-
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Γελάς ε?
Οι Τρείς Μάγοι με τα δώρα σε φύλαξαν, εκείνο το παγωμένο απόγευμα στο Ελληνικό!
Και πήρες....πορτοκάλι!!! -
Κ ομως εξακολουθω να λεω οτι και το αλλο χρωμα μου αρεσει το ιδιο.....
και με το νουμερο 11 Ντεεεεεεμηηηηςςςςς Νικολαϊιιδηηηηηηηςςςςςς
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Κ ομως εξακολουθω να λεω οτι και το αλλο χρωμα μου αρεσει το ιδιο.....
και με το νουμερο 11 Ντεεεεεεμηηηηςςςςς Νικολαϊιιδηηηηηηηςςςςςς
-
emeis pote
-
Βάγγο, αυτή τη στιγμή έχουμε πάρει εγώ με τον Άδη φωτογραφίες του Clio σου και κάνουμε βουντού!
Να σου ζήσει ρε το πορτοκαλάκι! Από βάθος καρδιάς!
-
-
δισκος vs πλατω.. σημειώσατε χ...
όχι μόνο έσπασαν όλα και μάζευα κομματάκια στο δρόμο μεσα σε λίμνες από βαλβολίνες πρωι πρωι στην εθνική αλλα μετα εσβησε και δεν ξαναπέρνει δίνοντας μου την αίσθηση ότι έχει κόψει και ιμάντα εκεντροφόρου καρφώνοντας φυσικά ως γνήσια γαλλίδα ότι πιστόνι βρήκε μπροστα της... αυτα τα πρωινά.. για μεσημεριανό λέω να φάω κάτι πιο ελαφρυ......
-
στεναχωρήθηκα πολύ Πάνο που είδα πρωϊ πρωϊ φωρτωμένη την μεγκ. σε οδική βοήθεια κ πληγωμένη....
Μετά από τόσες 'πόρτες' το να την δω τόσο ψηλά κ να ξεκουράζεται μου έκανε κάπως.....
Μήπως ήρθε η ώρα να αξιοποιήσεις εκείνη την ρουλεμανάτη που αναπαύεται καιρό τώρα....?Εύχομε περαστικά, σύντομα κ όσο πιο ανέξοδα γίνεται
Αν χρειαστείς οτιδήποτε U know
BTW δεν ντράπηκες να 'χαλάσεις' τον κινητήρα που θα έμπαινε στο Ι???
-
ακόμα δεν ξέρω τπτ για την κατάσταση του νικόλα. οι ενδείξεις βέβαια είναι στενάχωρες πάντως αν όλα πάνε καλά μπορείς να ελπίζεις ακόμα. ενδέχεται να μην έχει προκληθεί βλάβη στο μοτέρ.. όπως και να χει στο χαρίζω κι όλας... μάλλον βρέθηκε δότης. το τηλέφωνο πάει να σπάσει βέβαια αλλά τι να πω.
μέχρι στιγμής υπάρχουν τα εξής σενάρια και θα θελα διαφώτιση.
1.8 f16 (jason) μπαίνει ??? παίζει με τον εγκεφαλο μου? μπα ε?
1.6 16v θέλει βαλβίδες το καπάκι..
1.6 16v παίζει μόνο το καπάκι με το μπλόκ του 8v? για να μην αλλάζω νούμρα και δηλώνω μοτέρ...
1.6 8v βρήκα ένα scenic ίδια γενειά με το δικό μου σε ξεφτύλα λ7 και μάλλον θα το πάρω που είναι σίγουρη επιτυχία μεταμόσχευσης αν δεν παίζει σίγουρα κάτι από τα παραπάνω..... -
newsflash. περιμένω το scenic να μου το φέρουν εντός της ώρας.....
-
Καλοριζικο
-
εύμορφα
κ η φώτο όλα τα λ7 (με το scenic...) σε καλή μεριά κ με το Θεόκοντο κιβώτιο χιχι
-
Πω πω θα σπινιάρει τώρα το ξεσκέπαστο του Πάνου και με 2α !!!
-
μπα... το ίδιο είναι το σασμαν... (φοράγα το πιο κοντό όπως και το scenic άλλωστε...)
αντε να δούμε.. αν έχω κουράγιο, οικονομικό δλδ, θα το κρατήσω αρκετά μεσα.. (φανοποιϊα, καπάκι, εκκεντροφόρο, ζάντες, αναρτήσεις...) αλλιώς θα ρίξω το μοτέρ ως έχει και μετά βλέπουμε...
-
άντεεεε κάνε γρήγορα! μου λείπει η ξεσκούφωτη μεγκ. μαζί με τον οδηγό της
-
Την υπογραφή μου την έχετε προσέξει;
|
|
|
|
V -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
|
|
|
|
VΛοιπον Clio Rs χλμ ~3100
Αθηνα-Θεσσαλονικη εκαψε ~50 λιτρα ΒΡ 100αρας δηλαδη μεση καταναλωση 10,2 λιτρα/100 χλμ... Μαζι συνυπολογιζεται και η βενζινη που εκαψε μεσα στην Αθηνα,μποτιλιαρισμενος επι 1,5 ωρα σε Συνταγμα,λεωφ. Αλεξανδρας,Γουδι....2 ατομα,φουλ γεματος με μπαγκαζια+ 50 κιλα λαδι
Θεσσαλονικη-Αθηνα εκαψε λιγο περισσοτερο ~10,4 λιτρα μεση καταναλωση....4 ατομα+γεματο πορτ μπαγκαζ με αρκετα ανοιγματα μεχρι τα 2ΧΧ χλμ/ωρα...
Αρκετα οικονομικο θα ελεγα,η καταναλωση θα πεσει 1-2 λιτρα/100 χλμ τωρα που σιγα σιγα ανοιγει το μοτερ...Ειναι χαρακτηριστικο των Ρενω αυτο...
Στην πολη μεσα βλεπω~11,2λιτρα/100 χλμ
Ελαχιστη καταναλωση που εχω δει σε ταξιδι ειναι τα ~9 λιτρα/100 χλμ απο Αθηνα-Λεωνιδιο και γυρισμο.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
|
|
|
|
VΛοιπον Clio Rs χλμ ~3100
Αθηνα-Θεσσαλονικη εκαψε ~50 λιτρα ΒΡ 100αρας δηλαδη μεση καταναλωση 10,2 λιτρα/100 χλμ... Μαζι συνυπολογιζεται και η βενζινη που εκαψε μεσα στην Αθηνα,μποτιλιαρισμενος επι 1,5 ωρα σε Συνταγμα,λεωφ. Αλεξανδρας,Γουδι....2 ατομα,φουλ γεματος με μπαγκαζια+ 50 κιλα λαδι
Θεσσαλονικη-Αθηνα εκαψε λιγο περισσοτερο ~10,4 λιτρα μεση καταναλωση....4 ατομα+γεματο πορτ μπαγκαζ με αρκετα ανοιγματα μεχρι τα 2ΧΧ χλμ/ωρα...
Αρκετα οικονομικο θα ελεγα,η καταναλωση θα πεσει 1-2 λιτρα/100 χλμ τωρα που σιγα σιγα ανοιγει το μοτερ...Ειναι χαρακτηριστικο των Ρενω αυτο...
** Στην πολη μεσα βλεπω~11,2λιτρα/100 χλμ**
Ελαχιστη καταναλωση που εχω δει σε ταξιδι ειναι τα ~9 λιτρα/100 χλμ απο Αθηνα-Λεωνιδιο και γυρισμο.
Καλημέρα σε ολη τη Renaultπαρεα!
Για 2lt μοτερ ειναι πολυ καλές αυτες οι τιμες, ειδικα για αυτη για μεσα στην πολη!
11.2lt/100km με άστρωτο κινητηρα κιολας ειναι τιμη που εχουν αυτοκινητα χαμηλοτερου κυβισμου (πχ Alfa 147 1.6).
Μπραβο στη Renault! (εχμμ και στο 'βαρος' του ποδιου σου ισως.. )
Τι συμπιεση εχει το μοτερ? Πινει μονο 100αρα? -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
....2 ατομα,φουλ γεματος με μπαγκαζια**+ 50 κιλα λαδι**...καίει τόσο πολύ το RS, ε? Και λέγαμε για το golf και το RX8.....
RENAULT FORUM