-
Ίσως η μόνη περίπτωση αυτοκινήτου που μετριέται με και χωρίς αερόσακους.
Δείτε λοιπόν:
Οδηγός: ωφέλεια για το κεφάλι, ζημιά για τα πόδια!
Θα μου πείτε είναι φθηνό, δεν είναι καλά μελετημένο κ.τ.λπ..
Κι όμως δεν είναι έτσι...
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Ναι όταν πρόκειται για αυτοκίνητο που θα κινηθεί στην Ινδία. Το ίδιο φυσικά αποτέλεσμα είχε και η εξέταση του μικρού της Suzuki προορισμένο για την ίδια χώρα. Αλλα όταν το κόστος κτήσης είναι 3-4000 ευρώ, τι περίμενες Κώστα;
Παρεμπιπτόντως χρόνια σου πολλά!Ευχαριστώ!
Σίγουρα είναι εκτός ευρωπαϊκής και όχι μονο νομοθεσίας αυτές οι ινδικές κατασκευές.
Εμφανέστατα η παθητική ασφάλεια στην Ινδια και κατ' επέκταση η προστασία της ανθρώπινης ζωής είναι μηδενική.
Από την Renault όμως θα περίμενα να τους διδάξει έστω την έννοια της παθητικής ασφάλειας.Στο νετ γράφουν πάντως ότι το Kwid που προορίζεται για λατινική Αμερικη θα έχει συστήματα ασφαλείας όπως αερόσακους κλπ.
-
Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με το kadjar? Θα έρθει τελικά και πότε; Αυτοί οι Γαλλοι πάντα μαλωμένοι ήταν με το timing...
-
Τέλη του μήνα κάνει ο Θεοχαράκης δημοσιογραφική παρουσίαση έγραψε το zougla.
Τις προάλλες βάσει των ημερίσιων ταξινομήσεων ταξινομήθηκε το 1ο.
Άρα μέχρι τέλη του μήνα θα μοιράσουν αυτοκίνητα στις εκθέσεις και θα δώσουν τιμές και εκδόσεις στη δημοσιότητα.
-
Σπύρο τι δουλειά έχουν οι Γάλλοι με το πότε θα το φέρει ο Θεοχαράκης??
Στην Ευρώπη πωλείται εδώ και έξι μήνες.... -
Ειλικρινά Ανδρέα έχεις δίκιο. Το θέμα αποκλειστικά και μόνο αφορά τον αντιπρόσωπο . Παρεκτράπηκα λίγο καθώς μεγάλωσα σε Γαλλικό περιβάλλον και ενώ οι Γάλλοι έχουν πολλά καλά εντούτοις δεν παίρνουν συνήθως γρήγορες αποφάσεις. Αλλά η σχέση μου με τους Γάλλους είναι μια άλλη ιστορία που είναι άτοπο να την περιγράψω εδώ. Ευχαριστώ.
-
Στα τόσα χρόνια τυπικη ηταν, μόνο το προηγούμενο Twingo θυμάμαι να καθυστερεί στο μεσοδιαστημα μέχρι να αναλάβει η PGA.
Τώρα πια, στα χρόνια της κρίσης... κανείς δεν βιάζεται. -
Σπύρο δε στο είπα για παρατήρηση!! Μια διαπίστωση έκανα....
Το γράφω προς αποφυγή παρεξηγήσεων γιατί ειδικά εσύ δε δίνεις δικαιώματα!! Το εννοώ, καλημέρα -
Καλημέρα κι από μένα
-
Η συζήτηση για το επόμενο Fluence μεταφέρεται σε ξεχωριστό θέμα στα Μελλοντικά.
-
Ο χρήστης STROF έγραψε:
Άρχισε ένας μικρός μεταλλικός (εκνευριστικός) τριγμος απο την ηλιοροφή όταν είναι σε ανάκληση. Υπάρχει κάποιος οδηγός να δούμε απο πού σφίγγει; Γιατί αν το πάω στην αντιπροσωπεία δεν βλέπω να κάνουν κάτι παραπάνω απο λίγο wd40.. Megane 3 grand tour.Sent from my iPad using Tapatalk
Καλησπέρα, αν και δεν πιστεύω ότι είναι η ίδια με του clio II που έχω θα σου πρότεινα να το κοιτάξεις ασαπ που λένε γιατί έκανε και σε μένα έτσι και μια μέρα μπαμ(δεν είχα λαδώσει ούτε καθαρίσει ποτέ τις ράγες)! έσπασαν κάτι μοχλικάκια που σηκώνουν το τζάμι τα οποία η μαμαρενώ δεν τα δίνει χωριστά άρα μιλάμε για ζημιά του χιλιάρικου... λάδι, γράσο, βαζελίνη... βάλε κάτι...
φιλικα
-
Είδα σήμερα Renault Talisman με Σερβικες πινακιδες. Τοσο, μα τοσο ομορφο!
-
To station wagon ειναι ακομα καλυτερο! Πετυχα ενα full extra στο Ταλιν σ ενα υπεροχο μπλε. Πολυ καλο
-
Σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων εντός πόλης μου προέκυψε τριπλό Renaultcarspotting...
Kadjar test drive. Εντυπωσιακό. Δείχνει μεγαλύτερο του QQ και θα έλεγα και ομορφότερο.
Νέο Megane μαύρο με ξένες πινακίδες. Ωραία πρόσοψη με τα φώτα ημέρας αλλά στα λοιπά σχεδιαστικά αδιάφορο. Στο προφίλ δεν μου θυμίζει απλά, αλλά είναι προηγούμενο Auris....
Talisman. Μαύρο με ξένες πινακίδες επίσης. Πολύ ωραία λιμουζινα. Live με εντυπωσίασε. Δείχνει τεράστιο αλλά με πολύ ωραίες γραμμές. -
Εδώ στο Βόλο που παραθερίζω είδα και εγώ ένα μπλέ σκούρο Kadjar με Βουλγαρικες πινακίδες και σηματάκια BOSE και ECO (υποθέτω επίπεδο εξοπλισμού το πρώτο και κινητήρα το δεύτερο).
-
Υπάρχει κάποιο προτεινόμενο συνεργείο (όχι επίσημη αντιπροσωπεία) για Renault στα Βριλήσσια ή τριγύρω? Υπάρχουν κάποια σίγουρα, αλλά θα ήθελα να κάποια γνώμη πρόταση πιο να επιλέξω για service σε Clio 2004
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης user_mak έγραψε:
Υπάρχει κάποιο προτεινόμενο συνεργείο (όχι επίσημη αντιπροσωπεία) για Renault στα Βριλήσσια ή τριγύρω? Υπάρχουν κάποια σίγουρα, αλλά θα ήθελα να κάποια γνώμη πρόταση πιο να επιλέξω για service σε Clio 2004
ΕυχαριστώΚανένας γείτονας με Renault?
-
Ερωτηση.
Ο 1.2 75 ιππων που φοραγε και το clio mk3 καθε ποτε αλλαζει ιμαντα? Ποια ειναι μια μεση τιμη της επισκευης? -
Ανάλογα τη χρονιά του. Μέχρι περίπου το 2008 κάθε 90.000 km. Κάπου εκεί άλλαξε κι έγινε 120.000 km (τουλάχιστον στον TCe - αλλά υποθέτω το ίδιο έγινε και στον απλό 1.2).
Σε εξουσιοδοτημένο από 250-300 euro. -
Ευχαριστω. Ετοιμαζεται φιλος να το τσιμπησει και εχει ηδη 80.000km o ιμαντας του. Ειναι του '06 αρα εμπιπτει στη κατηγορια που λες. Το χρονικο οριο πιο ειναι? Δλδ 90kkm ή ποσα χρονια?
RENAULT FORUM