-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Καλοριζικο το Οπελ Σπυρο....
Ποιός Σπύρος, γιατί Σπύρος, που Σπύρος, Μιλάμε για τον ......
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;
-
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=15616
Δεν ξερω τιποτε αλλο
-
ΔΗΛΩΝΩ ευθέως και κατηγορηματικώς, ότι πρόκειται περί αστήριχτης προπαγάνδας εγκάθετου Moderator η ΔΗΘΕΝ αγορά εκ μέρους μου αυτοκινήτου μάρκας Opel!!!
-
βρε δεν μιλάτε τόση ώρα???
αν δεν είχα και τον mad_n να δίνει hints θα μουνα χαμένος στο net...
-
Γραψτε ρε καμμια μ@λ@κι@ να γεμισουν οι σελιδες......
Οι του Citroen forum βαζανε την Μονικα Μπελουτσι για να γεμιζουν τις σελιδες....
Εμεις σαν καλοι Γαλλοι ομως θα βαλουμε την Λετισια Καστα
Πανοοοο σου αναθετω το ανεβασμα φωτογραφικου υλικου με την εν λογω κυρια.....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΔΗΛΩΝΩ ευθέως και κατηγορηματικώς, ότι πρόκειται περί αστήριχτης προπαγάνδας εγκάθετου Moderator η ΔΗΘΕΝ αγορά εκ μέρους μου αυτοκινήτου μάρκας Opel!!!Θα σε χαλαγε αυτο εεε????? http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=15638
-
Λοιπόν,
-
ξερω τον
-
καλυτερο τρόπο
-
Πάνοοοο καλώς μας ήρθες!!!
-
μερικές φωτό να γεμίσουν οι σελίδες...
για τους κομπιουτερέους,
τους clio-κολλημένους
τους χαροκαμμένους,
για τους πειραγμένους
για τους πολύ πειραγμένους
για τους ερωτευμένους σεν βρήκα κάτι αλλά αυτό καλό μου φαίνεται,
και τέλος για τους Ηλιοκαμένους
-
μπραβο ρε Πάνοοοο!!!
Προβλέπω νέο θρεντ με το 'ποστάρετε το πιο καγκουρέ τόπικ' αααχαχαχα!!!
Πάντως η 'λαγκ.' πήρε το πρώτο εισιτήριο!!ααααχαχαχαχαχα
-
Καιρός νομίζω να σκάσω μύτη κι εγω στο Ρενω Φόρουμ των 4Τ....
-
xaxa... αυτά νικόλα δεν είναι τπτ...
γιααααα κοίτα....
αμ' αυτό?
....
-
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Καιρός νομίζω να σκάσω μύτη κι εγω στο Ρενω Φόρουμ των 4Τ....Καλώς μας ήρθες Γιώργο κ καλή διαμονή σε εσένα κ την laguna σου
Νικόλας
-
Καλησπέρα και από μένα! Είμαι κάτοχος ενός 5θυρου ( ) Clio II 1.4 '04 και υπήρξα επίσης κάτοχος ενός 3θυρου 5 TR Prima 1.4 '90 (με καταλύτη), τ' οποίο μου 'κλεψαν από τη γειτονιά μου πριν 39 μήνες και κάτι μέρες, χωρίς να καταλάβω ποτέ ποιός θα 'κλεβε ένα τέτοιο αυτοκίνητο... Σημειώστε πως το ελληνικό μόρφωμα που λέγεται 'κράτος' εξακολουθεί να μου στέλνει ειδοποιήσεις για τα τέλη κυκλοφορίας κάθε χρόνο, παρά τα όσα τυπικά ακολούθησαν μετά την κλοπή ... Επίσης, έχω 'γράψει' αρκετά χιλιόμετρα με 4θυρο 21 1.7 GTS '91 (το καλύτερο, με διαφορά πιστεύω, εκ των τριών αναφερομένων...) ενός κολλητού μου (ο οποίος, παρεμπιπτόντως, έχει τώρα ένα Volvo 340 GL του '84 - - , τ' οποίο 'φοράει' κινητήρα Renault 1.4 στο διαμήκη όμως άξονα και ο ίδιος 'ψάχνεται' απεγνωσμένα και μάλλον εις μάτην να το 'τουρμπίσει' ). Δηλώνω ερωτευμένος (ακόμη...) με το Twingo και περιμένω ν' αντικατασταθεί από κάποιο αυτοκίνητο αντίστοιχης φιλοσοφίας, ενώ αν το 'κράτος' μας κάνει τη μεγάλη 'χάρη' θα 'θελα αναλόγως αριθμού τέκνων, το επόμενό μου αυτοκίνητο να είναι ένα Clio III dci (με τους 105 ίππους) ή ένα Megane (5θυρο ή Scenic) με τον καινούργιο 2λιτρο dci... Αυτά και τα ξαναλέμε !!
Υ.Γ.: Kangoo δεν έχει κανείς (καλά, για τα VelSatis ή Avantime δεν ρωτάω καν ...); -
Καλώς μας ήρθες (και) στους 4ΤΦ φίλε GOVUS
Έλλλλαααα να μαζευόμαστε!!!
Νικόλας
-
Ιεπ καλώς σας βρήκα και εδώ.
Όχι που θα μου γλυτώνατε.... -
βρε καλώς τονα
βλέπω ότη η GRCoΤρελοΓαλλοπαρέα μαζεύεται σιγά σιγά!!!
Βαγγελάκο κίνηση ήθελες! σελίδες ήθελες, κόσμο ήθελες!
Όλα γίνονται εσύ την κοπάνησες? χιχι -
Εδω ειμαι-απολαμβανω τις συζητησεις σας
RENAULT FORUM