-
Kαλα τα λες Πανο,απλα μια επισημανση απο μερους μου....
Η πιστα οφειλει να ειναι σε καλη κατασταση και πρεπει να προειδοποιουμαστε για φαινομενα τυπου λασπης,νερολακων,κτλ.....
Ομολογουμενως η πιστα ηταν χαλια και τα παραπονα ειναι απολυτα σωστα..
Τωρα για διαφορες κακεντρεχιες που γραφονται,δεν βγαζεις ακρη...Απλα δεν ασχολουμαστε..
-
το αυτό!
συν ότι η πίστα είναι ανοικτή για όλους κ δεν υπάρχουν κανόνες οδήγησεις (δεν μιλάμε για επικύνδυνη οδήγηση βέβαια) ώστε να ακολουθήσουμε!
Αν θέλει κάποιος μπορεί να πληρώσει (πολύ ακριβά για το είδος της πίστας κ το τι προσφέρει είναι η αλήθεια) κ να την έχει όλη μέρα 'δική του' ώστε να οδηγήσει όπως του αρέσει
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Το 182 cup εχει εντελως διαφορετικη αναρτηση απο τα 172 ph1 k ph2...Οι διαφορες δεν ειναι μονο στα αμορτισερ κ στα ελατηρια αλλα και σε αλλα σημεια....Εχω οδηγησει 172 και δεν εχει την αισθηση της αναρτησης του 182 χωρις να ειναι κακο βεβαια...
Οταν λες οτι χαλανε σαν τα αλλα αυτοκινητα τι εννοεις ? ? Στο GRC δεν εχουμε ακουσει παραπονα για τα Rs ακομα και σε συνηθισμενες βλαβες που βγαζουν τα ρενω(πολλαπλασιαστες,γρυλοι παραθυρων και αλλα)
...ακραξόνια, μουαγιέ, ρουλεμαν τροχών,λάστιχα διαφορετικά στο sport chassis συν τα παραπάνω που λες.
Είναι τα πιο αξιόπιστα CLIO τα RS. Κάπου-κάπου κανένα γρύλο παραθύρων βγάζανε και αυτό ήταν όλο.Ο πολλαπλασιαστής είναι διαφορετικός από τα μικρά.
Οπότε όλα καλά. -
Διεππη rules.....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Το 182 cup εχει εντελως διαφορετικη αναρτηση απο τα 172 ph1 k ph2...Οι διαφορες δεν ειναι μονο στα αμορτισερ κ στα ελατηρια αλλα και σε αλλα σημεια....Εχω οδηγησει 172 και δεν εχει την αισθηση της αναρτησης του 182 χωρις να ειναι κακο βεβαια...
Οταν λες οτι χαλανε σαν τα αλλα αυτοκινητα τι εννοεις ? ? Στο GRC δεν εχουμε ακουσει παραπονα για τα Rs ακομα και σε συνηθισμενες βλαβες που βγαζουν τα ρενω(πολλαπλασιαστες,γρυλοι παραθυρων και αλλα)
ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΚΑΡΩ RENAULT ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΝΤΙΠΕΤΟΠΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΙΘΙΣΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ SPORT KAI PAME 3 FORES ANTLIA NEROY 3 FORES STEGANOPOIHSH KARTER ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣΜΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΛΑΓΗ ΣΑΣΜΑΝ (ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟ 50%!!!)2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΑΛΑΓΗ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΜΠΡΟΣΤΑ (ΒΑΡΟΥΣΑΝ)ΚΑΤΙ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ ΚΤΛ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!ΕΥΤΥΧΩΣ!ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ 4 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΩ ΙΤΙ ΗΜΑΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΙΑΠΩΝΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
-
συγκριτικα με τα μοτερ του ιάπωνα δεν πάμε πουθενα.. αυτό είναι αλήθεια... αν έστριβε το ίδιο......
-
Ωχχχχχ
Υποθετω οτι ησουν πολυ ατυχος με το αυτοκινητο.....
Ελπιζω να εχουν λυθει ολα κ να μη σου ξαναβγαλει τιποτα..
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ΩχχχχχΥποθετω οτι ησουν πολυ ατυχος με το αυτοκινητο.....
Ελπιζω να εχουν λυθει ολα κ να μη σου ξαναβγαλει τιποτα..
ΦΙΛΕ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ (ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ 4ΤΟΥ)ΦΤΟΥΦΤΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥ Τ ΑΛΑΞΑ ΟΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ SPORT ΤΟ ΔΙΚΟΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΠΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ(RENAULT FORUM) ΣΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
συγκριτικα με τα μοτερ του ιάπωνα δεν πάμε πουθενα.. αυτό είναι αλήθεια... αν έστριβε το ίδιο......Κάτι πάνε να κάνουν πάντως...δεν μπορείς να πεις
Σχόλια από φανατικό (με την καλή έννοια του φανατικού) γαλλόφιλο του forum για το Civic Type-R που οδήγησε: 'στρίβει σαν Megane'
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
συγκριτικα με τα μοτερ του ιάπωνα δεν πάμε πουθενα.. αυτό είναι αλήθεια... αν έστριβε το ίδιο......
Κάτι πάνε να κάνουν πάντως...δεν μπορείς να πεις
Σχόλια από φανατικό (με την καλή έννοια του φανατικού) γαλλόφιλο του forum για το Civic Type-R που οδήγησε: 'στρίβει σαν Megane'
Μα και 'ταπεράκι' ευρωπαϊκό είναι!
-
άσχετο με τα παραπάνω, απλά θα ήθελα να ενημερώσω για μια προσπάθεια που ξεκίνησε από τους φίλους των Renault στην Πάτρα να βρεθούμε το Σάββατο 14/1 για να τα πούμε κ τελικά θα μας τιμήσουν κ αρκετοί φίλοι από Αθήνα, με σκοπό όσοι από εμάς (οι εδώ των 4ΤΦ φίλοι των Renault κ όχι μόνο...) επιθυμούν να παρεβρεθούν κ να γνωριστούμε κ να περάσουμε όμορφα, είναι (είμαστε) ευπρόσδεκτοι
Λεπτομέριες για το πρόγραμμα μας θα βρείτε ΕΔΩ
Άντε μετά από έναν χρόνο περίπου τα Renault θα κάνουν κ πάλι αισθητή την παρουσία τους στην Πάτρα (πέρσι ξεκίνησε για έναν καφέ ανάμεσα σε 3-4 άτομα κ τελικά μαζευτήκαμε 30+ αυτοκίνητα.... για να δούμε φέτος)
Ζητώ συγγνώμη που καταχράστηκα τον χώρο σας/μας
Βαγγέληηηηηη θα έρθεις να το στρώσεις???
-
Νικο δεν ξερω...Ισως ερθω για μια βολτα,αλλα δυσκολα να ακολουθησω μεχρι το βραδυ λογω εξετασεων....
Φτιαξε ρε το ποστ σου
-
sorry Βαγγέλη έχεις δίκιο... είχε ένα κενό το ποστ που έκανε την διαφορά=χάος...
του'φτιαξ' ΟΚ?Βαγγέλη 18:00 θα έχει αναχώρηση κ ίσως κάποιοι κατά τις 16:00 λόγο ... υποχρεώσεων
Το θέμα είναι να πάμε παρέα κ να βρεθούμε όλοι μαζί κ να περάσουμε όμορφα, κατά τα άλλα δεν είναι θέμα αν κάποιος έρθει λίγο αργότερα ή φύγει νωρίτερα
Οπότε σε περιμένουμε κ θα χαρούμε πολύ να σας δούμε κ τους 3 σας
-
Paidia gnwrizete an yparxei site me symvoules gia beltiwseis genikotera kai gia renault eidikotera??? i alitheia einai pws variemai ligo na diavasw olokliro to antistoixo forum tou 4t
-
Βαριεσαι να διαβασεις πολλα πραγματα μου φαινεται
-
rocka θα αναγκαστουμε να κατασχεσουμε το αμαξι σου αν ξανακανεις τετοια ερωτηση!
-
Kαι ξαφνικά.....
έγινα κάτοχος άλλου ένα clio.
Έκλεισα σήμερα ένα clio 1.2 16V του 2002 σε άψογη κατάσταση και εξοπλισμό, που το ήθελα για αντικατάσταση του υπάρχοντος clio. Θα το παραλάβω στο τέλος της επόμενης βδομάδας. -
cmarin, δεν μαθαίνεις βλέπω!!!
Καλοτάξιδος!
-
Είχα κάνει ξεχωριστό τόπικ αλλα μάλλον είναι καλύτερο να ρωτήσω εδώ:
Εχει κανείς εντυπώσεις απο καθημερινή διαβίωση με 4κίνητο Κανγκού? Ενδιαφέρομαι κυρίως για προβλήματα, βλάβες και κόστος συντήρησης.
-
Καλοριζικο και καλοταξιδο Κωστα.....
Ευχομαι πολλα ευχαριστα και απροβληματιστα χλμ.
RENAULT FORUM