-
Εννοεις οτι αλλαχτηκε ολοκληρος ο λεβιες?η μονο το πλαστικο απο πανω?γιατι ολοκληρος παει 90 ευρω στη renault...
-
Ολόκληρος απλα για να βγει το πλαστικο απο πάνω πρεπει να βγει όλο το πόμολο του λεβγιέ έχω την εντύπωση
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ολόκληρος απλα για να βγει το πλαστικο απο πάνω πρεπει να βγει ολος ο λεβγες έχω την εντύπωσηΟρέστη θέλει και κατέβασμα το κιβώτιο και προληπτικά αλλαγή το λαμπάκι στην πλαφονιέρα
-
Λεβγες;;;;
Sent from Corsair's brick
-
τα πομολα των λεβιεδων βγαινουν κατα 99% βιδωτα.Δυσκολα μεν,αλλα βγαινουν.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Λεβγες;;;;Sent from Corsair's brick
λεβγιες
-
Le βγές
-
Οου γιες
-
Εεεεεε σιγα νταξ μη βαρατε
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
τα πομολα των λεβιεδων βγαινουν κατα 99% βιδωτα.Δυσκολα μεν,αλλα βγαινουν.Δημητρη οχι ειναι κουμπωτό στο αμαξι μου και στα Renault γενικά και μάλιστα για να ξεκουμπώσει είπα οτι θα του μεινει στο χέρι το μισό αμαξι απο το τράβηγμα
edit λεβγιέ εννοώ το πόμολο που είπε Δημήτρης και τη φούσκα. Μάλλον κάκιστη διατύπωση
-
Χαχαχα....
Τελικα τι αποφασιζουμε?βγαινει το πλαστικο μονο του?η πρεπει να βγαλω ολο το κομματι που ειναι πανω απο τη φουσκα για να καταφερω να αλλαξω το πλαστικο????? -
ξηλώνεις τη φούσκα απο κατω και μετά τραβας με λιγο ζόρι την μπίλια απο τον λεβιέ.
Μετά θα πρέπει να ξεμοντάρεις αυτά τα δύο και μετα τούμπαλιν για επατοποθέτηση. -
Ευχαριστω για τις πληροφοριες!!!
Τα πλαστικα στις πορτες ξερετε απο που ξεκουμπωνουν? -
Ο χρήστης murcielago650 έγραψε:
Ευχαριστω για τις πληροφοριες!!!
Τα πλαστικα στις πορτες ξερετε απο που ξεκουμπωνουν?είναι 3 -νομίζω- βίδες και το όλο εσωτερικό πλαστικό αποτελείται απο ισαριθμα κομμάτια.
η μια βίδα είναι πισω απο το εσωτερικό χερούλι της πόρτας αφού βγάλεις το σχετικό καπάκι.
για περαιτέρω δεν θυμάμαι ακριβώς. -
@murcielago650
Σε βλέπω σιγά-σιγά να αλλάζεις όλο το αμάξι. -
Φαινονται καπως ασχημα ετσι ξεβαμενα που ειναι....χαχα
Ευχαριστω για τη βοηθεια ολους!!! -
καλησπερα!θελω την βοηθεια σας !!!ειμαι αναμεσα στην επιλογη του dci 110 και στου dci 130! θελω να μου πειτε αν εχουν μεγαλη διαφορα?οτι εχουν διαφορα το γνωριζω αλλα ειναι μεγαλη η σχετικα μικρη?δηλαδη αξιζει την διαφορα στην τιμη που εχουν?τα εχει οδηγησει καποιος να μου πει πως του φανηκαν στον δρομο?
-
Σε Renault δεν έχω μπει σε dci 130. Μόνο σε dci 110 clio iii και megane iii. Αλλά σε qashqai 1ης γενιάς που έχω μπει,που είναι και πιο βαρύ κιόλας, η διαφορά 110 με 130 είναι αρκετά αισθητή.
Αν είσαι αποφασισμένος για Megane και αντέχεις οικονομικά κάν' τη τη κίνηση. Θεωρώ ότι θα το χαρείς. Πάντως και το 110 είναι παραπάνω από επαρκέστατο για το Megane. -
η αληθεια ειναι οτι ποιο πολυ για το qashqai ενδιαφερομαι!!!λες να μην ειναι επαρκης?
-
Για το qashqai ακόμη περισσότερο θα έτεινα στο dci 130.
-
+1. Έχω μπει σε dci 110 και, ενώ γενικά πάει καλά, εάν χρειαστείς το κάτι παραπάνω μάλλον θα σε κρεμάσει.
RENAULT FORUM