-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εδω ειμαι-απολαμβανω τις συζητησεις σαςΤις ΠΟΙΕΣ??? Αυστραλία το κάνατε ρε (το έκανε ο Πάνος δηλαδή...) το ρενό-φόρουμ!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εδω ειμαι-απολαμβανω τις συζητησεις σας
Τις ΠΟΙΕΣ??? Αυστραλία το κάνατε ρε (το έκανε ο Πάνος δηλαδή...) το ρενό-φόρουμ!
Απόδειξη ότι τα Renault Πάνε ΠΑΝΤΟΥ! ακόμα κ Αυστραλία αααχαχχαχα
-
Ναι ρε Πανο δικιο εχει ο Κρουσης
Εγω μια φωτογραφια της Λετισια Καστα ζητησα....
-
-
Thumbs up Erling.....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εδω ειμαι-απολαμβανω τις συζητησεις σας
Τις ΠΟΙΕΣ???
Κοιτα 'ομαδα' που κερδισε πρωταθλημα οδηγων-κατασκευαστων F1!! Τι να πω??
-
Λοιπόν, ποιος θα πει την ατάκα-αφορμή να πλακωθούμε;
Γιατί αν συνεχίσουμε με τις φωτό, θα έχουμε πρόβλημα!!!
Άντε, θα ρωτήσω εγώ κάτι: Οι κάτοχοι Clio, σε πόσα χρόνια (αν) χρειάστηκε να αλλάξετε μπαταρία; Εμένα προχθές (αλήστου μνήμης μέρα) αποφάσισε να πεθάνει, μετά από 4,5 χρόνια και οδήγηση στην πόλη κυρίως...
-
Λοιπόν, ποιος θα πει την ατάκα-αφορμή να πλακωθούμε;
η λετισια καστα ειναι για τα μπαζα!
Κοιτα 'ομαδα' που κερδισε πρωταθλημα οδηγων-κατασκευαστων F1!! Τι να πω??
ιωδιο και αλατι εξτρα στις πληγες!!!
-
Γεια χαρά και από μένα φίλοι της renault ! ! !
Χαίρομαι που και εδώ αυξανόμαστε.
Τι να πώ ρε παιδιά.... χαλια η Λετίσια!! (ενισχύω για τον τσακωμό!!)
Φίλε funkyreverend είμαι πρώην κάτοχος clio mtv 1.2 και η μπαταρία μου είχε κρατήσει περίπου 3.5 χρόνια, η χρήση ήταν καθημερινή, με χιλιόμετρα και εντός πόλης αλλά και στην εθνική. Τώρα είμαι κάτοχος megane ΙΙ 1.6 για περίπου 1 χρόνο και δεν με έχει απασχολήσει ακόμα το θέμα μπαταρίας. -
Καλημερα σε ολους.
Καλως ορισες φιλε Black Megane στο φορουμ των 4Τ και στο υποφορουμ Renault
Στο 14αρι μου,ειχα αλλαξα μπαταρια 2 φορες(ειχα βαλει μεγαλυτερη την τελευταια φορα...)
-
μπαταρία και 4,5 χρόνια?
να σε πω, τα λάστιχα τα κρατάς καμια δεκαετία έ??
πάντως μερικά ρενώ έχουν το εξής ιδίωμα. αν τα ξεσκίζεις στους κόφτες έχει την τάση να κοάει ο αυτόματος του δυναμό και να υπερφορτίζει τη μπαταρία με αποτέλεσμα να βράζει.. κοινώς της αλλάζει τα φώτα...
-
είμαι και λίγο ψωνάρα...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/472132
http://briefcase.pathfinder.gr/download/502506 -
xmmm μπαταρία ε?
στο clio I που έχω η πρώτη αλλάχτηκε στα 5+ χρόνια η επόμενη περίπου τα ίδια κ η τωρινή είναι 2-3 ετών αλλά όλα καλά
Στο clio II κάποια στιγμή έμεινε με τα φώτα αναμμένα κ έτσι έμεινε κ η μπαταρία αλλάχτηκε 'προληπτικά' χωρίς να δοκιμαστεί επαναφόρτιση κ αυτό λίγο πριν κλείσει 4ετία!
Το Θαύμα είναι το citroen όμως! μπαταρία 4 ετών, το πάω κ πάω στρατό (κορυφή Πάρνηθας) όπου χτύπαγε κάτι -4C κ τρελό πάγο κ όλο ξέχναγα να κοιτάξω υγρά.... τελείωσα τον στρατό κ κάθε μέρα έλεγα 'αύριο πριν ξεκινήσω για δουλεία να δω τα υγρά!' έτσι έφτασε στα 7 χρόνια!
Το παράτησα 10 μέρες στο αεροδρόμιο γύρισα μιά χαρά, στο καπάκι διακοπές κ μετά από 15 μέρες 'νεκρό'
Ανοίγω κ βλέπω αναθυμιάσεις από την μπαταρία υγρά ούτε για δείγμα!
Παίρνω απιονισμένο υγρό την γεμίζω κ την άλλη μέρα το πρωί το αφήνω να κυλήσει στην κατηφόρα όπου πήρε !!!
Ήταν Αύγουστος, τον Ιανουάριο με τα κρύα μου έμεινε στο πάρκινγκ της εταιρίας, σπρώχνοντας πήρε κ το ξαναξέχασα
Μετά από 8-10 μέρες έμεινε στο υπόγειο πάρκινγκ μου, έβαλα τον φορτιστή κ το πρωί κατάφερε να πάρει, ΑΛΛΑ στον δρόμο έσβησε λίγα μέτρα πριν το συνεργείο! ευτυχώς ψιλοκατηφόρα!Διάγνωση? μπαταρία ΕΝΤΕΛΩΣ πεθαμένη (γιατί περίμενε κανείς τίποτα άλλο???) στα 7.5 χρόνια με άκρως σαδιστική 'καλό'μεταχείριση!
-
Εγώ έχω ένα 5GT turbo γνησιότατο του 1990 το οποίο το έχω 'παντρευτεί' και ένα MEGANE II 1600.
Στην ψηφοφορία μπορώ να ψηφίσω και τα δύο;
Αν δεν γίνεται ψηφίζω δαγκωτό το 5αρι και ξερό ψωμί -
Θα ηθελα κ εγω να ημουν παντρεμενος με ενα τετοιο 5αρι παντως.....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Θα ηθελα κ εγω να ημουν παντρεμενος με ενα τετοιο 5αρι παντως.....Δεν είναι και η καλύτερη 'σύζυγος' πάντως.Κάνει συχνά πυκνά σκανδαλιές και από τα νιάτα της μάλιστα.
Αλλά όταν όλα πάνε καλά σου τα ξεπληρώνει με το παραπάνω -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Το 182 βγαινει σε 2 εκδοσεις.
Την «απλη» και την «sport» με την αναρτηση της Renault Sport,την μεγαλυτερη αεροτομη και το carbon φιλετακι στον εμπρος προφυλακτηρα,που στην Ελλαδα την ονομαζει η αντιπροσωπεια sport chassis(στην Αγγλια λεγεται Cup αλλα εχει επιπλεον και καθισματα recaro)Αυτη πηρα αλλα δεν νομιζω οτι τα αμορτισερ ειναι «αγωνιστικα»
Επίσης διαφορετικά ακραξόνια και μουαγιέ τροχών.Είναι τελείως διαφορετικά και τα αμορτισέρ και τα ελατήρια επίσης όπως είπες.
-
Βαγγέλη αν παντρευόσουν '5άρι' να δω από γυναίκα τι θα έκανες.... δεν νομίζω να ... 'άντεχε'
Πάντως τα 5ριά είναι πόρωση!!!!! αλλά έχουν ένα κακό.,... πολύ μικρό ντεπόζιτο όταν έχουν πολλά άλογα
Γκρεμέεεε τι λές????? (που είναι αυτός??? τον χάσαμε? )
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Βαγγέλη αν παντρευόσουν '5άρι' να δω από γυναίκα τι θα έκανες.... δεν νομίζω να ... 'άντεχε'Πάντως τα 5ριά είναι πόρωση!!!!! αλλά έχουν ένα κακό.,... πολύ μικρό ντεπόζιτο όταν έχουν πολλά άλογα
Γκρεμέεεε τι λές????? (που είναι αυτός??? τον χάσαμε? )
Να ήταν μόνο η δίψα δεν ήταν τίποτα αλλά γενικά είναι ευαισθητούλια!
-
δεν πειράζει μαθαίνουμε να ζούμε κ με τις ευαισθησίες των υπέροχων αυτών υπάρξεων το πολύ πολύ να μάθουμε να 'βάζουμε' κ χέρι μόνοι μας
Κ δεν το λέω για αστείο με 5άρια (gt πάντα) φίλων έχουμε κάνει διάφορα! αλλά ακόμα εξακολουθώ να τα ζηλεύω! όπως κ τα willy βέβαια
RENAULT FORUM