-
Επειδη καθε εταιρια που σεβεται τον εαυτο της εχει απο ενα sub forum στους 4Τ ειναι η ωρα μας δεν νομιζετε ???? Οσοι πιστοι προσελθετεεεεε.
-
Επειδη καθε εταιρια που σεβεται τον εαυτο της εχει απο ενα sub forum στους 4Τ ειναι η ωρα μας δεν νομιζετε ???? Οσοι πιστοι προσελθετεεεεε.
-
Επειδη καθε εταιρια που σεβεται τον εαυτο της εχει απο ενα sub forum στους 4Τ ειναι η ωρα μας δεν νομιζετε ????
Οσοι πιστοι προσελθετεεεεε.
-
πρώτο μέλος του club θα είμaι εγώ Συγχαρητήρια για την επιλογή σου
Tα 5gt τουρμπίζουν ακόμα -
Εξαιρετικο το 5αρακι
Πολυ θα ηθελα να εχω ενα Turbo 2 απλα να το κοιταω.......
Κ υστερα ξυπνησα......
-
Πήγαινε στο υπόγειο της Renault στη φιλαδέλφεια. Τέρμα δεξιά έχει ένα δωματιάκι. Μέσα έχει ένα περήφανο κατακίτρινι Turbo2 και ένα ταλαιπωρημένο megane maxiex μανιατόπουλος, Μάλλον η ιστορία τησ renault σε 3 τετραγωνικά μέτρα τι λες?
-
Καλορίζικο το 'κατέστημα' παιδιά.
Δε μου λέτε το we ar the champions λέτε να το κρατήσετε πολύ;
-
Ο χρήστης soundworks57 έγραψε:
Πήγαινε στο υπόγειο της Renault στη φιλαδέλφεια. Τέρμα δεξιά έχει ένα δωματιάκι. Μέσα έχει ένα περήφανο κατακίτρινι Turbo2 και ένα ταλαιπωρημένο megane maxiex μανιατόπουλος, Μάλλον η ιστορία τησ renault σε 3 τετραγωνικά μέτρα τι λες?Ααχχχχχ
Καλορίζικο το 'κατέστημα' παιδιά.
Δε μου λέτε το we ar the champions λέτε να το κρατήσετε πολύ;
Ευχαριστουμε !!!
Θα δειξει
-
Παρών κι εγώ!
-
Μεσα και εγω
-
Δίνω το παρόν και εγώ!
Το 'we are the champions' θα το κρατήσουμε για μερικά χρόνια ακόμα! Ελπίζω τουλάχιστον! Αφού δεν υπάρχει και sub-forum από κατόχους ferrari, αυξάνονται οι πιθανότητες!
-
Σας χαιρετώ και εγώ αν και αρκετά άσχετος με τη Renault
-
Εγκάθετος Σιτροενάκιας εδώ... ...μήπως να μετονομαστούμε κι εμείς σε WE R THE CHAMPIONS...;
-
Ενδιαφέρον για την εξαγορά της Jaguar από τη Ford έχει εκδηλώσει σύμφωνα με πληροφορίες η Renault. Επιθυμία της γαλλικής εταιρείας είναι να κάνει αισθητή την παρουσία της και στην απαιτητική υπερπολυτελή κατηγορία, στην οποία μέχρι τώρα είχε ελάχιστη συμμετοχή.
Η Jaguar παρουσιάζει αρκετά οικονομικά προβλήματα τελευταία και η ιδιοκτήτρια εταιρεία Ford φαίνεται διατεθειμένη να την παραχωρήσει σε όποιον ενδιαφέρεται.
Το ενδιαφέρον αυτό της Renault προέρχεται, σύμφωνα με πληροφορίες, από πρωτοβουλία του ισχυρού άνδρα της εταιρείας, Κάρλος Γκον. -
Η Jaguar δεν είναι που έχει φτιάξει ένα πρωτότυπο που μοιάζει πολύ με Aston Martin?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η Jaguar δεν είναι που έχει φτιάξει ένα πρωτότυπο που μοιάζει πολύ με Aston Martin?Έκανε μεταγραφή τον σχεδιαστή της Aston και αυτός πήρε μαζί του κάτι σχεδιάκια που είχαν ξεμείνει, κατά πως φαίνεται...
Εγώ που έμαθα να οδηγάω σε ένα clio, μπορώ να γράφω που και που εδώ μέσα ή θέλετε παράβοο εγγραφής (2 κιλά παγωτό και σουβλάκια) σαν τους citroenάκηδες;
-
Εμεις δεχομαστε μονο παϊδακια
Φυσικα μπορεις να γραφεις οποτε θελεις
-
Δεν γίνετε να λείψω και εγώ...Δηλωμένος RENAULTάκιας....
-
Ο χρήστης sailo έγραψε:
Δεν γίνετε να λείψω και εγώ...Δηλωμένος RENAULTάκιας....Δηλωμενος Renaultακιας αλλα το Clio V6 williams ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΙΙΙΙΙ
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δεν γίνετε να λείψω και εγώ...Δηλωμένος RENAULTάκιας....
Δηλωμενος Renaultακιας αλλα το Clio V6 williams ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΙΙΙΙΙ
ένα V6 έβαλε παραπάνω το παιδί και τον φάγατε!!!!!
εγώ μπορώ να δηλώσω παρών?
είχα μερικά Renault: R21 Turbo, Clio 16V, Clio Williams, Megane Coupe 16V και διαφορα Clio, Laguna.
το καλύτερο συγχωρέστε με οι φανατικοί αλλά ήταν με διαφορά το 21
Williams εκπληκτικό αλλά το 21 είχε το κάτι παραπάνω!
Ελπίζω κάποια στιγμή να πάρω και ένα V6
RENAULT FORUM