-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Service σήμερα για το πλοίο και θυμήθηκα στην τσέπη μου εποχές 2006 με εισαγωγέα Μανιατόπουλο
Μακριά απο τα εξουσιοδοτημένα κύριοιΆκου 290 ευρώ
Και μετα μου λες να παρω Renault
170-190€ κοστιζει το σερβις στις αντιπροσωπειες της Μερκ αγαπητε -
Και το παίζεται Premium εσείς μετα ε?
-
Και παλι πολλα ειναι.
Εγω δεν καταλαβαινω αυτα τα πραγματα, μας κοροϊδευουν και λεμε κι ευχαριστω κιολας. Σιγα την επιστημη να αλλαξεις λαδια/φιλτρα και τακακια...
-
Το κακο της εγγύησης!
Με δεδομένο το Group Renault Nissan θα έπρεπε να δίνουν το δικαίωμα χρησιμοποιησης του aftersales και της Nissan που ειναι φτηνότερο. Φυσικά δεν συμφέρει κανένα τους.
Το ίδιο θα μπορούσε να συμβαίνει και στο γερμανικο/τσεχικο/ισπανικό γκρουπ αν και εκεί ... η Skoda πουλάει 'Audi' και μονο η Seat σε καποια πραγματα ειναι προσγειωμένη. -
Εγώ πάντως με έναν πρόχειρο προϋπολογισμό με δικά μου ανταλλακτικά είμαι 30 ευρώ κάτω ίσως και παραπάνω
Αν αλλάξουμε και συνεργείο αυτό το πομπόδες 126 ευρώ για εργασία πέφτει αρκετά άρα είμαστε κάτω απο τα 200 -
Εγώ πάντως με έναν πρόχειρο προϋπολογισμό με δικά μου ανταλλακτικά είμαι 30 ευρώ κάτω ίσως και παραπάνω
Αν αλλάξουμε και συνεργείο αυτό το πομπόδες 126 ευρώ για εργασία πέφτει αρκετά άρα είμαστε κάτω απο τα 200Ξερεις τωρα δεν δεχομαι ψεμματα. Θα κανεις καταδρομικη προς Αιτωλ/νια
-
Τα λεφτα της εκδρομής τα έδωσα στο service
-
Τα λεφτα της εκδρομής τα έδωσα στο serviceΕρχετε σημα επιταξης
[spoiler:1ywrpksv]Βασικα οχι, τα κοψιδια για παρτυ μου λοιπον [/spoiler:1ywrpksv]
-
Τώρα καταλαβαίνετε τα 5 χρόνια εγγύηση που δίνουν πως προκύπτουν...
-
Να τα βάλουν στο κ@λο τους
Εγώ σε επίσημο δεν ξαναπάω -
γιατί λέει πουθενά οτι πρέπει να πηγαίνεις σε επίσημο?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
γιατί λέει πουθενά οτι πρέπει να πηγαίνεις σε επίσημο?Επισημο ή εξουσιοδοτημένο. Και η Ρενώ 'φιξ' τιμές έχει σε όλους ...
-
Εγώ σε επίσημο δεν ξαναπάωέχεις απόλυτο δίκιο. Εγώ έδωσα 151 ευρώ για service 30000 στο megane, που περιλαμβάνει λάδια, φίλτρο λαδιού και φίλτρο καμπίνας, έκαναν δυόμισι ώρες να το τελειώσουν, γιατί είναι όλες οι μάρκες μαζί( εκεί στον Κηφισό) και στο τέλος περίμενα και 45 λεπτά να πληρώσω γιατί είχε κρεμάσει ο server και έκοβαν αποδείξεις με το χέρι! 'Ετσι δεν είδα αναλυτικά και τις χρεώσεις. Σημειωτέον οι τιμές αυτές είναι και με κουπόνι έκπτωσης 15%! Και το καλύτερο, την επόμενη μέρα μου τηλεφώνησαν για να ρωτήσουν αν είμαι ευχαριστημένος!!
Ορέστη υπάρχει κανένα μη εξουσιοδοτημένο αλλά αξιόπιστο στην περιοχή σου, δηλαδή γέρακας, αγία παρασκευή κλπ? -
Ο χρήστης dimitrfilop έγραψε:
Εγώ σε επίσημο δεν ξαναπάωέχεις απόλυτο δίκιο. Εγώ έδωσα 151 ευρώ για service 30000 στο megane, που περιλαμβάνει λάδια, φίλτρο λαδιού και φίλτρο καμπίνας, έκαναν δυόμισι ώρες να το τελειώσουν, γιατί είναι όλες οι μάρκες μαζί( εκεί στον Κηφισό) και στο τέλος περίμενα και 45 λεπτά να πληρώσω γιατί είχε κρεμάσει ο server και έκοβαν αποδείξεις με το χέρι! 'Ετσι δεν είδα αναλυτικά και τις χρεώσεις. Σημειωτέον οι τιμές αυτές είναι και με κουπόνι έκπτωσης 15%! Και το καλύτερο, την επόμενη μέρα μου τηλεφώνησαν για να ρωτήσουν αν είμαι ευχαριστημένος!!
Ορέστη υπάρχει κανένα μη εξουσιοδοτημένο αλλά αξιόπιστο στην περιοχή σου, δηλαδή γέρακας, αγία παρασκευή κλπ?Καταλαβαίνεις ότι αν είχα πληρώσει τόσα θα πανηγύριζα ε?
Σου στέλνω σε πμ -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
γιατί λέει πουθενά οτι πρέπει να πηγαίνεις σε επίσημο?
Επισημο ή εξουσιοδοτημένο. Και η Ρενώ 'φιξ' τιμές έχει σε όλους ...
τότε θα το πάω εκεί που σερβισάρω και το ακριβό αρ να μου αλλάξουν λάδια στην μισή τιμή...
για να ισχύει η εγγύσηση πρέπει το συνεργείο να έχει αδεια λειτουργίας και να χρησιμοποιεί γνήσια αντ/κα
-
Πάντως θεωρώ Ορέστη ότι υπάρχουν στην Αθήνα εξουσιοδοτημένα με φθηνότερες τιμές και άψογη εξυπηρέτηση.
Σε έρευνα αγοράς η αναφερόμενη και άλλη μια είναι πάντα οι ακριβότερες. Με ένα τηλεφωνάκι σε 4-5 αντιπροσωπείες εύκολα κερδίζεις ένα 50άρι για τη πλάκα σου, για να μπορείς να πεταχτείς και Αγρίνιο.Γρήγορα δεν έφαγες τακάκια?
-
Ο χρήστης dimitrfilop έγραψε:
Ορέστη υπάρχει κανένα μη εξουσιοδοτημένο αλλά αξιόπιστο στην περιοχή σου, δηλαδή γέρακας, αγία παρασκευή κλπ?προφανώς εννοείς τον σφακιανάκη... φιλτρο αέρα? μπουζί ?
-
Σφακιανάκης είναι στον Κιφησό
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Γρήγορα δεν έφαγες τακάκια? -
Στα μισά λεφτά θα ήσουν...ήρεμη οδήγηση έχουμε κρίση...Χαχαχα!!!!!!!
RENAULT FORUM