-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Απ'ότι ξέρω στο twingo και στο clio όταν παραγγέλνεις με esp πακέτο έχει και δισκόφρενα πίσω. Επιβεβαίωσε το όμως και στον αντιπρόσωπο που θα κάνεις την παραγγελία. Η και σε περισσότερους από έναν γιατί δεν ξέρω κατα πόσο διαβασμένοι θα είναι σε αυτό το πράγμα.Καλό αυτό με την έκπτωση.
Το Clio με τον 1.2ΤCE δεν έχει πίσω δίσκους?
-
Απ'ότι ξέρω στο twingo και στο clio όταν παραγγέλνεις με esp πακέτο έχει και δισκόφρενα πίσω.Και εγώ το ίδιο γνωρίζω για το Twingo GT.
-
off topic mode on
προς διαχειριστές - συντονιστέςενώ τσεκαρισμένη την επιλογή ειδοποίησης για νέες απαντήσεις δεν λαμβάνω mail, το mail στο προφίλ μου σωστό αλλά τίποτα
off topic mode off (πως αλλιώς να το έλεγα)αν κάποιος μπορεί να το επιβεβαιώσει με έμπιστο τρόπο από μέσα θα με υποχρέωνε γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη σε ότι μου πουν και άντε να σου πουν ναι και όταν έρθει το αμάξι να ψάχνεις δίσκους και να μη βρίσκεις .
-
Ο χρήστης vmantas έγραψε:
off topic mode onπρος διαχειριστές - συντονιστές
ενώ τσεκαρισμένη την επιλογή ειδοποίησης για νέες απαντήσεις δεν λαμβάνω mail, το mail στο προφίλ μου σωστό αλλά τίποτα
off topic mode off (πως αλλιώς να το έλεγα)
Ειναι προβλημα που εχει επισημανθει και απο αλλους.Δεν ξερουμε τι φταιει αλλα εχουν ενημερωθει οι υπευθυνοι .Δοκιμασε να το βγαλεις και να το ξαναβαλεις ,σε μερικους δουλεψε.
-
Ευχαριστώ.
Ενα άλλο θέμα είναι με τα τέλη.
Με βάση το κυβισμό βγαίνει γύρω στα 100 αν δεν κάνω λάθος ενώ με βάση τους ρύπους θα πιάνει 140?Πότε θα τα ανακοινώσουν να ξέρουμε τι θα κάνουμε?
-
Κάτσε να δούμε τι τελικά θα αποφασίσει αυτή η κυβέρνηση. Πρέπει να περάσει και από 49 ανθρώπους! Χαχα!
Πάντως ότι και να αποφασίσουν το Twingo στα κυβικά του μικρές διαφορές θα έχει! Οπότε δεν είναι λόγος για να σκας για την αγορά του!
-
Ο χρήστης vmantas έγραψε:
Με βάση το κυβισμό βγαίνει γύρω στα 100 αν δεν κάνω λάθος ενώ με βάση τους ρύπους θα πιάνει 140?Αν έχω καταλάβει και εγω σωστά:
Για όσους αγοράσουν έως 31/12/10 ισχύουν τα τέλη με τον κυβισμό (και για τα επόμενα χρόνια 2011, 2012 κλπ).
Για όσους αγοράσουν απο 1/1/11 ισχύουν τα τέλη με τους ρύπους (και για τα επόμενα χρόνια 2012, 2013 κλπ).ΥΓ. Εδω πάνω (Θεσ/νίκη) έχουμε ολόκληρο το υπουργικό συμβούλιο λόγω ΔΕΘ. Μήπως με θέα τον Θερμαικό ... πάρουν καμιά αποφαση!!!
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Γεια σας.Δεν εχω Ρενω αλλα παντα μου αρεσαν τα μικρα γρηγορα μοντελα της εταιριας. Αγαπημενα μου μοντελα το Clio Williams και το Clio V6.
Ψαχνω για ιδιοκτητη R5 Gt turbo, σε εργοστασιακη κατασταση, για την συμετοχη σε μια εκδηλωση.
Οποιος ξερει κατι ας μου στειλει ενα Π.Μ.
Ευχαριστω.
H εκδηλωση θα γινει αυτην την Πεμπτη 16-9 το βραδυ. Αν υπαρχει κανεις διαθεσιμος ας ου στειλει ενα Π.Μ.
Ευχαριστω.
-
Υπάρχει κάτι ειδικευμένο να ελεγθεί σε αυτό;
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Υπάρχει κάτι ειδικευμένο να ελεγθεί σε αυτό;Αυτό είναι γ@μηστερό
-
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/ ... lt_13.html
Δικαίωση .Παέι η Volvo πήγε περίπατο. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/09/renault_13.html
Δικαίωση .Παέι η Volvo πήγε περίπατο.Το πρώτο σοκ το έφερε η Laguna του 2001. Το πρώτο 5άστερο αυτοκίνητο.
Λογικό στα επόμενα 9 χρόνια που ακολούθησαν να έχουν την ασφαλέστερη γκάμα. Κρίμα που τους 'ξέφυγε' το Twingo. -
Close but no cigar
-
Για το Twingo που είχε γίνει ερώτηση πριν: με παραγγελία ESP μαζί μπαίνουν και οι πίσω δίσκοι, σίγουρα πλέον.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Close but no cigarΓιατί? Η Renault έστω και διαφημιστικά εκμεταλλεύτηκε για κάποια χρόνια τα 'αστέρια', την παθητική ασφάλεια κλπ και μάλιστα για όλη την γκάμα της, 2 γενιές Megane, Clio & Modus, 3 γενιές Laguna κλπ.
Σε καλό της βγήκε και η ασφάλεια ταυτίστηκε με το όνομα της! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Close but no cigar
Γιατί? Η Renault έστω και διαφημιστικά εκμεταλλεύτηκε για κάποια χρόνια τα 'αστέρια', την παθητική ασφάλεια κλπ και μάλιστα για όλη την γκάμα της, 2 γενιές Megane, Clio & Modus, 3 γενιές Laguna κλπ.
Σε καλό της βγήκε και η ασφάλεια ταυτίστηκε με το όνομα της!+1.Είναι το μόνο θέμα(δυστυχώς) που το τμήμα marketing της εταιρείας έχει κάνει καλή δουλειά.
-
Για το Twingo που είχε γίνει ερώτηση πριν: με παραγγελία ESP μαζί μπαίνουν και οι πίσω δίσκοι, σίγουρα πλέον.Ευχαριστώ, έτσι ίσως αξίζει τα 650 ευρώ που ζητάνε για ESP + ASR.
Κυττούσα και το megane estate σήμερα και έκανα test drive την έκδοση hatch. Υπάρχει ένα σχέδιο για αγορά δύο αυτοκινήτων, ένα μικρό και ένα μεγάλο, ίδωμεν.
Ο 1.4 TCE δουλεύει πολύ ικανοποιητικά, και το εξάρι κιβώτιο μια χαρά μου φάνηκε. 120 χλμ/ώρα με περίπου 3000 στροφές και ο θόρυβος σε χαμηλά επίπεδα.Το μόνο που με παρεξένεψε ήταν η θέση οδήγησης, ήταν κάπως ψηλά, αν και κατέβασα κάτω το κάθισμα, η θέση του τιμονιού σε σχέση με το ταμπλό είναι λίγο περίεργη και σου δίνει την αίσθηση ότι κάθεσαι ψηλά...ψιλολεπτομέρειες νομίζω.
Από την άλλη βέβαια, νομίζω ότι η καλύτερη επιλογή σε τέτοιο σουλούπι είναι η Laguna estate στην έκδοση πετρελαίου αλλά δεν υπάρχει στον κατάλογο στο site και αν δεν ανακοινώσουν κάτι εδώ οι δικοί μας δεν βλέπω το λόγο να το εισαγάγουν αυτό το αμάξι.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Close but no cigar
Γιατί? Η Renault έστω και διαφημιστικά εκμεταλλεύτηκε για κάποια χρόνια τα 'αστέρια', την παθητική ασφάλεια κλπ και μάλιστα για όλη την γκάμα της, 2 γενιές Megane, Clio & Modus, 3 γενιές Laguna κλπ.
Σε καλό της βγήκε και η ασφάλεια ταυτίστηκε με το όνομα της!+1.Είναι το μόνο θέμα(δυστυχώς) που το τμήμα marketing της εταιρείας έχει κάνει καλή δουλειά.
Δεν λεω οτι δεν ειναι ασφαλη...Το σχολιο ομως οτι περασε την volvo στο συγκεκριμενο τομεα απλα δεν στεκει, και δεν μπορει να στοιχειοθετηθει με τιποτα. Το αντιθετο ομως πολυ ευκολα...
Την γνωμη μου για το ncap την εχω πει πολλες φορες. Το οτι ενα αυτοκινητο καλυπτει τα στανταρ που εχει θεσπισει η Ευρωπη ή η Αμερικη δεν το κανει απολυτα ασφαλες και επουδενι ασφαλεστερο απο καποιο αλλο με παραπλησια επιδοση. Τα τεστ αυτα γινοντε σε απολυτα ελεγχομενο περιβαλον με απολυτα ελεγχομενες συνθηκες οι οποιες ειναι γνωστες σε ολους. Το να σχεδιασει ενας μηχανικος μια δομη η οποια να αντεχει σε αυτο το τεστ δεν ειναι και τοσο δυσκολο. Και μην ξεχναμε οτι η προσκρουση ειναι πανω σε παραμορφουμενη μπαριερα της οποιας η αποροφηση ενεργειας/παραμορφωση ειναι αναλογη του βαρους του καθε οχηματος. Σιγουρα η υπαρξη καποιου στανταρ εχει βοηθησει στο να ειναι ασφαλεστερα τα αυτοκινητα, αλλα μεχρι εκει. Για να μπορεσει καποιος να ισχυριστει οτι κατεχει τα πρωτεια (συνολικα σαν εταιρεια) στον τομεα αυτο θα πρεπει να ειναι μπροστα απο τις εξελιξεις. Ποιος αλλος λοιπον εδω και 12 χρονια προσφερει συστημα κατα των αυχενικων τραυματισμων, δοκιμη η οποια μολις περυσι συμπεριληφθηκε στο Euroncap, και πραγματοποιει εξαντλητικες δοκιμες σε αυτου του τυπου τα ατυχηματα? Τεστ εξοδου απο το δρομο σε πραγματικες συνθηκες? Ζωνες με αυτοματη ρυθμιση υψους? Αισθητηρες θεσης καθισματος για προσδιορισμο της εντασης του αεροσακου αναλογα με το μεγεθος του επιβατη?....μπορω να γραφω 3 σελιδες πραγματα...πολλα συστηματα θα τα δειτε σε διαφορα αυτοκινητα, ολα μαζι ομως στανταρ σε οποιαδηποτε εκδοση μονο στη Volvo.
ΥΓ: Και επειδη οι λεπτομερειες κανουν την διαφορα, οποιος βρει τι εξυπηρετει αυτο το μπρακετο το οποιο βρισκεται στο εμπρος μερος των εμπρος θυρων τον παραδεχομαι...
-
Μια πρόταση για μικρό από τη Renault ... ένα άσχημο εκθεσιακό μικρό της Peugeot θυμίζει.
Δεν πιστευω να το παραξουν!
http://www.noticiasautomotivas.com.br/renault-prepara-mini-carro-para-competir-com-smart-mini-e-topolino/ -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Υπάρχει κάτι ειδικευμένο να ελεγθεί σε αυτό;Εχουμε το συγκεκριμενο αλλα το 1.6 16V. Μοντελο 12/98 με 110.000 περιπου χιλιομετρα τωρα και με απιστευτη προσοχη απ το πατερα. Το αυτοκινητο ειναι πολυ καλο...Τεραστιοι εσωτερικοι χωροι, πολυ καλη ανεση, το συγκεκριμενο με πολυ καλο εξοπλισμο και φανταζομαι θα ειναι πιο σβελτο απ το δικο μας που εχει νορμαλ επιδοσεις...Απο προβληματα τιποτα απολυτως...Μια τρομπα νερου στα 4 χρονια οπου μας την ειχαν αλλαξει δωρεαν γιατι τοτε ψηναμε το clio μου που και αγορασαμε..
Γενικα εγω νομιζω οτι ειναι η πιο καλη laguna και θα πρεπε να ειχαν πατησει πανω της για να βγαλουν τις επομενες
RENAULT FORUM