-
Αναροτιέμαι: ειναι εφικτό να γίνει μια τέτοια μετατροπή; πόσο κοστίζει; Ποσο δύσκολη διαδικασία ειναι;
Μετά απο μικρή εξερέυνηση στο ιντερνετ, λιγα σχετικα sites υπάρχουν, και αυτά χωρίς πληροφορίες για τα εξαρτήματα που χρειάζονται και πόσο αυτα κοστίζουν... εσεις τι λετε; -
Αναροτιέμαι: ειναι εφικτό να γίνει μια τέτοια μετατροπή; πόσο κοστίζει; Ποσο δύσκολη διαδικασία ειναι;
Μετά απο μικρή εξερέυνηση στο ιντερνετ, λιγα σχετικα sites υπάρχουν, και αυτά χωρίς πληροφορίες για τα εξαρτήματα που χρειάζονται και πόσο αυτα κοστίζουν... εσεις τι λετε; -
Τι εννοείς ακριβώς φίλε; Γιατί έτσι πως το λές μου θυμίζει το hud των αεροπλάνων.
-
Head up display, υπαρχει στην citroen C6 και νομίζω και σε καποια αμερικάνκα μοντέλα, ειναι ακριβώς η ίδια λογική με των αεροσκαφών, στο μπαρμπριζ του οχήματος προβάλλεται ταχύτητα, καυσιμα, θερμοκρασια, στροφές κινητηρα. Απλα αναροτιέμαι αν υπάρχουν 'after market' συστήματα τέτοιου τύπου για όλα τα αυτοκίνητα.
-
Ναι, υπάρχει και πωλείται αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει τον κόπο (βλέπε χρήματα).
-
Mήπως μπορείς να μου γραψεις κανενα link;
Ευχαριστώ. -
σε τι οφελει το head up display???
ποιος ο λογος να το βαλω στο αμαξι μου??? -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
σε τι οφελει το head up display???
ποιος ο λογος να το βαλω στο αμαξι μου???Θεωρητικά, βλέπεις τα όργανα χωρίς να παίρνεις τα μάτια σου από το δρόμο. Στην πράξη, δεν ξέρω αν θα με βόλευε, ακούγεται πολύ ωραίο γκατζετάκι όμως
-
τζαμπα λεφτα.........εχω την εντυπωση οτι περισσοτερο θα σου αποσπα την προσοχη απο το δρομο παρα θα κανει δουλεια........
και ποσο μαλλον φυσικα σε γρηγορες καταστασεις.......
-
Για το HUD του C6 όσο το είδα... παρκαρισμένο στην έκθεση της Γενεύης είναι καταπληκτικό!!!!!
Δεν ενοχλεί, δεν αποσπά, και στα γρήγορα πιθανώς και να βοηθά! (πχ στροφές, χιλιόμετρα κλπ).
Πιστεύω πάντως πως εκ των υστέρων τοποθέτηση θα κοστίζει χρυσάφι (άσε που σήμερα χαλαρά ΔΕ θα υπάρχει ακόμα) και δεν θα αξίζει να δώσεις λεφτά για αυτό...
Αν έχεις λεφτά για ξόδεμα για εκ των υστέρων αξεσουάρ, καλύτερα να βάλεις εκ των υστέρων φώτα ξένον, (λογικά πολύ) πιο φτηνά και (μάλλον) πιο ουσιώδες...
Προσωπικά θα τα κράταγα για να βάλω περισσότερα αξεσουάρ (ή/και μεγαλύτερο κινητήρα) στο επόμενο αμάξι μου! -
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
Head up display, υπαρχει στην citroen C6 και νομίζω και σε καποια αμερικάνκα μοντέλα...Και στα καινούργια BMW, αλλά φυσικά το πληρώνεις extra.
Εγκατάσταση Head Up Display (HUD) στο αυτοκίνητό μας.