-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Η δικιά μου ψαροκασέλα και αρέσει στις γυναίκες, γιατί έχει τραχύ αντρικό ήχο το μοτέρ της, και δεν καίει πολλαπλασιαστές
Vive la CitrοënΕΕΕΕ 1ον) τα διαλυτικα μπαινουν στο ''e'' και 2ον) η ΔΙΚΙΑ μου ψαροκασέλα γραφει στον κωλο της και ''luxe'' το οποιο προσθετει +1.000 ποντους καιγαμωσυνης!
Σωστοστ
Eμένα όμως είναι Exclusive οποτε σε πατάω
Και ας κλείσω εδώ το -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σωστοστ
Eμένα όμως είναι Exclusive οποτε σε πατάω
Και ας κλείσω εδώ το$@^%@^%##&^#$@$%#&#@#^%@**!^#&*(!(#........ ...........
Γιοκ.
-
E, όχι και ψαροκασέλα η Citroen. Μη βάζετε λόγια που δεν ειπώθηκαν. Έβγαλε και εκείνο το DS4 και σκέφτομαι μήπως... (εμφανιστεί και καμιά coupe εκδοσή με εκείνον τον 1.6/200 που φοράει και το RCZ).
Τέλος πάντων, ψαροκασέλες ενοούσα... ξέρετε τι... κάτι άχαρες γερμανικές κούτες με σούπερ επιδόσεις σχεδόν πάντα στα χαρτιά. τέσπα... -
Ο χρήστης jlian έγραψε:
E, όχι και ψαροκασέλα η Citroen. Μη βάζετε λόγια που δεν ειπώθηκαν. Έβγαλε και εκείνο το DS4 και σκέφτομαι μήπως... (εμφανιστεί και καμιά coupe εκδοσή με εκείνον τον 1.6/200 που φοράει και το RCZ).
Τέλος πάντων, ψαροκασέλες ενοούσα... ξέρετε τι... κάτι άχαρες γερμανικές κούτες με σούπερ επιδόσεις σχεδόν πάντα στα χαρτιά. τέσπα...Ο αυτοσαρκασμος που ελεγε ο mirage... (φυσικα και δεν τα θεωρουμε ψαροκασελες )
-
-
Η πρωτη αν θυμαμαι καλα επαιξε στην Ελλαδα αλλα εδω την λεει banned ε...
-
Είχε παίξει στην Ελλάδα? Δεν το θυμάμαι, να σου πω την αλήθεια.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Λοιπόν, για να χαλαρώσουμε λίγο...Το ban το 'χω στο τσεπακι μου!
-
Κορυφαία βίντεο.
-
-
Ρε η δεύτερη είναι
-
Ωραιες οι λεσβιες αλλα μεχρι εκει . Η πρωτη ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει ποτε !
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Η πρωτη ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει ποτε !+1
Επαναστατικό το βίντεο με το clio. Δεν αναγράφεται πουθενά το brand name! Όλο αυτό το 'σκοτεινό' σκηνικό σε συνδυασμό με τη γρήγορη κίνηση σου κόβει την ανάσα. Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι τέχνη.
-
Αν σας άρεσε αυτή, δείτε και τη 'Βιβλική σειρά' διαφημίσεων από τη Renault Αργεντινής (δεν γνωρίζω ισπανικά και επίσης, δεν ξέρω αν είναι και όλες ...) :
και μια επιπλέον:
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Αν σας άρεσε αυτή, δείτε και τη 'Βιβλική σειρά' διαφημίσεων από τη Renault ΑργεντινήςΚαλά, ε, η 3η, αυτή που τιτλοφορείται Pilatos έχει και πολύ συμβολισμό! Ποιος τη σκηνοθέτησε, ο Ιναρίτου;
-
Μας έχουν κόψει το streaming στην εταιρία και δεν βλέπω youtube.
Το βράδυ θα τα δω κι εγώ τα βίντεο από το σπίτι.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Μας έχουν κόψει το streaming στην εταιρία και δεν βλέπω youtube.Το βράδυ θα τα δω κι εγώ τα βίντεο από το σπίτι.
-
Μην παίζεις βρε με τον πόνο του ανθρώπου
-
Παιδια false alarm ...και τα δυο κλειδια εχουν τηλεχειρισμο. Απλα το ενα ειναι με αναδιπλουμενο μεταλλικο στοιχειο, ενω το αλλο συμβατικο....
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
- Ή ψηνονται τα υγρα του τιμονιου ή ψηνονται τα primacy...
- Τι τσιπια αυτη με τα κλειδια! Ενα switchblade και το αλλο συμβατικο...
Υγρά σε πλήρως ηλεκτρικό τιμόνι;
Δεν ειναι ηλεκτρουδραυλικο? Θα ριξω μια ματια αυριο....
-
Δεν πίστευα ότι υπάρχει περίπτωση να είμαι 'θετικός' με το Koleos αλλά ... κι όμως ... μ'αρέσει σε αυτή την έκδοση!!!
RENAULT FORUM