xmmm μπαταρία ε?
στο clio I που έχω η πρώτη αλλάχτηκε στα 5+ χρόνια η επόμενη περίπου τα ίδια κ η τωρινή είναι 2-3 ετών αλλά όλα καλά
Στο clio II κάποια στιγμή έμεινε με τα φώτα αναμμένα κ έτσι έμεινε κ η μπαταρία αλλάχτηκε 'προληπτικά' χωρίς να δοκιμαστεί επαναφόρτιση κ αυτό λίγο πριν κλείσει 4ετία!
Το Θαύμα είναι το citroen όμως! μπαταρία 4 ετών, το πάω κ πάω στρατό (κορυφή Πάρνηθας) όπου χτύπαγε κάτι -4C κ τρελό πάγο κ όλο ξέχναγα να κοιτάξω υγρά.... τελείωσα τον στρατό κ κάθε μέρα έλεγα 'αύριο πριν ξεκινήσω για δουλεία να δω τα υγρά!' έτσι έφτασε στα 7 χρόνια!
Το παράτησα 10 μέρες στο αεροδρόμιο γύρισα μιά χαρά, στο καπάκι διακοπές κ μετά από 15 μέρες 'νεκρό'
Ανοίγω κ βλέπω αναθυμιάσεις από την μπαταρία υγρά ούτε για δείγμα!
Παίρνω απιονισμένο υγρό την γεμίζω κ την άλλη μέρα το πρωί το αφήνω να κυλήσει στην κατηφόρα όπου πήρε !!!
Ήταν Αύγουστος, τον Ιανουάριο με τα κρύα μου έμεινε στο πάρκινγκ της εταιρίας, σπρώχνοντας πήρε κ το ξαναξέχασα
Μετά από 8-10 μέρες έμεινε στο υπόγειο πάρκινγκ μου, έβαλα τον φορτιστή κ το πρωί κατάφερε να πάρει, ΑΛΛΑ στον δρόμο έσβησε λίγα μέτρα πριν το συνεργείο! ευτυχώς ψιλοκατηφόρα!
Διάγνωση? μπαταρία ΕΝΤΕΛΩΣ πεθαμένη (γιατί περίμενε κανείς τίποτα άλλο???) στα 7.5 χρόνια με άκρως σαδιστική 'καλό'μεταχείριση!