέλα. Θέλεις sedan,διθέσιο,κάμπριο,sw τι τέλος πάντων;πες του να παρει ένα από τα 4 που εχεις στην υπογραφη σου
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
ΜΧ5 από μέναΚόλλησες, ε;
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
πες του να παρει ένα από τα 4 που εχεις στην υπογραφη σου
Ωραία λοιπόν,το πρώτο και το τρίτο μπορείς να τα αγοράσεις μονάχα για χρήση ταξί όπου μαζί με άλλο ένα ή δύο άτομα θα μοιραστείτε το κόστος και τις κούρσες. Το δέυτερο θα το βρείς στα χρήματα που θέλεις μονάχα ως μεταχειρησμένο ενώ σχετικά με το τέταρτο μπορείς να αποκτήσεις 4 απο αυτά 8βάλβιδα ή 2 16βάλβιδα και ένα 8βάλβιδο. Εσύ διαλέγεις...
-
Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Civic 1.8 στα 23.000 ευρώ αλλά ζητάς πολύ γενικά να σου αναφέρουμε κάποια μοντέλα. Θέλεις sedan,διθέσιο,κάμπριο,sw τι τέλος πάντων;Έχεις απόλυτο δίκιο. Μιλώ για sedan, λοιπόν. Το νέο Civic κάπου το είδα στο internet αλλά μου φαίνεται πολύ φουτουριστικό. Αμάξι για να σε 'βλέπουν' περισσότερο παρά για να κάνεις τη δουλειά σου... Δεν έχω δυστυχώς χρόνο για να γυρίσω σε αντιπροσωπείες γι' αυτό απευθύνομαι στο forum. Εξάλλου τις γνώμες των μη ειδικών τις θεωρώ πιο αξιόπιστες και ανιδιοτελείς.
Μοντέλα του 2006 μέχρι 24.000