-
Renault Espace Facelift
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/09/renault-espace-facelift-photos.htmlΛοιπόν αυτό το κοιτάω ώρα τώρα.Μα δεν μπορούσαν να βάλουν ένα ανασχεδιασμένο μπροστά προφυλαχτύρα τύπου Scenic/Grand Scenic.
Τόσο δύσκολο τους ήταν.Έναν προφυλαχτήρα λίγο καλύτερη ποιότητα κι ένα καντραν ψηφιακό σαν του Scenic.Μια χαρά αυτοκίνητο είναι ακόμα μετά από τόσα χρόνια και με τις αλλαγές αυτές θα πήγαινε μια τριετία-τετραετία ακόμα.
Τι Facelift είναι αυτό εγώ τουλάχιστον δεν βλέπω καμία διαφορά.
Τι να πεις αρχίσαμε κι εμείς τα καλά κάτι άλλων ομίλων. -
Πολύ όμορφο το Zoe, κι ας θυμίζει έντονα yaris II στο προφίλ. Κι ως συνήθως με μπλιαχ! εσωτερικό.
Πάντως ξαναλέω ότι η σχεδιαστική γραμμή DeZir μου αρέσει παααάρα πολύ κι ας μη παραπέμπει παραδοσιακά σε renault. -
Πανέμορφο το Zoe...!!!
Laguna: πολύ πιο όμορφη μπροστά, θα ήθελα αλλαγμένα πίσω φώτα, αλλά πολύ πιο αρμονική μετα το f/l. Ας ελπίσουμε και σε 1.4 TCE
Εspace: πλήρως αδιάφορο f/l, για ένα αδιάφορο για Ελλάδα μοντέλο.
Latitude: τι 'μπάσταρδο' είναι αυτό? -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Πανέμορφο το Zoe...!!!
Laguna: πολύ πιο όμορφη μπροστά, θα ήθελα αλλαγμένα πίσω φώτα, αλλά πολύ πιο αρμονική μετα το f/l. Ας ελπίσουμε και σε 1.4 TCE
Εspace: πλήρως αδιάφορο f/l, για ένα αδιάφορο για Ελλάδα μοντέλο.
Latitude: τι 'μπάσταρδο' είναι αυτό?συμφωνουμε...απλα εχω μια αμφιβολια για τη laguna αν οι εικονες που βλεπουμε ειναι της απλης και οχι της 'gt'
-
Αυτό που διαβάζω εδώ:
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=64979147
εκτός του θέματος PORSCHE λέει με λίγα λόγια ό,τι η ΚΟΣΜΟΚΑΡ είναι πολύ κοντά να αναλάβει την αντιπροσώπευση και των RENAULT-DACIA στην Ελλλάδα!
Ή κάνω λάθος;
Πολύ μεγάλη εξέλιξη για την πορεία της RENAULT στην Ελλάδα αν τελικά ισχύει! -
οντως , για να δουμε ομως γιατι πολλα λέγονται
-
Με λίγα λόγια και αν γίνει νομίζω είναι πολύ σπουδαίο και για τους ήδη κατόχους των RENAULT και για τους υποψήφιους.
Η ΚΟΣΜΟΚΑΡ είναι εξαιρετική επιλογή και μοναδική ευκαιρία για να ανακάμψει επιτέλους η RENAULT στην Ελλάδα με ό,τι αυτό σημαίνει. -
α. Η Ρενώ είναι εδώ και καιρό σε πορεία ανάκαμψης. Φέτος π.χ. σε σχέση με πέρισυ είναι μόνο 10% κάτω όταν εταιρείες του ομίλου Μανδύλα είναι 30-50% και η αγορά συνολικά στο -35% περίπου
β. Πόθεν προκύπτει το 'μοναδική ευκαιρία'. Υπάρχουν εταιρείες που τα πάνε εξίσου και καλύτερα από το Μανδυλέικο. Αυτοί τι κάνουν?
γ. Η γιγάντωση ενός ομίλου με την ανάληψη επιπλέον αντιπροσωπεύσεων, δεν σημαίνει επ' ουδενί ότι οι επιμέρους φίρμες τα πάνε εξίσου καλά όλες μεταξύ τους. Δεν είναι τυχαίο ότι ο θυμόσοφος λαός κάτι λέει για πολλά καρπούζια στην ίδια μασχάλη και πολλές φορές βγαίνει αληθινός. Τίποτα δεν προδικάζει το θετικόν του εγχειρήματος, ούτε οι καλές προθέσεις, ούτε η πορεία των υπολοίπων που έχει στην ομπρέλλα του πριν από τη Ρενώ. Καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι και να περιμένουμε να μιλήσουν ΠΡΩΤΑ τα νούμερα της αγοράς.
-
Σαφώς τα νούμερα της αγοράς θα μιλήσουν και εμένα προσωπικά δεν θα με ρωτήσει κανένας (δεν ξέρω για σένα) αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ό,τι αν γίνει η συγκεκριμένη αλαγγή θα είναι για καλό της Ρενο στην Ελλάδα. Άλλωστε και με απλή λογική που διαθέτει ο θυμόσοφος λαός που λες και εσύ η ΚΟΣΜΟΚΑΡ είναι σαφώς επιτυχημένη στον χώρο σε μεγάλο βάθος χρόνου αντιπροσωπεύοντας μεγάλα ονόματα της αυτοκίνησης.
-
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα μοντέλα της Renault-Dacia θα γνωρίσουν την αποθέωση από τον ειδικό τύπο αν αναλάβει η Kosmocar. Και δεν θα έχουμε και κάτι να κράζουμε τους βαγγίτες! Χαχαχαχαχα!
Πάντως κι εγώ, εκ πρώτης όψεως, θεωρώ ότι θα είναι για καλό αν γίνει κάτι τέτοιο για τη Renault-Dacia.
-
Δηλαδή αν μεθαύριο κάνει ένα μπραφ η κοσμοκαρ... παει θα κλάψει ακόμα περισσότερος κόσμος...
Και πέρα απο αυτό, ποιος μας λεει οτι δεν θα θάψει η κοσμοκαρ την ρενω - ντατσια, οταν (και αν φυσικά) δει κάποτε να της τρώνε πωλήσεις απο τα άλλα μπραντς της ε; -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Δηλαδή αν μεθαύριο κάνει ένα μπραφ η κοσμοκαρ... παει θα κλάψει ακόμα περισσότερος κόσμος...
Και πέρα απο αυτό, ποιος μας λεει οτι δεν θα θάψει η κοσμοκαρ την ρενω - ντατσια, οταν (και αν φυσικά) δει κάποτε να της τρώνε πωλήσεις απο τα άλλα μπραντς της ε;Οι πωλήσεις μετράνε, τι σημασία έχει ποια εταιρεία τις κάνει ;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Και πέρα απο αυτό, ποιος μας λεει οτι δεν θα θάψει η κοσμοκαρ την ρενω - ντατσια, οταν (και αν φυσικά) δει κάποτε να της τρώνε πωλήσεις απο τα άλλα μπραντς της ε;Οι πωλήσεις μετράνε, τι σημασία έχει ποια εταιρεία τις κάνει ;
Φυσικά και παίζει σημασία.
Λογικά... άλλο ποσοστό κέρδους έχει απο κάθε μπραντ... άλλο δηλαδή απο μία μονάδα που πουλάει στα 25-50 χιλ ευρώ και άλλη απο μία που πουλαει στα 8-18 χιλ ευρώ.Εδώ η ίδια η VW έθαψε την Seat ή έριξε κάπως την Skoda... όταν είδε οτι πήγε να πάρει νούμερα απο το κεντρικό μπραντ της... Δεν θα το κάνει η κοσμοκάρ;
-
Εγώ πάντως δεν καλοβλέπω την Kosmocar. Η VW είναι αυτή που πουλάει και οχι η Κοσμοκάρ.
Οποιαδήποτε εταιρία και να είχε την VW στην ίδια θέση θα ήταν και αν 'κουνιώταν' και λίγο θα ήταν και πιο ψηλά.
Η Renault ως εταιρία δεν έπαψε ποτέ να είναι απο τις αξιόλογες εταιρίες αλλά η Mava ήταν αυτη που την χαντάκωσε σε τιμές και σε aftersales. Η PGA έδειξε έως τώρα να προσπαθεί να επαναφέρει την εικόνα της εταιρίας.
Πολλές φορές έχει ειπωθεί ότι το Golf και άλλα μοντέλα της VW πουλάνε από μόνα τους χωρίς διαφημιστικές δαπάνες, χωρίς προωθήσεις και προσφορές, χωρίς προσιτό aftersales. Φαντάζομαι ότι με την ίδια τακτική της Κοσμοκάρ η 'ασθενής' Renault δεν θα μπορέσει να επανέλθει.
Για μένα το καλύτερο για την Renault/Dacia αν ήταν να φύγει η PGA θα ήταν να πάει προς τον Θεοχαράκη και να σχετιστεί πλέον και σε επίπεδο πωλήσεων με την Nissan και το aftersales της. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
...Για μένα το καλύτερο για την Renault/Dacia αν ήταν να φύγει η PGA θα ήταν να πάει προς τον Θεοχαράκη και να σχετιστεί πλέον και σε επίπεδο πωλήσεων με την Nissan και το aftersales της.Μια και το έφερε η κουβέντα και για την ιστορία αναφέρω ό,τι την εποχή της παντοδυναμίας της η ΜΑΒΑ προσπαθούσε να κάνει το αντίστροφο, δηλαδή να θέσει κάτω από την ομπρέλα την NISSAN λόγω του γάμου τότε RENAULT-NISSAN. Τα μεγαλοστελέχη δε της ΜΑΒΑ ήταν σχεδόν σίγουροι για την επιτυχία του εγχειρήματος. Την συνέχεια της ιστορίας την ξέρετε.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Με λίγα λόγια και αν γίνει νομίζω είναι πολύ σπουδαίο και για τους ήδη κατόχους των RENAULT και για τους υποψήφιους.
Η ΚΟΣΜΟΚΑΡ είναι εξαιρετική επιλογή και μοναδική ευκαιρία για να ανακάμψει επιτέλους η RENAULT στην Ελλάδα με ό,τι αυτό σημαίνει.ευκαιρια για πακετακια
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
α. Η Ρενώ είναι εδώ και καιρό σε πορεία ανάκαμψης. Φέτος π.χ. σε σχέση με πέρισυ είναι μόνο 10% κάτω όταν εταιρείες του ομίλου Μανδύλα είναι 30-50% και η αγορά συνολικά στο -35% περίπου10% κατω σε σχεση με τι ? με το ΤΙΠΟΤΑ?
ελεος ρε παιδια...
-
Kosmocar δηλαδή τέλος προσφορές από την Renault τέλος τα παζάρια με τους πωλητές.Αν γίνει αυτό ακλαφτη θα πάει η εταιρεια που όλοι εδώ αγαπάμε στην Ελλάδα.
-
Ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα!
Κατ'αρχάς επειδή ίσως κάποιοι να μην το γνωρίζουν η PGA είναι ήδη θυγατρική της Porsche. Και απ'ότι γραφουν η Porsche θέλει να κρατήσει το πάνω χέρι με βάση το άρθρο.
Επιπλέον είχε γραφτεί ότι η PGA μπορεί να αναλάμβανε την Porsche στην Ελλαδα αφού ούτως ή αλλως την εκπροσωπεί σε πολλές άλλες χώρες.
Αρα βάσει του άρθρου μιλάμε για μια PGA που απλά στη μετοχική της σύνθεση θα έχει σε μεγάλο ποσοστό την Kosmocar, αφού το άρθρο αυτό αναφέρει. Αρα ας μην βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα καθότι άλλοι θα έχουν το πάνω χέρι σύμφωνα με το δημοσίευμα. -
Επειδή μου δημιουργήθηκε μια απορία γνωρίζει κανείς που βρίσκεται η τρόμπα καυσίμου στον Κ4.Εννοώ είναι στο χώρο του κινητήρα κι αν ναι σε ποιο σημείο ακριβώς?(και περίπου να μου πείτε πάλι κάνουμε δουλειά)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
RENAULT FORUM