-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δεν ειναι quadra αυτο να το παρεις κοκκινο.. Εμενα μ αρεσει και γενικα ειναι πολυ καλυτερη η μουρη του fluence fl !Μα εμένα δεν μου αρέσει το κόκκινο που έχει το Quadra, κάποια στιγμή θα το κάνω μαύρο.
-
Ο χρήστης dimitrfilop έγραψε:
... αλλά κανένα clio IV.Από Clio είχε πολλά και διάφορα. Μάλλον δεν έτυχε.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us -
Μολις επαιξε διαφημιση στο μεγκα για την νεα εκπροσωπηση του ρενω στην Ελλαδα.. Εδειξε και το καπτουρ.!!
-
Από σήμερα και πέρα θα βλέπουμε όση διαφήμιση δεν έχουμε δει τα τελευταία 5 χρόνια.
Αρχικά full Clio και Captur. -
Το οποίο Clio πλέον το βλέπουμε και τακτικά στο δρόμο
Βοηθά βεβαια κι ο διακριτικός του σχεδιασμός στο να το ξεχωριζουμε -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ MEGANE GT LINE DCI 130. ΤΙ ΛΕΤΕ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ
-
Ε προβλήματα δεν έχει πλέον.Αν υπηρχαν μετα απο δυο facelift ούτε ίωση δεν έχει.
Το μονο ουσιαστικό θέμα είναι οι μικροί χώροι για τους πισω επιβάτες
Καταναλώσεις μαλλον Focusman μπορει να μας κατατοπισει -
Προβλήματα σίγουρα τίποτα κλασσικό.
Καταναλώσεις κάτοχοι μπορούν να σου πουν περισσότερα. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Καταναλώσεις μαλλον Focusman μπορει να μας κατατοπισειναι.
οτι πει, να βγαλεις κατι...
δεν μπορει να καινε το ιδιο, τζισους δηλαδη!! -
Καλα ρε edmond ναι
Απλά για μια γενικη εικόνα -
Aπο τις μετρησεις του πατερα μου, στο Qashqai 1,6 dci, η καταναλωση ειναι στα 5,8λτ/100 χλμ. Φανταζομαι στο Megane θα ναι χαμηλοτερη λογω βαρους και αεροδυναμικης (και μη χρησης ελαστικων 80-20 )...
-
ΟΚ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
-
Ο χρήστης ΛΑΜΙΝ έγραψε:
ΟΚ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟΤι παραπανω θες να μαθεις??
Κοιτα και εδω
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... owerunit=2Καταναλωσεις απο πολλα Megane με τον 1,6 dci.
Α και αν γινεται, μη γραφεις με κεφαλαια για ειναι σα να φωναζεις!
-
Σιδεροκέφαλοι και kalo kouragio στην TEOPEN A.E.
-
Αφού δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου, μετά από μια εβδομάδα, ξαναπήρα τηλέφωνο Αθήνα και άφησα μήνυμα. Μετά από 1-2 ώρες χτυπάει το τηλέφωνο. Ήταν από τη Renault στο Ηράκλειο. Η επίσημη Renault μου πρότεινε, λέει, αλλαγή μοτέρ με 1500 ή 2500 ευρώ, δεν θυμάμαι να πω την αλήθεια και προφανώς ούτε που ρώτησα να μου επαναλάβει την τιμή ή να μου φτιάξουν τη ζημιά με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά με ένα πεντακοσάρικο.
Σε πολύ απλά Ελληνικά τους είπα να βάλουν το αμάξι σε μια άκρη και να το παρατήσουν και ότι θα πάω να το πάρω κι εκεί τελείωσε η συνομιλία μας.
Άντε γειά!!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αφού δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου, μετά από μια εβδομάδα, ξαναπήρα τηλέφωνο Αθήνα και άφησα μήνυμα. Μετά από 1-2 ώρες χτυπάει το τηλέφωνο. Ήταν από τη Renault στο Ηράκλειο. Η επίσημη Renault μου πρότεινε, λέει, αλλαγή μοτέρ με 1500 ή 2500 ευρώ, δεν θυμάμαι να πω την αλήθεια και προφανώς ούτε που ρώτησα να μου επαναλάβει την τιμή ή να μου φτιάξουν τη ζημιά με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά με ένα πεντακοσάρικο.
Σε πολύ απλά Ελληνικά τους είπα να βάλουν το αμάξι σε μια άκρη και να το παρατήσουν και ότι θα πάω να το πάρω κι εκεί τελείωσε η συνομιλία μας.
Άντε γειά!!!Δεν ρωτας και ενα δικηγορο μηπως και γινει κατι ?
-
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Άντε γειά!!!Σε δυο περιπτώσεις σπασμένου ιμάντα και λοιπών ζημιών από αυτον που βρέθηκα μπροστά σε διαπραγμάτευση κατόχων με αντιπροσωπίες, αρχιμηχανικούς και λοιπούς παρατρεχάμενους, οι κάτοχοι δεν βρήκαν το δίκιο τους. Σε Primera 1,6 ΜΚ1 και 206 1,4 συγκεκριμένα. Απλώς οι κάτοχοι βολεύτηκαν με μια 'γενναία' έκπτωση ...
Μακάρι να γινόταν κάτι και σε σένα ή γρήγορα να το ξεφορτωθείς.Τελικά μετά και από αυτό ... η συνολική ποιοτική κατάπτωση (κατακρήμνιση καλύτερα) του Megane MK2 ακόμα και σε δοκιμασμένα του μηχανικά και όχι μόνο δεν με πείθει κανένας ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ... Σε όλα του τραγικό αμάξι!
-
Καλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν φταιει η συνολική ποιότητα
Πολύ απλά κάτι δεν αλλάχτηκε όταν έπρεπε ή κάτι τοποθετήθηκε λαθος.
100% ευθυνη του συνεργειου ειναι -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Καλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν φταιει η συνολική ποιότηταΔεν ειπα κάτι τέτοιο...
RENAULT FORUM